Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Bosna i Crna Gora  (Posjeta: 3934 )

Lozo

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Aprilia Shiver
Bosna i Crna Gora
« : 10. Kolovoz 2010, 17:21:05 »

Evo dosao je na red i onaj dio godisnjeg koji se čeka. Odlučio sam se za laganu turu po Balkanu. :LOL:
Evo zamišljene ture krećem iz :vKarlovca prema Bihaću,Jajce,Zenica Sarajevo,Budva
povratak: Budva,Dubrovnik,Mostar,Banja Luka,Karlovac
Svi koji imaju neki savjet sta uzeti sa sobom , gdje stati,spavati, sta vidjeti,gdje jesti dajte slobodno tip. :misli:
Evidentirano

Direktor

• ex Street Illegal
Odg: Bosna i Crna Gora
« Odgovori #1 : 10. Kolovoz 2010, 20:41:35 »

Aj da ti pomognem koliko znam, pošto vidim da si iz Duga Rese, a tamo sve rejseri. Odkuda si se ti stvoril među 'bajkerima'?. Ne znam koliko dana ideš na put, ja ti pišem iz mojega iskustva, ima toga dosta, pa neću sve. A i ne znam te, pa čemu da ti sve i kažem?  :mrgreen:
Šlušaj vamo, ovako kako si ti složio turu, evo i mojih preporuka:
Karlovac - kava i čevapi u GP baru za početak
Bihać - skoro pa sat vremena vožnje od KA, treba malo i odmoriti! Prvi semafor pred sam ulaz u grad, na lijevo kada pogledaš je cesta za terminale, a na desno čevabdžinica! Tu pojedeš čevape da malo ubiješ okus od onih karlovačkih, jer istina, koliko kod mi dobre čevape pravili, naši su zakurac. Dakle, tvoj prvi dodir sa Bosnom moraju biti čevapi i Preminger pivo! (Al ako si prije koju Bosanku rokno, onda svaka čast, zaboravi hranu!). Na putu dalje Jajce.
Jajce - slap na ulazu u grad, i ima čini mi se neki AVNOJ muzej, ako je kaj ostalo od njega. Također na riijeci (ili Plivi ili Vrbasu, ne znam) imaš one kuće sojenice ili stojenice kako se već zovu.
Zenica  -zadnjih 5 godina proveo u ovom lijepo gradu. Za preporuku iskreno ništa! Nema nikakvih pretjeranih zanimljivosti. Osim čevapa ako ih se već ne zasitiš do tada. U biti ima, dvorac Vranduk, ali to je na putu prema Sl. Brodu, a mislim da nećeš ti njime uopće ići. Ako trebaš ovdje noćiti, evo i preporuke...pansion fontana (čisto, uredno, internet...) zadnje je bilo oko 30 EUR noćenje. Jebiga, ja sam napradovao u firmi od tada pa spavam u hotelu Dubrovnik (4 stars).
Sarajevo - dosta toga za obići. Obavezno Vrelo Bosne ili ti izvor rijeke Bosne na Ilidži, čevape na Bašćaršiji (ali izbjegavaj one prepričane iz 100 priča, jer ti definitivno imaju najlošije čevape). Moja preporuka je Mrkva (mislim tak se zove restoran, ne buš tam je mrkvu), posjetiti mjesto Vječne Vatre, ako imaš prilike provozaj se okolnim brdima iznad Sarajeva gdje su muslimanska groblja, stare kuće...ima toga dosta za pogledati u SA, barem jedan pošteni cijeli dan. Za spavanje, probaj si nać neki jeftiniji hotel, na Iliđi hotel HOLLYWOOD, cijena je cca. 50  EUR noćenje, ali vrijedi sve te novce. Ili svakako jeftinije, privatni smještaj.
Budva - nikad bio, sori stari
Dubrovnik - a svega i svačega za pogledati, vjerujem da sada deru sa cijenama do bola, ali svakako Stradun, barem 4, 5 sati izgubiš na šetnju, pogootovo ako je gužva.
Mostar - most svakako, obić one štandove oko mosta i popit pivo u bircu ispod. Pokazat srednji prst murji, neprocjenjivo! Ma šalim se!  :jesus:
Banja Luka - nikada bio
Karlovac - piva u cafe baru EMI, centar - Zvijezda. Tam te čekam da mi prepričaš doživljaje  :LOL:
Pa dosta km je ova tura, al boli te briga kaj babe pričaju. U šestu i gassss...
Ako ti još kaj treba a nisam se sjetio, javi na PP.
Evidentirano
I. posjeta Grobnika - 1989. godine

