Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 ... 7   Dolje

Autor Tema: Moj privatni Factory day...  (Posjeta: 6116 )

mate

• Administrator
Moj privatni Factory day...
« : 29. Lipanj 2010, 16:10:00 »

Nakon dugo odgađanja danas sam se ipak malo vozikao na RSV4 Factory pa ga onda zamjenio sa Dorsodurom Factory. Ovaj prvi je lagan, lijepo ide i dobro koči ali mi je onak... nit smrdi nit miriši. Kao da vozim japanski motor koji je malo pokvaren. 1198, meni osobno, puno bolji ali ako je ovo Biaggiju dobro tko sam ja da se protivim. :LOL: Ne znam šta bi više napisao a da mislim da je bitno. :mrgreen: Dorsoduro je po gradu taman osim što je malo je previše širok u volanu tako da se nije lako probijat a to sve se još i lakše napravi sa R-om. Nema eksplozivnosti i ne razvaljuje kao jednocilindraši ali ja zato puno ugodniji za vožnju. U biti ništa što već niste čuli ili probali.  :jesus: Ako ulovim malo vremena otići ću s njim do mora i natrag, valjda mi neće biti previše jer nije za preko 140kmh. :mrgreen:
Evidentirano

rus

• Spol: Muški
  • Vozi: Capo di tutti capi-Caponord
Odg: Moj privatni Factory day...
« Odgovori #1 : 29. Lipanj 2010, 20:09:47 »

Nakon dugo odgađanja danas sam se ipak malo vozikao na RSV4 Factory pa ga onda zamjenio sa Dorsodurom Factory. Ovaj prvi je lagan, lijepo ide i dobro koči ali mi je onak... nit smrdi nit miriši. Kao da vozim japanski motor koji je malo pokvaren. 1198, meni osobno, puno bolji ali ako je ovo Biaggiju dobro tko sam ja da se protivim. :LOL: Ne znam šta bi više napisao a da mislim da je bitno. :mrgreen: Dorsoduro je po gradu taman osim što je malo je previše širok u volanu tako da se nije lako probijat a to sve se još i lakše napravi sa R-om. Nema eksplozivnosti i ne razvaljuje kao jednocilindraši ali ja zato puno ugodniji za vožnju. U biti ništa što već niste čuli ili probali.  :jesus: Ako ulovim malo vremena otići ću s njim do mora i natrag, valjda mi neće biti previše jer nije za preko 140kmh. :mrgreen:
[/quote

eto razloga zbog čega vama trkačima nebih davao ove tipove motora za vožnju ,vi ste navikli da vam pluča leže na rezervaru i start ka iz katapulta i sve ostalo vam ne paše ,znam takvih dosta i ovde u svom okruženju
ma ne možeš mie uvjeravat da se lakše po gradu probijat sa RR-om nego sa Dorsadurom koji ima i pristojnu snagu za ovu vrst motora ,a sad širina volana  :misli: :LOL: :misli:pa nema onog šta brusilica ne može napravit kračim :jesus:
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #2 : 29. Lipanj 2010, 21:58:01 »

Njije Rus, stvarno nemam predrasuda i pišem onako kako mislim, pogotovo što u zadnje vrijeme 99% vremena provodim na enduru. Što se tiče starta, rekao bi da ću po gradu brže startat sa Dorsodurom nego RSV4 a isto tako i sa jednocilindrašem brže nego sa Dorsodurom. Jedino što je jednocilindraša po gradu pun kurac nakon više od 15 minuta. Barem ovih koji su meni interesantni. Danas sam napravio baš klasičnu usporedbu baš onak za sebe i ne znam je li to stvar navike, zapravo vjerojatno je, ali R stvarno može sve što i ovaj s tim je još i puno brži i puno bolje koči. Da živim u nekom malom gradu možda to ne bi bilo bitno ali u Zagrebu i dalje biram R.
Evidentirano

z-1000mk

• Vozi: PraNinđu
« Odgovori #3 : 29. Lipanj 2010, 23:31:10 »

Je se pregrijava koji po semafoRRima ??  :misli: :mrgreen:
Evidentirano
Barenstarke bikes fur kleine mause
Let the good times roll...
Il si Ninđa il si Minđa...
http://www.mojvideo.tv/videos/11917/kawasaki-z1%28kz900%29-drifting.html
Fuck you & have nice day

rus

• Vozi: Capo di tutti capi-Caponord
« Odgovori #4 : 30. Lipanj 2010, 18:23:18 »

Je se pregrijava koji po semafoRRima ??  :misli: :mrgreen:
je ,je ma to je opče poznata stvar,ali da se rješit sa dodatkom ekspanzijone posude večeg volumena  :misli: :LOL: :jesus: :jesus:
eto slučajno pa znam neke koji u ove litnje gužve neče sa motorima po gradu  :LOL: :LOL: aj pogađaj od kuda dolaze ti savršeni kojima smeta vručina  :misli: :misli:
Evidentirano

jedimaster

• Vozi: SeVka 1000s
« Odgovori #5 : 30. Lipanj 2010, 19:08:18 »

najjači opis neke test vožnje do sada na foumu...mate samo napred...jedva čekam nastavak  :palacgore:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

