U zadnje vrijeme viđam po motorijadama sve više "free ridera" sa nekakvim osobnim grbovima na leđima.Malo mi to nema smisla,jer već ako nemaš grb kluba na leđima valjda se predpostavlja da si free rider!? Čemu to onda isticat?
Vidim kad se dijele zahvalnice,dijele se i free riderima pa me sad zanima:jel to uobičajeno svuda u svijetu ili samo kod nas?
Pola svijeta je i budističke vjere, znači li to da bi i mi trebali biti ?
Kakve veze ima jel to uobičajeno u svijetu ili nije ? ako je tako kod nas, zar mora biti i negdje drugdje ?
Kod nas ima i različite vrste "rukovanja", pa zašto se nebi djelile i zahvalnice...
E stvarno ima bolesnika
Od banalne teme,nekakve budaletine odu toliko daleko...
Svaka čast pojedincima
al da se na jednostavno pitanje ne može jednostavno odgovorit,e pa to mi nije jasno!
Znam da 80% ljudi koje je o ovoj temi dalo komentar,niti vozi motor a ako i vozi onda je to vikendom,pametuje i grize na sitno 
Pozdrav "onima" a "onima":ne serite nego se vozajte 
a ovim postom si upravo zaradio upozorenje za vrijeđanje..... 
A vidim da si ti sa nekoliko postova ovdje na forumu već napravio svima psihološke profile i točno znaš tko, gdje i kad se vozi ....

Pazi da se ne iznenadiš, jer nekim čudom su ti se javili baš oni koji prave zavidan broj kilometara.... (izuzev mene, ja samo pišem po forumu, čak i nemam motor, ali već godinama si planiram kupiti jedan, samo da položim za motor)