nemaš flaksericu
bum od kuma posudil ak bude gemista i kotlovine
navodno husqvarnin kombi pun flakserica kreče iz klanjca sa tri stručno educirane plavuše koje se ne libe primit u koštac s onim koji ne savladaju košnju mentor okla nadzire radove
ak ispadne plinovod iz kombinacije dolazimo .........amozda bute vi i jos poslje dugo u noc pa bi mogli navratit
jel bu neka rasprodaja ?
da husqvarna i do 80% jeftinija mada mislim da je i to preskupo
kak si mogel u četvrtak dogovorit plinovod :jesus:nemaš opče razumjevanja za poštene hrvatske radnike koji delaju savjesno od 8 do16
kaj oces s tim rec da ja nisam posteni radi se samo zbog kise inace bi isli u subotu .....ali se planira jos koja subota
Ja dojdem poslje 17 h i ponesem dobru volju , nadam se da bu bilo huskvarni viška
Dođem i ja sa KTM-om možda vam treba skočit do dučana
vidim da kod vas još živi akcijaški duh točno bi mogli doći i kod nas na privatnu radnu akciju ....trebaju samo motorke i ljudi dobre volje a dan poslje vožnja (za one koji misle da se na tom djelu može voziti) i normalno svakakvi djelovi životinja na jakoj vatri za ekipu ...a bit će i nekaj za spiti okla sponzor sa motorkama ili ti ga huskvarna day - lika
Jeftinije ti bude ak daš nekoj firmi da ti počisti....jer ove nahranit..uff skupoooooo,kak bi rekao naš Cigi, a ako donesem motorke...moglo bi bit daj deset piva za društvo s motorkama
ebate sad je staza cista i svu se budu bogli voziti ..
malomlačko zaprašivanje komaraca i ostale gamadi http://www.youtube.com/watch?v=P7DaZqy5MaI