Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 3 4 [5]  Sve   Dolje

Autor Tema: 10. utrka WSBK: Silverstone  (Posjeta: 3558 )

shakazulu1971

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Ducati Monster 900s
Odg: 10. utrka WSBK: Silverstone
« Odgovori #100 : 06. Kolovoz 2010, 21:22:52 »

Zanimljivo koliko ljudi iz Bosne radi u GP i WSBK prvenstvu!  :shock:

Budi malo konkretniji,šta si mislio pod time?
Evidentirano
Shaka

shakazulu1971

• **
« Odgovori #101 : 06. Kolovoz 2010, 21:28:26 »

Jebote koji strunjaci ovdje  :LOL:

Ko je Rossiu napravio motor i gdje je Honda bila dok nije doso onaj cova sto ih je digo iz pepela ?
Ima ovdje strucnjaka i onih sitnih dealera oni sigurno znaju kolko je ko imo titula prije Rossia .A kad je Vale doso u Yamahu onda je jedan ciko preuzeo tim i da njega nije bilo nebi ni Rossi sa Yamahom uradio sta je uradio a taj ciko nije iz Australije a sad ide u mirovinu pa se zato Vale uzvrtio  :mrgreen: :mrgreen:
Eto vam strucnjaci malo materijala dok se ne vrati jer sam jos uvijek na odmoru :mrgreen:  8)

Kad malo bolje razmislim (ti Bosanče koji radiš za motogp,a živiš u Holandiji  :mrgreen:) ima to i smisla što govoriš  :misli: Vrijeme će pokazati da li si u pravu.No ne vjerujem da učitelj nije znanje ostavio u amanet nekom učeniku,a učenici znaju da budu i bolji od učitelja... Ja još uvijek mislim da Burgess malo politicizira oko toga,ipak su u pitanju love,no možda je i istina da je čovjeku pun k....c motogp-a pa želi u Yamahi da završi kao penzioner  :mrgreen:
« Zadnja izmjena: 07. Kolovoz 2010, 00:27:02 shakazulu1971 »
Evidentirano
Shaka

shakazulu1971

• **
« Odgovori #102 : 06. Kolovoz 2010, 21:44:44 »

Meni ne treba samo za Hrvatsku,Srbiju,Crnu Goru i Tursku,mada vjerujem da si to znao,nego se mlao bahatiš.

:piva: :hehehe:
Evidentirano
Shaka

Priest

• **
  • Vozi: prodajem Tuono
« Odgovori #103 : 06. Kolovoz 2010, 23:41:19 »

Budi malo konkretniji,šta si mislio pod time?

To što napisah.
Evidentirano
Ne čekaj da ljudi umru da im očituješ dobrotu i da osjete tvoju ljubav: za života, brate, za života ... to učini.

shakazulu1971

• **
« Odgovori #104 : 07. Kolovoz 2010, 00:38:52 »

To što napisah.

Ne..mislim,stvarno ne znam što si htio pod time da kažeš.još uvijek nisi precizirao? Nisam za raspravu i svađu ali ta tvoja rečenica mi malo zasmetala,nekako mi to djelovalo kao ono što se dešavalo 1990-95,no nadam se da griješim,ali do sada mi koji smo iz Bosne i Hercegovine ovdje na forumu nešto komentarisali nije nikome smetalo,izvini ako sam te pogrešno shvatio ali nemoj misliti da smo mi u BiH glupi pa da ne znamo šta je motor i motogp...Iznenadio bih se kad bi znao da mnogo BiH građana se odavno trka na Grobniku,a ima tu i nekih koji su se nekakvih medalja dokučili tamo... Stoga molim te da biraš riječi ili ako se već šališ da obrazložiš to o čemu pričaš,ja lično nikoga ne potcjenjujem i volim da komentarišem o moto sportu,pa kad bih znao da pričam Kineski isto bih ovako i sa Kinezima raspravljao na nekom njihovom forumu ali na žalost poznajem samo jezik sa ovih prostora i nešto malo Engleskog pa mi je najlakše bilo da se prijavim ovdje na ovaj forum kod susjeda u Hrvatskoj,o kojoj imam lijepo mišljenje,a imam i fala bogu puno prijatelja tamo.Izvinjavam se moderatorima što sam malo odlutao sa teme,a izvinjavam se i dotičnom gospodinu Priest-u ako sam ga pogrešno shvatio,sve je bilo u kontekstu riječi i u najboljoj namjeri... Živjeli  :piva:
Evidentirano
Shaka

Priest

• **
  • Vozi: prodajem Tuono
« Odgovori #105 : 07. Kolovoz 2010, 14:03:03 »

