Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2] 3 4 ... 20   Dolje

Autor Tema: Free rider  (Posjeta: 13919 )

strasilo

• šafran
  • Spol: Muški
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
Odg: Free rider
« Odgovori #25 : 01. Kolovoz 2010, 18:57:50 »

:lolcry: :lolcry: :lolcry:

ja sam clan ali neznam o cemu ti :lolcry:

ti onda nisi pravi biker ..  :jesus: :LOL: :jesus: :LOL:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Jelky

• Spol: Ženski
  • Vozi: usporeno ali sigurno do cilja... yamaha ybr 125
« Odgovori #26 : 01. Kolovoz 2010, 19:45:18 »

neznam zašto svi svršavaju na te zahvalnice, ako neko (free rider) želi skupljati gdje je sve bio a obilazi hrpu toga zašto ne bi skupljao i imao pa da jednog dana vidi šta je sve obišao na 2 kotača

neko skuplja salvete, neko svete sličice a neko zahvalnice  :LOL:

ja skupljam prišivke sa susreta na kojima sam bila  :jesus:
Evidentirano
AN AN AN ANNN ANNN ANNN ANNNN........... BAM BAM BAM BAM BAM ..........
SAČUVAJ ME BOŽE BUDALA A ZA DRUGO ĆU LAKO
Life goes on even without you & me ....da vrijeme liječi rane,samo još budale vjeruju...
UKRADENA KACIGA - http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,201316.0.html

lone-wolf

• gliboizvlakač
  • Vozi: kožicu
« Odgovori #27 : 01. Kolovoz 2010, 20:08:40 »

Meni osobno ne trebaju, ne tražim ih. Dođem se podružiti, upoznati nove ljude..... nekad se prijavim, nekad ne. Ne skupljam prišivke i ine ...
Sto ljudi sto ćudi, sto žena dvjesto sisa...   :palacgore:
Evidentirano
Freedom is just another word for nothing left to lose...

Fronius

• **
  • Vozi: o
« Odgovori #28 : 01. Kolovoz 2010, 20:20:05 »

Fronius
Sa svojim izjavama vrijeđaš sve Mk i Mc...To sto je za tebe biti član kluba primitivizam i kako kažeš retardirana filozofija, za mene su takve izjave na forumu...Tko je član Mk-Mc po tebi nije kompletna osoba.. :palacdolje:  Da citiram Tebe i Kraljicu "Motor vozim zbog sebe, a ne zbog mira u svijetu" :misli: :misli: Svi voze motor zbog sebe,a ne mira u svijetu..samo neki kao kompletne osobe,a ostatak koji su članovi Mk ili Mc-a kao primitivci.. :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: Po tebi, članovi Mk,Mc-a ne daju sebe za svoju obitelj??? Ponosan sam na činjenicu da si kompletna osoba za razliku od nas :palacgore:
Vidiš, prvo treba znati čitati sa razumijevanjem. To kaj si naveo je čisto MOJE stajalište koje nije uvjetovano nikakvim statutima i sličnim pizdarijama, te na njega kao individualac imam pravo. Da lakše shvatiš, jebe se MENI za VAS.
Ja kao free rider (mada ne volim niti da me se tak zove, ja sam motorist) ne moram nikoga pitat jel nešto u skladu sa pravilima. Ja ako hoću ić do nekud, sjednem na motor i odem, i to čak bez lajbeka i oznaka. I ne bi vjeroval, uvijek stignem tamo. I uvijek imam pravo na svoj stav i mišljenje. Meni ne treba nekakvo krdo iza mene da budem netko. Ja sam ja, i ne definiraju me nikakvi statuti, pravila, boje i gobleni. Čak me niti ne definira vrsta prometala koje trenutno vozim/ne vozim.
A jedino za svoju obitelj živim, ne za nekakve bojice.
Evidentirano

Bleki

• Vozi: GSX-R600
« Odgovori #29 : 01. Kolovoz 2010, 20:25:13 »

