Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Da li je netko pronasao ukradeni motor??  (Posjeta: 2947 )

KTM_Duke

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Ktm Duke II
Da li je netko pronasao ukradeni motor??
« : 27. Srpanj 2010, 01:50:46 »

Zanima me da li je netko pronasao ukradeni motor, ili mu ga je nasla policija, ili su ga vratili? Kakva su vam iskustva s tim?

Ostao sam bez ovog Duka na slici prije par dana pa si jos uvijek mislim kako cu ga opet vidjet... :misli:

spallien13

• *
  • Vozi: samo ktm
Odg: Da li je netko pronasao ukradeni motor??
« Odgovori #1 : 27. Srpanj 2010, 08:37:20 »

curi sam kupio aeroxa imala ga je 4 mjeseca i đornuli ga  :x   nasao yamahicu u komadima 4 dana kasnije   :ludialien: :uzi: :uzi: :uzi:
nadam se da ces pronac svog ljubimca...
Evidentirano
samo obican decko s dvije ruke dvije noge i dva kotaca

dovla

• **
  • Vozi: Husaberg FS570
« Odgovori #2 : 27. Srpanj 2010, 08:58:14 »

Vidio sam istog takvog crnog dukea zg table u vodicama parkiran.. Prije 3 dana. Nažalost ne znam koja je reg ali je zg sigurno. Naravno ne kažem da je tvoj jer ne vjerujem da bi ga netko ukrao i vozao se s tablicama gore i bez "preinaka". Ali eto samo kažem da se zna...
Evidentirano
www.folding.hr  - prijevoz i usluge, maloprodaja (online shop)

KTM_Duke

• *
« Odgovori #3 : 27. Srpanj 2010, 09:29:51 »

Ako sretnete crnog Duke-a 2, obratite paznju molim Vas....

Broj Šasije je: VBKDUN4015M790212 (na spoju rame i vilice),  refgistracija: ZG-7034-EB

ovaj sa slike. Crni, 2005 godina, naljepnica tehnickog do 2011 na spoju rame i vilice s lijeve strane. Vilica ostrugnuta dolje na kraju kod osovine od pada. Mislim s obje strane jer me auto pogodio s desne, a pao na lijevu na asfalt. Ostatak motora je obnovljen.

Ako vidite duke-a, bacite molim vas pogled. Lanac je zlatne boje, jer je promjenjen prije 2 mjeseca.

Pozdrav..
Alan

KTM_Duke

• *
« Odgovori #4 : 27. Srpanj 2010, 09:33:08 »

..jos jedan detalj....brzinomjer je u miljama, ne u kilometrima, ugraviran je do 100. ima oko 11 000 milja. To je bila serija za englesko trziste.....

Hvala svima..bilo koji odgovor ili informacija je dobrodosla jer tih motora nema puno....ako nije preko granice, mozda se nadje....i nadam se da nije rastavljen za djelove.... :(

mate

• Administrator
« Odgovori #5 : 27. Srpanj 2010, 09:52:43 »

Bilo je slučajeva kad su motori nađeni i vraćeni. Nedavno sam upoznao lika kojem su prije par godina maznuli isto crnog Duke 2. Ako se ne varam, motor je "otkupljen" a kako su brojevi bili prekucavani dobio je službeno nove papire ali to izgleda kao da je radila baba od 90 godina. Ima potvrdu od policije i sve je legalno međutim osobno, kad bih išao preko granice, ponio bih ruksak pun sedviča i cuge jer nema šanse da te takvog puste bez dugotrajne provjere. Slično mu se može dogoditi i ovdje prilikom rutinske kontrole, a ne moram ni spomnjati koji show će biti prilikom prodaje. Sve u svemu, jedino rješenje je kasko i onda ako ga nađu izjaviš da to nije tvoj motor. :mrgreen:
Evidentirano

Author

• **
  • Vozi: Dječja kolica
« Odgovori #6 : 27. Srpanj 2010, 10:16:05 »

koja pila, šteta...
jel moš reći kako misliš da je nestao, kak si ga osigurao, u koje vrijeme... jel imao disc lock pa da su ga morali nositi ili...
Evidentirano
Remember the past, plan for the future, but live for today, because yesterday is gone and tomorrow may never come.

