evo napokon sam i ja uspio napisati svoju ''istinu'' o događajima iz dežele.....
bok svima...
s obzirom da sam i sam sudjelovao u nedjeljnim dogodovštinama, slijedi i moj osvrt na događaje iz ljubljane...
prvo, moram se zahvaliti svima koji su sudjelovali u nedjeljnom "podvigu" zg ekipe, na bilo koji način..
prvo svojoj ženi koja me trpi i tolerira sve moje gluposti...
onda redom, bruni i tanji, damiru i franu koji su sudjelovali u događanjima,tmaxu koji je pokušao pomoći u sloveniji,dečku koji vozi šlepu, jer bio je stvarno korektan, mladoj teti u ljubljani koja nam je donijela sladoled jer bez tog sladoleda neznam kak bi preživio dan..hehe..i svim bajkerima i bajkericama (a bilo ih je podosta) koji su prošli pokraj nas (neki i po nekoliko puta),i skoro svi zatrubili ili pozdravili rukom a nisu stali i pitali dali nam treba kakva pomoć (valjda je običaj samo pozdravljati, a ako si u nevolji, onda tko te j..e...snalazi se kako znaš) ...
drugo, moram pohvaliti naslov teme, jer stvarno se dugo nisam tak dobro nasmijao na sam naslov neke teme..bruno

...
nadalje...
dan nam je dobro počeo..niti je vruće bilo, niti hladno, sunčano nedjeljno jutro..ma idealno za vožnju...na tifonu na jankomiru,
sretnemo lurkera koji je krenuo na neki route 60 i nešto (uglavnom vezano je za sex..)...pijemo kafu, kad veli lurki eno moovera, prošao...svira...
valjda pozdravlja...naš vodič, naravno po običaju, kasni...ali samo 5 minuta...ajd dobro..nije strašno..dok smo čekali, naručili smo još po jednu kafu,
rekosmo nigdje nam se ne žuri...oko pola 10 krećemo za slo...
cesta dobra, društvo dobro,dan prekrasan, vozimo uz savu skroz do ljubljane..tamo odemo do tvrđave malo razgledati i usput nazovem tmaxa da mu velim da smo stigli u ljubljanu..veli on ima još obaveza pa će javiti kad bude u ljubljani...pogledamo tvrđavu i potom se spustimo na ljubljansku spitzu na kaficu i sladoled...super reko'..nemože bolje...mlada teta nas nahranila stvarno velikim sladoledom i kavicom (da sam znao da će to do ponoći biti,osim suhog sandwitcha,jedina klopa, uzeo bih duplo..)...kad smo to smlatili, krenusmo u avanturu..

s obzirom da bruno, koliko toliko dobro poznaje ljubljanu,on krene prvi, ja iza njega a damir zadnji...tek što smo izašli na zaobilaznicu, i odvezli se možda koji kilometar, iz nexusa počne ispadati "nešto"...s obzirom da se ista stvar i meni dogodila možda mjesec dana ranije, znao sam o čemu se radi, te mu počnem blicati da stane...stane bruno, a stane i nexus...pukao remen na nexusu...sagnem se do otvora za izlaz zraka za hlađenje, i izvučem komad raspadnutog remena......i što sad...rekoh, nemamo vinjete za autoput,stojimo na zaobilaznici bez zaustavne trake..samo murija fali da nam kazne svima podijeli...i nabrzinu se dogovorimo da ja i damir odemo do najbliže benzinske postaje (koja je u grosuplju, ali to tada nismo znali) i kupimo vinjete...ostavimo brunkija i tanju kod skutera i krenemo...vozimo se po autocesti bez vinjeta, a nigdje izlaza s nje...konačno nakon nekog vremena ugledamo izlaz.....grosuplje...ajd' dobro...nemoramo do granice...nađemo OMV-ovu benzinsku uletimo unutra i tražimo tri sedmodnevne vinjete za motore...lik zakoluta očima i veli imam samo ove polugodišnje (ili je rekao godišnje..nisam siguran)..koštaju 25 eura...reko' kak nemaju a morali bi imati one sedmodnevne...pitam ja gdje ima slijedeća benzinska, veli lik neznam (pizda jedna)...u tom trenutku doletava lik na milji..stane točit, a ja do njega...kak sam ja izašao iz dućana, krene damir iza mene, kad neki drugi kaj tamo radi pita damira, jel vama trebaju sedmodnevne vinjete za motor...veli dambo, trebaju...veli lik, ma taman smo našli tri..koliko vam i treba.......

???...što reći...mislim da je svaki komentar suvišan...
dok sam ja sa liku na milji pokušavao objasniti da smo u banani,na što je lik sa onim izrazom lica koji govori, pomogao bih vam al sad stvarno nemam vremena, damir je kupio vinjete (lika na milji smo još par puta vidjeli dok smo čekali, ali nije ni jednom stao pitati jel može kako pomoći)...ajd'..bar smo to riješili...sjedamo na vozilice i nazad do brune i tanje...skužimo na izlazu iz jednog tunela da su promijenili poziciju, tj pomaknuli se naprijed...veli bruno da je odgurao nexusa tih kilometar i nešto..kasnije smo saznali da je tanja gurala a da je brunki sjedio na nexiju, uz obrazloženje, da ona nebi znala upravljati sa nexusom..