Lozo

• *
« Odgovori #2 : 10. Kolovoz 2010, 23:54:11 »

Aj da ti pomognem koliko znam, pošto vidim da si iz Duga Rese, a tamo sve rejseri. Odkuda si se ti stvoril među 'bajkerima'?. Ne znam koliko dana ideš na put, ja ti pišem iz mojega iskustva, ima toga dosta, pa neću sve. A i ne znam te, pa čemu da ti sve i kažem?  :mrgreen:
Šlušaj vamo, ovako kako si ti složio turu, evo i mojih preporuka:
Karlovac - kava i čevapi u GP baru za početak
Bihać - skoro pa sat vremena vožnje od KA, treba malo i odmoriti! Prvi semafor pred sam ulaz u grad, na lijevo kada pogledaš je cesta za terminale, a na desno čevabdžinica! Tu pojedeš čevape da malo ubiješ okus od onih karlovačkih, jer istina, koliko kod mi dobre čevape pravili, naši su zakurac. Dakle, tvoj prvi dodir sa Bosnom moraju biti čevapi i Preminger pivo! (Al ako si prije koju Bosanku rokno, onda svaka čast, zaboravi hranu!). Na putu dalje Jajce.
Jajce - slap na ulazu u grad, i ima čini mi se neki AVNOJ muzej, ako je kaj ostalo od njega. Također na riijeci (ili Plivi ili Vrbasu, ne znam) imaš one kuće sojenice ili stojenice kako se već zovu.
Zenica  -zadnjih 5 godina proveo u ovom lijepo gradu. Za preporuku iskreno ništa! Nema nikakvih pretjeranih zanimljivosti. Osim čevapa ako ih se već ne zasitiš do tada. U biti ima, dvorac Vranduk, ali to je na putu prema Sl. Brodu, a mislim da nećeš ti njime uopće ići. Ako trebaš ovdje noćiti, evo i preporuke...pansion fontana (čisto, uredno, internet...) zadnje je bilo oko 30 EUR noćenje. Jebiga, ja sam napradovao u firmi od tada pa spavam u hotelu Dubrovnik (4 stars).
Sarajevo - dosta toga za obići. Obavezno Vrelo Bosne ili ti izvor rijeke Bosne na Ilidži, čevape na Bašćaršiji (ali izbjegavaj one prepričane iz 100 priča, jer ti definitivno imaju najlošije čevape). Moja preporuka je Mrkva (mislim tak se zove restoran, ne buš tam je mrkvu), posjetiti mjesto Vječne Vatre, ako imaš prilike provozaj se okolnim brdima iznad Sarajeva gdje su muslimanska groblja, stare kuće...ima toga dosta za pogledati u SA, barem jedan pošteni cijeli dan. Za spavanje, probaj si nać neki jeftiniji hotel, na Iliđi hotel HOLLYWOOD, cijena je cca. 50  EUR noćenje, ali vrijedi sve te novce. Ili svakako jeftinije, privatni smještaj.
Budva - nikad bio, sori stari
Dubrovnik - a svega i svačega za pogledati, vjerujem da sada deru sa cijenama do bola, ali svakako Stradun, barem 4, 5 sati izgubiš na šetnju, pogootovo ako je gužva.
Mostar - most svakako, obić one štandove oko mosta i popit pivo u bircu ispod. Pokazat srednji prst murji, neprocjenjivo! Ma šalim se!  :jesus:
Banja Luka - nikada bio
Karlovac - piva u cafe baru EMI, centar - Zvijezda. Tam te čekam da mi prepričaš doživljaje  :LOL:
Pa dosta km je ova tura, al boli te briga kaj babe pričaju. U šestu i gassss...
Ako ti još kaj treba a nisam se sjetio, javi na PP.
pa evo da ti odgovorim  na pitanje,istina da smo svi ovdje malo ludi za sportivama i sam sam takav,ali... ma zadnjih 7-8 godina sam i sam na sportivi ,a zasto sam tu??? Ovako do sada sam imao sve sportive gsx r ,r1, zdanje je bila Repsolka 1000,a sada mi se malo okrenulo u glavi i dopizdilo mi ono na zivot i smrt do Severina i nazad, prodao ja Repsolku i kupio Shivera znam,znam nemam se s cim hvaliti !!!!
Repsol mi u srcu uvjek,a pamet mi kaze da se treba usporiti. Proslu godinu mi je frend ostao na toj cesti i kada to vidis nesto se prelomi i rekao sam da vise taj stil voznje ja necu voziti po toj cesti, radije kupiti neku jurilicu samo za Grobnik pa kada pozelim idem tamo,barem nema bankina,Bukvi,kamiona itd....
Start ti je dobar u GP na cevape kod Juka !!!
Dao si dosta podataka ,hvala, a javim se kada se vratim
Evidentirano

