Iz Sirakuze krecem nazad ka Gjarama, i uzivam u najuzem puticu na koji sam neznam ni sam kako izasao. Putujem pola dana nazad ali je lepo/ I tu je poljoprivreda i slicni sadrji okoline. Stizem do Antonia i pijemo pivo i gledamo slike na kompu. Dolazi jos jedan lik od 130kg i gleda i ne veruje gde sam sve do sad bio. Onda pada u vatru kad je cuo da idem do Venecije. Na kraju me pre odlaska poljubio 2put u obraz . Ja zbunjen... Antonio mi onda rece da je to specijalan znak prijateljstva i da ako dodjem sledeci put odsedam kod njih kao njihov gost... OOO hvala drugari, coolsi lik, rece krupni i sede na svoj bmw 1200 R i ode. Odoh da se zapakujem i pripremim za sutrasnju turu. Ruke mi spaljene nemogu ni daih ispravim ni savijem...ocekivao opekotine i bessanu noc...
Ujutro startujem i sto brze se trudim da stignem do Messine. Ulecem sa likom na KTMu zajedno u boks caskamo...

Brod je neverovatan i posao je bez ikakvog trzaja. Covek casti mene kafu i kaze da je diler KTM motora i pita me da li mi treba za BMWa nesto jer njegov drug radi u Napulju Sve za BMW. Bocni koferi rekoh ali polovni... Ovaj u napulju nema, samo nove.... 1000E eh to je jos 10 dana i Italiji smeskamo se...Kada sam mu rekao da mi je zao sto nisam obisao Siciliju celu ukrug rekao mi je da je njemu trebalo 6 dana kao domacem... Koliko bi meni trebalo....20dana sigurica....
lao izlazimiz Reggio i sempre dritto ka Napulju. Plaze plaze mesta razna manja veca plaze plaze....

Uploaded with
ImageShack.us Dru

Uploaded with
ImageShack.usVozio sam ceo dan jeo sta sam stigao...Oko mesta Paola sam se izgubio oko 25km sacekala me je nevidjena vrucina a usao toliko u kopno... na moru je bilo oko 30.

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usU svakom slucaju taj dan se blizio kraju tako da sam odprilike znao gde cu spavati. Palinuro. Smestaj super bungalovcic iznad njega bazencic uzivao u vodi i ocijukao sa dve Italijanke.Druzili se malo pricali samo, mora svako na svoju stranu...
Izljubili se za sretan put meni a njima ostanak. Lep dogadjaj. Bolji od velikog sicilijanca. Ali isto znacajan.

Uploaded with
ImageShack.us