Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 ... 5  Sve   Dolje

Autor Tema: Sveti Ivan Zelina r.i.p.  (Posjeta: 9243 )

Jelky

• Spol: Ženski
  • Vozi: usporeno ali sigurno do cilja... yamaha ybr 125
Sveti Ivan Zelina r.i.p.
« : 29. Svibanj 2010, 12:49:59 »

http://www.tportal.hr/vijesti/crnakronika/70482/Pronadeno-tijelo-stradalog-suvozaca-na-motociklu.html

Na području Svetog Ivana Zeline, na cesti između Kalinja i Donjeg Orešja, pronađeno je tijelo muškarca koji je smrtno stradao u prometnoj nesreći noćas oko 2 sata, doznaje se danas u Policijskoj upravi zagrebačkoj

Policija pretpostavlja da je pronađeni muškarac bio suvozač na motociklu. Motocikl i vozač još nisu pronađeni, no na mjestu događaja pronađeni su dijelovi kacige i drugi tragovi koji upućuju na to.

Neslužbeno se doznaje da su na mjestu nesreće pronađeni dijelovi kacige te da se radi o 18-godišnjem mladiću koji nije s područja Zagreba.

http://dalje.com/hr-hrvatska/misterij--pronadjeno-tijelo-stradalog-suvozaca-vozacu-i-motociklu-ni-traga/306906
http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/nadzeno-tijelo-suvozaca-na-motociklu-policija-moli-pomoc.html
http://www.vecernji.hr/vijesti/motociklist-poginuo-nesreci-no-nema-traga-motociklu-clanak-148181
« Zadnja izmjena: 29. Svibanj 2010, 15:43:51 Jelky »
Evidentirano
AN AN AN ANNN ANNN ANNN ANNNN........... BAM BAM BAM BAM BAM ..........
SAČUVAJ ME BOŽE BUDALA A ZA DRUGO ĆU LAKO
Life goes on even without you & me ....da vrijeme liječi rane,samo još budale vjeruju...
UKRADENA KACIGA - http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,201316.0.html

Jelky

Odg: Sveti Ivan Zelina r.i.p.
« Odgovori #1 : 29. Svibanj 2010, 17:54:49 »

http://www.zagrebancija.com/hr-zupanija/suvozac-pao-s-motora-i-poginuo-vozac-pobjegao_304268

Teška prometna nesreća dogodila se u subotu u ranim jutarnjim satima na cesti između Kalinja i Orešja Donjeg nedaleko Svetog Ivana Zeline.

Prema neslužbenim informacijama, između 1 i 2 sata iza ponoći smrtno je stradao 18-godišnjak. Beživotno tijelo nesretnog mladića s kacigom na glavi pronađeno je pored ceste, međutim, na mjestu nesreće nije pronađen motocikl s kojeg je mladić vjerojatno pao.

Pretpostavlja se da je stradali motociklist bio suvozač na motoru te da je iz još neutvrđenih razloga pao dok se vozač udaljio s mjesta nesreće.

Budući se pretpostavlja da su dečki prije nesreće bili na motorijadi, policija moli sve koji su u navedeno vrijeme bili na parkingu kod zelinskih bazena te su primijetili osobe koje napuštaju parkiralište ili nešto znaju o stradalom mladiću,  o osobi s kojom je bio kao i o motociklu na kojem je stradao, da se jave na broj 92 ili u najbližu policijsku postaju.
Evidentirano
Life goes on even without you & me ....da vrijeme liječi rane,samo još budale vjeruju...

strasilo

• šafran
  • Spol: Muški
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #2 : 29. Svibanj 2010, 21:49:26 »

Iako je ovo (bilo) u RIP temi, prebacujem na glavni forum jer sam jednostavno šokiran ovakvom viješću ...  :shock:  :misli:

Kakav mentalni sklop moraš imati da ti suvozač "ispadne" sa motora, a da ti to "ne primjetiš" ... ?!?!?
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

tl1000

• fluke carrier
« Odgovori #3 : 29. Svibanj 2010, 22:58:50 »

:shock: :shock:

ljudi su svasta sposobni napraviti u stanju soka  :shock:
Evidentirano
rsv t

z-1000mk

• Vozi: PraNinđu
« Odgovori #4 : 29. Svibanj 2010, 23:00:22 »

Iako je ovo (bilo) u RIP temi, prebacujem na glavni forum jer sam jednostavno šokiran ovakvom viješću ...  :shock:  :misli:

Kakav mentalni sklop moraš imati da ti suvozač "ispadne" sa motora, a da ti to "ne primjetiš" ... ?!?!?

+/- 2,5 promila...  :mrgreen:
Evidentirano
Barenstarke bikes fur kleine mause
Let the good times roll...
Il si Ninđa il si Minđa...
http://www.mojvideo.tv/videos/11917/kawasaki-z1%28kz900%29-drifting.html
Fuck you & have nice day

mladen59

• Vozi: HONDA CBF 600 S 2008 g.
« Odgovori #5 : 29. Svibanj 2010, 23:18:02 »

+/- 2,5 promila...  :mrgreen:
Prestrašno !!!! Da, slažem se da je vozač vjerojatno bio pijan, ali svejedno , kaj budaletina misli da ga nebu našli??? Čim se sazna identitet poginulog mladića, našli budu i vozaća .
Tak ostaviti prijatelja na cesti !!!???? :shock: :shock: :LOL: :LOL: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
BOLJE S BICIKLOM U KURVANJE,
NEGO S MERCEDESOM NA POSO

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!
« Odgovori #6 : 30. Svibanj 2010, 00:53:49 »

apsolutno
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

z-1000mk

• Vozi: PraNinđu
« Odgovori #7 : 30. Svibanj 2010, 01:16:07 »

Vidiš jedan naš kolega bajker se rodio tak da mu je stara ispala starom sa prime... i dok je stari skužio da mu ispala  stara i vratio se po nju.. Sivi je već bio rođen...  :shock: :mrgreen: :mrgreen: :palacgore:
Evidentirano
Barenstarke bikes fur kleine mause
Let the good times roll...
Il si Ninđa il si Minđa...
http://www.mojvideo.tv/videos/11917/kawasaki-z1%28kz900%29-drifting.html
Fuck you & have nice day

cherokee

• Poglavica bez perjanice
  • Vozi: CBR1100XX AKRAPOVIĆ EDITION
« Odgovori #8 : 30. Svibanj 2010, 06:23:58 »

Iako je ovo (bilo) u RIP temi, prebacujem na glavni forum jer sam jednostavno šokiran ovakvom viješću ...  :shock:  :misli:

Ti misliš da on uopće ima mentalni, a kamoli emotivni, sklop??
« Zadnja izmjena: 30. Svibanj 2010, 07:38:39 cherokee »
Evidentirano
"Riječi koje nisu praćene djelima beznačajne su"...Che

Jelky

« Odgovori #9 : 30. Svibanj 2010, 06:51:49 »

Iako je ovo (bilo) u RIP temi, prebacujem na glavni forum jer sam jednostavno šokiran ovakvom viješću ...  :shock:  :misli:

jučer sam se trudila da mi tema ne ode predaleko... i uvjeravala sam sama sebe a i druge forumaše da nije lik utekao jer nisam mogla/htjela vjerovati u to... al eto nažalost ipak,bila sam u krivu, kolega bajker je učinio to da mu frend ostane na cesti  :shock: nevjerovatno  :palacdolje:

....jučer je bila tema od Zlatnoga da mu je ukralo cbr ... njemu i jos trojici u zg-u u istoj noći pa opet nekako pokušavam opravdat ovaj čin, kao u stilu da su se vozili na ukradenom motoru i da je zato vozač utekao...