Babylon-07

• **
  • Vozi: RN01
« Odgovori #6 : 01. Srpanj 2010, 07:18:22 »

Mate, ne znam koliko si visok ali kako ti se cini sto se tice dimenzija i kakav ju je osjecaj voziti. Onako preko slika mi se cini jako mal motor.
Evidentirano

bobo RR

• Vozi: Yamaha thunderace 1000
« Odgovori #7 : 01. Srpanj 2010, 07:49:13 »

Mate, ne znam koliko si visok ali kako ti se cini sto se tice dimenzija i kakav ju je osjecaj voziti. Onako preko slika mi se cini jako mal motor.
Je,je,jako je mali,prije 3 tjedna se vozio uz jednu,i kad smo stali,aprilia je fakat mala,ono sto me odusevilo su kocnice i nacin kako taj motor ide u zavojima,a razocaralo me ubrzanje koje je uz moju yamahu dosta slabo u odnosu na razliku u godinama i konjima,odgovorno tvrdim da mi yamaha uz 12-cu ima najsigurniji osjecaj prilikom maksimalnog ubrzavanja.E da,aprilia je imala serijski auspuh i motor fakat tiho radi,barem po meni,ili je moj jako glasan...ali izgled je savrsen,cisti sex
Evidentirano
Bog je velik..ali ti si i dalje glup

mate

• Administrator
« Odgovori #8 : 01. Srpanj 2010, 08:03:46 »

Iako djeluje tako, nije baš premali obzirom na godinu proizvodnje i konkurenciju.
Ova ima Akrapa ali velim, neki čudan zvuk i kao da se uopće ne čuje osim na jakom abgasu kao da se netko vozi iza tebe. Kad ga cimam na gasu hoće zatrokirat, a to radi i Dorsoduro. To je onak jedna mala igra koju te Dukac nauči, stalno ga mučiš s gasom i čekaš gdje je točka u kojoj se počne gušit. :mrgreen: E da, oba motora, pogotovo ovaj veći, jako koče motorom. Čak prejako po mom ukusu. :misli:
Evidentirano

Musto Ruda

• ex Killex
  • Vozi: Wakizashi Sc59
« Odgovori #9 : 01. Srpanj 2010, 08:13:57 »

Daj još koji detalj da mogu Sipu začepiti usta kada počne kenjati kako je to još jeftin motocikl kakve su komponente. :LOL: :LOL: :LOL:

Ohlins,Brembo bla,bla,bla ono EPP. :mrgreen:
Evidentirano

jota

• Vozi: Machine Agricole
« Odgovori #10 : 01. Srpanj 2010, 08:52:03 »

Talijanska škovaca s bosanskim auspusima , to nemože bit dobro da ga j... .
Evidentirano

lusy

• Cicibela
  • **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: auto .............:-(
  • Lokacija: malo iza Bataluše........ovisi s koje strane svita gledaš ....:)
« Odgovori #11 : 01. Srpanj 2010, 08:53:44 »

Ajde jota,sad lipo ljudima objasni sta je škovaca  :mrgreen: sigurno puno njih nepoznaje tu rič  :LOL: :LOL:
Evidentirano
Pijen samo dvojniC na slamku .......

Mos molit babu maru za mudante .....

mate

• Administrator
« Odgovori #12 : 01. Srpanj 2010, 08:56:02 »

:shock: :shock:

uzimas pulseru kruh   :palacdolje:

:mrgreen:

Ne, samo motore.  :mrgreen:
Evidentirano

Zapru

• Vozi: Aprilia TUONO 1000R ´08
« Odgovori #13 : 01. Srpanj 2010, 08:59:03 »

Je,je,jako je mali,prije 3 tjedna se vozio uz jednu,i kad smo stali,aprilia je fakat mala,ono sto me odusevilo su kocnice i nacin kako taj motor ide u zavojima,a razocaralo me ubrzanje koje je uz moju yamahu dosta slabo u odnosu na razliku u godinama i konjima,odgovorno tvrdim da mi yamaha uz 12-cu ima najsigurniji osjecaj prilikom maksimalnog ubrzavanja.E da,aprilia je imala serijski auspuh i motor fakat tiho radi,barem po meni,ili je moj jako glasan...ali izgled je savrsen,cisti sex
i tako, sve si ti to zakljucio VOZECI SE CJELO VRIJEME UZ JEDNU RSV4  :misli: :shock:

majstor, nema sta a i moj idol  :naklon: sve, ko da si ju i ti sam vozio  :palacgore:

:LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano

jota

« Odgovori #14 : 01. Srpanj 2010, 09:07:15 »