Vidiš, prvo treba znati čitati sa razumijevanjem. To kaj si naveo je čisto MOJE stajalište koje nije uvjetovano nikakvim statutima i sličnim pizdarijama, te na njega kao individualac imam pravo. Da lakše shvatiš, jebe se MENI za VAS.
Ja kao free rider (mada ne volim niti da me se tak zove, ja sam motorist) ne moram nikoga pitat jel nešto u skladu sa pravilima. Ja ako hoću ić do nekud, sjednem na motor i odem, i to čak bez lajbeka i oznaka. I ne bi vjeroval, uvijek stignem tamo. I uvijek imam pravo na svoj stav i mišljenje. Meni ne treba nekakvo krdo iza mene da budem netko. Ja sam ja, i ne definiraju me nikakvi statuti, pravila, boje i gobleni. Čak me niti ne definira vrsta prometala koje trenutno vozim/ne vozim.
A jedino za svoju obitelj živim, ne za nekakve bojice.
..., ti si neki zaje*an lik? Puno psuješ i pišeš prostote. Malo me i strah tebe citirati da te slučajno ne razljutim!  8)
Evidentirano
Žive samo oni koji se bore!

DADO+

« Odgovori #30 : 01. Kolovoz 2010, 21:19:39 »

,ma ja bi to zabranio i to za sve općenito     :D

:misli: kad vidim koliko neki ljudi imaju prišivaka :shock:, a klubovi zahvalnica po zidovima,
   stvarno mi bude žao, jer mislim si:

što će biti za par godina? - svi zidovi popunjeni, a prišivak ne moš ni na hlače više stavit  :LOL:
Evidentirano

Munja

• **
  • Vozi: V Strom 1000
« Odgovori #31 : 01. Kolovoz 2010, 21:40:28 »

što će biti za par godina? - svi zidovi popunjeni, a prišivak ne moš ni na hlače više stavit  :LOL:
Imam jednog prijatelja(Vava) koji već duže vremena stavlja prišivke i na hlače,šta ćemo s njim?
Evidentirano
s kim se vozim,tog i derem

varadero10

• **
  • Vozi: honda varadero
« Odgovori #32 : 01. Kolovoz 2010, 21:41:24 »

koliko je meni poznato motosusrete i partye uglavnom organiziraju mk,mc.dakle ljudi troše svoje vrijeme i novac da bi po sadašnjem trendu ugostili bikere bez naplate ulaza,i po meni je čak i u redu da klubovi odnosno organizatori skupova podjele jedni drugima ulaz džaba,međutim free bikeri onda uživaju sve pogodnosti kao i članovi klubova a pri tom ne moraju imati nikakav angažman,niti troškove.biti član kluba je obaveza ,ali ne tako velika kao što to neki pokušavaju prezentirati.a nije mi jasno zašto plaćanjem ulaza nebi bili ravnopravni sa onima koji svojim angažmanom omogućuju druženje motorista.
Evidentirano
tako ti je mala moja kad ljubi bosanac

DADO+

« Odgovori #33 : 01. Kolovoz 2010, 21:47:49 »

Imam jednog prijatelja(Vava) koji već duže vremena stavlja prišivke i na hlače,šta ćemo s njim?

...................., a prišivak ne moš ni na hlače više stavit  :LOL:

... pa da to se i ja pitam - čitaj post s razumjevanjem  :wink:, jer

(imam i ja jednog legu) - i hlače popunjene -  :misli: da za ovu sezonu još ima malo mjesta, a šta poslije? aaaaaaa :shock:

stvarno :neznam:  :misli: :( :LOL:
Evidentirano

Munja

• **
« Odgovori #34 : 01. Kolovoz 2010, 21:51:49 »

šta će bit kad free rideri počnu djelit(prodavat ne mogu jer ne prave susrete :misli:)svoje free prišivke?
Evidentirano

Munja

• **
« Odgovori #35 : 01. Kolovoz 2010, 21:53:16 »

koliko je meni poznato motosusrete i partye uglavnom organiziraju mk,mc.dakle ljudi troše svoje vrijeme i novac da bi po sadašnjem trendu ugostili bikere bez naplate ulaza,i po meni je čak i u redu da klubovi odnosno organizatori skupova podjele jedni drugima ulaz džaba,međutim free bikeri onda uživaju sve pogodnosti kao i članovi klubova a pri tom ne moraju imati nikakav angažman,niti troškove.biti član kluba je obaveza ,ali ne tako velika kao što to neki pokušavaju prezentirati.a nije mi jasno zašto plaćanjem ulaza nebi bili ravnopravni sa onima koji svojim angažmanom omogućuju druženje motorista.
a što i ti brate možeš kakat,kao da ti jedini praviš susrete :jesus:
Evidentirano

kićosaki

• *
  • Vozi: 636
« Odgovori #36 : 01. Kolovoz 2010, 21:55:07 »

