Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 4 5 [6] 7 8   Dolje

Autor Tema: Moto GP Laguna Seca  (Posjeta: 5140 )

Lord_Nikon

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: ...baš ništ...zasad svoje odvozil....
Odg: Moto GP Laguna Seca
« Odgovori #125 : 27. Srpanj 2010, 22:05:35 »

Jebo vas i Rossi i Lorenzo.
Rossi je već legenda, a Lorenzu fali još preko nekoliko naslova da bi se mogel s njim uspoređivat.

I za jednu plavušu: Max je bolji od njih obadva.

Lorenzova karijera je tek počela dok to za Rossievu nemožeš reći  :wink:
Rossi je fakat heben vozač, ALI nije ni on imao toliko trnovit put koliko se prikaziva  :palacgore:
Evidentirano
TARRGET
RacingTeam

Fronius

• **
  • Vozi: o
« Odgovori #126 : 27. Srpanj 2010, 22:07:21 »

Lorenzova karijera je tek počela dok to za Rossievu nemožeš reći  :wink:
Rossi je fakat heben vozač, ALI nije ni on imao toliko trnovit put koliko se prikaziva  :palacgore:
Sve je to točno, ali vrijeme bu pokazalo svoje. Svi su oni talenti, samo neki to bolje iskoriste.
Evidentirano

Lord_Nikon

• **
  • Vozi: ...baš ništ...zasad svoje odvozil....
« Odgovori #127 : 27. Srpanj 2010, 22:10:04 »

Sve je to točno, ali vrijeme bu pokazalo svoje. Svi su oni talenti, samo neki to bolje iskoriste.

istina, ali je licemjerno reći da je Lorenzo budući prvak samo zato jer je Rossi trgnuo nogu (za što je btw sam kriv, htjeli vi to prihvatiti ili ne)  :wink:
Evidentirano
TARRGET
RacingTeam

Fronius

• **
  • Vozi: o
« Odgovori #128 : 27. Srpanj 2010, 22:16:36 »

A, gle, to sad ne znamo.
Pratim MotoGP još iz dana kraljevske klase, kad su još Rainey, Doohan, Criville i ostali natjeravali dvotakte. I usudil bi se reć da je Alex bil Mickov Lorenzo. Bil je talent, samo u krivo vrijeme. Letećeg australca nije mogel skinut.
Evidentirano

Cale

• **
  • Vozi: Honda CBR 1100XX
« Odgovori #129 : 27. Srpanj 2010, 23:22:35 »

istina, ali je licemjerno reći da je Lorenzo budući prvak samo zato jer je Rossi trgnuo nogu (za što je btw sam kriv, htjeli vi to prihvatiti ili ne)  :wink:
Pa to niko i ne kaze ali ne trebamo mrzeti nekoga ko je JEDAN OD NAJVECIH.Tako su mnogi zamrzeli i Sumahera.A zasto ? Zato sto je uradio ono sto niko do tada nije.Sutra kada Jorge bude imao dve,pet ili sest titula a Rossi bude mentor npr. Simonceliu,koga onda necemo voleti ? Meni se licno Lorenzo ne dopada kao ni Stoner ali kakve veze ima moje misljenje kada ljudi znaju da voze i imaju rezultate-dokazani sampioni.Jednu stvar ne treba ispustiti iz vida: kada postanes prvi vozac u timu ,osim sto moras da znas da vozis i pobedjujes,moras i konstantno da razvijas motocikl i inzenjerima da pravilno prenosis zapazanja sa staze. Koliko ce Lorenzo uspeti u tome-videcemo.Yamaha je sada jako dobra ali ne zaboravimo da od 2012 se MOTO GP vraca na 990 ccm i da Rossi ide,ukoliko je tacno, u Duccati koji ima veoma jak i strucan tim.Ono sto me raduje je to da nam trke nece biti dosadne.
Evidentirano
You follow me at own risk!!!

shakazulu1971

• **
  • Vozi: Ducati Monster 900s
« Odgovori #130 : 28. Srpanj 2010, 02:03:41 »

A, gle, to sad ne znamo.
Pratim MotoGP još iz dana kraljevske klase, kad su još Rainey, Doohan, Criville i ostali natjeravali dvotakte. I usudil bi se reć da je Alex bil Mickov Lorenzo. Bil je talent, samo u krivo vrijeme. Letećeg australca nije mogel skinut.

