Aj da ti pomognem koliko znam, pošto vidim da si iz Duga Rese, a tamo sve rejseri. Odkuda si se ti stvoril među 'bajkerima'?. Ne znam koliko dana ideš na put, ja ti pišem iz mojega iskustva, ima toga dosta, pa neću sve. A i ne znam te, pa čemu da ti sve i kažem?

Šlušaj vamo, ovako kako si ti složio turu, evo i mojih preporuka:
Karlovac - kava i čevapi u GP baru za početak
Bihać - skoro pa sat vremena vožnje od KA, treba malo i odmoriti! Prvi semafor pred sam ulaz u grad, na lijevo kada pogledaš je cesta za terminale, a na desno čevabdžinica! Tu pojedeš čevape da malo ubiješ okus od onih karlovačkih, jer istina, koliko kod mi dobre čevape pravili, naši su zakurac. Dakle, tvoj prvi dodir sa Bosnom moraju biti čevapi i Preminger pivo! (Al ako si prije koju Bosanku rokno, onda svaka čast, zaboravi hranu!). Na putu dalje Jajce.
Jajce - slap na ulazu u grad, i ima čini mi se neki AVNOJ muzej, ako je kaj ostalo od njega. Također na riijeci (ili Plivi ili Vrbasu, ne znam) imaš one kuće sojenice ili stojenice kako se već zovu.
Zenica -zadnjih 5 godina proveo u ovom lijepo gradu. Za preporuku iskreno ništa! Nema nikakvih pretjeranih zanimljivosti. Osim čevapa ako ih se već ne zasitiš do tada. U biti ima, dvorac Vranduk, ali to je na putu prema Sl. Brodu, a mislim da nećeš ti njime uopće ići. Ako trebaš ovdje noćiti, evo i preporuke...pansion fontana (čisto, uredno, internet...) zadnje je bilo oko 30 EUR noćenje. Jebiga, ja sam napradovao u firmi od tada pa spavam u hotelu Dubrovnik (4 stars).
Sarajevo - dosta toga za obići. Obavezno Vrelo Bosne ili ti izvor rijeke Bosne na Ilidži, čevape na Bašćaršiji (ali izbjegavaj one prepričane iz 100 priča, jer ti definitivno imaju najlošije čevape). Moja preporuka je Mrkva (mislim tak se zove restoran, ne buš tam je mrkvu), posjetiti mjesto Vječne Vatre, ako imaš prilike provozaj se okolnim brdima iznad Sarajeva gdje su muslimanska groblja, stare kuće...ima toga dosta za pogledati u SA, barem jedan pošteni cijeli dan. Za spavanje, probaj si nać neki jeftiniji hotel, na Iliđi hotel HOLLYWOOD, cijena je cca. 50 EUR noćenje, ali vrijedi sve te novce. Ili svakako jeftinije, privatni smještaj.
Budva - nikad bio, sori stari
Dubrovnik - a svega i svačega za pogledati, vjerujem da sada deru sa cijenama do bola, ali svakako Stradun, barem 4, 5 sati izgubiš na šetnju, pogootovo ako je gužva.
Mostar - most svakako, obić one štandove oko mosta i popit pivo u bircu ispod. Pokazat srednji prst murji, neprocjenjivo! Ma šalim se!

Banja Luka - nikada bio
Karlovac - piva u cafe baru EMI, centar - Zvijezda. Tam te čekam da mi prepričaš doživljaje

Pa dosta km je ova tura, al boli te briga kaj babe pričaju. U šestu i gassss...
Ako ti još kaj treba a nisam se sjetio, javi na PP.