bianchi

• *
  • Vozi: Kawasaki er6n
« Odgovori #3 : 11. Kolovoz 2010, 11:24:58 »

Ne znam kako preskoci sve moguce puteve od Sarajeva do Budve :)

Kojim god putem krenes propustit ces jedan lijepi dio. Ako krenes na Mostar pa iz Mostara Trebinje (ako me vidis je8i me :) ), neces ici preko Foce, tj. Scepan Polja, tj. pivskog jezera.. a Steta :)
Ugl., ja sam iz Sarajeva, pa mozes se javit za kafu pa ti mogu pojasnit i pokazat malo po Sarajevu. :)

Evidentirano

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #4 : 11. Kolovoz 2010, 12:54:15 »

u Sarajevu mazneš ćevape....

Staneš u Nikšiću na Nikšićko pivo ....

Na Lovćenu staneš na "mezu"...

U Baru kod Gaše na odmor i razgovor (nećeš proći bez hrane i cuge  :palacgore: )

A moja preporuka za put od Sarajeva do Bara je ova.... jer je cesta čista jebenica.... osim par kilometara pred samu granicu...

Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Lozo

• *
« Odgovori #5 : 11. Kolovoz 2010, 15:08:50 »

Ne znam kako preskoci sve moguce puteve od Sarajeva do Budve :)

Kojim god putem krenes propustit ces jedan lijepi dio. Ako krenes na Mostar pa iz Mostara Trebinje (ako me vidis je8i me :) ), neces ici preko Foce, tj. Scepan Polja, tj. pivskog jezera.. a Steta :)
Ugl., ja sam iz Sarajeva, pa mozes se javit za kafu pa ti mogu pojasnit i pokazat malo po Sarajevu. :)

dogovoreno javim se kada sam u Sarajevu !!!
broj?
Evidentirano

Lozo

• *
« Odgovori #6 : 11. Kolovoz 2010, 15:10:02 »

u Sarajevu mazneš ćevape....

Staneš u Nikšiću na Nikšićko pivo ....

Na Lovćenu staneš na "mezu"...

