marki

Spol: 
|
 |
« Odgovor #25 : 30. Srpanj 2010, 17:59:47 » |
|
a daj jozo  jbte i ja bi volia sist na t-maxa al neman love,nemozes usporedjivat kruske i jabuke, to je ko da kazes da se nekome ne svidja novi citroen C3 pa je sjeo u bmw M5-icu i odlucio se za nju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
joke

Spol: 
Vozi: Šta stigne Lokacija: Split
|
 |
« Odgovor #26 : 30. Srpanj 2010, 18:11:46 » |
|
Krivo se on izrazio. Gospodin je vlasnik sad več stare 300-ice i vozio je novu na prezentaciji te je razočaran činjenicom da je gori (po njemu) od njegovog, starijeg modela. Čovjek je laik, ne profesionalni vozač, pa nezna jeli to do kvalitete pojedinih komponenti, ili do činjenice da je sad puno manji stražnji kotač, ali jednostavno, osječaj mu je lošiji, bar tako on tvrdi. Isto tako naglašava da mu je vanjski izgled "jeftin"
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 30. Srpanj 2010, 18:59:52 joke »
|
Evidentirano
|
Nudimo izuzetno očuvane rabljene motore i skutere, po najnižim cijenama na tržištu i uz mogučnost kreditiranja do 10 god. Info na pp Trenutno dostupni: Yamaha ATV Raptor350(homologiran), TMax500ABS, Sportcity200Cube, X8250(+prtljažnik) KTMRC8(+Akrap.) www.yamaha-split.hr
|
|
|
joke

Spol: 
|
 |
« Odgovor #27 : 30. Srpanj 2010, 18:51:04 » |
|
Mala, ali realna usporedba ispuha prošlog modela 300  i aktualnog  vidi se očiti "napredak", pogotovo u izgledu ovog vara na izlaznoj cijevi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nudimo izuzetno očuvane rabljene motore i skutere, po najnižim cijenama na tržištu i uz mogučnost kreditiranja do 10 god. Info na pp Trenutno dostupni: Yamaha ATV Raptor350(homologiran), TMax500ABS, Sportcity200Cube, X8250(+prtljažnik) KTMRC8(+Akrap.) www.yamaha-split.hr
|
|
|
jozo

Spol: 
Vozi: vity 125 Lokacija:
|
 |
« Odgovor #28 : 30. Srpanj 2010, 18:52:39 » |
|
Ajde joke ne S..ri dodatna oprema je niklovana pixna na auspuhu,uvik imaš neke očite primjedbe  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
milanche

Spol: 
Vozi: yamaha x max black,mrvicu izgrebanu... Lokacija: Fiume
|
 |
« Odgovor #29 : 30. Srpanj 2010, 21:52:46 » |
|
Ne znam čemu toliko omalovazavanje ili obezvrijedivanje bilo kojeg modela ili marke,kao sto se zna tržište je zajeban stvar,svaka individua za svoj novac kupuje skup vrijednosti i pluseva koju mu neki model daje odnosno ne daje,i po meni trzisna utakmica treba izgledati: svoje pokazi i prodaj a ne tuđe poseri pa prodaj svoje!! Ovaj bev je meni na oko ružan kao i stari,ali o ukusu i ljepoti nema smisla raspravljati,npr ja ne znam šta se mora dogoditi pa da ja kupim Madisona?!? Ni za 1000 kuna! A nekome je to vrh vrhova ili vrvrce sto bi rekli juznije... I to treba poštivati! Svaka budala ima svoje veselje,pa tako i skuter,bio on Bev ili X max ili Madison ili DT itd... By the way 10.08. izlazi MotoPulsic sa usporednim testom svih modela(eminentnih) u klasi 250-300ccm!! To čekam!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
djenka

|
« Odgovor #30 : 30. Srpanj 2010, 21:55:42 » |
|
Evo da i ja komentiram...primjerice evo ja do sad bez vecih problema...toci i vozi...ali mogu reci da je dosta daleko od japanske konkurencije...ocito jos uvjek kod nas reklama prodaje proizvod...necu rec los...ali...sitnice me smetaju...  a novi beverly je svakako ljepsi od staroga...meni...  skuter je lijep ali su fotke iz splita (sirokokutne) katastrofa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
SRAD

