Aj ostavi se ćorava posla i skupljaj novce sa strane.
Dok skupiš godine za full A kategoriju, imat ćeš i novaca za litrenku, pa te boli briga za PC.
A ako baš umireš od želje za 125-icom šta ide brže od te tvoje, i imaš novaca za bacanje, kupi RS-a.
http://www.aprilia.com/en-US/Model/40/RS+125/Overview.aspx
A ja baš htio koristiti argument zagriženih cvajtakt frizeraša

ilitiga moja "vozi" sekcija

kupio sam YBR 125,a šta se tiče RS-a ne bih si ga kupio ni da imam para,nego nije tema kupovanja drugog motora nego pitam da li itko išta zna,bez uvrede
Iskreno,gle ja sam brdo para utrošio u svoj motor,i kod cvajtakta makar male kubikaže to ima "kolko-tolko" vajde,ali kod 4,nažaost,razočarat ću te pa reči,NEMA!
Najbolja ti je opcija,osim nabavljanja novog motora,nabavka nekakvog 180cc kita,znam da proizvode to za yzf r125, a mislim da ti motori čak nisu tolko različiti,ako pak i ne dijele isti agregat,tako da ti je to slijedeći korak ako želiš frizirati.
Ali iskreno,moj savijet ti je ostavi se toga,zabavi se dok ga imaš i prijeđi na nešto veće.
Cvaja se da frizirati,i to dosta,za četverotakt ispod 600cc,nažalost nemogu reči isto.
hebiga šefe,zvučat će ko da pametkujem iako mi to nije namjera,ni najmanje,ali ako si htio frizirati,otišao si u krivome smijeru
Iskreno,shvaćam zaljubljenost u motor,održavanje i volju da ide,makar nešto bolje,vjeruj mi bilot ko tko poznaje mene i moj motor barem amlo bolje može svvjedočiti o istome,ali jednostavno nekada,taj cilj je propali posao.
Điber je super početni motor,i neke preinake su sasvim opravdane,ali bojim se da se nadaš prevelikom ishodu.
S druge strane,ako dokažeš da sam u zabludi,ja ću bit sretan,jer iskreno,nema ničeg ljepšeg od zaljubljenika u svoj motoor koji trudom i radom pokaže mnogim iskusnijima da su u krivu.