Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 ... 19   Dolje

Autor Tema: Piaggio Beverly 300 2010  (Posjeta: 21939 )

joke

• Spol: Muški
  • Vozi: Šta stigne
Piaggio Beverly 300 2010
« : 30. Srpanj 2010, 11:25:21 »

Predstavljen u Splitu prije koji dan

« Zadnja izmjena: 30. Srpanj 2010, 12:44:08 joke »
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

dannyghost

• Moderator
  • Spol: Ženski
  • Vozi: kiLLeRR - gazim po želji
Odg: Piaggio Beverly 300 2010
« Odgovori #1 : 30. Srpanj 2010, 11:30:43 »

dobar proizvod je dobar proizvod i bez velike pompe  :mrgreen:

niko_00

• **
« Odgovori #2 : 30. Srpanj 2010, 11:37:38 »

evo malo prenosimo objave s drugih portala...motori.hr malo kasni, saša probudi se :)...

STIGAO JE NOVI BEVERLY U HRVATSKU

U prekrasnom ambijentu splitskog Peristila u srijedu, 28.srpnja predstavljen je široj javnosti novi model Piaggio Beverly 300. Konferencija za novinstvo održala se u caffe baru Luxor dok je na rivi održana promocija i probne vožnje. Nakon upoznavanja sa svim detaljima i novitetima Beverly-ja, u Luxoru, na Peristilu i na rivi otkriveni su skuteri u svim dostupnim bojama. Vođeni izloženim Beverly skuterima, uzvanici su došli do kraja rive gdje su održane probne vožnje za novinare i poslovne partnere Piaggio Hrvatske. Interes građana, koji će novi Beverly moći isprobati kod Piaggio prodavatelja, bio je zaista velik, što još jednom dokazuje atraktivnost najprodavanijeg skutera iznad 50 cm³ u Hrvatskoj.

Više od 6.000 primjeraka prodanih od 2001. godine do danas u Hrvatskoj, dokaz su velikog uspjeha Piaggio Beverly-ja koji je stekao reputaciju agilnog i sigurnog skutera, idealnog za gradsku vožnju i za kraća putovanja. Piaggio Beverly uvijek je bio izbor svih koji su htjeli gradske gužve savladavati udobno, sigurno i sa stilom.

Nakon gotovo jednog desetljeća uspjeha, novi model dolazi s potpuno novim stilom i tehnologijom te se ponosi jedinstvenim izgledom, sigurnošću i performansama.  Elegantne sofisticirane linije novog Piaggia Beverly proizlaze iz pažljivo dorađenih elemenata dosadašnjeg dizajna koji su evoluirali u potpuno novi dizajn koji će i dalje podsjećati na dosadašnji uspjeh. Jedan pogled dovoljan je da shvatite da se radi o potpuno novom skuteru, a opet nepogrešivo o Beverly-ju.
Vrhunska tehnologija, izuzetne vozne osobine, iznimna završna obrada i jedinstveni dizajn dostupan je po nepromijenjenoj cijeni od 35.913 kn za gotovinsko plaćanje u metalic bojama brončanoj, bijeloj, crnoj, crvenoj i modroj boji.
Novi Piaggio Beverly 300 od idućeg tjedna bit će dostupan u Piaggio salonima, a svi zainteresirani kupci mogu dogovoriti probnu vožnju.

« Zadnja izmjena: 30. Srpanj 2010, 11:59:14 niko_00 »
Evidentirano

joke

« Odgovori #3 : 30. Srpanj 2010, 12:00:44 »

obzirom da autor ovog posta nije predočio dokaze o porijeklu prozvanih dijelova, kao ni dokument o vještačenju sklapanja istih, te vještačenju kvalitete ovaj post se ukida prema zakonu o reklamiranju  :mrgreen:

« Zadnja izmjena: 30. Srpanj 2010, 12:33:21 dannyghost »
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

corluka

• **
  • Vozi: Beverly 250s
« Odgovori #4 : 30. Srpanj 2010, 12:12:18 »

Evo da i ja komentiram...primjerice evo ja do sad bez vecih problema...toci i vozi...ali mogu reci da je dosta daleko od japanske konkurencije...ocito jos uvjek kod nas reklama prodaje proizvod...necu rec los...ali...sitnice me smetaju... :palacgore: a novi beverly je svakako ljepsi od staroga...meni... :palacgore:
Evidentirano

Mr.Ex.