dannyghost

• brišem sa i bez veze
  • Spol: Ženski
  • Vozi: kiLLeRR - gazim po želji
« Odgovori #7 : 27. Srpanj 2010, 10:22:30 »

prije 3 godine sam našao jednog suzukija drz400 i čini mi se KLE , koje su isti dan koristili za pljačku..ali to je bio dan kad sam "razgovarao"  sa bogom da mi donese motor  :mrgreen: :mrgreen:, nažalost nisu imali papire sa sobom  :LOL: , ali su 2 vlasnika bili sretni

malo bauljaj po oglassnicima domaćim i onim susjednim.
Evidentirano
ljetovanja i rad na plantaži bannana sa Moderator Airlines
"LJUDI, ja sam zaista životinja, samo što sam lijepo odjeven", rekao je Mike Tyson

kmamic

• **
  • Vozi: Hornet
« Odgovori #8 : 27. Srpanj 2010, 11:16:01 »

Ja do sada pronašao 3 ukradena motora...

Al jbg to mi je posao  :palacgore:

Pozdrav
Evidentirano
Radim na crno, trošim na bijelo

jedimaster

• Vozi: Kiticu u cvijeću
« Odgovori #9 : 27. Srpanj 2010, 11:22:17 »

Ja sam svoj motor pronašao nakon 2 godine "odsustva" , skužio ga slučajno u gradu...frajer ga je prefarbao i sredio  :mrgreen: ali sam skužio po odlomljenom komadu rebra cilindra koji mi se prilikom jednog pada odlomio...nakon što sam zagrebao po rami skužio sam i staru boju ispod...pozvao muriju i to je bilo to...motor mi je bio maznuo frajer koji ga je kao došao pogledati radi kupnje.
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

Author

• **
  • Vozi: Dječja kolica
« Odgovori #10 : 27. Srpanj 2010, 11:38:37 »

Ja sam svoj motor pronašao nakon 2 godine "odsustva" , skužio ga slučajno u gradu...frajer ga je prefarbao i sredio  :mrgreen: ali sam skužio po odlomljenom komadu rebra cilindra koji mi se prilikom jednog pada odlomio...nakon što sam zagrebao po rami skužio sam i staru boju ispod...pozvao muriju i to je bilo to...motor mi je bio maznuo frajer koji ga je kao došao pogledati radi kupnje.

kolko ti je seronja nabio kilometara ?  :mrgreen: a sigurno je dobio uvjetnu  :palacdolje:
Evidentirano
Remember the past, plan for the future, but live for today, because yesterday is gone and tomorrow may never come.

jedimaster

« Odgovori #11 : 27. Srpanj 2010, 11:39:56 »

kolko ti je seronja nabio kilometara ?  :mrgreen: a sigurno je dobio uvjetnu  :palacdolje:

ne sjećam se stvarno...a kaznu je dobio uvjetnu  :palacgore:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

Musto Ruda

• ex Killex
  • Vozi: Wakizashi Sc59
« Odgovori #12 : 27. Srpanj 2010, 12:09:54 »

O kojem kRRšu je riječ?  :mrgreen:
Evidentirano

jedimaster

« Odgovori #13 : 27. Srpanj 2010, 12:12:37 »

O kojem kRRšu je riječ?  :mrgreen:

MZuki  :LOL:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/

Vez

• **
  • Vozi: biciklo
« Odgovori #14 : 27. Srpanj 2010, 13:07:42 »

ne sjećam se stvarno...a kaznu je dobio uvjetnu  :palacgore:
Blago tebi, divim ti se na živcima!
Ja se bojim samog sebe u tim situacijama, iako bih se vadio nužnom samoobranom teško da bi mi sudac povjerovao da sam ga u samoobrani lupio bar 45 puta tupom stranom sjekire........
Evidentirano

jedimaster

« Odgovori #15 : 27. Srpanj 2010, 13:16:16 »

Ja se bojim samog sebe u tim situacijama, iako bih se vadio nužnom samoobranom teško da bi mi sudac povjerovao da sam ga u samoobrani lupio bar 45 puta tupom stranom sjekire........

gle...on je dobio uvjetnu a ti bi dobio zatvor  :? ne isplati se  :palacgore:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/