Spol: 
Vozi: Supermoto, Sp 180 Lokacija: Trogir
|
 |
« Odgovor #31 : 30. Srpanj 2010, 23:12:37 » |
|
Krivo se on izrazio. Gospodin je vlasnik sad več stare 300-ice i vozio je novu na prezentaciji te je razočaran činjenicom da je gori (po njemu) od njegovog, starijeg modela. Čovjek je laik, ne profesionalni vozač, pa nezna jeli to do kvalitete pojedinih komponenti, ili do činjenice da je sad puno manji stražnji kotač, ali jednostavno, osječaj mu je lošiji, bar tako on tvrdi. Isto tako naglašava da mu je vanjski izgled "jeftin"
Kako god nekome izgledao taj novi Beverly svakako po pitanju kvaliteta plastika ne zaostaje za X-Cityem ili X-maxom  Ako se ovdje uglavnom govori o negativnostima ovog novog modela onda bi bilo u redu da se neki detalji objektivno sagledaju sa njegovim direktnim konkurentima. Npr. X-City je jedan od najzanimljivijih modela klase 250 isto kao što je i Beverly, s obzirom da su u istom cjenovnom rangu bilo bi zanimljivo usporediti i cijene određenih dijelova kao što su potrošni materijal kod servisa te cijene plastika koje se najčešće oštete prilikom manjih padova.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
SabijatoR
|
|
|
mate
baRRaka racing team
Rookie Administrator

Vozi: 998R Lokacija: ZG
|
 |
« Odgovor #32 : 31. Srpanj 2010, 17:43:21 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
BaDly

Spol: 
Vozi: SW600 Lokacija: Zagreb - Ploughlands
|
 |
« Odgovor #33 : 31. Srpanj 2010, 18:04:50 » |
|
Mala, ali realna usporedba ispuha prošlog modela 300 i aktualnog vidi se očiti "napredak", pogotovo u izgledu ovog vara na izlaznoj cijevi  Stvarno mi je već slabo od ovakvih postova od ljudi koji žive u uvjerenju da su klavijature jedina 'dobra' marka motora/skutera.... Zanimljivo je kako se sad nalaze mane novog skutera koji će zasigurno biti bestseller u svojoj klasi, ali kad su se pisale mane xmax-a onda se nije odgovaralo na postove i vrhunac svega je bilo brisanje cijelog topica !!!!  Ali na žalost to je hrvatska stvarnost i svakodnevnica.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Success represents the 1% of your work which results from the 99% that is called failure." Soichiro Honda
|
|
|
+marek+

Spol: 
Vozi: Gilera Runner VXR Lokacija: okolica Zagreba
|
 |
« Odgovor #34 : 31. Srpanj 2010, 18:11:56 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
BaDly

Spol: 
Vozi: SW600 Lokacija: Zagreb - Ploughlands
|
 |
« Odgovor #35 : 31. Srpanj 2010, 18:13:03 » |
|
Word !!! Ali to samo puno govori o njima samima ! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Success represents the 1% of your work which results from the 99% that is called failure." Soichiro Honda
|
|
|
boris_n
Spol: 
Vozi: yamaha majesty 400 Lokacija: šibenik
|
 |
« Odgovor #36 : 31. Srpanj 2010, 18:42:40 » |
|
jel ko upoznat sta je s motorima, ostaje li ista ponuda kao i na proslom modelu?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
dannyghost
Moderator

Spol: 
Vozi: kiLLeRR - gazim po želji Lokacija: Zagreb
|
 |
« Odgovor #37 : 31. Srpanj 2010, 19:17:15 » |
|
ajoj , sad će "kralj" prodaje morat opet recitirati narodne epove o navodnom "kralju" skutera.....  zar nisi mogao izazivati nekog malo slabijeg, kao Djenku, npr?  (taj barem piše kratke haiku pjesme i djeluje nekako poniznije)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
\"Moderator airlines\" ekspresno čišćenje i izbacivanje (po narudžbi samo sa akontacijom)
|
|
|
|
markookram
|
 |
« Odgovor #38 : 31. Srpanj 2010, 19:21:11 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
dannyghost
Moderator

Spol: 
|
 |
« Odgovor #39 : 31. Srpanj 2010, 19:22:26 » |
|
ne zazivaj vraga uzalud 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
\"Moderator airlines\" ekspresno čišćenje i izbacivanje (po narudžbi samo sa akontacijom)
|
|
|
Bollocks!!