Odlično poređenje  :mrgreen:
Evidentirano
Shaka

MOONSHIELD

• Vozi: s puknutim blokom i greškom na geometriji vilica
« Odgovori #131 : 28. Srpanj 2010, 08:09:25 »

Pa to niko i ne kaze ali ne trebamo mrzeti nekoga ko je JEDAN OD NAJVECIH.Tako su mnogi zamrzeli i Sumahera.A zasto ? Zato sto je uradio ono sto niko do tada nije.
nitko ga ne mrzi, ali ja ga osobno ne volim, niti sam ga ikada volio..
a šumahera ljudi mrze zato jer je bio podli vozač i imao je masu nesportstkih poteza, sjeti se samo onoga s hillom i villeneuveom na kraju sezone, rossi takve stvari nije radio, barem ne u tako važnim trenucima i zato jer glupo ih uspoređivati
A, gle, to sad ne znamo.
krivo, mick i alex su vozili u isto vrijeme, a u ovoj usporedbi, rossi će kroz par godina biti lagano za otpis, a lorenzovo vrijeme još uvijek dolazi i da nije imao tolko padova i ozljeda u prve dvije sezone bio bi još bolji (možda čak i ozbiljniji konkurent za naslov), ali što bi bilo da bi bilo, sve je to dio odrastanja, mislim da je ove godine sazrio kao vozač u potpunosti, a vrijeme će pokazati kolko će osvojiti i da li će uopće što osvojiti, nemojmo zaboraviti da druge godine vjerojatno i spies dobiva konkurentniji stroj..
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

Musto Ruda

• ex Killex
  • Vozi: Wakizashi Sc59
« Odgovori #132 : 28. Srpanj 2010, 08:25:06 »

A, gle, to sad ne znamo.

Koje je godine Alex je bio tako dobar? :misli: 1999. Kada je Doohan dobro polomljen odustao,tj. prestao voziti Criville postaje prvakom,ni tada nije imao statistiku ni bodove ni blizu kao "Horhe" sada.
Evidentirano

Cale

• **
« Odgovori #133 : 28. Srpanj 2010, 15:48:06 »

nitko ga ne mrzi, ali ja ga osobno ne volim, niti sam ga ikada volio..
a šumahera ljudi mrze zato jer je bio podli vozač i imao je masu nesportstkih poteza, sjeti se samo onoga s hillom i villeneuveom na kraju sezone, rossi takve stvari nije radio, barem ne u tako važnim trenucima i zato jer glupo ih uspoređivatikrivo, mick i alex su vozili u isto vrijeme, a u ovoj usporedbi, rossi će kroz par godina biti lagano za otpis, a lorenzovo vrijeme još uvijek dolazi i da nije imao tolko padova i ozljeda u prve dvije sezone bio bi još bolji (možda čak i ozbiljniji konkurent za naslov), ali što bi bilo da bi bilo, sve je to dio odrastanja, mislim da je ove godine sazrio kao vozač u potpunosti, a vrijeme će pokazati kolko će osvojiti i da li će uopće što osvojiti, nemojmo zaboraviti da druge godine vjerojatno i spies dobiva konkurentniji stroj..
Kao sto je puno nepravde u zivotu tako je i u sportu.Nazalost, i to sto mi nazivamo nesportskim potezima je deo sporta.Izmedju ostalog guranje,udaranje zatvaranje putanje....se rade na stazi.Pa ljudi se trkaju ne igraju balet.I toga ima svuda i uvek ce biti e sad, kako i dali sudije nesto sankcionisu od tih incidenata,to je neka druga tema.kad kazes da Lorenzo nije padao imao bi vise bodova-tacno je kao i ono "da kera nije srala uvatila bi zeca".A sta je sa Stonerom bilo ? I on je covek ,bio bolestan a mogao je uzeti titulu.Sto se tice Lorenza nisam ni za ni protiv ali mislim da nema potencijal da uradi ono sto je uradio ROSSI.Videcemo,pokazace vreme.Valjalo bi ovu temu pokrenuti za dve-tri godine.
Evidentirano

xman69

• **
  • Vozi: Monocikl,..ali Prebrzo
« Odgovori #134 : 28. Srpanj 2010, 16:00:21 »

A, gle, to sad ne znamo.