Musto Ruda

• ex Killex
  • Vozi: Wakizashi Sc59
« Odgovori #16 : 27. Srpanj 2010, 13:29:48 »

Bla,bla,bla...
Evidentirano

sandro 7

• **
  • Vozi: vise nista :(
« Odgovori #17 : 27. Srpanj 2010, 14:07:43 »

Meni su poceli sranja radit na motoru, jedan dan su mi odvidali vide sa plastika gdje god je bio imbus 5, dva dana nakon toga su mi skrivili tablicu do auspuha.
Poludio sam pa sam narucio alarm i palicu. Sad spavam u patikama, jao onom koga ulovim  :nasilni:

Mogao sam tako ostat i bez motora ovako sam mu bar otezao posao ako nista drugo .
Evidentirano
Bolje doći 20 min kasnije nego 20 godina ranije!

by: Kubik

"postoje stari motoristi, postoje pijani motoristi, ali ne postoje stari pijani motoristi..."

by: Merla

hondimir

• **
  • Vozi: honda cb 250 rs '84, honda cbr 600 f 96'
« Odgovori #18 : 27. Srpanj 2010, 14:44:02 »

Meni su poceli sranja radit na motoru, jedan dan su mi odvidali vide sa plastika gdje god je bio imbus 5, dva dana nakon toga su mi skrivili tablicu do auspuha.
Poludio sam pa sam narucio alarm i palicu. Sad spavam u patikama, jao onom koga ulovim  :nasilni:

Mogao sam tako ostat i bez motora ovako sam mu bar otezao posao ako nista drugo .

Care! :palacgore:

Inače,ja nabavio katanu za takav slučaj. :mrgreen:
Evidentirano

sandro 7

• **
« Odgovori #19 : 27. Srpanj 2010, 14:58:17 »

Neda mi se ic zbog budale u gajbu a on ce "past" po stepenicama ;)
Evidentirano

"postoje stari motoristi, postoje pijani motoristi, ali ne postoje stari pijani motoristi..."

Vez

• **
  • Vozi: biciklo
« Odgovori #20 : 27. Srpanj 2010, 16:04:09 »

Potpuno točno govorite ali u tom trenutku mi ne bilo baš bitno, na žalost imao sam slične situacije...
A volio bih da nisam!
Evidentirano

Munjoz

• **
  • Vozi: Z750 08
« Odgovori #21 : 27. Srpanj 2010, 16:46:59 »

Uf kako se i meni diže kosa od tih sta drkeljaju po tudjim motorima , meni lipo motor drito ispod prozora , alarm tu , lanac oko diska i felge , kraj prozora bloketa i laštikača 110cm,120cm ovisno koje se prije dokopam ako bude potrebno , a uglavnom zaspem jako jako kasno, tako da jadan onaj kad se usudi nesto ic prčkat jednog dana.

Btw ktm duke stvarno sretno ti i nadam se da ces ga pronaci , ja neznam sta bi ucinia da mi nestane motor a ostalo 4 godine kredita za placat , onda neko kaze da je cudno kad je neko radi toga nekoga ubia..da da
Evidentirano

KTM_Duke

• *
« Odgovori #22 : 28. Srpanj 2010, 15:31:38 »

Ha ha....nasimjali me komentari..thnx!!! :palacgore: Molim pazite ako vidite crne DUKE II motore, mozda nesto bude....ako ne, jbg...oplakat cu ga i naci snage za nastavit zivot dalje.... :)

BeLa-Vg

• Vozi: uredno - K1300R u srcu!
« Odgovori #23 : 28. Srpanj 2010, 15:55:16 »

Neki dan vidio sam crnog Đuku sa zg tablama u Puli! Sada, da li je tvoj ne znam jer nisam zapamtio ostatak tablice.
Iako sumnjam da bi lopov zadržao tvoje i vozio se sa njima.