E stvarno ima bolesnika :misli: Od banalne teme,nekakve budaletine odu toliko daleko...
Svaka čast pojedincima :palacgore: al da se na jednostavno pitanje ne može jednostavno odgovorit,e pa to mi nije jasno!
Znam da 80% ljudi koje je o ovoj temi dalo komentar,niti vozi motor a ako i vozi onda je to vikendom,pametuje i grize na
sitno :LOL:
Pozdrav "onima" a "onima":ne serite nego se vozajte :skuter:
Evidentirano
1%

strasilo

• šafran
« Odgovori #37 : 02. Kolovoz 2010, 11:05:15 »

U zadnje vrijeme viđam po motorijadama sve više "free ridera" sa nekakvim osobnim grbovima na leđima.Malo mi to nema smisla,jer već ako nemaš grb kluba na leđima valjda se predpostavlja da si free rider!? Čemu to onda isticat?
Vidim kad se dijele zahvalnice,dijele se i free riderima pa me sad zanima:jel to uobičajeno svuda u svijetu ili samo kod nas?

Pola svijeta je i budističke vjere, znači li to da bi i mi trebali biti ?

Kakve veze ima jel to uobičajeno u svijetu ili nije ? ako je tako kod nas, zar mora biti i negdje drugdje ?

Kod nas ima i različite vrste "rukovanja", pa zašto se nebi djelile i zahvalnice...

E stvarno ima bolesnika :misli: Od banalne teme,nekakve budaletine odu toliko daleko...
Svaka čast pojedincima :palacgore: al da se na jednostavno pitanje ne može jednostavno odgovorit,e pa to mi nije jasno!
Znam da 80% ljudi koje je o ovoj temi dalo komentar,niti vozi motor a ako i vozi onda je to vikendom,pametuje i grize na sitno :LOL:
Pozdrav "onima" a "onima":ne serite nego se vozajte :skuter:

a ovim postom si upravo zaradio upozorenje za vrijeđanje.....   :palacgore:

A vidim da si ti sa nekoliko postova ovdje na forumu već napravio svima psihološke profile i točno znaš tko, gdje i kad se vozi ....  :LOL:

Pazi da se ne iznenadiš, jer nekim čudom su ti se javili baš oni koji prave zavidan broj kilometara.... (izuzev mene, ja samo pišem po forumu, čak i nemam motor, ali već godinama si planiram kupiti jedan, samo da položim za motor)
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

maxo

• **
  • Vozi: R6 limited
« Odgovori #38 : 02. Kolovoz 2010, 13:46:40 »

koliko je meni poznato motosusrete i partye uglavnom organiziraju mk,mc.dakle ljudi troše svoje vrijeme i novac da bi po sadašnjem trendu ugostili bikere bez naplate ulaza,i po meni je čak i u redu da klubovi odnosno organizatori skupova podjele jedni drugima ulaz džaba,međutim free bikeri onda uživaju sve pogodnosti kao i članovi klubova (voze se po grobniku i ostale aktivnosti) a pri tom ne moraju imati nikakav angažman,niti troškove.biti član kluba je obaveza ,ali ne tako velika kao što to neki pokušavaju prezentirati.a nije mi jasno zašto plaćanjem ulaza nebi bili ravnopravni sa onima koji svojim angažmanom omogućuju
da sebi zarade neke novce.

