Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 5 6 [7]   Dolje

Autor Tema: Moj privatni Factory day...  (Posjeta: 6228 )

jedimaster

• Spol: Muški
  • Vozi: Kiticu u cvijeću
Odg: Moj privatni Factory day...
« Odgovori #150 : 10. Srpanj 2011, 01:20:20 »

Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

mate

• Administrator
« Odgovori #151 : 10. Srpanj 2011, 07:58:53 »

Valjda vidiš da je sve gramatički točno, halooooo?!? :mrgreen:  Bez brige, na moj zahtjev... da me google što manje nalazi. :jesus:
Evidentirano

cRuNk

• Vozi: `08 CBR 600 RR
« Odgovori #152 : 10. Srpanj 2011, 08:22:18 »

"Autrijanac"  :mrgreen: - pri dnu teksta

ali nisi mogao presutiti da motor koji ima vise od 2 cilindra ne valja  :LOL:
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

jedimaster

« Odgovori #153 : 10. Srpanj 2011, 10:56:24 »

članak je OK , samo bih molio autora da mi ovo pojasni :

U praksi, TC regulirate tako da lijevom rukom u samoj vožnji, može i pod gasom, klikate plusiće i minusiće dok ne dobijete optimalan rezultat u traženom trenutku. Vrijednosti su rangirane od 1-8 i postoji tvornička preporuka u kojim vrstama vožnje se koristi koji stupanj ali nama se učinilo praktičnije da to sami isprobamo. Tu se u početku pojavi jedan problem, tokom vožnje na stazi i prebacivanja lijevo desno, postoji velika mogućnost da nesvjesno kliknete par puta palcem na gore navedeni plusić, dođete na maksimum rada TC-a i odjednom mislite da ste na motoru snage nabrijanog MZ-a. Moram priznat da mi se iznad glave pojavio upitnik jer mi nije bilo jasno gdje je ta pusta deklarirana snaga.

kako misliš nesvjesno? od straha?  :mrgreen:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

mate

• Administrator
« Odgovori #154 : 10. Srpanj 2011, 11:57:24 »

Nesvjesno jer ja držim ruke skroz usko a gumbić je velik i nalazi se tik uz samu ručku. Kad na to dodaš malo već izgubljeni osjećaj u ovakvim rukavicama i namještanje palca, loš rezultat je zagarantiran. Al' to je bilo samo u prva dva izlaska. :cool:

Nisam napisao da je V2 bolji, samo da fale dva cilindra na motoru od kojeg se to očekuje. :jesus:
Evidentirano

jedimaster

« Odgovori #155 : 10. Srpanj 2011, 14:18:55 »

Zanima me dali bi mogao reći da je ovo najbolji naked koji si vozio?
Evidentirano
www.apertemedia.hr/

mate

• Administrator
« Odgovori #156 : 10. Srpanj 2011, 14:40:57 »

Nemam pojma, ne volim i ne vozim nakede ali ostaje činjenica da su strašno upravljivi motori. :jesus:  Streetfightera nisam probao i mislim da je jedini konkurent. S tehnološke strane, Tuono je sigurno otišao korak dalje ali je isto tako za očekivati da se s izlaskom 1199 stvara baza za novog fajtera. I tako u krug... :mrgreen: 
Evidentirano

dannyghost

• brišem sa i bez veze
  • Spol: Ženski
  • Vozi: kiLLeRR - gazim po želji
« Odgovori #157 : 10. Srpanj 2011, 14:53:42 »

Nemam pojma, ne volim i ne vozim nakede ali ostaje činjenica da su strašno upravljivi motori. :jesus:  Streetfightera nisam probao i mislim da je jedini konkurent. S tehnološke strane, Tuono je sigurno otišao korak dalje ali je isto tako za očekivati da se s izlaskom 1199 stvara baza za novog fajtera. I tako u krug... :mrgreen:

eh, kaj ti onda delaš u striptiz  baru? proučavaš tapete?  :LOL:
Evidentirano
ljetovanja i rad na plantaži bannana sa Moderator Airlines
"LJUDI, ja sam zaista životinja, samo što sam lijepo odjeven", rekao je Mike Tyson

jedimaster

« Odgovori #158 : 10. Srpanj 2011, 15:40:08 »

kužim te i razumijem no moja poanta je bila da japanci spavaju u odnosu na digiće...definitivno  :wink:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/