U Baru kod Gaše na odmor i razgovor (nećeš proći bez hrane i cuge  :palacgore: )

A moja preporuka za put od Sarajeva do Bara je ova.... jer je cesta čista jebenica.... osim par kilometara pred samu granicu...

ima da se zadavim u tim cevapima
Evidentirano

bianchi

• *
« Odgovori #7 : 11. Kolovoz 2010, 15:20:15 »

dogovoreno javim se kada sam u Sarajevu !!!
broj?

imas na pp,
ugodan put zelim. :)
Evidentirano

Anton

• **
  • Vozi: Suzuki GS 500 '92. & GSX 750F '90.
« Odgovori #8 : 12. Kolovoz 2010, 00:43:42 »

Evo dosao je na red i onaj dio godisnjeg koji se čeka. Odlučio sam se za laganu turu po Balkanu. :LOL:
Evo zamišljene ture krećem iz :vKarlovca prema Bihaću,Jajce,Zenica Sarajevo,Budva
povratak: Budva,Dubrovnik,Mostar,Banja Luka,Karlovac
Svi koji imaju neki savjet sta uzeti sa sobom , gdje stati,spavati, sta vidjeti,gdje jesti dajte slobodno tip. :misli:

Iskreno, ne bih ti preporučio Zenicu, jer tamo stvarno nemaš šta vidjeti. Osim ako nisi lud za commieblocks arhitekturom i teškom industrijom. Osobno bih radije išao na Prozor-Rama - Jablanica - Mostar, nego na Sarajevo, ali to je stvar ukusa. Meni je onaj kraj oko Prozora nešto prekrasno, a o kanjonu Neretve ne treba trošiti riječi.
Nisi napisao kako bi ušao u Crnu Goru? Preko BiH ili Hrvatske?

I gdje ti je Hercegovina u naslovu?
Evidentirano

japanska mašina, od petsto kubika, kad je vozi Balkanac, pravi mačo muškarac

Lozo

• *
« Odgovori #9 : 12. Kolovoz 2010, 13:13:46 »

Iskreno, ne bih ti preporučio Zenicu, jer tamo stvarno nemaš šta vidjeti. Osim ako nisi lud za commieblocks arhitekturom i teškom industrijom. Osobno bih radije išao na Prozor-Rama - Jablanica - Mostar, nego na Sarajevo, ali to je stvar ukusa. Meni je onaj kraj oko Prozora nešto prekrasno, a o kanjonu Neretve ne treba trošiti riječi.

Jb.... ga zafrknuo sam naslov !!!
U Crnu Goru bi usao preko BIH
Evidentirano

Anton

• **
« Odgovori #10 : 12. Kolovoz 2010, 13:37:47 »

Jb.... ga zafrknuo sam naslov !!!
U Crnu Goru bi usao preko BIH

A onda ti možda ne bi bila loša ruta Mostar - Stolac - Ljubinje - Trebinje - Zelenika.

Doduše, ja sam išao samo do Ljubinje, ali mi je cesta do tamo bila zanimljiva, jer nema nigdje žive duše, kao da si na Divljem Zapadu, nema nikakvih mjesta ( a i ono što ima, ima samo tabla, ne i naseljenih kuća uz cestu ), doslovno samo krš i kamen.
Evidentirano

bianchi

• *
« Odgovori #11 : 13. Kolovoz 2010, 00:32:21 »

Da, o tome sam govorio, ako krene na Mostar, (moze preko Sarajeva, bez da dotakne Zenicu, u kojoj zaista nema nista interesantno), propustit ce kanjon Pive i put do Scepan Polja koji je odlican.

Ako ide ovim putem, onda ni ne dotakne Hercegovinu. :)
Evidentirano

Lozo

• *
« Odgovori #12 : 13. Kolovoz 2010, 19:30:00 »

Da, o tome sam govorio, ako krene na Mostar, (moze preko Sarajeva, bez da dotakne Zenicu, u kojoj zaista nema nista interesantno), propustit ce kanjon Pive i put do Scepan Polja koji je odlican.

OK! Znaci definitivno ici vidjeti kanjon Pive?

