za atest lako, nazoveš cvh, tražiš gospodina friganovića i on ti sve lijepo objasni. ja sam poslao slike bikea na mail od cvh i razgovarao s dotičnim nekih 15-ak minuta. koliko mi je uspio reći, tj. koliko sam uspio upamtiti trebao bi napraviti još neke preinake da se uopće pojavim tamo. dogovorili smo se da nazovem još negdje sredinom tjedna kad će mi detaljnije reći uvjete za atest. financijski mi je najveći izdatak za topove jer sam zvao kucelja i rekao mi je 2 soma kuna samo za topove koji moraju biti homologirani. stop svjetlo i pozicija (svi svjetlosni uređaji na motociklu moraju biti homologirani za cestovnu potrebu) moraju biti u srednjoj osi motocikla, a to znači da ću morati dati napraviti neki nosač od inoxa jer sada imam to sve sa strane na nosaču tablice, rega može biti sa strane ali mora biti posebno osvjetljenje za pločice. za volan sam već napisao da će ići drugi, tj. već je gore a morat ću nabaviti i žmigavce jer ih treba biti po jedan par sa svake strane. treba mi i drugi prednji blatobran... ima toga još, ali ovog sam se sjetio.