• *
« Odgovori #5 : 30. Srpanj 2010, 12:19:53 »

evo malo prenosimo objave s drugih portala...motori.hr malo kasni, saša probudi se :)...

STIGAO JE NOVI BEVERLY U HRVATSKU

U prekrasnom ambijentu splitskog Peristila u srijedu, 28.srpnja predstavljen je široj javnosti novi model Piaggio Beverly 300. Konferencija za novinstvo održala se u caffe baru Luxor dok je na rivi održana promocija i probne vožnje. Nakon upoznavanja sa svim detaljima i novitetima Beverly-ja, u Luxoru, na Peristilu i na rivi otkriveni su skuteri u svim dostupnim bojama. Vođeni izloženim Beverly skuterima, uzvanici su došli do kraja rive gdje su održane probne vožnje za novinare i poslovne partnere Piaggio Hrvatske. Interes građana, koji će novi Beverly moći isprobati kod Piaggio prodavatelja, bio je zaista velik, što još jednom dokazuje atraktivnost najprodavanijeg skutera iznad 50 cm³ u Hrvatskoj.

Više od 6.000 primjeraka prodanih od 2001. godine do danas u Hrvatskoj, dokaz su velikog uspjeha Piaggio Beverly-ja koji je stekao reputaciju agilnog i sigurnog skutera, idealnog za gradsku vožnju i za kraća putovanja. Piaggio Beverly uvijek je bio izbor svih koji su htjeli gradske gužve savladavati udobno, sigurno i sa stilom.

Nakon gotovo jednog desetljeća uspjeha, novi model dolazi s potpuno novim stilom i tehnologijom te se ponosi jedinstvenim izgledom, sigurnošću i performansama.  Elegantne sofisticirane linije novog Piaggia Beverly proizlaze iz pažljivo dorađenih elemenata dosadašnjeg dizajna koji su evoluirali u potpuno novi dizajn koji će i dalje podsjećati na dosadašnji uspjeh. Jedan pogled dovoljan je da shvatite da se radi o potpuno novom skuteru, a opet nepogrešivo o Beverly-ju.
Vrhunska tehnologija, izuzetne vozne osobine, iznimna završna obrada i jedinstveni dizajn dostupan je po nepromijenjenoj cijeni od 35.913 kn za gotovinsko plaćanje u metalic bojama brončanoj, bijeloj, crnoj, crvenoj i modroj boji.
Novi Piaggio Beverly 300 od idućeg tjedna bit će dostupan u Piaggio salonima, a svi zainteresirani kupci mogu dogovoriti probnu vožnju.

Odkud sve ove slike, ali prezentacija nije bila jedan skuter iza kokica,
izgleda da nas je joke opet lagao.
Vražićak jedan mali.
Evidentirano
NUMQUAM CREDATUR HOMINI, QUI MULTA LOQUITUR.

kajjeee

• **
  • Vozi: TM 500
« Odgovori #6 : 30. Srpanj 2010, 12:24:04 »

Vozio sam skoro 4 godine prvi (meni najljepši) model beva 250 , 20000 km bez ikakvih problema, jedna pregorila žaruljica, tak da kaj se mene tiče kvaliteta je sigurno bila odlična na tom modelu!  :palacgore: :palacgore:
Neznam samo zakaj je svaki sljedeći model sve ružniji i ružniji, ovaj novi mi je stvarno bezveze, već sam negdje komentiro da mi zgleda ko da je Scarabeo naguzio Geopolisa pa ispalo ovo... :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

BaDly

• Vozi: SW600
« Odgovori #7 : 30. Srpanj 2010, 12:27:13 »

Odkud sve ove slike, ali prezentacija nije bila jedan skuter iza kokica,
izgleda da nas je joke opet lagao.
Vražićak jedan mali.

