Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 ... 17   Dolje

Autor Tema: OS ekipa  (Posjeta: 11387 )

os nexus

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Burgman 650 AN
OS ekipa
« : 01. Srpanj 2010, 10:55:18 »

Odlučih otvoriti ovu temu jer u razgovorima po gradu čujem uglavnom istu priču....vozio bih se , ali nemam s kim. Čitajući postove na forumu vidim da se ekipa iz Splita i Zagrebha uglavnom dogovara preko foruma za jednodnevne vožnje vikendom po okolici. Volio bih da se i mi s područja Osijeka i okolice isto probamo organizirati i dogovoriti vožnje. Sasvim je drugačiji osječaj vožnje u grupi ili solo. Stoga pišite , predložite, pozovite sve koji nisu na forumu pa da se organiziramo i upoznamo uz vožnju i druženja
Evidentirano
ništa za nas nije dovoljno daleko

dovla

• **
  • Vozi: Husaberg FS570
Odg: OS ekipa
« Odgovori #1 : 01. Srpanj 2010, 11:35:23 »

U Osijeku imas Tufnu u tvrdji, nekih 100 kn s doruckom ja mislim, jedino ces se tesko naspavat preko vikenda, ali opet ako hoces izac van, idealno. Imas i domin u aninoj i millenium u svacicevoj, mislim da su ok cijene.

Sto se tice voznji ja isto nemam neku posebnu ekipu, 2-3 ljudi tako da sam otvoren za sve opcije  :mrgreen:
Evidentirano
www.folding.hr  - prijevoz i usluge, maloprodaja (online shop)

os nexus

• **
  • Vozi: Burgman 650 AN
« Odgovori #2 : 01. Srpanj 2010, 11:43:01 »

da , upravo o tome govorim svatko ima ekipu i svi su za dok vožnje ne dođe, a onda sto isprika da se ne ide.....ne kažem da sad trebamo ići u Alpe ali đir do Mađe, Orahovice, Batina , Požega.......
Evidentirano
ništa za nas nije dovoljno daleko

xyzdomba

• **
  • Vozi: za sada više ništa
« Odgovori #3 : 02. Srpanj 2010, 13:00:29 »

E moj druže, Osiječani su ne zainteresirani. Tako da smo nas dvojica jedini koji potežemo rado prema daljim destinacijama.  :mrgreen:
Evidentirano

full88

• Vozi: po ledu
« Odgovori #4 : 02. Srpanj 2010, 15:37:57 »

Nema veze vozite se vas dvoje za pocetak, a kasnije ce se vec pridruzit jos ekipe  :palacgore:

A u sto nije losa ovakva tema kad se netko od nas odluci zaletit do Os. pa da se popi neka cuga ili sl.  :wink:

Ja sam bio prosle ili predprosle godine kod vas pa nisam imao s kim popit kavu (mislim na skuterase)  :mrgreen:

sunsplash

• **
  • Vozi: yamahu XT 660R
« Odgovori #5 : 02. Srpanj 2010, 16:41:58 »

E moj druže, Osiječani su ne zainteresirani. Tako da smo nas dvojica jedini koji potežemo rado prema daljim destinacijama.  :mrgreen:

ima sljedeči vikend fišijada u baji (mađa), svakako treba vidjet :palacgore:
Evidentirano
PRODAJEM YAMAHU XT660R 2006. GOD. SVE INF NA PP.
(moguća zamjena za yamahu fazer-a)

KING RR

• Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
« Odgovori #6 : 02. Srpanj 2010, 16:53:41 »

Ja često vikendom pravim krug cca 300-350 km iz SB preko ŽU-VK-VU-OS-NA-PŽ pa nekad još na NG pa za SB, idemo sa dva ili tri motora možeš se pridružit al mislim da nas nebudeš mogo pratit jer smo sa R-ovima :misli:, jga  :?
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #7 : 02. Srpanj 2010, 18:30:51 »

