Da vam po ovom pitanju olakšam malo rasprave za ubuduće. Zaboravite priče, istoćna tržišta, za nas lošije , za druge bolje, ove iz njemačke su bolje od ovih iz Brazila. Danak globalizaciji, ubrzanom razvoju, potrošnji itd, stigao je i do guma. Kao što ste se navikli da kupujete Panasonic sklopljen na Taiwanu sa dijelovima iz Kine, tako ćete se i naviknuti voziti gume iz Brazila. 
Dakle, svi proizvođaći skuter guma o kojima se raspravlja imaju za te iste gume svaki jednu , jedinu tvornicu gdje se proizvode gume za cijeli svijet.
Kad su u pitanju gume za skuter, Michelin ih radi u Srbiji ( bivša tvornica Tigar ), Pirelli i Metzeler u Brazilu ( Pirellii je vlasnik Metzelera ), Dunlop jedan dio u Sloveniji ( tvornica Save jer je Goodyear vlasnik kako Dunlopa tako i Save ) itd... itd...
U 150/70-14 Feelfree se ne radi u radijalnoj varijanti, koliko ja znam niti jedan proizvođać ne radi skuter gumu u radijalnoj varijanti u toj dimenziji, i iskreno, sumnjam da će itko ubrzo raditi tu gumu radijalnu niti vidim, odnosno ne vidim razloga niti znam za iti jedan maxi skuter koji ima tu dimenziju a potrebna mu je na osnovu karakteristika radijalna guma.
Za koji skuter tražiš takvu gumu 
tražim gumu za kymco xciting 250 tj našao sam je u među vremenu montirao
kombinaciju prednja njemačka radialna(120-70-15 za zadnja brazilska (150-70-14 diagonalna !! vozim se već 5-6000km ne mam nekih smetni osim što mi je zadnja ta "brazilka " pukla po nekakvom spoju !! vidi se nekakav čudan ris poprjeko po gumi !! sad zato tražim radialnu po mogućnosti njemačku tj samo ne "brazilku" jer sam ubijeđen da ipak ima razlike tje prilikom pregleda vizualno primjetio sam puno kvalitetniju izradu kod "njemice" i još brazilka je bila stara 2,5 god za razliku od njem. 6mjes .naručio sam ih kod zastupnika u mrzlom polju ako se ne varam ,obećane su mi friške no ništa od dogovora !!??
gume su ok po gripu, držanju pravca, udobnosti, kiši ali mi se ne vozi s onom pukotinom !!!! kako to izbjeći ubuduće ??
pozdrav
EDIT: Rijesen problem sa citatom.