Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: MK POSKOK - Slunj, 07.08.2010.  (Posjeta: 3107 )

Daddoo

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: yamaha yzf 250
Odg: MK POSKOK - Slunj, 07.08.2010.
« Odgovori #25 : 30. Srpanj 2010, 14:29:34 »

Biti će oznake na cesti ili pokraj ceste tako da se neće nitko izgubiti.
Nova je lokacija održavanja, sad će biti pokraj osnovne škole i moći će se tamo i kampirati, tko ne želi  pokraj korane.
Sve je to 150 m od D1 tako da nije problem naći.

Evidentirano

pored kupe

• *
  • Vozi: honda shadow 750
« Odgovori #26 : 31. Srpanj 2010, 19:38:48 »

Pozdrav  Poskocima !!!!
  Malo sam razočaran sa vašim terminom a imal sam namjeru doletit do vas  :( tempo je ubitačan - Knin-Čavoglave-Livno tako da je nemoguće uz najbolju volju sve to uskladit pa mislim da i Vama to smeta  :wink: Možda bi dobro razmislit za drugu godinu o nekom drugom teminu :shock:  :cool: :zelje: :peace:
   Pozzzzzz!!!!!!!!!                                                                                                                                   
Evidentirano

Daddoo

• *
« Odgovori #27 : 31. Srpanj 2010, 21:58:08 »

Već razmišljamo,  :misli: za sljedeću godinu 2 dana i neki drugi termin.
Ali to je za sad samo  :misli:
Evidentirano

skuco

• Vozi: yamaha
« Odgovori #28 : 31. Srpanj 2010, 22:23:36 »

Pozdrav  Poskocima !!!!
  Malo sam razočaran sa vašim terminom a imal sam namjeru doletit do vas  :( tempo je ubitačan - Knin-Čavoglave-Livno tako da je nemoguće uz najbolju volju sve to uskladit pa mislim da i Vama to smeta  :wink: Možda bi dobro razmislit za drugu godinu o nekom drugom teminu :shock:  :cool: :zelje: :peace:
   Pozzzzzz!!!!!!!!!                                                                                                                                   
A ti nikako da se uskladiš.. :mrgreen:
Evidentirano
Znam da alkohol škodi al u vodi utjehe nema!

pored kupe

• *
« Odgovori #29 : 31. Srpanj 2010, 22:37:29 »

Spremam stvari ostat ću 7 dana pa da malo skoknem na Murter  : :D :D :Dkad sam već dole je....ga  :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

pored kupe

• *
« Odgovori #30 : 02. Kolovoz 2010, 14:44:09 »

A ti nikako da se uskladiš.. :mrgreen:

Ma nisam ja tu bitan  :D :D :D jaka ekipa "Beskintosa" se pomalo kompletira za Slunj  :palacgore: :palacgore: :palacgore:pripremite se dobro ha ha - :bananapivo: :bananapivo: :bananapivo: :bananapivo: :bananapivo:                          POZDRAV "POSKOCIMA"  :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

vuki r

• **
  • Vozi: Aprilia Pegaso 650 i.e
« Odgovori #31 : 07. Kolovoz 2010, 23:08:14 »

U ime Policijskog moto-kluba IPA- Zagreb zahvaljujem na lijepom dočeku uz odličnu rakiju.
Za ovo kratko vrijeme kaj smo proveli u Slunju osjetili smo toplinu i dobrotu ljudi a o ljepoti grada da i ne govorim. Kroz Slunj se obično samo prođe kad se ide na more i nazad ali od sada ću se sigurno zadržati malo duže jer se ima uvijek kaj vidjeti i odmoriti dušu. Kao branitelja posebno me se dojmio mimohod ljudi (postrojbi) koji su branili Hrvatsku.
Nadam se da ćemo se slijedeće godine naći u još većem broju jer ovaj grad to zaslužuje.
Još jednom sve pohvale i samo naprijed. :palacgore:

Servo per amikeco!!!!!
Evidentirano

Mali Ludjak

• *
  • Vozi: Bože pomozi mu jer nezna sta cini
« Odgovori #32 : 08. Kolovoz 2010, 16:04:39 »

Evo i Vjestice su stigle kuci,decki bilo nam je super,sve pohvale za organizaciju i nadam se da se vidimo kod nas :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

vuki r

• **
  • Vozi: Aprilia Pegaso 650 i.e
« Odgovori #33 : 08. Kolovoz 2010, 22:31:02 »

Kad će kakve slike i gdje?
Evidentirano

Neuromancer_4d

• *
  • Vozi: KLE 500
« Odgovori #34 : 09. Kolovoz 2010, 08:09:16 »

Kad će kakve slike i gdje?
slike će biti na poskokovoj stranici, trenutno ih selektiramo i kategoriziramo :) neki ludi lik sa fotićem je u danu utukao 1300 fotki pa to treba malo pregrupirati :)

Đelo Hadifotić je odabrao 200 komada na kojima se koliko toliko vide lica i niste mutni. Uskoro ih Dado stavi u galeriju i ...
« Zadnja izmjena: 09. Kolovoz 2010, 09:21:53 Neuromancer_4d »
Evidentirano
I tako se ja vozim okolo ....

Daddoo

• *
« Odgovori #35 : 09. Kolovoz 2010, 22:07:01 »

Prošao je i 3 Moto susret u Slunju, ovim putem se zahvaljujemo svim motoristima koji su došli i uveličali ovaj događaj.Nadamo se da je svima bilo dobro i da su se svi dobro zabavili, napili  i naplesali uz Otkazni Rock, Psihomodopop i Lazy Chain a tko je otišao ranije propustio je striptiz show Vande koja je uz malu pomoć jednog našeg člana ostala bez ijedne krpice,(a skoro i on). Ispričavamo se svima zbog propusta sa Zahvalnicama (skurio nam grom computer sa pripremom za tisak, noć prije, a kako uvijek neke stvari ostavljamo za zadnji tren tako smo si zapravo sami krivi za to).
Ovim putem bih molio sve Klubove koji su bili na susretu, da sve ne nabrajam, da mi ostave adrese na koju  Vam možemo poslati Zahvalnice.
Pokušati ću pronaći sam sve adrese ali ovo bi mi malo olakšalo pa ih možete poslati na mail:  poskokslunj@gmail.com
Evo u prilogu par slikica a za više možete pogledati na našu stranicu www.poskok.slunj.net

Evidentirano

pored kupe

• *
« Odgovori #36 : 10. Kolovoz 2010, 22:34:50 »

Evo i "BEZKINTOSI" se sretno vratili . dočuo sam da je bila organizacija super  :palacgore:
Žao mi je kaj nisam mogal doplivat  :( nadam se da ću sledeći put  :D
Pozdrav SLUNJANIMA !!!!!  :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.092 sekundi uz 15 upita.