frane moj frane
ako uzmes kilometre i podjelis s godinama ispadne oko 3000 godisnje sha po meni nije puno
@makazica KTM 640 PRESTIGE 2002GOD. NOVE GUME, REGISTRIRAN JOS GODINU DANA PRVI VLASNIK MALO KM.
REDOVITO SERVISIRAN , GARAŽIRAN I ODLIČNO OČUVAN. ovo stoji u oglasu... slika iz oglasa je malko izduzena pa eto ove
http://www.bikepics.com/pictures/1192360/ nemogu poslikat motor jer je u Puli a ja sam iz Rijeke sutra ga idem vidjet
1. Zamoli vlasnika da skine tank i vidi da li po mašini negdje slini, problematična mjesta su iznad desne ispušne cijevi, na spoju glave i poklopca glave i onaj poklopčić anlasera s desne strane.
2. Pitaj vlasnika da li je možda mijenjan ležaj ispod korpe kvačila, ako nije, nije neki bed, a ako je, to bi značilo da je motor pristojno održavan (pod uvjetom da je promjenjen prije nego se rasuo). Nemoj previše brinuti o ovom, čisto onak, informativno.
3. Poslušaj mašinu, KTM-ovi roštaju i vibriraju, to nije problem, slušaj pri vrhu glave s desne strane da čuješ da li su klackalice i ventili možda preglasni....to je zapravo dosta teško čut ako nisi prije imao KTM-a......

4. Poslušaj s lijeve strane motora fazni lanac.
5. Pogledaj lanac i lančanike.....tu se dosta može vidjeti kako je motor vožen, pitaj kad je zadnji put mijenjan....
6. Ako vlasnik ima štender, stavi ga na štender, da su oba kotača u zraku, provjeri kako se volan okreće (ležaj volana), jel ravan, primi vilice s obje ruke i gurni ih naprijed-natrag, ako je mali mali luft to nije strašno, ako je veći luft.....računaj na nabavku ležaja
7. Primi stražnju vilicu rukama i cimni je gore dolje, malo lufta mora biti, ako je previše....opet računaj, zaljuljaj vilicu kao da hoćeš krug napraviti s krakovima - tu nesmije biti lufta, provjeri ležaje na kotačima.....
8. Ako je sve navedeno gore u redu......sačuvaj si cca 1000 kn da ti majstor napravi servis i otvori poklopac glave da se dodatno provjere ležajevi bregaste, bregasta, ležajevi klackalica i pumpa vode.....