Uzeo si mi riječ iz usta ???  :misli: :misli: :misli:

A ne samo i to....počele su se tražiti mane na dotičnom skuteru.....očito je dostojna konkurencija ! :mrgreen:

kajjeee

• **
« Odgovori #8 : 30. Srpanj 2010, 12:29:56 »

A ne samo i to....počele su se tražiti mane na dotičnom skuteru.....očito je dostojna konkurencija ! :mrgreen:

Kakva konkurencija, pa beverly je kod nas sigurno bez konkurencije kolko ih je prodano do sad u toj klasi, a i šire !!! :palacgore:
Evidentirano

BaDly

• Vozi: SW600
« Odgovori #9 : 30. Srpanj 2010, 12:32:38 »

Kakva konkurencija, pa beverly je kod nas sigurno bez konkurencije kolko ih je prodano do sad u toj klasi, a i šire !!! :palacgore:

To stoji, ali gleda ga se kao konkurenciju obzirom da mu se traže mane !  :palacgore: :palacgore:

joke

« Odgovori #10 : 30. Srpanj 2010, 12:36:27 »

Vozio sam skoro 4 godine prvi (meni najljepši) model beva 250 , 20000 km bez ikakvih problema, jedna pregorila žaruljica, tak da kaj se mene tiče kvaliteta je sigurno bila odlična na tom modelu!  :palacgore: :palacgore:
Neznam samo zakaj je svaki sljedeći model sve ružniji i ružniji, ovaj novi mi je stvarno bezveze, već sam negdje komentiro da mi zgleda ko da je Scarabeo naguzio Geopolisa pa ispalo ovo... :mrgreen: :mrgreen:

Geopolisa sam spomeno i ja, ali naravno, post mi je izbrisan  :?

Vjerovatno isto prema "zakonu o reklamiranju"
Evidentirano

dannyghost

• Moderator
« Odgovori #11 : 30. Srpanj 2010, 12:40:56 »

nisi spomenuo nego se nabacivao sa "pretpostavkama" i usporedbama .
sam si otvorio temu da se sprdaš sa novim modelom iz konkurentske kuće, zato će svaki psot koji vodi k vrijeđanju i omalovažavanju biti pod paskom.

držite se teme :mrgreen:

joke

« Odgovori #12 : 30. Srpanj 2010, 12:43:15 »

Staviti dvije slike je usporedba bez nabacivanja, jer valjda svi imamo oči.
Iste one kojima se čita press materijal piaggia u kojem piše ono što ne treba bezuvjetno odgovarati istini.
Evidentirano

dannyghost

• Moderator
« Odgovori #13 : 30. Srpanj 2010, 12:46:50 »

obzirom da  je o dizajnu bespotrebno komentirati kao i o ukusima, usporediti 06. geopolisa i "ukradeni " dizajn  novog beverlya je ovdej stvarno bespotreban...  uostalom  pa svaki skuter danas ima neka dizajnerska rješenja  "inspirirana" od prošlih modela na cesti...

za sada još nemamo recenzije o voznim karakteristikama predstavljenog modela.. to je bitnije od sličnosti repa sa R1

SRAD

• Vozi: Supermoto, Sp 180
« Odgovori #14 : 30. Srpanj 2010, 13:10:37 »

Gledajući ove slike prije bi se reklo da je Peugeot kopirao dizajn prethodnog Beverlya :wink:

Evidentirano
SabijatoR

joke

« Odgovori #15 : 30. Srpanj 2010, 13:13:56 »

Aj ti stavi novog Beva, jer ja ne mogu, pa pogledaj gdje je kod njega "jedinstveni" design.
Nitko ne poriče da su skuteri unutar iste klase slični, ali novi Bev je ipak Geo, uključujuči i LED tehnologiju.
Evidentirano

SRAD

• Vozi: Supermoto, Sp 180
« Odgovori #16 : 30. Srpanj 2010, 13:17:55 »