Evidentirano
Kovintiskačka Metalna Galanterija ˝Tehniko˝ - Obrada i Proizvodnja proizvoda od svih vrsta metala. Novo Čiče. Kontakt na PM

MK - WINNERS - CROATIA

90°

• *
  • Vozi: Tuono
« Odgovori #24 : 28. Srpanj 2010, 17:02:40 »

Bijelim patikama?
  :misli:

Zato ja svoje motore zaključavam u garažu koja je u ograđenom dvorištu po kojem ordinira njemački ovčar :palacgore:
Evidentirano
Nabuđeni đikser.

jole.Ri

• **
  • Vozi: nema se,kriza
« Odgovori #25 : 28. Srpanj 2010, 21:08:50 »

radio sam s jednim likom kojem je nakon dvije god murija vratila ukraden skuter,,,nis nije falilo,tip ga je popalio i parkirao u garazu,tamo je STAJAO dvije godine...i oni ga ulove....
i vrate skuter....
ima,nadje se nesto od tih popaljenih,ali tesko i rijetko....pogotovo ako se ciljano krade odredjeni model....
Evidentirano
ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze letjeti....

yatasaki

• **
  • Vozi: kr1s zeleni,kr1s crveni, kx500, tuareg rally 125,
« Odgovori #26 : 28. Srpanj 2010, 21:28:58 »

moja je priča bila na forumu

motor je pronađen 3 dana od prijave, a ležao je 10 mjeseci u stanici da i sama policija nije znala
Evidentirano
jednostavno je genijalno

jedimaster

« Odgovori #27 : 28. Srpanj 2010, 22:54:31 »

motor je pronađen 3 dana od prijave, a ležao je 10 mjeseci u stanici da i sama policija nije znala

dobro...nije murija kriva što imaju zastarjele kompove pa sporo idu obavijesti  :mrgreen:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/

sandro 7

• **
« Odgovori #28 : 29. Srpanj 2010, 02:31:50 »

Bijelim patikama? http://www.youtube.com/watch?v=_RqKmc9QeJg  :misli:

Zato ja svoje motore zaključavam u garažu koja je u ograđenom dvorištu po kojem ordinira njemački ovčar :palacgore:

Ha ha ha, da da ;)
Nemam garazu, ja i cura podstanari i tako to, valjda ce bit jednog dana, ma bitno da je motor tu :))
Evidentirano

bifta

• **
  • Vozi: da bi živio,živi da bi vozio. ZRX 1200S
« Odgovori #29 : 30. Srpanj 2010, 19:00:18 »

Nedavno je bilo pet godina kako mi je ukradena Aprilia pegaso par dana nakon servisa u Ing kartu
koji je još bio na Samoborskoj.Bila je stara svega 7 mjeseci. Čuo sam razne priče oko toga i od policije                 i s druge strane.Čak sam saznao da je motor završio u Bosni ali već sam ga bio "oplakal" i nisam imal da
ne velim muda ići dalje čačkat oko nekih lokalnih šerifa preko grane.Još sam ga trebal i otplaćivat par                mjeseci.Nikad ga više nisam vidio.Vjeruj znam kak ti je i baš te žalim.Puno sreće u potrazi.
Evidentirano

Brckach

• **
  • Vozi: BMW F650
« Odgovori #30 : 31. Srpanj 2010, 22:34:04 »

Dosad dva puta ukradeni motori, jednog je pronasla policija drugog sam pronasao sam.

Ovog sta je policija pronasla je bio istu noc odbacen sa praznim rezervarom u nekakav kanal.

Drugog sam vidio tjedan dana poslije kako ga voze dvojica klinaca s time da je jedan imao točkasto pofarbanu glavu pa sam ga zapamtio. Za par dana sam ga sreo u gradu i tako me odveo do prijatelja koji je ukrao motor. Motor je bio vec kod treceg lika rastavljen i spreman za djelove a rama je bila spremna da ide u dravu :D  Nakon sto sam sam locirao motor i prakticki ga odveo doma pozvao sam policiju jer bi inace procedura bila daleko duza. Za par dana su ljudi dosli po motor da ga sloze i tako sam nakon 2 tjedna imao potpuno ureden motor a nakon godinu dana sam dobio potvrdu da su klinci obavili nekakav dobrotvorni rad.
Evidentirano

Dzonsi

• *
  • Vozi: Honda CBR900RR
« Odgovori #31 : 01. Kolovoz 2010, 18:13:45 »

Meni su isto ukrali skuter Yamahu Majesty ispred po kuce u sred bjela dana ne kazem ja sam ispao konj i ostavio kljuc u bravi ali ipak :x