Zapru

• Vozi: Aprilia TUONO 1000R ´08
« Odgovori #159 : 10. Srpanj 2011, 15:44:27 »

kužim te i razumijem no moja poanta je bila da japanci spavaju u odnosu na digiće...definitivno  :wink:
orjentirali su se na letece motickle, cestovni im vise nisu fora  :LOL: :mrgreen:

jedimaster

« Odgovori #160 : 10. Srpanj 2011, 15:50:06 »

Njihovi sad svjetle u mraku  :mrgreen:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/

mate

• Administrator
« Odgovori #161 : 10. Srpanj 2011, 17:06:04 »

Ma kakvi japanci, debelo zaostaju već u R-ovima a nakeda nikad nisu ni imali.
Evidentirano

jedimaster

« Odgovori #162 : 10. Srpanj 2011, 21:22:23 »

that's the spirit , tako se pokreću rasprave na jednom pravom moto forumu :palacgore: :mrgreen:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/

max.sb

• *
  • Vozi: CBR1lRR
« Odgovori #163 : 11. Srpanj 2011, 10:30:28 »

Trebali bi svi poceti voziti talijane. Mislim da ce mo tako poboljsati ekonomiju, tj. serviseri ce imati pune ruke posla.
Evidentirano
Mala moja, dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje.
Svaka masa mora znati, sila će joj ubrzanje dati.

Zapru

• Vozi: Aprilia TUONO 1000R ´08
« Odgovori #164 : 11. Srpanj 2011, 11:47:59 »

Trebali bi svi poceti voziti japance narocito honde . Mislim da ce mo tako poboljsati ekonomiju, tj. dileri ulja ce imati pune ruke posla.
:palacgore:

max.sb

• *
  • Vozi: CBR1lRR
« Odgovori #165 : 11. Srpanj 2011, 16:42:00 »

:palacgore:
ROFL  :LOL:   :LOL:   :LOL:   :LOL:   :LOL:   :LOL:   :LOL: 

Evidentirano
Mala moja, dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje.
Svaka masa mora znati, sila će joj ubrzanje dati.

Sinna

• Vozi: Zica 1982. i maximuss brutalliss TUONO 1000R
« Odgovori #166 : 11. Srpanj 2011, 16:55:24 »

Aj, reci to joki i Mocciju. :LOL:
Evidentirano

Priest

• **
  • Vozi: prodajem Tuono
« Odgovori #167 : 12. Srpanj 2011, 12:35:13 »

Probao sam danas i ja Tuona V4 po Grobniku, strava... Malo je guvernal presirok, ali nekakav aftermarket ce rijesiti problem. Polozaj tijela u odnosu na moj V2 poprilicno napadacki, u R stilu, ali ciklistika odusevljava. Lakoca prolaska kroz zavoje toliko fascinira - jednostavno, brzo i sigurno zahvaljujuci TC-u. Vozio sam u T modu (track), ubrzanja fluidna, bez nervoze, kao da vozim motor godinama. Prvi put sam osjetio zadovoljstvo pod kacigom jer vise ni R- ovi nisu sigurni na pravcu.  :mrgreen: U iscekivanju smo Factory modela i plemenitih sponzora!  :mrgreen:
Evidentirano
Ne čekaj da ljudi umru da im očituješ dobrotu i da osjete tvoju ljubav: za života, brate, za života ... to učini.

mate

• Administrator
« Odgovori #168 : 17. Srpanj 2011, 00:51:17 »

Igrom slučaja opet me zapao onaj isti Dorso s početka priče i kao najvažniju novost moram napisati da se više ne gasi!!! :mrgreen:
Ovaj se uskoro vraća uvozniku a nadam se da u redakciju MotpPulsa stiže jači braco. Iako je motor za naše ceste sasvim OK, ipak bi malo više snage mogle biti zanimljivo kod ispucavanja. Jedini problemčić je nestabilnost pri srednjim brzinama a gabariti većeg su isti tako da ne vjerujem baš u neki pomak. I još jedno retoričko pitanje, da li bi se trebao dogoditi, danas kod proizvođača popularno zvani kanibalizam, između Tuona i velikog Dorsa? Osim u položaju sjedenja i malo boljoj zaštiti od vjetra, ne vidim nekih bitnijih razlika. Moj glas ide Dorsu.
Evidentirano

k5

• **
  • Vozi: osu
« Odgovori #169 : 17. Srpanj 2011, 13:51:45 »

