Iako je ovo (bilo) u RIP temi, prebacujem na glavni forum jer sam jednostavno šokiran ovakvom viješću ...

Kakav mentalni sklop moraš imati da ti suvozač "ispadne" sa motora, a da ti to "ne primjetiš" ... ?!?!?
jučer sam se trudila da mi tema ne ode predaleko... i uvjeravala sam sama sebe a i druge forumaše da nije lik utekao jer nisam mogla/htjela vjerovati u to... al eto nažalost ipak,bila sam u krivu, kolega bajker je učinio to da mu frend ostane na cesti

nevjerovatno

....jučer je bila tema od Zlatnoga da mu je ukralo cbr ... njemu i jos trojici u zg-u u istoj noći pa opet nekako pokušavam opravdat ovaj čin, kao u stilu da su se vozili na ukradenom motoru i da je zato vozač utekao...
Strašilo - temu sam i sama zaključala jer će sigurno otić u krivom smjeru a to mi nije bila namjera, znam da ne ripujemo suvozače ali sve sam sam si mislila da je i vozač u bližoj okolici događanja ali ipak ne

ovo po mom mišljenju graniči s ubojstvom a ne nesrećom, kad zbrojimo sve...

eh da... ne kuzim premještanje teme u drugi podforum jer smatram da ce to samo iskazati bijes forumaša i psovanje al ak si već ti tak odlučio nadam se da ćeš i počistiti neprijatne posteve a sigurna sam da će ih bit jer sam i sama bijesna na ovakvu situaciju i neznam koje bi moglo biti prihvatljivo opravdanje za ovakav čin..
jelky ti si kao onaj vjesnik smrti,najvise te ima u rip temi...vijerd
i ja sam to primjetila

... a kad uvik naletim na takve vijesti ... iskreno... moj prvi post na ovom forumu je bio o mom frendu u rip temi i sad.... neznam... kao da me te vijesti prate

nije namjerno ... al uvik sam tu,,, da sam znaš kolko još dodatnih posteva pošaljem Vulčiću
nije stvar nabijanja postova... da me krivo ne skuziš...briga me za to.. neznam kako mi se to desi svaki put.. u ovoj temi ali eto... desi se

p.s. Strašilo - postevi iz ove teme su brisani vise puta iz rip teme (ne s moje strane naravno) i na kraju su ostala samo dva posta... moja... nadam se da si svjestan gdje će postevi odlutati

ps2. cherokee spašava golube ...LoL