To je bilo prosle godine u novembru i evo do dan danas ni traga ni glasa od motora..Sad vozim CBR900RR i nigdje ne idem bez ogromnog katanca od titaniuma kojim zakljucavam lanac 8) al' bi isto kao i svi volio ponovo vidjeti Majestija pred kucom ccc

Puno srece u potrazi Duke-a
Evidentirano
Ko koci gubi!!

http://mcmarshal.com/

KTM_Duke

• *
« Odgovori #32 : 02. Kolovoz 2010, 10:26:30 »

Mislim da bi netko bio lud vozit DUKE-a sada na kad je prijavljen kao ukraden. Tako je rijedak motor..ja sam ih vidio mozda dva ili tri od 2007....policija bi ga uhvatila odmah....dakle misim da je u djelovima, u garazi ili preko grane...

Bas mi je zao da nemam neki tracking device....ali sad je kasno..jbg....

Thnx za postove....pls drzite oci otvorena, pa ako vidite parkirani crni DUKE, javite policiji da ga provjeri...pogotovo ako ima milje na brojcaniku i ostruganu vilicu na sarafima osovine kotaca...(s obje strane).

P.S. ...vjerojatno ce se pojavit par dana nakon sto uplatim novi motor..kad god to bilo.... :misli:

Taxi

• **
  • Vozi: Yamaha FZ6 Fazer
« Odgovori #34 : 02. Kolovoz 2010, 13:19:57 »

to ti je 'hrvatska'....
Evidentirano
Never drive faster than your guardian angel can fly...

Taxi

• **
  • Vozi: Yamaha FZ6 Fazer
« Odgovori #35 : 02. Kolovoz 2010, 13:25:19 »

Labinjani su pali  :palacgore:

http://regionalexpress.hr/site/more/pronaeni-kradljivci-motocikla/

To te pitam!
Da se mene pita; trebalo bi ponovno uvesti 'STUP SRAMA'. Na glavnom trgu ih zavezat na stup...
Evidentirano
Never drive faster than your guardian angel can fly...

KTM_Duke

• *
« Odgovori #36 : 02. Kolovoz 2010, 17:45:32 »

Ja se ponadao da je moj Duke pravio drustvo Yamahi....ponekad je policija dobra, ali onda im sudac da uvijetnu kao sto je netko gore spomenuo....meni je svjedno, mene samo zanima motor nazad.... :(

yamahawolf

• *
  • Vozi: Yamahu DT...uskoro nešto jače ;)
« Odgovori #37 : 03. Kolovoz 2010, 00:30:19 »

Heheh pa lanac i lancanike zakljucam bar da sprjecim da ga odguraju:)
takva ekipa ne gura motore  :LOL:  nazalost u kombi i gotovo...frendu ukrali gilleru vxr200 blokiran volan i oko kotaca proveden lanac i nestao u roku 20 min. dok je isao kod frenda na kat...bash su ga promatrali odnosno vrebali po noci i bok..odavno je u dijelovima zavrsio  :?7

i sretno prolanazenje Duka jer ih fakat nema puno jbt  :palacgore: a sta je sve doslo na ovaj svijet  :palacdolje:

Anticitizen419

• **
  • Vozi: SRAD. vozim je možda malo preoštra riječ
« Odgovori #38 : 03. Kolovoz 2010, 18:24:17 »

takva ekipa ne gura motore  :LOL:  nazalost u kombi i gotovo...frendu ukrali gilleru vxr200 blokiran volan i oko kotaca proveden lanac i nestao u roku 20 min. dok je isao kod frenda na kat...bash su ga promatrali odnosno vrebali po noci i bok..odavno je u dijelovima zavrsio  :?7

i sretno prolanazenje Duka jer ih fakat nema puno jbt  :palacgore: a sta je sve doslo na ovaj svijet  :palacdolje:
a nije isto ugurat vxr sa deficitom kolaže u kombi...uguraj ti motor od 220ak kila sa zaključanim volanom i disklockom ili lancem (prije nego me napadnete di je dukac ne govorim iz iskustva samo mi se nekako čini logično  :LOL:
Evidentirano
Da imam života dva
na oba bi se izasra
SRAD. jer motor bez guzice je ko selo bez crkve