Strašilo - temu sam i sama zaključala jer će sigurno otić u krivom smjeru a to mi nije bila namjera, znam da ne ripujemo suvozače ali sve sam sam si mislila da je i vozač u bližoj okolici događanja ali ipak ne  :misli:
ovo po mom mišljenju graniči s ubojstvom a ne nesrećom, kad zbrojimo sve... :palacdolje:
eh da... ne kuzim premještanje teme u drugi podforum jer smatram da ce to samo iskazati bijes forumaša i psovanje al ak si već ti tak odlučio nadam se da ćeš i počistiti neprijatne posteve a sigurna sam da će ih bit jer sam i sama bijesna na ovakvu situaciju i neznam koje bi moglo biti prihvatljivo opravdanje za ovakav čin..

jelky ti si kao onaj vjesnik smrti,najvise te ima u rip temi...vijerd

i ja sam to primjetila  :( ... a kad uvik naletim na takve vijesti ... iskreno... moj prvi post na ovom forumu je bio o mom frendu u rip temi i sad.... neznam... kao da me te vijesti prate  :neznam:
nije namjerno ... al uvik sam tu,,,  da sam znaš kolko još dodatnih posteva pošaljem Vulčiću  :LOL:
nije stvar nabijanja postova... da me krivo ne skuziš...briga me za to.. neznam kako mi se to desi svaki put.. u ovoj temi ali eto... desi se  :misli:

p.s. Strašilo - postevi iz ove teme su brisani vise puta iz rip teme (ne s moje strane naravno) i na kraju su ostala samo dva posta... moja...  nadam se da si svjestan gdje će postevi odlutati :P

ps2. cherokee  spašava golube ...LoL
« Zadnja izmjena: 30. Svibanj 2010, 07:12:02 Jelky »
Evidentirano

cherokee

• Poglavica bez perjanice
  • Vozi: CBR1100XX AKRAPOVIĆ EDITION
« Odgovori #10 : 30. Svibanj 2010, 07:38:05 »

ps2. cherokee  spašava golube ...LoL

Ja ne spašavam golube nego mi je žao svakog živog bića pa čak i životinje.
Žao mi ako to ne spada u ovu temu ali onog koji nogom šuta mrtvu životinju i onoga koji svojeg prijatelja ili čak slučajnog suvozača ostavi ležat na cesti je po meni za svaku osudu. Nisu iste stvari ali onaj koji može tako postupat s mrtvom životinom neće se okrenuti ni za mrtvim prijateljem.
Ispričavam se ako sam svojim postom uneredio tvoju temu.
Evidentirano
"Riječi koje nisu praćene djelima beznačajne su"...Che

limit

• Vozi: Kwaka - z900
« Odgovori #11 : 30. Svibanj 2010, 07:55:34 »

jučer sam se trudila da mi tema ne ode predaleko... i uvjeravala sam sama sebe a i druge forumaše da nije lik utekao jer nisam mogla/htjela vjerovati u to... al eto nažalost ipak,bila sam u krivu, kolega bajker je učinio to da mu frend ostane na cesti  :shock: nevjerovatno  :palacdolje:

Jel ovo znači da su pronašli vozača i motor  :misli:  di je link
Evidentirano

HULK

• *
  • Vozi: SUZUKI GSXR 1100,,,SUZUKI GSXR 750 FIGHTER.....
« Odgovori #12 : 30. Svibanj 2010, 09:01:08 »

Ja neznam svi mi imamo nagađanja možda je vozač bio u šoku,možda je motor ukraden..... :misli:
Mislim kako god bilo da bilo vozač je u krivu jer bez obzira kakve su ozljede postoji velika šansa da čovjek ostane živ ako mu se pruži što prije prva pomoć a to je u 50 % motociklista oslobađanje dišnih puteva,skidanje kacige(samo tko zna)....(ja znam iz vlastitog iskustva,imao sam kliničku smrt)
I valjda će se saznati tko je i kako je ovo napravio  :shock:
Evidentirano
TKO RANO RANI, ZAJEBE PIVCA!
MAMA I TATA, ME NE VOLE!