Ja često vikendom pravim krug cca 300-350 km iz SB preko ŽU-VK-VU-OS-NA-PŽ pa nekad još na NG pa za SB, idemo sa dva ili tri motora možeš se pridružit al mislim da nas nebudeš mogo pratit jer smo sa R-ovima :misli:, jga  :?

al se vozite ko babe ...  :LOL: :jesus: :LOL: :jesus:

kako ste bili u PŽ, a niste stali na pivo...  :mrgreen:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Wrbex

• Vozi: Revo & Honda SC57
« Odgovori #8 : 02. Srpanj 2010, 18:37:14 »

Ja sam skoro uvijek za voznju kad imam slobodan vikend....Ali meni pase brza voznja ...
Mi obicno idemo DM-NA-Krrndija-Levanjska pa nazad, ili preko DJ, OS pa nazad. Ili zalutamo pomalo u Madjarsku...
Ljep krug je, pecuh, mecek (surogat kRRndije), pa zguza na orfu, pa pecuh i opet nazad...Fine "planinske" cestice

sonny

• **
  • Vozi: Grdobinu....
« Odgovori #9 : 02. Srpanj 2010, 21:20:27 »

Ja sam skoro uvijek za voznju kad imam slobodan vikend....Ali meni pase brza voznja ...
Mi obicno idemo DM-NA-Krrndija-Levanjska pa nazad, ili preko DJ, OS pa nazad. Ili zalutamo pomalo u Madjarsku...
Ljep krug je, pecuh, mecek (surogat kRRndije), pa zguza na orfu, pa pecuh i opet nazad...Fine "planinske" cestice

...a ovo stalno planiram, a nikako da odem :palacdolje:, glupo mi samom ići....... :misli:
Evidentirano
MK Racing  Našice
                     najbolji prozori na svijetu : http://www.troha-dil.hr/

sunsplash

• **
  • Vozi: yamahu XT 660R
« Odgovori #10 : 02. Srpanj 2010, 21:47:25 »

ja sam bio par puta napravio taj đir i svtarno je super za obič to sve, a i fino se može pojest na orfiju :palacgore:
Evidentirano
PRODAJEM YAMAHU XT660R 2006. GOD. SVE INF NA PP.
(moguća zamjena za yamahu fazer-a)

Wrbex

« Odgovori #11 : 03. Srpanj 2010, 11:12:12 »

...a ovo stalno planiram, a nikako da odem :palacdolje:, glupo mi samom ići....... :misli:

Zovi jedan vikend pa se idemo provozat!
Btw samo pazite na muriju oko orfija ima ih dosta u civilnim autima....

strasilo

• šafran
« Odgovori #12 : 03. Srpanj 2010, 11:15:50 »

ako misliš s njima stići tamo, kreni dan ranije.... voze se ko po*izdili ...  :shock:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

KING RR

« Odgovori #13 : 03. Srpanj 2010, 11:40:12 »

al se vozite ko babe ...  :LOL: :jesus: :LOL: :jesus:

kako ste bili u PŽ, a niste stali na pivo...  :mrgreen:

U R1 išli pokazat kako izgledaju mušice lokalnim "racerima"  :jesus: :jesus: :jesus: :LOL: :LOL: :LOL:

Btw : disi ti sinoć  :misli:, nisam te vidio  :neznam:
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

strasilo

• šafran
« Odgovori #14 : 03. Srpanj 2010, 11:43:45 »

odmarao sam se za danas ...  :mrgreen:

ma radio sam jučer, pa mi bilo malo kasno dolaziti ... ali danas se vidimo...  :palacgore:
Evidentirano

KING RR

« Odgovori #15 : 03. Srpanj 2010, 11:49:27 »

odmarao sam se za danas ...  :mrgreen:

ma radio sam jučer, pa mi bilo malo kasno dolaziti ... ali danas se vidimo...  :palacgore:

:palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

xyzdomba

• **
« Odgovori #16 : 03. Srpanj 2010, 14:03:56 »

Ghostrider-SB, jesi li zainteresiran da se nađemo negdje u điru, može se i ostatak pridružiti ako želi
Evidentirano

Wrbex

« Odgovori #17 : 03. Srpanj 2010, 14:07:13 »

Ja sad laganini krecem za PZ s time da cu se malkoc zadrzat na krndiji, pa ako je netko za nek nevrati...