KTM_Duke

• *
« Odgovori #39 : 03. Kolovoz 2010, 21:17:49 »

Ma tko ce te napast...imas pravo....ja se cudim kako su ga tiho maznuli...a jos vise se cudim sto ce s njim jer ja sam fakat vidio 2 takva na cesti od kad ga imam...(od kad sam ga IMAO)....uz to, zivim u zabacenoj ulici u koju nitko ne dodje ako nema razlog...ovi su ga imali....mislim da ce se to pronaci ako policija i malo obrati paznju i digne pogled s radara i globa....

yamahawolf

• *
  • Vozi: Yamahu DT...uskoro nešto jače ;)
« Odgovori #40 : 03. Kolovoz 2010, 23:46:46 »

a nije isto ugurat vxr sa deficitom kolaže u kombi...uguraj ti motor od 220ak kila sa zaključanim volanom i disklockom ili lancem (prije nego me napadnete di je dukac ne govorim iz iskustva samo mi se nekako čini logično  :LOL:
gle da ne kvarim temu jer nemogu si ni misliti kako bi meni bilo da mi ukradu motor...ali nemogu presutjet gle da idem krast motor takav ma da je neznam kak zasticen nas 2-3 i da ima 300 kg ide u kombi i nazalost i  u dijelove i onda  preko granice  :palacdolje: a sta je sve doslo na ovaj svijet danas tako da krada motora im je usputna samo ako znaju sta trebaju ukrast...  :?

Anton

• **
  • Vozi: Suzuki GS 500 '92. & GSX 750F '90.
« Odgovori #41 : 03. Kolovoz 2010, 23:51:06 »

gle da ne kvarim temu jer nemogu si ni misliti kako bi meni bilo da mi ukradu motor...ali nemogu presutjet gle da idem krast motor takav ma da je neznam kak zasticen nas 2-3 i da ima 300 kg ide u kombi i nazalost i  u dijelove i onda  preko granice  :palacdolje:

Ima rješenje i za to, napuniti ga eksplozivom koji bi aktivirao mali prijamnik koji bi se aktivirao kada bi udaljio zaključani motor na više od 1 km od gazde. Recimo, to bi bilo odlično. Samo što bi zbog našeg zakona najebao vlasnik ove genijalne ideje.

Zašto policija nema trojanske konje za ovakve stvari? Ozbiljno pitam. Recimo, neku Yamahu R1 ili slični motor ( a ima ih i podosta koji stoje u krugu MUP-a ), i ostave ga nezaštićenoga negdje. Gdje ćeš lakše upecati takve lopove nego na ovakvim stvarima.
Evidentirano

japanska mašina, od petsto kubika, kad je vozi Balkanac, pravi mačo muškarac

T.B.

• *
  • Vozi: Fz1 Fazer
« Odgovori #42 : 04. Kolovoz 2010, 00:17:45 »

Evidentirano

T.B.

• *
  • Vozi: Fz1 Fazer
Evidentirano

KTM_Duke

• *
« Odgovori #44 : 04. Kolovoz 2010, 01:43:13 »

ja bi isao za ovako nesto....za sljedeci bike...
http://www.tramigo.net/t22_moto.asp

sandro 7

• **
« Odgovori #45 : 04. Kolovoz 2010, 02:18:11 »

Ja sam kupio ovaj:

260 usd + carina 212kn
Evidentirano

Brckach

• **
  • Vozi: BMW F650
« Odgovori #46 : 04. Kolovoz 2010, 15:23:26 »

Problem je sto nema vlastito napajanje vec ovisi o akomulatoru kojega se lako izvadi.
Evidentirano

lili

• Uragan iz Louisiane
  • Spol: Ženski
  • Vozi: monster 750
« Odgovori #47 : 04. Kolovoz 2010, 15:44:25 »

Ima rješenje i za to, napuniti ga eksplozivom koji bi aktivirao mali prijamnik koji bi se aktivirao kada bi udaljio zaključani motor na više od 1 km od gazde. Recimo, to bi bilo odlično. Samo što bi zbog našeg zakona najebao vlasnik ove genijalne ideje.

