Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2] 3 4 ... 13   Dolje

Autor Tema: Koji motor da kupim?  (Posjeta: 6118 )

Sip

• Spol: Muški
  • Vozi: Snove
Odg: Koji motor da kupim?
« Odgovori #25 : 26. Srpanj 2010, 20:53:33 »

Ovo je kraljica 125-ica :wink:

Evidentirano
Hard Extreme
Heroj ulice http://www.youtube.com/watch?v=vwyN_pU2FXc
Sad mu kvacilo radi; PIĆKA

bobo RR

• Vozi: Yamaha thunderace 1000
« Odgovori #26 : 26. Srpanj 2010, 20:56:35 »

Ziher je aprilia na videu  :LOL: nisam otvorio link majke mi
Evidentirano
Bog je velik..ali ti si i dalje glup

OldBoy

• Vozi: yamaha FZR1000
« Odgovori #27 : 26. Srpanj 2010, 21:05:30 »

Treba posulusati kako radi novi Derbi, ali Yamaha je sprdnja od motora. Prekrasnog izgleda i porazavajucih perfomansi, a o ljepoti zvuka ne treba ni govoriti :palacdolje:

Po mom definitivno Derbi :palacgore:

...ajmo reć sekantan odgovor na Yamahu. Joke se trudi al ti ga baš prepiliš...
Evidentirano
Some people call me the space cowboy,
Some other call me the gangster of love...

Sip

« Odgovori #28 : 26. Srpanj 2010, 21:19:29 »

...ajmo reć sekantan odgovor na Yamahu. Joke se trudi al ti ga baš prepiliš...

Ne mozes zamisliti koliko to znaci mladjim deckima, koji motor ide malo brze, koji lakse navuce. Vec sam jednom opisao neusporedivu situaciju izmedju Derbija cvaje i Yamahe cetverotaktne :?
Evidentirano
Hard Extreme

MOONSHIELD

• Vozi: s puknutim blokom i greškom na geometriji vilica
« Odgovori #29 : 26. Srpanj 2010, 21:44:33 »

istinabog nije mi jasno zašto si se toliko usredotočio na 4taktne i sada bi da je 125 i da ide i da ima široku gumu, možeš ti staviti i 180, ali time nećeš ništa dobiti, dapače, možeš samo izgubiti, 4 taktne možeš gledati minimalno 250, i to moriwaki, sve ispod toga je bezvezarija po meni
kupi jednostavno očuvani rs i to ti je jedino što će te zadovoljiti :palacgore: ako će rs zvučati kao motorka, r125 će zvučati kao kosilica i tu ćeš teško moći išta napraviti :wink:
uostalom, nadam se da ne kupuješ motor da se šminkaš okolo širom gumom i grmljavinom iz auspuha, ustvari boli me kuratz :mrgreen:
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

KING RR

• Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
« Odgovori #30 : 26. Srpanj 2010, 21:52:37 »

hahahah rado bi kupio r1 ali nemam dovoljno godina  :x
aa stvarno niko nezz nish o ovom motorceku http://www.youtube.com/watch?v=Ch9w6bFn8iE&NR=1 ??

Taj hyosung je još najbolji izbor, V2 sa 15-ak konja ( suzin plagijat ), dosta velik, pouzdan, malo troši, servisna mreža odlična, za prvi motor čist ok, pajdo mi inače prodaje te motore i dosad nije imao reklamaciju niti na jedan jedini, a prodao ih je dosta, što tih malih, što onih gt650r  :palacgore:

Ja da kupujem svakako bi mi to bio best by  :palacgore: za razliku od onog precijenjenog i preskupog sintisajzera iz đamahe  :palacdolje:
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

Sip

« Odgovori #31 : 26. Srpanj 2010, 22:05:56 »

Ziher je aprilia na videu  :LOL: nisam otvorio link majke mi

Auu, pa kako znas :shock: :shock: :shock: :shock:
Evidentirano
Hard Extreme

bobo RR

• Vozi: Yamaha thunderace 1000
« Odgovori #32 : 26. Srpanj 2010, 22:07:05 »

Auu, pa kako znas :shock: :shock: :shock: :shock:
laki ges  :mrgreen:
Evidentirano
Bog je velik..ali ti si i dalje glup

Swimmer1

• *
« Odgovori #33 : 26. Srpanj 2010, 22:10:58 »

