:shock:Oglasa trenutno na Preloved - Postavite oglas ovdje za besplatno
FOR SALE ZA PRODAJU
Honda CBR1000f Honda CBR1000f
Neath, West Glamorgan, UK Neath, West Glamorgan, Velika Britanija
[More honda cbr1000f ads...] [Više honda cbr1000f oglasa ...]
--------------------------------------------------------------------------------
Review by: tc Pregled po: tc
Reviewed September 2003. Recenzirao rujna 2003. Performance Performanse Reliability Pouzdanost
Parts Availability Dostupnosti dijelova Overall Value for Money Ukupna vrijednost za novac
--------------------------------------------------------------------------------
I have had two CBR 1000's, the first was an FK new in 1989. Ja sam imao dvije CBR 1000-ih, prvi put FK novu u 1989. Completed 167,000 miles onthat in just under 3 trouble free years before buying an FN new in 1992. Završeni 167.000 milja u samo onthat do 3 godine bez problema prije kupnje nove FN u 1992. I did 147,000 miles on that bike before moving on to the Blackbird of which I am now on my second model. Ja sam 147.000 milja na bicikl da se prije prelaska na kos za koje sam sada na mom drugom modelu.
The CBR 1000 is vastly underated, and even alongside the Blackbird it is a very competent performer. CBR 1000 neizmjerno je underated, pa čak i uz Kos je vrlo nadležno izvođača. I have been all over Europe without so much as a hint of trouble, the only required change was the exhaust at around 100,000 miles which I changed to a Sebring. Ja sam bio u cijeloj Europi, bez toliko kao nagovještaj problema, jedini potrebna promjena ispušnih oko 100.000 milja koje sam promijenio u Sebring.
Superb bike, great value for money, oh and by the way my first bike is still on the road with 325,000+ miles on the clock and the engine still hasn't been stripped. Vrhunski bicikl, veliku vrijednost za novac, oh i usput moj prvi bicikl je još uvijek na putu s 325.000 + milja na sat, a motor još nije oduzeta.
Overall: Sveukupno:
Ownership: Vlasništvo: Owned for 3 years. Vlasništvu za 3 godine.
malo loš prijevod ali sve je savršeno jasno...