Brutall

• **
  • Vozi: kam se po birtijama
« Odgovori #13 : 30. Svibanj 2010, 09:21:54 »

nemoš vjerovat!mora bit da je taj vozač motora sad totalno prestravljen da nezna ni kak se zove jbt!ak bude nekih noviteta pišite! :? :?
Evidentirano
-- .. ... .-.. .. ... / -.. .- / ... .. / .--. .- -- . - .- -. / .--- . .-. / ... .. / ... -.- ..- --.. .. --- / ... - .- / .--. .. ... .?

bobo RR

• Vozi: Yamaha thunderace 1000
« Odgovori #14 : 30. Svibanj 2010, 09:23:22 »

Ja neznam svi mi imamo nagađanja možda je vozač bio u šoku,možda je motor ukraden..... :misli:
Mislim kako god bilo da bilo vozač je u krivu jer bez obzira kakve su ozljede postoji velika šansa da čovjek ostane živ ako mu se pruži što prije prva pomoć a to je u 50 % motociklista oslobađanje dišnih puteva,skidanje kacige(samo tko zna)....(ja znam iz vlastitog iskustva,imao sam kliničku smrt)
  :shock:
Evidentirano
Bog je velik..ali ti si i dalje glup

NRas

• **
  • Vozi: Suzuki GSX-R 1000 K7
« Odgovori #15 : 30. Svibanj 2010, 09:33:15 »

Ako je istina da su pronađeni samo dijelovi kacige, to upučuje da je vozač stao, pogledao, pokupio sa prijetelja u nesvjesti kacigu, ili u najboljem slučaju kacigu koja mu se sama svukla s glave te otišao...

Dalje ne bi analizirao, samo se pitam, u ovoj državi, kada ga nađu, nakoji če način biti kažnjen?
Evidentirano
FREE RIDER

vladof

• Vozi: quad
« Odgovori #16 : 30. Svibanj 2010, 09:37:48 »

e ovo je stvarno... neznam koju rijec bi upotrijebil  :shock:
Evidentirano
Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne: svemir i ljudska glupost
samo što za svemir još nismo sigurni !

sisak35

• **
« Odgovori #17 : 30. Svibanj 2010, 09:52:56 »

teško je za povjerovati u ovakvo nešto, ali eto... ipak se i takve stvari dešavaju.
moja pretpostavka je sljedeća:
ako je poginuo mladić od 18 godina, velika je vjerojatnost da je vozač isto jako mlad.
pitanje je kakav je motor bio, da li je bio registriran, da li je vozač imao uopče vozačku i koliko je još stvari tu bilo u pitanju koje su utjecale na ovakav razvoj događaja.
ne mogu vjerovati da je nakon pada ostavio prijatelja, poznanika, (ili koga već) kao svog suvozača, da leži na zemlji povrijeđen i da je samo tako otišao i ostavio ga da umre tamo.
vjerojatnije je da je taj (pretpostavimo) mladi vozač, dakle klinac, vidjevši da mu je suvozač več mrtav, u ogromnom strahu i šoku pobjegao s mjesta nesreće.
p.s.
još uvijek razmišljam i o velikoj mogučnosti da je poginuo vozač, a netko kasnije vidjevši mrtvog motociklistu došao s kombijem ili prikolicom i ukrao motor.
za sada možemo samo nagađati i pustiti policiju da odradi svoj posao i riješi misteriju.
Evidentirano
... svi su u klišeu, rijetki nisu - rijetke volim,
    rijetki postaju sve rjeđi - na prste ih brojim...

