O bože 
Usput samo da javim ekipi da moje gume Pirelli diablo scooter baš i nisu nešto.Ili je moj Kymco mrcina ili nešto ne štima.Na njima sam nekih 1000km.Ta zadnja guma stalno šlajfa.Čak mi se čini više nego ona original kenda sa 10000km i godinu dana.Nije mi jasno stvarno. 
Sa prednjom srećom još nisam imao problema,ali zadnja konstantno popušta na ovom pulskom asfaltu.A ma.
Imao sam Pirellii Diablo Scooter na Beverlyiju 250 i bio sam zadovoljan na pocetku. Nakon cca.2000km prednja je i dalje drzala super ali se zadnja pocela malo klizati. Cudno za gumu staru 5 mjeseci i samo 2k km.
Malo sam citao po netu i dosta je ljudi reklo da Pirellija treba malo bolje zagrijati da bi dobro drzala (hmm.. ja sam ju zagrijavao 30 km pa je i dalje proklizavala).
Prije dva tjedna sam uzeo rabljenog Xcitinga 500 koji je takodjer imao Diablo Scoot stare cca. godinu dana sa 4000 km. Te gume su drzale bolje nego ove na Beverliju ali sam svejedno odlucio staviti nove. (nikad ne stedim na gumama)
Odlucio sam se za Michelin City Grip.
Napravio sam oko 1000km na njima i mogu reci da sam odusevljen!
Guma odlicno drzi i bez zagrijavanja i fino se lijepi na cestu. Po mokrome je jos nisam isprobao.
Trosenje guma u prvih 1k km je minimalno (20% grad / 80% regionalne ceste i autoceste)
Moja preporuka!!!