Ne..mislim,stvarno ne znam što si htio pod time da kažeš.još uvijek nisi precizirao? Nisam za raspravu i svađu ali ta tvoja rečenica mi malo zasmetala,nekako mi to djelovalo kao ono što se dešavalo 1990-95,no nadam se da griješim,ali do sada mi koji smo iz Bosne i Hercegovine ovdje na forumu nešto komentarisali nije nikome smetalo,izvini ako sam te pogrešno shvatio ali nemoj misliti da smo mi u BiH glupi pa da ne znamo šta je motor i motogp...Iznenadio bih se kad bi znao da mnogo BiH građana se odavno trka na Grobniku,a ima tu i nekih koji su se nekakvih medalja dokučili tamo... Stoga molim te da biraš riječi ili ako se već šališ da obrazložiš to o čemu pričaš,ja lično nikoga ne potcjenjujem i volim da komentarišem o moto sportu,pa kad bih znao da pričam Kineski isto bih ovako i sa Kinezima raspravljao na nekom njihovom forumu ali na žalost poznajem samo jezik sa ovih prostora i nešto malo Engleskog pa mi je najlakše bilo da se prijavim ovdje na ovaj forum kod susjeda u Hrvatskoj,o kojoj imam lijepo mišljenje,a imam i fala bogu puno prijatelja tamo.Izvinjavam se moderatorima što sam malo odlutao sa teme,a izvinjavam se i dotičnom gospodinu Priest-u ako sam ga pogrešno shvatio,sve je bilo u kontekstu riječi i u najboljoj namjeri... Živjeli  :piva:

Auuu, što si ti odlutao!  :shock: Ja sam čuo da Mocci surađuje u nekom GP teamu, čovjeka ne poznam osobno nego s foruma, a čuh da još neki isto tako lik iz Sarajeva radi u BMW WSBK, pa sam stoga i stavio smajlić  :shock:. Krivo si me doživio. Niti sam odgojen da nekoga vrijeđam niti imam predrasuda prema ikome. A motore volim i jednako tako volim raspravljati, a volim i naučiti. U tom smjeru je išlo moje pitanje.  :palacgore:
Evidentirano
Ne čekaj da ljudi umru da im očituješ dobrotu i da osjete tvoju ljubav: za života, brate, za života ... to učini.

shakazulu1971

• **
« Odgovori #106 : 07. Kolovoz 2010, 14:44:24 »

Auuu, što si ti odlutao!  :shock: Ja sam čuo da Mocci surađuje u nekom GP teamu, čovjeka ne poznam osobno nego s foruma, a čuh da još neki isto tako lik iz Sarajeva radi u BMW WSBK, pa sam stoga i stavio smajlić  :shock:. Krivo si me doživio. Niti sam odgojen da nekoga vrijeđam niti imam predrasuda prema ikome. A motore volim i jednako tako volim raspravljati, a volim i naučiti. U tom smjeru je išlo moje pitanje.  :palacgore:

Ok super i ja sam taj tip,zato sam se na kraju izvinuo ako sam te pogrešno shvatio,jbg neke stvari kad pročitaš drugačije zvuče hehehe onda ništa,drago mi je da je tako,nemoj ni ti mene pogrešno shvatiti nisam zlonamjeran ali samo ne dam pardona kad me neko isprovocira  :wink: na kraju krajeva ljudi smo pa i griješimo  :LOL: Onda ajd ti meni živia pa se nastavimo komentare ovdje oko motora,naime jedan moj jaran zove se Erdin Mehanović ili zvani Čiko,živi u Njemačkoj i gore vozi u njihovom SBK-u i ima neku ekipu,ponekad navrati tu kući pa se ono pomalo ispričamo,a eto i Moci izgleda fura gore nešto slično  :palacgore: :wink: Ima nas na sve strane  :mrgreen:
Evidentirano
Shaka

Musto Ruda

• ex Killex
  • Vozi: Wakizashi Sc59
« Odgovori #107 : 15. Kolovoz 2010, 13:26:36 »

Auuu, što si ti odlutao!  :shock: Ja sam čuo da Mocci surađuje u nekom GP teamu, čovjeka ne poznam osobno nego s foruma, a čuh da još neki isto tako lik iz Sarajeva radi u BMW WSBK, pa sam stoga i stavio smajlić  :shock:. Krivo si me doživio. Niti sam odgojen da nekoga vrijeđam niti imam predrasuda prema ikome. A motore volim i jednako tako volim raspravljati, a volim i naučiti. U tom smjeru je išlo moje pitanje.  :palacgore:

Nije išlo u tom smjeru,ali nema veze :wink: svako ima pravo na stav ma kakav bio. Nego idemo ontopic,moci nije mislio na Jeremya koliko sam ga shvatio,postavio nam je zadatak da pogodimo KO(naglasio je da nije iz Australije) onda zna li neko o kome se radi?