...dobro..zajedno su pa nek sami riješavaju te svoje odnose tko će gdje sjediti...hehe...uglavnom, riješili smo vinjete i sad u miru možemo razmišljati što dalje...zove bruno frenda u zg, za kombi...veli ovaj nema kombi danas...zove drugog, taj traži puno previše love...zove slovenski hak, vele oni 300 eura...što sad...sjetim se ja da imam doma stari remen od servisa...velim bruni da proba frana nazvati pa nek ga on doveze a ja ću ga promjeniti.....bruno odmah pristane, nazove frana, kojem objasni situaciju..fran veli, može....ali...remen je u gorici..fran veli ok..otići će po njega...ok rekoh, još samo da doma nazovem da pripreme taj remen i alat...zovem doma, niko se ne javlja...zovem starog na mob...secretary veli da je nedostupan...super...zapalio je na viksu..a tamo nema signala.... :lolcry:ludilo...što sad..fran je već krenuo za goricu...a onda se javi moj glas razuma (čitaj žena) i veli da nazovem frenda koji je par km od vikse, pa nek ode do starog da mu veli da se javi na mob (koje kombinacijeeee...čisti sex)...nazovem ja njega i čovijek pristane...ode do starog i veli mu da nazove...stari se napokon javi, ja mu objasnim situaciju i stari krene doma...u međuvremenu, fran završi u obližnjoj pizzeriji..stari kad je došao, nađe remen,da ga franu, i fran ,NAPOKON, krene put ljubljane...kad je krenuo, i mi smo malo odahnuli...jer nije baš ni lako sve to iskordinirati...u međuvremenu, bruno se zaletio na dmirovom banditu po vodu i sendviće, pritom mu demonstrirajući kak se bandit čuje u tunelu..

, kad mu odvrćeš gas do kraja u svim brzinama...veli damir da nije ni znao da bandit to može...i napokon, nakon sat i pol, skoro dva, stiže fran...skoro smo se svi postrojili kad je dolazio..rišpekttttt.....napokon je sve tu i možemo početi sa zamjenom remena...skinemo sve šarafe sa dekla, i ostane samo matica na osovini kvačila...i nikak i nikak odšarafiti...bome nismo baš tak slabi, rekoh,ali ovo možemo samo potrgati..niš više...što sad...opet smo na početku...vidim bruno već pomalo gubi živce...odustaje..zove amzs da ga odvuku do radione, pa će skuter prenoćiti u sloveniji, a u jutro na servis...nakon nekih pola sata, 40 minuta...dolazi dečko iz vučne službe...prvo sve formalno, koliko god može...valjda hoće pokazati da smo sad u europi i da se kod njih to tak radi...pita bruno ponovo, koliko love, veli on 100 eurića...počne fran, pa daj nešto spusti za studente, za mir u svijetu, za gladne u africi i dečko veli da može najniža tarifa 70 eura...dobro..i to je nešto...brzo ga dignemo na šlepu, i počne vožnja od dugačkih.................10 minuta, pri brzini od 55 na sat....stvarno skup sport taj šlep...dođemo mi do radione,skinemo skuter,okrenemo se a kad puno dvorište nekih bijesnih pila..kaže dečko, sve oduzeto jer su ukradeni...pita dečko da što nam treba da osposobimo nexusa za dalje, mi mu objasnimo, a dečko za čas vuče iz radione, zračni pištolj i crijevo za zrak...pogledamo se mi, veli brunki ''hoćemo?''...reko' ajmo...i gas....daj alat, skidaj ponovno šarafe, odšarafimo maticu (moram priznat da je se i zračni pištolj namučio)..skinemo dekl...ispod njega nered....maknemo ostatke remena,skinem variomat,jer su ga neki komadi skroz blokirali,sve povadim, malo ispušem, tek toliko da mogu vratiti sve na mjesto...usporedimo moj stari remen i ovaj navodno mijenjan prije 4-5 000 km...ovaj ''noviji'' u znatno gorem stanju nego moj stari koji je ziher mjenjan na 12 000 km...složimo sve natrag sa čitavim remenom, pošarafimo, probamo upaliti.....gle, radi.......šok....u međuvremenu u daljini je počelo grmiti i sjevati...reko' super, još ćemo i kisnuti...sva sreća da nas je toliko sreća poslužila da ni kap nije pala dok smo se vozili za zagreb...dođemo do bregane, pređemo granu, ja moram tankat, a moraju i drugi...odemo na INU iza naplatnih (u međuvremenu smo još i show sa damirovim kunama za cestarinu imali), i dogovorimo se da stanemo na cugu...ništa nam ne znači sad kad smo doma, da ne odemo...sjednemo, pogledamo se...i smjeh........kakav dan.......nezaboravno....koji sexxxx...popijemo cugu i u miru se raziđemo....dođem doma, onak već umoran idem vidjet šta ima na forumu...kad fran piše da misli da je, nakon što smo se razišli, i njemu puk'o remen...e, ovo više nije sex...ovo je svršavanje...smijeh....pogasim sve i odem napokon u svoj krevet, jer mi je one travuljine kraj tunela bilo dosta.....
to je moja verzija događaja.....tko veli da nije bilo tako i da lažem

...........dobiće batina..

....