Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: Ludi Bjelovarčan  (Posjeta: 932 )

bozoou

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: VXR200
Ludi Bjelovarčan
« : 02. Lipanj 2010, 11:09:09 »

Malo kasnim s ovom pričom...jer vrijeme radnje je uskršnja subota, onako sunčana ali fino prohladna.
A mjesto radnje je šumica uz ribnjak kojih 10-ak km udaljenosti od Bjelovara.
Nakon cjelodnevne zahebancije u prirodi, malo pain(t)balla i pokoja pivica, na kraju dana jedan luđak se skine gol i baci u taj ribnjak koji je već sam po sebi bio jako hladan....što ga nije spriječilo da se on bacaka unutra dobre 2-3 minute.
To naravno nije vrhunac priče mada se on trenutno gol ko od majke... brčka u mulju do koljena i hladnoj vodi, a da ne spominjem i da publika nije bila samo muška!  :mrgreen:

Najbolji dio je da je on bio svjestan da ga nitko neće takvog iz blata primiti u auto...i već se unaprijed dogovorio s drugim frendom da će on s njim doma motorom, što je meni izgledala nemoguća misija s obzirom na temp zraka.
Ja dok sam se spremao za tih 10-ak km do Bj sam si fino čak navukao i navlake na koljena koliko je zrak bio friški, da ne spominjem duge hlače, duga majica i moto rukavice i jakna preko...a on izlazi iz vode, niti se briše, samo navlači na sebe kratku majicu i kratke hlače i sjeda frendu na motor...ovaj ga pak ne štedi i možda nam je tu i tam brzina bila ispod stotke.
Ja sam išao iza....nevjerovatno kako je to ovaj izdržao...još vrišti i veseli se, mada se fino zgrčio  :mrgreen:

Kladim se da bi Bjelovarčani mogli pogoditi o kojoj osobi je riječ  :LOL:
Evidentirano

Mile

• Vozi: luđačka kola za bolnicu Vrapče
Odg: Ludi Bjelovarčan
« Odgovori #1 : 02. Lipanj 2010, 11:59:52 »

Vjerovatno nekome tko ubrzo treba posjetiti Vrapče :mrgreen:.
Evidentirano

Shepa

• Vozi: GS500 K1
« Odgovori #2 : 02. Lipanj 2010, 12:24:29 »

No dobro, krelaca koji uskaču u razne bare i lokve ima svugdi, ali mene muči nešto drugo...
Kakve veze ta priča ima sa onim "moto" u podnaslovu foruma (ono sa natječajem i moto-pričama)?
Jedina dodirna točka je ta šta se nakon toga vozija ka suvozač.
WTF?

A da dodamo i ono skoRRO r.i.p., umjetničkog dojma radi?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

bozoou

• **
  • Vozi: VXR200
« Odgovori #3 : 02. Lipanj 2010, 12:48:04 »

No dobro, krelaca koji uskaču u razne bare i lokve ima svugdi, ali mene muči nešto drugo...
Kakve veze ta priča ima sa onim "moto" u podnaslovu foruma (ono sa natječajem i moto-pričama)?
Jedina dodirna točka je ta šta se nakon toga vozija ka suvozač.
WTF?

A da dodamo i ono skoRRO r.i.p., umjetničkog dojma radi?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma ne znaš što pričaš...nećeš u životu vidjeti da će netko tako mokar, iz tako hladne vode, sjesti na motor dok je vani tako hladno i voziti se duže od 10 sekudni, a ne 10km!  :mrgreen:
Ja da nisam vidio...nebi vjerovao!!!
I hebe mi se za natječaj...nisam znao gdje da ovo ispričam..a morao sam!

Haha...ma kakvo vrapče...tog lika će uskoro posjetiti Chuck Norris da mu oda respect!
Evidentirano
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.061 sekundi uz 15 upita.