Da, problem je u ovome sto sam napisao u postu ranije.
Pogledaj npr. prvu sliku u temi, gdje je GS:

(kada na Image shacku idete na "Image details" od doticne fotografije dobijete ovo iznad)
Znaci, tvoj fotoaparat ti ju je slikao u dimenziji 2048x1536 pixela, te je slika velicine čak 661 KB. E sada, ti tu sliku od 661 KB uploadas na Image shack (što potraje, vjerovatno), međutim, ovako i onako se na forumu slike prikazuju u maximalnoj rezoluciji od 800x600 pixela. Tako da u biti đabe si uploadao 2048x1536 na Image shack sto se kvalitete prikaza na samom forumu tice.
Jer - problem nastaje sa ucitavanjem tih slika onima koji otvaraju temu. Jer njima Image shack-a "povlaci" svih 661 KB pa nakon toga web browser to smanjuje na npr. 800x600 kako bi se adekvatno prikazalo na forumu i tu nastaje problem ako je veza "slabija". A u biti, tih 800x600 je samo "thumbail" (da se tako izrazim) originala koji je nepotrebno puno veci.
Znaci - ti samo smanji svoje originale na 800x600 (tj. kopiju originala, da tebi ipak ostanu originalne slike za doma) i tako ih uploadaj na forum. Nama ce slike "za vidjeti" biti iste velicine u pixelima (a u KB puno manje) kao i na pocetku teme, a sve ce ici puno brze!
Također, osim toga sto ucitavanje dugo traje, Image shack cesto miče slike koje zauzimaju previse mjesta, pa se desi da neki putopisi ostanu bez slika vec nakon tjedan-dva. A evo pogledajte npr. neke moje voznjice, slike su vec mjesecima na serveru, a nisam regan na Image shack.
Nadam se da sam pomogao. Pozdrav!