Ne mora ni značit, lopovi su imali uz sebe eksploziv koji se slučajno aktivirao  :mrgreen:
Evidentirano
"Everybody can feel the pain, but not everyone can be the legend"- Jorge Lorenzo

CvJeTiC

• **
  • Vozi: BMW R 1100 GS
« Odgovori #48 : 04. Kolovoz 2010, 16:32:40 »

U zatvorenom kombiju niti jedan GPS ne radi. tako da je ovo glupost, a da ne govorimo ako su lopovi malo educirani pa su napravili faradejev kavez u kombiju, kamionu ili garaži.
90% krađa motora se odvija s drugim prjevoznim sredstvom (kombi, kamion), a ostali na "spajanje žica".

Jedan od najboljih primjera krađe motora u pol bijela dana na youtube:

sam čin krađe je trajao oko 35 sec i to kroz bočna vrata monovolumena.
« Zadnja izmjena: 04. Kolovoz 2010, 16:57:07 CvJeTiC »
Evidentirano
Ako ne znas kuda ides, svaki put ce te tamo odvest.

Anticitizen419

• **
« Odgovori #49 : 04. Kolovoz 2010, 17:15:57 »

U zatvorenom kombiju niti jedan GPS ne radi. tako da je ovo glupost, a da ne govorimo ako su lopovi malo educirani pa su napravili faradejev kavez u kombiju, kamionu ili garaži.
90% krađa motora se odvija s drugim prjevoznim sredstvom (kombi, kamion), a ostali na "spajanje žica".

Jedan od najboljih primjera krađe motora u pol bijela dana na youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=D96QM-lzLM8&feature=related

sam čin krađe je trajao oko 35 sec i to kroz bočna vrata monovolumena.

provjereno radi...kada sam ostao u kvaru prijatelj je došao s kombijem ja sam se vozio iza sjedio pored motora jer ga nismo mogli najbolje učvrstiti i imao sam upaljen GPS. radio je i pokazivao trenutnu brzinu položaj i sve ostalo šta bi se od navigacije očekivalo jedini prekid je bio u tunelu
Evidentirano
Da imam života dva
na oba bi se izasra

CvJeTiC

• **
  • Vozi: BMW R 1100 GS
« Odgovori #50 : 04. Kolovoz 2010, 17:22:04 »

provjereno radi...kada sam ostao u kvaru prijatelj je došao s kombijem ja sam se vozio iza sjedio pored motora jer ga nismo mogli najbolje učvrstiti i imao sam upaljen GPS. radio je i pokazivao trenutnu brzinu položaj i sve ostalo šta bi se od navigacije očekivalo jedini prekid je bio u tunelu

Jel bio potpuno zatvoreni furgon ili ostakljen kombij?
Evidentirano
Ako ne znas kuda ides, svaki put ce te tamo odvest.

Anticitizen419

• **
« Odgovori #51 : 04. Kolovoz 2010, 17:30:14 »

Jel bio potpuno zatvoreni furgon ili ostakljen kombij?
zatvoreni kombi nešto ko citroen jumper jedino staklo je na stražnjim vratima...postam kad vidim točno šta je
Evidentirano
Da imam života dva
na oba bi se izasra

alan ford eskort

• **
  • Vozi: Dobro
« Odgovori #52 : 11. Kolovoz 2010, 14:40:52 »

Evo za utjehu, nije motor (ATV),ali je ukraden isti dan u N.Zgrebu kad je nestalo par motora i covjeku su pronasli ATV

http://www.croline.com/index.php/topic,4648.msg61946/topicseen.html#msg61946
Evidentirano

rizoc

• **
  • Vozi: yamaha xj600N
« Odgovori #53 : 11. Kolovoz 2010, 16:31:42 »

Evo za utjehu, nije motor (ATV),ali je ukraden isti dan u N.Zgrebu kad je nestalo par motora i covjeku su pronasli ATV

http://www.croline.com/index.php/topic,4648.msg61946/topicseen.html#msg61946

Sječam se toga!!! Dečko je i kod nas na forumu stavio obavjest da je ukraden!!! Baš mi je drago da je pronadjen!!!  :cbanana:
Još jedan razlog više da ima nade!!!! KTM_duke ima nade!!! Ovaj je bio drpit prije nekih mjesec dva!!!
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.225 sekundi uz 16 upita.