Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: Alpski prevoji i ostali mitovi..  (Posjeta: 853 )

djura

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: BMW R1200GS
Alpski prevoji i ostali mitovi..
« : 06. Travanj 2006, 16:11:14 »

Negde polovinom jula krecem sa drugom (onaj iz topica LA->NYC) iz Beograda za Barcelonu (a mozda i dalje).
Izmedju ostalog, vozicemo i preko Alpa (ITA, CH, FR), sto bi trebalo da nam bude vrhunac puta. Alpe sam vidjao samo sa skijama na nogama ili iz aviona dok sam ih preletao.
Citam ove vase postove i slinim (Chala i IB malo mozda i preteruju sa slikama :)) pa bih vas molio da mi date predloge prevoja preko kojih bi trelao da predjem.
Chala mi je dosta pomogao oko ture generalno, a ovo su sada vec detalji.
Znaci idemo BG-ZG-LJ pa odatle u ITA. E tu mi treba vasa pomoc. Da li biste mogli da mi date kojim prevojima bi trebalo da idem da bih stigao do Francuske (npr. Grenoble) a da me put vodi iz ITA u CH pa odatle u FR?
A da, vidim da je ovde Glossglockner 'na glasu' pa bih voleo da bude ukljucen u cenu :mrgreen:

Hvala svima

Evidentirano

dr.chala

• dr. DOIN WHAT dr. DOES
  • Vozi: beRRg i gaRRo
Odg: Alpski prevoji i ostali mitovi..
« Odgovori #1 : 06. Travanj 2006, 17:48:25 »

Ja sam ti sve rekao!  :palacgore:A  ti si punoljetan sa sigurno završenom osnovnom školom! :misli: Dakle pismen!  :mrgreen: Zemeš lijepo kartu,hebo te GPS i laganini na put!  :wink: Negdje u ovom forumu ti je Pudla dao popis svih najviših "asfaltiranih"(da me AnteK opet ne napadne) prijevoja!Na tebi je da odabereš koje ćeš napasti na ovom djiru i to ti je to!  8) O svakom od njih se daju napisati strnice i stranice uspomena i iskustava!Tak da ne hebi po tavanu nego napravi to kaj sam ti rekao!  :LOL:
I zapamti ovo ti bu prvi veći djir i ne maštaj da to sve možeš odjednom obaviti,a to i nije dobro jer ti bu poslije dosadno!  :palacgore:

toldi

• **
« Odgovori #2 : 06. Travanj 2006, 19:45:29 »

Ah i ja bi s tobom... :palacgore:

Al me nofci i žena nepuste... :misli:
Evidentirano

Gasho

• Ministar turizma Crne Gore Oderator
  • Vozi: GS Adv
« Odgovori #3 : 06. Travanj 2006, 23:58:07 »

Ja sam ti sve rekao!  :palacgore:A  ti si punoljetan sa sigurno završenom osnovnom školom! :misli: Dakle pismen!  :mrgreen: Zemeš lijepo kartu,hebo te GPS i laganini na put!  :wink: Negdje u ovom forumu ti je Pudla dao popis svih najviših "asfaltiranih"(da me AnteK opet ne napadne) prijevoja!Na tebi je da odabereš koje ćeš napasti na ovom djiru i to ti je to!  8) O svakom od njih se daju napisati strnice i stranice uspomena i iskustava!Tak da ne hebi po tavanu nego napravi to kaj sam ti rekao!  :LOL:
I zapamti ovo ti bu prvi veći djir i ne maštaj da to sve možeš odjednom obaviti,a to i nije dobro jer ti bu poslije dosadno!  :palacgore:

DJE MI JE GPS... :box:

Pudla

• Vozi: BMW F 800 GS, BMW R 12000 GS
« Odgovori #4 : 07. Travanj 2006, 08:50:41 »

Da li biste mogli da mi date kojim prevojima bi trebalo da idem da bih stigao do Francuske (npr. Grenoble) a da me put vodi iz ITA u CH pa odatle u FR?

Pogledaj si http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,10264.0.html , ako te interesira vjerojatno negdje imam plan puta napravljen s AutoRouteom, pa ga mogu potražiti.

Poslušaj Chalu, ne možeš proći sve odjedanput, a svaki prijevoj je zanimljiv. Puno ti ovisi o vremenu.

franc

• **
  • Vozi: oko kvarta
« Odgovori #5 : 07. Travanj 2006, 09:15:51 »

DJE MI JE GPS... :box:

kažu u skladištu! obećali isporučiti u ponedjeljak!
Evidentirano
assumption is the mother of all fuckups

tomee

• BANMAHER
  • Vozi: Kredenc koji vleče frižider
« Odgovori #6 : 07. Travanj 2006, 09:23:48 »

čalaaaaaaaaaaaaaaaaa

možda je na carini :lolcry:
Evidentirano

dr.chala

• dr. DOIN WHAT dr. DOES
« Odgovori #7 : 07. Travanj 2006, 09:54:35 »

Franc je ovaj puta zadužen za to!  :LOL:

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #8 : 07. Travanj 2006, 10:29:48 »

Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

djura

• **
  • Vozi: BMW R1200GS
« Odgovori #9 : 07. Travanj 2006, 12:00:34 »

Pogledaj si http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,10264.0.html , ako te interesira vjerojatno negdje imam plan puta napravljen s AutoRouteom, pa ga mogu potražiti.

Poslušaj Chalu, ne možeš proći sve odjedanput, a svaki prijevoj je zanimljiv. Puno ti ovisi o vremenu.

Ako te ne bude mrzelo i nadjes taj plan puta mozes da mi ga posaljes na mail.

Znam da ne mogu sve od jednom, nego sam samo hteo da napravim precizan plan kuda bih isao. Nemam detaljne karte prevoja (nabavicu ih valjda do puta) pa ne mogu sagledam situaciju i odlucim kuda bih
Evidentirano

Pudla

• Vozi: BMW F 800 GS, BMW R 12000 GS
« Odgovori #10 : 07. Travanj 2006, 12:32:55 »

Ako te ne bude mrzelo i nadjes taj plan puta mozes da mi ga posaljes na mail.

Znam da ne mogu sve od jednom, nego sam samo hteo da napravim precizan plan kuda bih isao. Nemam detaljne karte prevoja (nabavicu ih valjda do puta) pa ne mogu sagledam situaciju i odlucim kuda bih

Dobar izvor informacija o Alpama je knjiga Motorcycle Journeys Through the Alps and Corsica.

http://www.amazon.com/gp/product/1884313329/sr=8-1/qid=1144405436/ref=sr_1_1/103-2307027-6839867?%5Fencoding=UTF8

Potražit ću plan puta kada dođem s posla, skoro sam siguran da ga negdje imam, pa ti ga pošaljem.

dr.chala

• dr. DOIN WHAT dr. DOES
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.091 sekundi uz 16 upita.