KING RR

« Odgovori #18 : 03. Srpanj 2010, 14:10:04 »

Ghostrider-SB, jesi li zainteresiran da se nađemo negdje u điru, može se i ostatak pridružiti ako želi

Nije problem  :palacgore: pon-pet radim, pet večer i subota je rezervirano za susrete, a nedjelja ako nema kiše može  :palacgore: stim da sutra nemogu jer imam neke obaveze  :?

Pošalji samo PP da mi ostane tvoj nick jer ću ga zaboravit pa ti se javim dan dva prije  :palacgore:
Evidentirano

xyzdomba

• **
« Odgovori #19 : 03. Srpanj 2010, 16:52:28 »

Nema veze vozite se vas dvoje za pocetak, a kasnije ce se vec pridruzit jos ekipe  :palacgore:

A u sto nije losa ovakva tema kad se netko od nas odluci zaletit do Os. pa da se popi neka cuga ili sl.  :wink:

Ja sam bio prosle ili predprosle godine kod vas pa nisam imao s kim popit kavu (mislim na skuterase)  :mrgreen:

Kada budeš planirao za Osijek ili okolicu samo javi, pa možemo na kavu ili ....   :palacgore:
Evidentirano

pinky

• Vozi: Ugodan početnički model
« Odgovori #20 : 27. Srpanj 2010, 14:40:33 »

podforum SKUTERI, tema Voženje i druženja a javljaju se "motoristi" koji vele da voze opake pile i vole brzu vožnju i nemreju se vozit sa "skuterašima"  :LOL: :LOL: :misli: :LOL:
« Zadnja izmjena: 27. Srpanj 2010, 15:23:16 pinky »
Evidentirano
yebite se manekeni.. um klade valja, štela caruje..don't happy be worry.. mandrake nezna..
NEMAM NI DIONICA NI NIČEG PAPA

full88

• Vozi: po ledu
« Odgovori #21 : 27. Srpanj 2010, 14:46:43 »

Kada budeš planirao za Osijek ili okolicu samo javi, pa možemo na kavu ili ....   :palacgore:

:palacgore: :palacgore:

Tmax

• **
  • Vozi: Hondu CBF
« Odgovori #22 : 31. Srpanj 2010, 20:44:57 »

Pošto se ovde "ništa" ne događa, evo dokaz da se ekipa sa Osijeka vozi  :palacgore:. To je samo za uzorac, više če reč momci kad se vrate. Zbog obaveza pratio sam ih manji dio puta ali sutra čemo zajedno odradit još par km 8).
Momci nadam se da se nečete ljutit što ssam stavio slike prije nego što ste stigli kuči  :mrgreen:.

P.S. trebaču ja iduče godine u Osijek  :wink:
Evidentirano

koma1

• Vozi: beverly 400 ie
« Odgovori #23 : 31. Srpanj 2010, 23:37:28 »

ovo je čisti foto-shop, nema šanse da je bilo sunčano  :mrgreen:
Evidentirano

xyzdomba

• **
« Odgovori #24 : 01. Kolovoz 2010, 22:15:36 »

ovo je čisti foto-shop, nema šanse da je bilo sunčano  :mrgreen:

Ne bi vjerovao koliko si bio blizu  :LOL: ali je zato drugi dan bio za poželjeti
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 17   Gore

Stranica je generirana za 0.14 sekundi uz 17 upita.