Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: honda vfr 750  (Posjeta: 2204 )

Zemunac

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Afrika Twin RD 03......KLE500
Odg: honda vfr 750
« Odgovori #25 : 18. Kolovoz 2010, 13:31:51 »

Od čega su zadnja viljuska i felga? Svi hvale ove honde,nije mi jasno zasto?

Nije joj izvučena max. snaga iz agregata te je dobijeno na dugotrajnosti iste...a ipak je ostalo dovoljno, cirka 100tinak konjiča da može da dere asfalt. Ciklistika je na visokom nivou, povozan do OO...nije neki besni trošađija goriva, delovi su dostupni i prihvatljive cene...sve u svemu, po nekoj specifičnosti se ne izdvaja ali zato zbir vrlina prelazi ostale modele konkurenata...makina za sva vremena a vidi se i da je podložna raznim promenama izgleda...sve u svemu solidna baš, baš!!
Evidentirano

Mayco

• **
  • Vozi: HD XL1200C / kawa ZR7
« Odgovori #26 : 20. Kolovoz 2010, 11:59:21 »

Slažem se sa Zemuncem.  Također i sama koncepcija mašine (razvod ventila pogonjen zubčanicima, nema lanaca španera i sl.) i kvaliteta izrade iste su zasigurno doprinjeli glasinama o neuništivosti ove kvalitetne mašine  :palacgore: :palacgore: :palacgore:... takve se više ne rade, Vtec VFR 800 i ovaj novi 1200 su nešto drugo  :(.
Evidentirano
PREDATORS
In road we trust

gaple

• *
  • Vozi: ktm sx 450
« Odgovori #27 : 21. Rujan 2010, 09:54:03 »

honda vfr 750 je daleko najizdrzljiviji motor,vozio sam je po stazi,kao zavarena je za asvalt.pili :cool:o je ja 4 godine na zadnjem po magistrali jadranskoj.ma to se nemoze poderati...to je jedan od motora za respect...!!! :cool:
Evidentirano

choco

• **
  • Vozi: zxr 750 RR M1
« Odgovori #28 : 24. Rujan 2010, 09:50:18 »

Sada sam se sjetio jedne zgode:
Kada je kolega ostao bez novca htio je prodati svoju, i dodje kod majstora i pita koliko moze dobiti za nju???
Kaze mu majstor, sjebana ti je, ozuljana, nema kočnica, guma, papira itd. Pita ga prijatelj , pa mogu li dobiti bar 800eura.
Kaze majstor, pa sama mašina ti je 500eur, na to ce prijatelj : Super, pa ajd mi mašinu prodaj? -Nemože. -Kako nemože kada si mi sada rekao da može mašina za 500eur. -Ma nemas je kome prodati, kada nikome nikada nije crkla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.067 sekundi uz 15 upita.