Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: Honda NSR12R '90-'95(ona s dva okrugla svjetla naprijed) cijena djelova  (Posjeta: 199 )

pitbull Tomy

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: za sada tomosa 50cc

bok...posto sam nov ovdje i ne znam dal je ova tema vec bila al svjedno molim da mi neto pomogne tj da mi da savjet ili jos bolje zapravo o i trezim...konkretne cijene(ili ako je vec tema bila da mi netko stavi link).....e sad sto me zanim....poznanik mi prodaje tu hondu za jakomalo novca(oko300KM tj 1200Kn) zbog zoga sto mu je otisao klip i klipnjaca i jos par djelova.....tj morala bi se generalka napravit....e sad mene zanima koliko bi me kostala generalka i ako netko zna kolike su cijene ovih bitniji djelova(klip,klipnjaca,radilica,zupcanici itd..ovi djelovi sto se mjenjaju nako 20-30000km)...pomognite mozda ako ne ispadne puno popravak i umem motor...a to mi je velika zelja...stoga:POMOZITE MOLIM VAS :D
Evidentirano

pitbull Tomy

• *
  • Vozi: za sada tomosa 50cc

kad sam pisao nisam pregledavao teks pa je malo greskica nastalo :D :*netko *to *zanima *15000-30000km *pomozite *uzmem
Evidentirano

DrazenG

• **
  • Vozi: Yamaha FZR 500, Tomos A35

Za jos 300KM mozes napraviti generalku sigurno     pod uslovom da radilicu ne treba dirati
« Zadnja izmjena: 17. Lipanj 2010, 20:27:01 DrazenG »
Evidentirano
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.052 sekundi uz 16 upita.