Pa to niko i ne kaze ali ne trebamo mrzeti nekoga ko je JEDAN OD NAJVECIH.Tako su mnogi zamrzeli i Sumahera.A zasto ? Zato sto je uradio ono sto niko do tada nije.
nitko ga ne mrzi, ali ja ga osobno ne volim, niti sam ga ikada volio..
a šumahera ljudi mrze zato jer je bio podli vozač i imao je masu nesportstkih poteza, sjeti se samo onoga s hillom i villeneuveom na kraju sezone, rossi takve stvari nije radio, barem ne u tako važnim trenucima i zato jer glupo ih uspoređivati
A, gle, to sad ne znamo.
Pratim MotoGP još iz dana kraljevske klase, kad su još Rainey, Doohan, Criville i ostali natjeravali dvotakte. I usudil bi se reć da je Alex bil Mickov Lorenzo. Bil je talent, samo u krivo vrijeme. Letećeg australca nije mogel skinut.
krivo, mick i alex su vozili u isto vrijeme, a u ovoj usporedbi, rossi će kroz par godina biti lagano za otpis, a lorenzovo vrijeme još uvijek dolazi i da nije imao tolko padova i ozljeda u prve dvije sezone bio bi još bolji (možda čak i ozbiljniji konkurent za naslov), ali što bi bilo da bi bilo, sve je to dio odrastanja, mislim da je ove godine sazrio kao vozač u potpunosti, a vrijeme će pokazati kolko će osvojiti i da li će uopće što osvojiti, nemojmo zaboraviti da druge godine vjerojatno i spies dobiva konkurentniji stroj..