Spol: 
Vozi: Kawasaki Z750ABS `09 Lokacija: Crikvenica
|
 |
« Odgovor #40 : 31. Srpanj 2010, 19:44:33 » |
|
Kako je prekrasan, pogotovo onaj boje dreka 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 19. Kolovoz 2010, 21:08:32 Bollocks!! »
|
Evidentirano
|
"..jašući i padajući, ne znajući da li jebem ili sam jeban, ali to se ionako rijetko kad zna."
|
|
|
Z-Power

Spol: 
Vozi: ZX6R V-Max Lokacija: Trogir/Esslingen
|
 |
« Odgovor #41 : 31. Srpanj 2010, 19:58:40 » |
|
, kad nemos svoje pofalit i nemas sta pametno za rec,seri po tudjem  2 srad: ala tebe,sad bi ti usporediva motore u klasi,nes ti 45ija kuna razlike 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
volin sve sta vole mladi,pa i mladu kapulu-----------Think Green-------
|
|
|
Z-Power

Spol: 
Vozi: ZX6R V-Max Lokacija: Trogir/Esslingen
|
 |
« Odgovor #42 : 31. Srpanj 2010, 20:05:06 » |
|
 ajde ajde pusti price,niste se mogli suzdrzat,poslali ste spijuna na probnu voznju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
volin sve sta vole mladi,pa i mladu kapulu-----------Think Green-------
|
|
|
desmosedici

Spol: 
Vozi: beverly 250 i.e Lokacija: split
|
 |
« Odgovor #43 : 31. Srpanj 2010, 21:04:53 » |
|
joke,ne jebi zid bolji je od xmaxa pa ti se malo gaće tresu aaaaa samo mi nemoj počet opet sa svojin pizdarijama radije muči 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
u Hrvatskoj nije uspilo ništa pa neće ni recesija!!
|
|
|
dannyghost
Moderator

Spol: 
|
 |
« Odgovor #44 : 31. Srpanj 2010, 21:13:05 » |
|
ajde ajde, držite se teme..inače će me "kralj" prodaje ubit u pojam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
desmosedici

Spol: 
Vozi: beverly 250 i.e Lokacija: split
|
 |
« Odgovor #45 : 31. Srpanj 2010, 21:15:20 » |
|
ajde ajde, držite se teme..inače če me "kralj" prodaje ubit u pojam  već je on to odavno napravio.. nie baš pouzdan sa podacima(slike sa prezenatacije,gdje je beverly uslikan kraj aparata za kokice)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
u Hrvatskoj nije uspilo ništa pa neće ni recesija!!
|
|
|
joke

Spol: 
|
 |
« Odgovor #46 : 02. Kolovoz 2010, 10:34:20 » |
|
joke,ne jebi zid bolji je od xmaxa pa ti se malo gaće tresu aaaaa samo mi nemoj počet opet sa svojin pizdarijama radije muči  Beverly je niža klasa od XMaxa, to pokazuje koliko si upučen u svijet skutera, a drzneš se komentirati ga.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
marki

Spol: 
|
 |
« Odgovor #47 : 02. Kolovoz 2010, 11:05:08 » |
|
Beverly je niža klasa od XMaxa, to pokazuje koliko si upučen u svijet skutera, a drzneš se komentirati ga.
sigurno da je x-max bolji od beverlya al meni je osobno novi x-max puno ruzniji os staroga 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
djenka

|
« Odgovor #48 : 02. Kolovoz 2010, 11:08:45 » |
|
Beverly je niža klasa od XMaxa, to pokazuje koliko si upučen u svijet skutera, a drzneš se komentirati ga.
Da, Beverly je klasa X-cityja, a da ga yamaha itekako respektira govori nova cijena za X-city od 29.995kn, kod koje dilerima ostaje kikiriki, sto je vrlo riskantan potez, posto je veliko pitanje tko ce kupiti x-city kad se bude pokusao prodati po regularnoj cijeni.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Shepa

Spol: 
Vozi: GS500 K1 Lokacija: Kerumville
|
 |
« Odgovor #49 : 02. Kolovoz 2010, 11:23:25 » |
|
skuter je lijep ali su fotke iz splita (sirokokutne) katastrofa   Kupac se prvo uvati za izgled, a tek nakon toga na performanse i detalje završne obrade. Po meni, znači čisto subjektivni dojam viđenog na slikama: Skuter je baš lipo dizajniran, možete govorit šta oćete. Lipih linija i finih prijelaza, sa decentnim niklovanim detaljima. A daleko najlipši detalj su mi felge. Jebeno prekrasne. Ajde joke ne S..ri dodatna oprema je niklovana pixna na auspuhu,uvik imaš neke očite primjedbe  . Za razliku od piksne za zadnju T-Maxovu osovinu. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die. www.smk-predatori.com
|
|
|
|