Gašenje je puno lakše riješiti nego na dukcu  :jesus:

Zašto glas Dorsu  :misli:
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #170 : 17. Srpanj 2011, 23:02:35 »

Mogao bi ti napisati roman a opet ti nemam šta napisat jer sve je to samo subjektivno mišljenje.  :mrgreen:  Ne volim koncepciju R motora sa ravnim volanom. Takav tip motora, ravnosjedeći, mora biti nešto "mekaniji", što po ovjesu, što po odazivu na gas, praktičniji za svakodnevnu upotrebu, mora se voziti s težištem prema naprijed, više na prednjem kotaču... i tu mi je Dorso puno praktičniji iako ostaje činjenica da Tuono vjerojatno generalno bolji motor, ide 230 bez problema s vjetrom dok Dorso nije svoj nakon 170. O snazi ne treba ni pričat jer mislim da ni veliki Dorso neće biti kao Tuono. Svejedno, moje trenutne potrebe za drugim cestovnim motorom u garaži više odgovaraju Dorsu.
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #171 : 02. Kolovoz 2011, 22:17:56 »

Moram se korigirat, danas sam slučajno listao MotoPuls od prije dva, tri mjeseca u kojem je navedeno da su se za testni Dorsoduro dogovorili sa dilerom da im promjene centralinu odnosno montiraju novi model s kojim motor navodno ne puca na abgasu. Toliko o čudnovatom prestanku problema s početka priče. :mrgreen:
Evidentirano

bogen

• **
  • Vozi: vozim , vozim
« Odgovori #172 : 03. Kolovoz 2011, 02:31:04 »

Trebali bi svi poceti voziti talijane. Mislim da ce mo tako poboljsati ekonomiju, tj. serviseri ce imati pune ruke posla.
da , da ...jbga kad moraš na redovne servise... pa kako je neko odavno reka ovde kad dođeš na servis moraš se svaki put iznova upoznavat sa serviserom jer su servisni intervali svakih 20 000 km , a između njih nemaš potrebe za servisom  8)
Evidentirano

DaRRth Vader

• Vozi: YAMAHA STRIKES BACK
« Odgovori #173 : 10. Kolovoz 2011, 13:33:41 »

Mogao bi ti napisati roman a opet ti nemam šta napisat jer sve je to samo subjektivno mišljenje.  :mrgreen:  Ne volim koncepciju R motora sa ravnim volanom. Takav tip motora, ravnosjedeći, mora biti nešto "mekaniji", što po ovjesu, što po odazivu na gas, praktičniji za svakodnevnu upotrebu, mora se voziti s težištem prema naprijed, više na prednjem kotaču... i tu mi je Dorso puno praktičniji iako ostaje činjenica da Tuono vjerojatno generalno bolji motor, ide 230 bez problema s vjetrom dok Dorso nije svoj nakon 170. O snazi ne treba ni pričat jer mislim da ni veliki Dorso neće biti kao Tuono. Svejedno, moje trenutne potrebe za drugim cestovnim motorom u garaži više odgovaraju Dorsu.
Danas idem probati jednog Dorsa poslije servisa i otvorim gas do kraja na jednom pravcu i tamo negdje poslije 160 promijenim položaj na motoru pripremajući se za shimi efekat... 170, 180, 185, 190, 195, 200, 205... kraj ravniša i meni nešto čudno... nisam osjetio poznato lelujanje, probam ponovo bez pomicanja tijela, opet isto, 2 glave bez leluujanja bez problema i možeš po sicu koliko hoćeš gor dolje  :misli:   i onda shvatim da je to zato što nisu spojleri na rezervaru montirani  :mrgreen:      :LOL:
Evidentirano
Ten steps towards happiness !!!!!!!! Steps One to Nine have been done. Step Ten has begun. :) :P
 Str: 1 ... 5 6 [7]   Gore

Stranica je generirana za 0.126 sekundi uz 16 upita.