Ne mozes usporedjivat Lorenza i Crivile-a...... 8) 8)...skroz suprotni vozaci.. 8)
Evidentirano
Die Hard!

Musto Ruda

• ex Killex
« Odgovori #135 : 28. Srpanj 2010, 16:02:21 »

Kao sto je puno nepravde u zivotu tako je i u sportu.Nazalost, i to sto mi nazivamo nesportskim potezima je deo sporta.Izmedju ostalog guranje,udaranje zatvaranje putanje....se rade na stazi.Pa ljudi se trkaju ne igraju balet.I toga ima svuda i uvek ce biti e sad, kako i dali sudije nesto sankcionisu od tih incidenata,to je neka druga tema.kad kazes da Lorenzo nije padao imao bi vise bodova-tacno je kao i ono "da kera nije srala uvatila bi zeca".A sta je sa Stonerom bilo ? I on je covek ,bio bolestan a mogao je uzeti titulu.Sto se tice Lorenza nisam ni za ni protiv ali mislim da nema potencijal da uradi ono sto je uradio ROSSI.Videcemo,pokazace vreme.Valjalo bi ovu temu pokrenuti za dve-tri godine.

Niko nije rekao da će uraditi ono što je Rossi uradio,vjerovatno i neće samo skrećem pažnju da bi mu učinak mogao biti dosta jeben na kraju sezone,koliko prvih mjesta,postolja,polova i bodova,vidjećemo.
Evidentirano

Musto Ruda

• ex Killex
« Odgovori #136 : 28. Srpanj 2010, 16:03:38 »

Ne mozes usporedjivat Lorenza i Crivile-a...... 8) 8)...skroz suprotni vozaci.. 8)

Smiješno poređenje. :palacgore:
Evidentirano

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #137 : 28. Srpanj 2010, 20:17:05 »

hebo vas vise rossi......on je prdnuo u fenjer.... :LOL: :LOL: :LOL:

Dolaze novi momci.... :palacgore:

Cirkusant je odžonglirao svoje.... :jesus:
Evidentirano
O&G Team

markookram

• Vozi: proizvode jedne austrijske kuće
« Odgovori #138 : 28. Srpanj 2010, 20:26:06 »

hebo vas vise rossi......on je prdnuo u fenjer.... :LOL: :LOL: :LOL:

Dolaze novi momci.... :palacgore:

Cirkusant je odžonglirao svoje.... :jesus:
koliko godina vec to turpijaš   :blahblah: :blahblah: :ohne:

bmw m 5

« Odgovori #139 : 28. Srpanj 2010, 20:28:05 »

koliko godina vec to turpijaš   :blahblah: :blahblah: :ohne:
ovo je druga godina... 8)

trebalo bi sete-a pitati kako rossi vozi... :mrgreen:
« Zadnja izmjena: 28. Srpanj 2010, 20:43:36 bmw m 5 »
Evidentirano
O&G Team

MOONSHIELD

• Vozi: s puknutim blokom i greškom na geometriji vilica
« Odgovori #140 : 28. Srpanj 2010, 20:54:03 »

majko koja slika :LOL:
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

Cale

• **
« Odgovori #141 : 28. Srpanj 2010, 22:37:31 »

Sete je znao dobro da namuci Rossi-a .
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #142 : 29. Srpanj 2010, 02:37:58 »

Malo ste toga previše izmišali - bar oni koji su gledali uživo i pratili trke zadnjih 20-tak godina ali svako ima svoje mišljenje.
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
..svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem..