Ako je Geopolis kopirao originalnog Beverlya onda se Piaggio vjerovatno može malo poslužiti tom varijacijom, bitan je osnovni dizajn modela koji je i dalje zadržan.
Evidentirano
SabijatoR

kajjeee

• **
« Odgovori #17 : 30. Srpanj 2010, 13:18:55 »

Gledajući ove slike prije bi se reklo da je Peugeot kopirao dizajn prethodnog Beverlya :wink:

Točno tak,geopolis je kopija originalnog beva, i mašina mu je piaggiova... :palacgore: :palacgore:
Samo kaj baš i nije imao neku prodju jer si za istu lovu mogo dobit original ! :mrgreen:
Evidentirano

Dylan

• Vozi: Kawasaki ER 5
« Odgovori #18 : 30. Srpanj 2010, 13:36:06 »

Predstavljen u Splitu prije koji dan

Baš dobro da si bio prisutan, pa smo mogli dobiti točnu informaciju iz prve ruke!  :palacgore: Manje od tebe nismo ni očekivali...

...Vidi, vidi, slikica je u međuvremenu nestala...  :misli: 8)

... a baš sam te htio pohvaliti kako ti dobro stoji nova frizura! 8) 8)

Evidentirano
...mi trkači... :)

dannyghost

• Moderator
« Odgovori #19 : 30. Srpanj 2010, 13:47:57 »

ajde ajde  :mrgreen:... držati se teme.---

zaoglas

• **
  • Vozi: kaj stignem
« Odgovori #20 : 30. Srpanj 2010, 14:25:06 »

Meni sliči na nešto što bi se moglo dobro prodavati  :bis:
Evidentirano
Budi uvijek spreman govoriti istinu i zli ljudi će te izbjegavati. I po drugima prenašati poruke.

jozo

• **
  • Vozi: vity 125
« Odgovori #21 : 30. Srpanj 2010, 15:22:17 »

Ima li ovde ko pametan iz piađo grupacije pa da nam otkrije DA LI JE NOVI BEVERLY KINEZ kao i scarabeo 200 ili je polukinez ili je čistokrvni talijan.Vidio sam u živo i po izradi detalja izgleda kao kinez.
Evidentirano

gastajbarter

• Vozi: ZX 12 R, NEXUS 300
« Odgovori #22 : 30. Srpanj 2010, 15:39:33 »

jeste dosadni sa tim kinezima..pa sta ako s e sklapa tamo ili pokoji dio dodje iz kine...drugo je original kineski proizvod(koji btw i nije tako los ko sto ljudi misle) a drugo je proizvodnja po licenci....i odakle uostalom te tvrdnje...eto j a bi npr uzeo ovaj novi beverly dzabe da mi ko da p a nek se sklapa u tunguziji ako hoce :mrgreen:
Evidentirano
U gasu je spas,a u kocnici propast

dannyghost

• Moderator
« Odgovori #23 : 30. Srpanj 2010, 16:14:12 »

Ima li ovde ko pametan iz piađo grupacije pa da nam otkrije DA LI JE NOVI BEVERLY KINEZ kao i scarabeo 200 ili je polukinez ili je čistokrvni talijan.Vidio sam u živo i po izradi detalja izgleda kao kinez.

što će reći da si ti certificirani sudski vještak za motorna vozila i/ili proizvodnju i obradu metala ?  :mrgreen:
a ako jesi , da li tvoje vještačenje potvrđuje kvalitetnu obradu ili ne?

jozo

• **
  • Vozi: vity 125
« Odgovori #24 : 30. Srpanj 2010, 16:55:37 »

Danas bio gospodin koji je probao novog beverlia te je razočaran u odnosu na starog kojeg če voziti još par dana,a onda sjeda NARAVNO na T-MAXA (oprostite moderatori i skriveni piaggio menageri ali to je činjenično stanje  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: samo pričam priču istinitog današnjeg dana).
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 19   Gore

Stranica je generirana za 0.146 sekundi uz 15 upita.