Ja neznam.
Evidentirano

Mocippaldi

« Odgovori #108 : 20. Kolovoz 2010, 13:20:16 »

Nije išlo u tom smjeru,ali nema veze :wink: svako ima pravo na stav ma kakav bio. Nego idemo ontopic,moci nije mislio na Jeremya koliko sam ga shvatio,postavio nam je zadatak da pogodimo KO(naglasio je da nije iz Australije) onda zna li neko o kome se radi?

Ja neznam.

Forum je pun insidera koji sve znaju pa ne znam sto se cudis ,Moci je samo jedan baljezgator  :LOL:
Bez Rossia/Burgesa bi Yamaha bila nista kako kazu strucnjaci iz HR  :mrgreen:

http://www.crash.net/motogp/news/162509/1/masao_furusawa_godfather_of_the_m1.html

http://www.crash.net/motogp/news/162510/1/masao_furusawa_rossi_ducati_and_retirement.html
Evidentirano
There are many here among us who feel that life is but a joke.

Musto Ruda

• ex Killex
  • Vozi: Wakizashi Sc59
« Odgovori #109 : 20. Kolovoz 2010, 13:34:45 »

Forum je pun insidera koji sve znaju pa ne znam sto se cudis ,Moci je samo jedan baljezgator  :LOL:
Bez Rossia/Burgesa bi Yamaha bila nista kako kazu strucnjaci iz HR  :mrgreen:

http://www.crash.net/motogp/news/162509/1/masao_furusawa_godfather_of_the_m1.html

http://www.crash.net/motogp/news/162510/1/masao_furusawa_rossi_ducati_and_retirement.html

Jebote pa izda naciju za novac. :LOL:  :mrgreen:   Ubiće ga jakuze 8) .Samo nisam znao da je bio u Hondi,iskreno.
Evidentirano

Mocippaldi

« Odgovori #110 : 20. Kolovoz 2010, 14:32:15 »

Za one kojima je mrsko citat na linku evo kako je Vale razvio motor i od najgoreg motora napravio motor na kojem svi zele da voze  :mrgreen:

"I came up with the cross plane crankshaft and new electronic control to catch up the competitors," said Furusawa. "After that I organised the people, trained engineers, invited the best rider to the team, prepared the budget, negotiated with a strong sponsor and flighted with an enemy inside of Yamaha Motors."
Evidentirano
There are many here among us who feel that life is but a joke.

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #111 : 20. Kolovoz 2010, 14:40:43 »

Da vas čuje Nikola Tesla sisali bi Mletačka vesla  :jesus:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #112 : 20. Kolovoz 2010, 14:50:36 »

Jebote koji strunjaci ovdje  :LOL:

Ko je Rossiu napravio motor i gdje je Honda bila dok nije doso onaj cova sto ih je digo iz pepela ?
Ima ovdje strucnjaka i onih sitnih dealera oni sigurno znaju kolko je ko imo titula prije Rossia .A kad je Vale doso u Yamahu onda je jedan ciko preuzeo tim i da njega nije bilo nebi ni Rossi sa Yamahom uradio sta je uradio a taj ciko nije iz Australije a sad ide u mirovinu pa se zato Vale uzvrtio  :mrgreen: :mrgreen:
Eto vam strucnjaci malo materijala dok se ne vrati jer sam jos uvijek na odmoru :mrgreen:  8)

Evo malo štiva i prije Rossia i do dan danas pa malo čitajte,usporedite i dilajte  :palacgore:

http://hr.wikipedia.org/wiki/Svjetsko_prvenstvo_u_motociklizmu#350cc
          Od prapočetaka do future  :wink:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

Dylan

• Vozi: Kawasaki ER 5
« Odgovori #113 : 20. Kolovoz 2010, 15:04:05 »

Za one kojima je mrsko citat na linku evo kako je Vale razvio motor i od najgoreg motora napravio motor na kojem svi zele da voze  :mrgreen:

"I came up with the cross plane crankshaft and new electronic control to catch up the competitors," said Furusawa. "After that I organised the people, trained engineers, invited the best rider to the team, prepared the budget, negotiated with a strong sponsor and flighted with an enemy inside of Yamaha Motors."

Trebalo bi Maxa Biaggia pitati što misli o Furosawi... 8)
Evidentirano
...mi trkači... :)
 Str: 1 ... 3 4 [5]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.147 sekundi uz 15 upita.