Taj hyosung je još najbolji izbor, V2 sa 15-ak konja ( suzin plagijat ), dosta velik, pouzdan, malo troši, servisna mreža odlična, za prvi motor čist ok, pajdo mi inače prodaje te motore i dosad nije imao reklamaciju niti na jedan jedini, a prodao ih je dosta, što tih malih, što onih gt650r  :palacgore:

Ja da kupujem svakako bi mi to bio best by  :palacgore: za razliku od onog precijenjenog i preskupog sintisajzera iz đamahe  :palacdolje:
hahah jeli ovo samo zato sto ti pajdo prodaje motorceke ili su stvarno dobri?
moze li on navuci ovih 140km/h jeli uska guma u odnosu na motor najvise me brinu kocnice jer motor ima 150kg+17l goriva....ko ce to zaustavit
ajde posto si ti ovdje jedini koji je vidio taj motor (nadam se i provozao) jeli udoban koji je ljepsi naked ili supersport? negdje sam procitao da ima i prtljaznik jeli taj prtljaznik praktican?? i mozes li mi reci tacnu cijenu ovog koreanca?
Evidentirano

KING RR

« Odgovori #34 : 26. Srpanj 2010, 22:24:45 »

hahah jeli ovo samo zato sto ti pajdo prodaje motorceke ili su stvarno dobri?
moze li on navuci ovih 140km/h jeli uska guma u odnosu na motor najvise me brinu kocnice jer motor ima 150kg+17l goriva....ko ce to zaustavit
ajde posto si ti ovdje jedini koji je vidio taj motor (nadam se i provozao) jeli udoban koji je ljepsi naked ili supersport? negdje sam procitao da ima i prtljaznik jeli taj prtljaznik praktican?? i mozes li mi reci tacnu cijenu ovog koreanca?

Nema veze to sa kolegijalnosti, ja sam ti skeptičan prema svemu  :wink:

Motor je gabaritima velik, pod to mislim "krupniji", "nabildaniji" od tih kolibrića tipa đamahe, derbia i sl., što se vožnje tiče, imam 90+ kila i nosi me ko od šale, top speed nisam mjerio jer nema smisla, do 100tke ubrzava čisto fino, kočnice solidne, USD vilica, nema onih vibracija, zvuk sasvim ok, potrošnja mizerna, instrumenti pregledni, imaš ispod zadnjeg sjedala podosta prostora za neke sitnice, napominjem da se dvoje voze bez problema i čak bi rekao da je suvozaču relativno udobno u odnosu na konkuranciju, a cijena ti je nekih 30 tkn, ako je keš u pitanju da se to još koregirat  :wink:
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

Swimmer1

• *
« Odgovori #35 : 26. Srpanj 2010, 22:30:19 »

Nema veze to sa kolegijalnosti, ja sam ti skeptičan prema svemu  :wink:

Motor je gabaritima velik, pod to mislim "krupniji", "nabildaniji" od tih kolibrića tipa đamahe, derbia i sl., što se vožnje tiče, imam 90+ kila i nosi me ko od šale, top speed nisam mjerio jer nema smisla, do 100tke ubrzava čisto fino, kočnice solidne, USD vilica, nema onih vibracija, zvuk sasvim ok, potrošnja mizerna, instrumenti pregledni, imaš ispod zadnjeg sjedala podosta prostora za neke sitnice, napominjem da se dvoje voze bez problema i čak bi rekao da je suvozaču relativno udobno u odnosu na konkuranciju, a cijena ti je nekih 30 tkn, ako je keš u pitanju da se to još koregirat  :wink:
danke, cijena je bolja u odnosu na jamahu i derbi s  tim da ima i nekih jeftinijih 125 sport motora..
ja sam ti iz BIH tacnije iz Tuzle, malo sam gledao po netu i ne vidim da iko u BIH prodaje hyosung tako da cu izgleda morat ici u CRO da si kupim motor  :LOL:
Evidentirano

Nix666

• **
  • Vozi: Gilera Runner Sp 50 Yamaha DT50
« Odgovori #36 : 26. Srpanj 2010, 22:30:43 »

motor biraj prema tome što trebaš i koliko ćeš ga voziti... ako hočeš voziti taj motor 15 godina uzmi 4T....ako hočeš performanse onda uzmi 2T... i ako ga misliš voziti do 18 neće se razletiti sigurno...i to s širom gumom ti ne treba jer neki naši trkači voze sa serijskim pa i sa užim
Evidentirano

KING RR

« Odgovori #37 : 26. Srpanj 2010, 22:36:37 »

danke, cijena je bolja u odnosu na jamahu i derbi s  tim da ima i nekih jeftinijih 125 sport motora..
ja sam ti iz BIH tacnije iz Tuzle, malo sam gledao po netu i ne vidim da iko u BIH prodaje hyosung tako da cu izgleda morat ici u CRO da si kupim motor  :LOL:

Ako odlučiš javi se pa ćemo probat riješit neki prigodni popust  :wink: hyosung ti je korejski motor, nije kina shit i sl.  :wink:
Evidentirano

jedimaster

• Vozi: SeVka 1000s
« Odgovori #38 : 26. Srpanj 2010, 22:38:01 »

daj , jebo te Hyosong...ak je čovjek bosanac nemoraš ga levatit  :mrgreen:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

KING RR

« Odgovori #39 : 26. Srpanj 2010, 22:39:09 »

daj , jebo te Hyosong...ak je čovjek bosanac nemoraš ga levatit  :mrgreen:

:B:

Šta se ti javljaš vozit se na hyosungu pod suzinom značkom  :jesus: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano

jedimaster

« Odgovori #40 : 26. Srpanj 2010, 22:43:50 »

:B:

Šta se ti javljaš vozit se na hyosungu pod suzinom značkom  :jesus: :LOL: :LOL: :LOL:

ma nemožeš taj "govnex" uspoređivat sa japanskim ili talijanskim motorima ni pod razno...ne košta koliko košta bez veze... :jesus: kočnice...drek...plastike...drek...ajde , mašina je ipak Suzina pa je mraaaak  :LOL: ostalo...banana  :mrgreen:

e da , i mo'š ga prodat jednog dana............NE  :mrgreen:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

KING RR

« Odgovori #41 : 26. Srpanj 2010, 22:45:21 »

ma nemožeš taj "govnex" uspoređivat sa japanskim ili talijanskim motorima ni pod razno...ne košta koliko košta bez veze... :jesus: kočnice...drek...plastike...drek...ajde , mašina je ipak Suzina pa je mraaaak  :LOL: ostalo...banana  :mrgreen:

:lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry:

Nemaš pojma  :ujaja: :B: 

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Evidentirano

jedimaster

« Odgovori #42 : 26. Srpanj 2010, 22:46:09 »

pa kaj ti ne vidiš moj smajlić nakon te rečenice  :LOL:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/

KING RR

« Odgovori #43 : 26. Srpanj 2010, 22:47:44 »

pa kaj ti ne vidiš moj smajlić nakon te rečenice  :LOL:

Koji smajlić  :misli:

8)
Evidentirano

jedimaster

« Odgovori #44 : 26. Srpanj 2010, 22:48:42 »

Evidentirano
www.apertemedia.hr/

Nix666

• **
  • Vozi: Gilera Runner Sp 50 Yamaha DT50
« Odgovori #45 : 26. Srpanj 2010, 22:49:29 »

ma nemožeš taj "govnex" uspoređivat sa japanskim ili talijanskim motorima ni pod razno...ne košta koliko košta bez veze... :jesus: kočnice...drek...plastike...drek...ajde , mašina je ipak Suzina pa je mraaaak  :LOL: ostalo...banana  :mrgreen:

e da , i mo'š ga prodat jednog dana............NE  :mrgreen:
:palacgore:
Evidentirano

Swimmer1

• *
« Odgovori #46 : 26. Srpanj 2010, 22:50:51 »

:palacgore:
jbg pa jesu bas tak losi Hyosung motori?
Evidentirano

KING RR

« Odgovori #47 : 26. Srpanj 2010, 22:51:05 »

ovaj  :sucky:

:lolcry:

Perverznjak stari  :belj:

Gle - neko te gleda  :prsti:

A nije HRT  8)  :LOL:

Ma pusti ove stare perverznjake ko da oni znaju šta valja, više da su još u doba hloverke  :jesus:
Evidentirano

jedimaster

« Odgovori #48 : 26. Srpanj 2010, 22:52:01 »

pa jel ti vidiš šta ima u avataru ovaj koji te nagovara na Hyosung  :misli:

:LOL:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #49 : 27. Srpanj 2010, 09:21:07 »

Ne mozes zamisliti koliko to znaci mladjim deckima, koji motor ide malo brze, koji lakse navuce. Vec sam jednom opisao neusporedivu situaciju izmedju Derbija cvaje i Yamahe cetverotaktne :?

jel' se meni samo čini, ili ti (još uvjek) nisi upućen da je aktualni Derbi sa 4T agregatom :misli:
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic
 Str: 1 [2] 3 4 ... 13   Gore

Stranica je generirana za 0.175 sekundi uz 16 upita.