Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3]  Sve   Dolje

Autor Tema: R.I.P. - Hrvoje Kapec  (Posjeta: 10578 )

kroko

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: paKLEnog
Odg: R.I.P. - Hrvoje Kapec
« Odgovori #50 : 08. Kolovoz 2010, 00:01:29 »

:sadblinky: :no:  Najgora vijest na godišnjem je kad netko takvo nešto javi.........teško je kad je netko nepoznat, kad je bilo koji biker......ali kad je netko od nas koga dobro poznajemo onda je to šok i ono vječno pitanje ZAŠTO? ....... zatim se probamo utješiti da je to jednostavno tako moralo biti.........mnogo puta se provučemo kroz ušicu igle, a onda jednom nas Bog pozove.......jednog lijepog dana stala je pokraj mene dvanajstica u Heinzelovoj i biker  mi maše i viče ispod kacige da isti paKLEni kao moj čeka u garaži na registraciju, vidio sam mu osmijeh ispod kacige od uha do uha.......na zelenom svijetlu bijaše na zadnjem, pričekao me na sljedećem semaforu gdje sam mu viknuo da dođe na cugu u Route66 četvrtkom.........

Iskrena sućut obitelji........... a za tebe dragi Atila (biću Božji) znam da nas sve čekaš gore negdje i znam da ćeš opet na nekoj dvanajstici stati pokraj mene.........počivaj u miru, bikeru......

Evidentirano
be free man, be dreamer

Bojnik

• **
  • Vozi: KAWASAKI GTR 1400 BOJNIK
« Odgovori #51 : 08. Kolovoz 2010, 11:22:31 »

Još ne mogu vjerovat, Tuzan ispracaj na Mirogoju.
Lahka ti gruda, pocival u miru. Tako dobar prijatel, a nazalost vise ga nema, Sjecanje na Tebe i tvoja Dobra djela ostat ce vjecno u meni. Zbogom prijatelju.
Iskrena sućut Obitelji i prijateljima.
R.I.P.
Evidentirano
Ride With Pride

frogica

• *
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Cagiva Planet :)
« Odgovori #52 : 09. Kolovoz 2010, 15:22:04 »

prestrašna vijest koja nas je oboje (dragoga  i mene) šokirala ... od njega kupili našeg zeca i od tad nam je ostao jako dobar prijatelj ...   Hrvoje, R.I.P. .. iskrena sućut obitelji

:(
Evidentirano
mudra kad moram, luda kad trebam :) !

Plavi Ledolomac

• **
  • Vozi: BMW F800 GS
« Odgovori #53 : 11. Kolovoz 2010, 23:43:45 »

Kod njega sam kupio mog malog ninju. Bio je nevjerojatno ljubazan, susretljiv i komunikativan - takvog trgovca u životu nisam sreo. U par puta što smo se vidjeli kad sam kupovao motor i opremu dao mi je hrpu korisnih savjeta, meni početniku. Zračio je takvim entuzijazmom... ostavio je snažan dojam na mene. Pokoj mu duši...
Evidentirano
.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:.lol.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:.

Tinca

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Kawasaki ZX6R 636 2006 Black Edition
« Odgovori #54 : 12. Kolovoz 2010, 00:15:35 »

Sucut iz Koprivnice.   :(
Evidentirano
"Suomy woman"

Kawaversys123

• *
  • Vozi: se svud okolo
« Odgovori #55 : 15. Kolovoz 2010, 14:03:05 »

Draga Tatjana!
Tek sada sam saznao o užasnoj, užasnoj kobi. Hrvoja sam upoznao u salonu Kaptol Karga. Reklo bi se kupac je sreo prodavača, ništa posebno. Ipak, posebno je jer je Hrvoje bio poseban čovjek. U prvom redu drag i simpatičan čovje a onda i sposoban prodavać. Oduševio me i svojom osobom a i Versisom. Sticajem okolnosti kupio sam Versisa nešto prije nego ga je on sam kupio. Kada je kupio svog Versisa, zelenog ljepotana, bio je oduševljen njime. Kupio je za njega sve što se je moglo kupiti. Tako ga je opremio da je bilo teško zamisliti ljepši i bolje opremljen motor od njegova. Često smo pričali uvijek je o svom Versisu govorio u superlativima. Naravno, slagali smo se, i ja sam prezadovoljan svojim Versisom. Kod tih priča baš su bile dobre vibre. Vedar, nasmijan, optimističan, ugodan, pun radosti i života, takav je bio Hrvoje. Makar pišući ovo imam grč u želudcu i veliku knedlu u grlu ipak, tješim se i vjerujem, Bog uzima najbolje. Bog uzima, ali svi mi koji smo ga poznavali imati ćemo ga zauvijek u svojim mislima i u svojem srcu.
Na kraju, draga Tatjana iskreno saučešće, imala si finog supruga!
Evidentirano

mpracny

• *
  • Vozi: Ducati Monster S2R 1000
« Odgovori #56 : 15. Kolovoz 2010, 21:53:42 »

R.I.P.
Evidentirano
Just ride and never ever look back
 Str: 1 2 [3]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.064 sekundi uz 15 upita.