Ovako zapravo treba izgledati tvoja rečenica  :jesus:
Evidentirano
Svi mi griješimo. Neki više,neki stalno.

http://www.youtube.com/watch?v=wS8xpXxpaBE

strasilo

• šafran
« Odgovori #39 : 02. Kolovoz 2010, 13:49:05 »

Daj se odluči ....  :jesus: :jesus:
Evidentirano

Rajić

• Ko to mene g'eda?
  • Vozi: HooooooondA 919
« Odgovori #40 : 02. Kolovoz 2010, 13:51:07 »

Pazi da se ne iznenadiš, jer nekim čudom su ti se javili baš oni koji prave zavidan broj kilometara.... (izuzev mene, ja samo pišem po forumu, čak i nemam motor, ali već godinama si planiram kupiti jedan, samo da položim za motor)

Još nisi kupio motor :ohne:
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #41 : 02. Kolovoz 2010, 14:00:25 »

gledam nešto po oglasnicima..... ali nikako da nađem neki sa grbom free ridera  :misli:
Evidentirano

oracle

• PROROČICA
  • Spol: Ženski
  • Vozi: intergalaktičku SP 1
« Odgovori #42 : 02. Kolovoz 2010, 14:01:15 »

gledam nešto po oglasnicima..... ali nikako da nađem neki sa grbom free ridera  :misli:
gle....ili si free ili nisi :lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry:
Evidentirano
O&G Team
..." Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
 Sa mnom je opasno ići, ja se nikad ne umaram... "

strasilo

• šafran
« Odgovori #43 : 02. Kolovoz 2010, 14:04:05 »

onda sam ja "ili" ....  :LOL:
Evidentirano

Direktor

• ex Street Illegal
« Odgovori #44 : 02. Kolovoz 2010, 14:08:59 »

Budi free rajder!

Evidentirano
I. posjeta Grobnika - 1989. godine

Shepa

• Vozi: GS500 K1
« Odgovori #45 : 02. Kolovoz 2010, 14:14:28 »

Free Pivi...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

lone-wolf

• gliboizvlakač
« Odgovori #46 : 02. Kolovoz 2010, 15:41:02 »

Ako si " ili " 'ćeš da te oslobodim od svih zala i sviju nereda ?  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano

varadero10

• **
  • Vozi: honda varadero
« Odgovori #47 : 02. Kolovoz 2010, 16:03:09 »

gospodine maxo ne razumijem to šta ste napisali,molim vas budite malo konkretniji.gospodine munjeni ja bi sad vas trebao nazvati s.....m zato što drugčije mislim od vas :misli:ovo nije nikakva osobna tema nego pitanje free ridera koji sebe stavljaju u kontekst kluba,odnosno koristili bi tuđu organizaciju zabave ,nebi se u to  šteli mešati ali bi rado zahvalnicu i sve ostalo što pripada klubovima,svi oni koji sa voze motorom i spremni su platiti što se neko drugi umjesto njih trudi su meni ok. :palacgore:
Evidentirano
tako ti je mala moja kad ljubi bosanac

lone-wolf

• gliboizvlakač
« Odgovori #48 : 02. Kolovoz 2010, 16:40:21 »

gospodine maxo ne razumijem to šta ste napisali,molim vas budite malo konkretniji.gospodine munjeni ja bi sad vas trebao nazvati s.....m zato što drugčije mislim od vas :misli:ovo nije nikakva osobna tema nego pitanje free ridera koji sebe stavljaju u kontekst kluba,odnosno koristili bi tuđu organizaciju zabave ,nebi se u to  šteli mešati ali bi rado zahvalnicu i sve ostalo što pripada klubovima,svi oni koji sa voze motorom i spremni su platiti što se neko drugi umjesto njih trudi su meni ok. :palacgore:
Znači svi koji dođu potrošiti  svoje novce na susret nisu dobrodošli  :misli: , ili ćemo im brojiti i krvna zrnca ...  :bann: A šta ako vam se nesviđa što ima na leđima? Ili da samo pošaljemo novce a da i ne dolazimo  :mrgreen: .
Možda bi trebali reći hvala ljudima što ste došli, a može se napisati i zahvalnica ako to nekome znači nešto  :wink: . Mislim stvarno.
Evidentirano

1KM

• **
  • Vozi: ljubavni motor
« Odgovori #49 : 02. Kolovoz 2010, 17:12:19 »

Niti free rideri nisu više kao što su nekad bili....    :LOL:
Evidentirano
I dont believe in an eye for an eye, I believe in two eyes for an eye
 Str: 1 [2] 3 4 ... 20   Gore

Stranica je generirana za 0.177 sekundi uz 15 upita.