Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: Da li neko zna shta se deshava sa Fabrikom iz HAMATSUTE  (Posjeta: 335 )

TOECUTTER71

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: SUZUKI GSF650S K8

Shta se deshava sa fabrikom(motorcikala) iz HAMATSUTE :misli:,u GP takmichenju kao da su odustali i sada samo odradjuju ugovor sa FIA-om da nebi placali penale,
u SuperBike-u se zna da je Hasllam trazio od Suzuki-a da uloze novac u dodatni razvoj detalja na SupeBike, motorciklu, kako bi osvojio ovogodishnju titulu, ali je naishao na negativan odgovor,Serijska proizvodnja pa skoro da nije nikada bila siromashnija novim(u potpunosti)modelima,ne rachunam GSX-r,seriju za koju se zna
da isto tako u osnovi nije mnogo menjana osim poslednjeg 1000R-a, uglavnom ja lichno smatram da u momentu kada skoro sve fabrike najavljuju nove modele ili su ih vec izbacile(i to ne jedan)SUZUKI debelo pochinje da zaostaje ...da li neko zna kakvo je svarno stanje svari, i moze mo li se nadati nekim zaista novitetima(eventualno sa starim imenima)...puno pozdrava
P.S
Mislim da ovo zanima svakog pravog ljubitelja znaka S(na dva tochka)
Evidentirano
Not for him Bubba for ME!

Musto Ruda

• ex Killex
  • Vozi: Wakizashi Sc59
Odg: Da li neko zna shta se deshava sa Fabrikom iz HAMATSUTE
« Odgovori #1 : 27. Srpanj 2010, 16:24:57 »

Ne blistaju oni u GP-u ohoho zadnji put su uboli sa Robertsom juniorom 2000. na cvajtari 500,a ni u SBK nisu nešto posebno pokazivali nikada.
To ne mora značiti da im se serijski motocikli slabo prodaju,mislim da ne stoje tako loše.
Evidentirano

darko_b

• Vozi: BMW rodjaci
Odg: Da li neko zna shta se deshava sa Fabrikom iz HAMATSUTE
« Odgovori #2 : 27. Srpanj 2010, 17:03:44 »

sta bi se desavalo :misli:
zatisje pred buru(sute i rade,nerazbacuju se kao neki ostali)...a ove motocikle koje su izbacili u zadnjih par godina su prodavani dosta dobro prodavani(gsr,b-king,gladius itd.)...
btw. i kawasaki ti je otisao iz motogp-a ,vjerovatno im se neisplati sudjeolovat
Evidentirano
NE SKUPLJAM BABE PO CESTI
NITI PIJANE KRETENE

www.mk-vinkovci.com
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.051 sekundi uz 16 upita.