Evo me ponovno kod prijatelja Julia u Ambato, Ekvador!
Otisao sam iz Kolumbije zbog istaka vize. Iskoristio apsolutno sve dane, te usao u Ekvador.
U Ipialesu na samoj granici Kolumbije i Ekvadora malo sam skrenuo s puta i otisao vidjeti jednu crkvu. Inace nisam bas nesto posebno vezan za crkvu al' ova je bila vrijedna vremana koje sam odvojio.
I ne samo to nego sam se ponovno nasao sa ekipom iz Medellina. Sasvim slucajno putevi su nam se ponovno spojili na nekom drugom mjestu nekoliko mjeseci kasnije. Kada bih poceo pisati koliko puta mi se to dogodilo na ovom putu, vjerovatno mi ne biste vjerovali.
Putevi sa dobrim i dragim ljudima nakon nekog vremena ponovno se spoje!
Crkva

U Hrvatskoj pada snijeg a kod mene vulkani eruptiraju. Evo jedan aktivni vulkan - Reventador

Vulkan Sumaco (nektivan)

Moj krevet kod ljudi od kojih se tesko bilo rastati!

Jedna nakon prolaska kroz dzunglu

Ovi ljudi su 1988 doselili sa visina, gorja u nizi kraj. Te je godine Reventador postao aktivan, pa su bili prisiljeni otici. Vrlo su prijateljski razvijeni, zive kao zajednica i vrlo su povezani. Interesantno im je bilo vidjeti nekoga relativno visih od njih kako se uvijek i svagdje u kuci mora saginjati da glavom ne udre u nesto.
Pricaju spanjolski, a veliki broj njih u selu zna i jezik Kicua.

I jedna fotka kod prijateljice i njene obitelji. Prije nego sam kao nomad otisao dalje pripremljena je gozba!

Hasta luego amigos!