Ma koje maltretiranje prijatelju..bila mi je velika cast i zadovoljstvo sta si odlucia da ti upravo ja budem ta podrska..nije mala stvar ka ti neko pokaze toliko vire u tebe, ka sta si ti virova meni..na mene mos racunat 100% i ovaj put...
ni ovaj put ne sumnjam u tvoj uspjeh 
ozbiljnija ruta zahtjeva puno vise i priprema,ne samo vozacevih, nego i osoba koje su ti logisticka podrska..tako da ovaj put ka sta si i sam reka, vođeni prijasnjim iskustvima, i to ce bit odrađeno po Ps-u.. 
Evo sam upravo napravio rutu, i naletio na mali problem ali cu ga rijesit uspjesno nadam se ,bit ce tisno ali to ce bit prvi veci problem.
Radeci rutu i sam znas kako si vidio da idem iz Talina za Helsinki brodom, a zadnji je (prema rasporedu) u 21 sat, sto znaci da ako krenem iz berlina u 06 jutro moram nakasnije bit u talinu 20 30 s tim da cu rezervirat kartu za taj trajekt.
Znaci da imam 14h 30min vrimena za od Berlina do Talina,mozda bude tisno,jer ako fulam taj trajekt onda tek ujutro,A sutra ujutro vec moram bit na putu za stockholm tako da ce bit malo ajme,ali zato si ti tu pa cemo to rijesit.
Ti si taj koji ce racunat prosjecnu brzinu s obzirom na predeni i put koji moram prec i savjetovat ces me jesam li u dobrom ili losem (sporom) rezimu voznje,zato i jesi logistika.
Voznja trajektom je 2 ure tako da mogu ubit oko u trajektu, a kad izadem ravno na pumpu i hotel,pokret u 05 jutro.