Musto Ruda

• ex Killex
« Odgovori #143 : 29. Srpanj 2010, 08:08:59 »

Malo ste toga previše izmišali - bar oni koji su gledali uživo i pratili trke zadnjih 20-tak godina ali svako ima svoje mišljenje.

Ja ne gledam dvadeset,recimo da pravo gledam 14 godina,izgleda da monogi nisu gledali pa tu kenjaju. :wink:
Nije riiječ o mišljenju,nego šta su načuli. :mrgreen:
Evidentirano

Musto Ruda

• ex Killex
« Odgovori #144 : 29. Srpanj 2010, 08:14:32 »

ovo je druga godina... 8)

trebalo bi sete-a pitati kako rossi vozi... :mrgreen:

Od setea dooosta bolje,sete još uvijek ima noćne more. :mrgreen:
Evidentirano

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
« Odgovori #145 : 29. Srpanj 2010, 09:22:37 »

Svaki put kad bi netko od vozača ušao u formu morao se počupati sa Rossijem ....i šta sad , hajde da se podsjetimo od koga je sve gubio dvoboje ..... sporadične dvoboje, obično bi ti isti vozači kasnije pali u formi ili nestali u prosječnosti,a Valentino bi na kraju opet bio najbolji .... i gle čuda to mu se stalno događa....više od 10 godina još od klase 125ccm, pa gle čuda i u 250ccm ponovo (dost da se sjetimo Harade) pa onda i u svim ovim nazovimo kraljevskim inačicama na kojima je osvajao titule
..neznam o čemu uopće raspravljati kad je u pitanju jedna takva legenda  :palacgore:
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

markookram

« Odgovori #146 : 29. Srpanj 2010, 10:58:44 »

tak je baxy

pa ovo su trke a ne voznje motorom 1:55 ...    :mrgreen:

bmw m 5

« Odgovori #147 : 29. Srpanj 2010, 12:27:18 »

Svaki put kad bi netko od vozača ušao u formu morao se počupati sa Rossijem ....i šta sad , hajde da se podsjetimo od koga je sve gubio dvoboje ..... sporadične dvoboje, obično bi ti isti vozači kasnije pali u formi ili nestali u prosječnosti,a Valentino bi na kraju opet bio najbolji .... i gle čuda to mu se stalno događa....više od 10 godina još od klase 125ccm, pa gle čuda i u 250ccm ponovo (dost da se sjetimo Harade) pa onda i u svim ovim nazovimo kraljevskim inačicama na kojima je osvajao titule
..neznam o čemu uopće raspravljati kad je u pitanju jedna takva legenda  :palacgore:
lako za tetsuyu....bili su tu waldmann...jacques...i naravno biaggi....4 puta prvak u 250ccm....lako za rossija....kad nije vise imao prave konkurencije u cetvrt litre....itd....itd.... :wink:
Evidentirano
O&G Team

markookram

« Odgovori #148 : 29. Srpanj 2010, 12:42:06 »

lako za tetsuyu....bili su tu waldmann...jacques...i naravno biaggi....4 puta prvak u 250ccm....lako za rossija....kad nije vise imao prave konkurencije u cetvrt litre....itd....itd.... :wink:
kaj to treba znaciti ?

meni to znaci da je toliko bolji od ostalih  

tebi ?   :mrgreen:

bmw m 5

« Odgovori #149 : 29. Srpanj 2010, 12:46:52 »

kaj to treba znaciti ?

meni to znaci da je toliko bolji od ostalih  

tebi ?   :mrgreen:
htio sam reci da nakon biaggijevog 4. naslova u 250....vise nije bio gust gledati...slijedece godine biaggi je presao u 500...rossi u 250....i cini mi se da se i waldmann povukao...a harada takodjer presao u 500 ccm na apriliju V2....ostao je jacques na yamahi samo.... 8)
Evidentirano
O&G Team
 Str: 1 ... 4 5 [6] 7 8   Gore

Stranica je generirana za 0.16 sekundi uz 15 upita.