Jelky

« Odgovori #18 : 30. Svibanj 2010, 10:03:52 »

Nisu iste stvari ali onaj koji može tako postupat s mrtvom životinom neće se okrenuti ni za mrtvim prijateljem.
Ispričavam se ako sam svojim postom uneredio tvoju temu.

oprosti , krivo si svatio, nije ovo MOJA tema i žao mi je što si izbrisao svoj post, imao je smisla, jakoo. i slažem se s tobom skroz . ali prije nego što se znalo i bilo potvrđeno da je šofer utekao počeo su takva nagađanja i pretpostavke i možda poneka ružna riječ o vozaču  u RIP temi i to mi je zasmetalo jer se još nisu znale sve činjenice(neznaju se ni sad jer neznamo tko je taj famozni biser koji je ostavio svog suvozača na cesti). i ja čekam neki link i eventualno objašnjenje, meni je ovo prestrašno. :shock:
Evidentirano

Frane

• Vozi: 625sxc '06
« Odgovori #19 : 30. Svibanj 2010, 10:07:29 »

:shock:

Šta je tebi tu :shock: ?! Ljude su po par puta vračali iz kliničke smrti, iz moždane malo teže :mrgreen:
Evidentirano

skuco

• Vozi: yamaha
« Odgovori #20 : 30. Svibanj 2010, 10:08:39 »

Kreten! Glavu na panj!  :cijpadrva:
Evidentirano
Znam da alkohol škodi al u vodi utjehe nema!

KING RR

• Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
« Odgovori #21 : 30. Svibanj 2010, 10:26:33 »

Također  :? gixxer soma, direkt u merđu, zadnje čeg se sjećam je udarac u auto, let, udarac u asfalt, sjećam se pucanja kostiju i dalje samo mrak, nekim čudom sam se probudio nakon 10-ak dana iako sam već bio otpisan i starci su trebali potpisat da se aparati isključe, valjda imam nekog gore tko me voli   :?

Ovog lika ako nađu treba objesit o mač na trgu bana Jelačića, koliko govno moraš bit i ostavit čovjeka na takav način  :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

ljms

• *
  • Vozi: z750
« Odgovori #22 : 30. Svibanj 2010, 10:34:57 »

Mislim da je premladi vozač u panici pobjegao (rega,dozvola,alkohol...)
Nekako mi je prestrašno pomisliti da je netko išao ukrasti bike pored poginulog.To mu dođe ko "psi rata". :palacdolje:
Evidentirano
Muskarac bez ljubanice je-
Lijena Muska Svinja

bela

• **
  • Vozi: apeenca
« Odgovori #23 : 30. Svibanj 2010, 11:08:35 »

R.I.P. Ivica Trampuš, dečko živio tu u Jertovcu 1,5 km od mene, odmah do Konjšćine, kako je manje više sve opisano u prvom postu, točno je da se bili u petak na motorijadi u Zelini i da su se naravno družili i očigledano previše popili, no što ni u kojoj mjeri ne opravdava čin vozača. Kako još sve to nije rješeno, i policija intenzivno traga za vozačem, te se vrti već 100 i jedna priča, i špekulira se ovo i ono, činjenica je da dečka više nema, tj. smrtno je stradao. Što se desilo te noći to je samo on znao i vozač motora, da li ja nakon što se nesreća dogodila, sam vozać uvidjeo što se desilo te panično reagriao i izbezumljeno nestao sa mjesta nesreče, nikao ne opravdava njegov postupak, nadam se da se javio policiji, što će dalje biti neka rješavanju nadležne institucije. Ostaje činjenica da ćemo se uskoro oprostiti od jednog mladog dečka koji je smrtno stradao. :(
Evidentirano
* Mi Zagorci mame tak jaku vodu da ju morame z vinom razrediti !!! *

Jelky

« Odgovori #24 : 30. Svibanj 2010, 11:10:44 »

bela hvala na ovom postu .... 
moja sućut .
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 5  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.188 sekundi uz 17 upita.