Ajde jota,sad lipo ljudima objasni sta je škovaca  :mrgreen: sigurno puno njih nepoznaje tu rič  :LOL: :LOL:

Upotrjebiti rječnik stranih rječi , čini mi se da se na engleskom kaže Trash . Mlađima možda mogu prodavati takve motore , međutim kad tu školu platiš iz vlastitog đepa nepada ti napamet tako nešto kupiti .
Evidentirano

Zapru

« Odgovori #15 : 01. Srpanj 2010, 09:09:21 »

Upotrjebiti rječnik stranih rječi , čini mi se da se na engleskom kaže Trash . Mlađima možda mogu prodavati takve motore , međutim kad tu školu platiš iz vlastitog đepa nepada ti napamet tako nešto kupiti .
Jota, ak je tebi problem dignut nogu da ga opkoracis nemora biti i drugima  :LOL: :LOL:
Evidentirano

jota

« Odgovori #16 : 01. Srpanj 2010, 09:23:02 »

Jota, ak je tebi problem dignut nogu da ga opkoracis nemora biti i drugima  :LOL: :LOL:

Nije imao sam KTM Adventure , ako sam tamo mogao dići nogu onda mogu svugdje . Ti talijani su prema Kmetu zajebancija na temu , o Hnodi niti govoriti .
Toliko sam se družio s talijanskim proizvodima da mi to neće u kuću ni pod razno , rađe pješke .
Evidentirano

dannyghost

• Vozi: kiLLeRR - gazim po želji
« Odgovori #17 : 01. Srpanj 2010, 09:31:57 »

daa, a Laverda ? :mrgreen:

oracle

• PROROČICA
  • Vozi: intergalaktičku SP 1
« Odgovori #18 : 01. Srpanj 2010, 09:38:26 »

a Laverda je vjerojatno neka egzotika....naime Orin najbolje to zna :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
O&G Team
..." Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
 Sa mnom je opasno ići, ja se nikad ne umaram... "

Zapru

« Odgovori #19 : 01. Srpanj 2010, 09:43:27 »

u Laverdi su japanske svjecice pa se to ne racuna  :LOL:
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #20 : 01. Srpanj 2010, 10:30:16 »

Nije imao sam KTM Adventure , ako sam tamo mogao dići nogu onda mogu svugdje . Ti talijani su prema Kmetu zajebancija na temu , o Hnodi niti govoriti .
Toliko sam se družio s talijanskim proizvodima da mi to neće u kuću ni pod razno , rađe pješke .

To ti je tako u životu, ja još imam jednog Nijemca u oglasu i kad taj ode više nikad ništa njemačko ne dolazi u obzir. :mrgreen:
Evidentirano

jota

« Odgovori #21 : 01. Srpanj 2010, 10:50:36 »

Prvo kad dođeš u Breganzu vidiš da ljudi doduše pričaju talijanski a sve drugo je švapsko ( mentalitet , čistoća , nema garavih) , u svoje vrjeme si za jednu Jotu mogao kupiti 2,5 do 3 Z 1000 ili slično . Komponente su stavljali najbolje koje su tad bile na tržištu ( Bosh , Nipon denso ) i pod uvjetom da se održava i vozi kako treba rade 150-200000km .
Jedini je problem što su propali , a da je to stvarno poseban motor je .
Evidentirano

Zapru

« Odgovori #22 : 01. Srpanj 2010, 10:59:43 »

Prvo kad dođeš u Breganzu vidiš da ljudi doduše pričaju talijanski a sve drugo je švapsko ( mentalitet , čistoća , nema garavih) , u svoje vrjeme si za jednu Jotu mogao kupiti 2,5 do 3 Z 1000 ili slično . Komponente su stavljali najbolje koje su tad bile na tržištu ( Bosh , Nipon denso ) i pod uvjetom da se održava i vozi kako treba rade 150-200000km .
Jedini je problem što su propali , a da je to stvarno poseban motor je .
kak ti hvalis te svabe, tak mi je Aprilia sve draza i draza s obzirom kaj je u njoj (Bosh, Ohlins, Rotax, NGK, ...)  :LOL: :LOL:
Evidentirano

jota

« Odgovori #23 : 01. Srpanj 2010, 11:21:44 »

kak ti hvalis te svabe, tak mi je Aprilia sve draza i draza s obzirom kaj je u njoj (Bosh, Ohlins, Rotax, NGK, ...)  :LOL: :LOL:

Ma ne hvalim švabe ( nemam BMW) hvalim kvalitene proizvode , a talijanski to nisu ili vrlo rjetko .
Evidentirano

Zapru

« Odgovori #24 : 01. Srpanj 2010, 11:26:38 »

Ma ne hvalim švabe ( nemam BMW) hvalim kvalitene proizvode , a talijanski to nisu ili vrlo rjetko .
po ocjeni koga? tebe, foruma, hrvata, nekog renomiranog casopisa, ... :misli:
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 7   Gore

Stranica je generirana za 0.157 sekundi uz 15 upita.