Koje drame od motora, 
fakat, meni moja krama crkne jedino dok je hladan pa mu nedam čoka jer mi se neda, ali dok se zgrije i radi na propisanom ler gasu nema teorije da crkne, pa je iskemijano apsolutno sve na njemu, od usisa, ispuha, dizni, smjese, vakuma, povađeno 5 kila gumenih crijeva s fergazera i motor jednostavno neće crknuti, mogu ga drkat, jebat, silovat, razvlačiti u blokadu, puštat gas, naglo kočiti, cimati na zadnji kolko mogu i umijem i silovito spuštati jer drugačije neznam...jedino što treba je promijeniti ulje i gume svakih 4-5 tkm..
možda su me japanci previše razmazili

stvarno mi je krasan taj dorso i čini mi se da bi mi mogao biti zanimljiv (čak sam jedno vrijeme u sebi razmišljao o njemu), ali hvala, ne hvala
isto mi se dešavalo i na yamahi mt03 (također talijanska mašina) pa sam mu nenormalno digo ler gas i prestalo je, ali on je bar htio upaliti u bilo kojoj brzini i nije mi nikad na sreću crkao na većoj brzini (ako se to može nazvati većom brzinom), ali dok je crko je zadnji kraj blokirao i nije baš bilo ugodno
najte zameriti na tekstu, malo mi je dosadno na poslu, petak je, direktor otišao na more pa je mir