Bok Gljiva
Evo malo pomoci, prvo sori sto pisem bez nasih slova ali trenutno sam u Afganistanu pa nemam te mogucnosti. Eto ja nabrijo zeninu jamahu i ide ko grom tj. isto kao i ti zelio sam nesto napraviti s tim krasnim motoricem kojem fali eto oko 20 km/h brzine da bude idealan za grad i prigradsku voznju i eto sto sam napravio: Napomena ni jedna prerada se uopce nevidi osim auspuha
kit 175 ccm - narucio iz kine cijena oko 280 kuna a isto toliko je i postarina ( moras preko Tao-Bao kineski e-bay )
karburator 30-tica neki DENY od raznoraznih ke-way i slicnih ( dobio od kolege )
prednji (15 zuba) i zadnji lancanik (43 zuba) JT ukupno oko 150 kuna
gljivu na karburator oko 70 kuna
i otvorio auspuh tj. bratic napravio novi top
naravno vjetrobran na far ( puig oko 500 kn jbg skupi su )
Uglavnom motor izgleda ko bonbon ( pa za zenu sve inace tajnicu MK 2 GRADA hehe )
Dobiveno: Napomena samo sastavljeno upaljeno i provozano mozda 5 kilometara
posto je sve to jos u testnoj fazi i trazi fino stelovanje kad dodjem kuci ali ipak
samnom imam oko 100 kg do 100 km/h dok trepnes a krajnja brzina oko 125 km/h ali mislim da ce ici i 130 kad ga podesim eto pa sad vidi jel se isplati ja osobno mislim da jer me vec pitaju bili ja to prodao jer stariji clanovi kluba vise nemogu voziti neke strasne pile a vole motore a opet mladi nesmiju voziti jace motore tako da je sad ibro idealan za obje skupine.
Sretno
Step
MK 2 GRADA