Evidentirano

Lozo

• *
« Odgovori #13 : 13. Kolovoz 2010, 19:30:52 »

Jucer mi stigao Givi Maxia!!!!!! :D
Sutra montaza  !!!!!!!!!!! :palacgore:
Evidentirano

Lozo

• *
« Odgovori #14 : 18. Kolovoz 2010, 22:44:29 »

Vratio se ja nazad!!! Ruta mi je bila malo drugacija od navedenog jer sam se morao dan prije vratiti nazad,
Isao sam iz Karlovca u Morsta,Budva,Podgorica,Nikšić,Sarajevo,Jajce,Kladusa Karlovac
Evidentirano

max23pig

• *
  • Vozi: KAWASAKI ZR-7S
« Odgovori #15 : 19. Kolovoz 2010, 18:02:38 »

Vratio se ja nazad!!! Ruta mi je bila malo drugacija od navedenog jer sam se morao dan prije vratiti nazad,
Isao sam iz Karlovca u Morsta,Budva,Podgorica,Nikšić,Sarajevo,Jajce,Kladusa Karlovac

par slikica  sa ceste manastir i kanjon PIv0... da dočaram malo tu cestu...  :LOL:
Evidentirano

bianchi

• *
« Odgovori #16 : 19. Kolovoz 2010, 22:18:12 »

Pa shto se ne javi? cccc
Evidentirano

Lozo

• *
« Odgovori #17 : 20. Kolovoz 2010, 00:29:43 »

Pa shto se ne javi? cccc

Samo zato jer smo ti stigli u Sarajevo oko 20h,a pobrao sam neku virozu na putu tako da smo u 23h vec bili u krevetu jer me sredila temperatura.
Sada skidam slike pa cu staviti neke,a Sarajevo me iznenadilo !!!
Evidentirano

Lozo

• *
« Odgovori #18 : 20. Kolovoz 2010, 00:31:35 »

par slikica  sa ceste manastir i kanjon PIv0... da dočaram malo tu cestu...  :LOL:
budem i ja sutra stavio slikice
Evidentirano

matjazg

• **
  • Vozi: BMW R 1200 GSA
« Odgovori #19 : 20. Kolovoz 2010, 00:45:49 »

Od prilike tim putevima mi krenemo Iz Krškega (SLO) 2. septembra Kroz Bosnu i Crnu goru do Gaševe pizerije i jadrabnskom magistralom nazad. Puno toga, što ste napisali nam bude uz put dobro došlo. Ako koga sretnemu, vrlo rado bi savama popio po koje pivce.
Evidentirano
Ko rano rani, rano dan zajebe - AŽO

matjazg

• **
« Odgovori #20 : 20. Kolovoz 2010, 00:50:31 »

pa evo da ti odgovorim  na pitanje,istina da smo svi ovdje malo ludi za sportivama i sam sam takav,ali... ma zadnjih 7-8 godina sam i sam na sportivi ,a zasto sam tu??? Ovako do sada sam imao sve sportive gsx r ,r1, zdanje je bila Repsolka 1000,a sada mi se malo okrenulo u glavi i dopizdilo mi ono na zivot i smrt do Severina i nazad, prodao ja Repsolku i kupio Shivera znam,znam nemam se s cim hvaliti !!!!
Repsol mi u srcu uvjek,a pamet mi kaze da se treba usporiti. Proslu godinu mi je frend ostao na toj cesti i kada to vidis nesto se prelomi i rekao sam da vise taj stil voznje ja necu voziti po toj cesti, radije kupiti neku jurilicu samo za Grobnik pa kada pozelim idem tamo,barem nema bankina,Bukvi,kamiona itd....
Start ti je dobar u GP na cevape kod Juka !!!
Dao si dosta podataka ,hvala, a javim se kada se vratim

Koliko je km od Sarajeva do Bara po toj trasi.
Evidentirano

bianchi

• *
« Odgovori #21 : 20. Kolovoz 2010, 01:59:39 »

Od prilike tim putevima mi krenemo Iz Krškega (SLO) 2. septembra Kroz Bosnu i Crnu goru do Gaševe pizerije i jadrabnskom magistralom nazad. Puno toga, što ste napisali nam bude uz put dobro došlo. Ako koga sretnemu, vrlo rado bi savama popio po koje pivce.

Hehhe, Slovenci, samo se javite.... pa gremo na pivo. :)
Evidentirano

mario045

• **
  • Vozi: k9
« Odgovori #22 : 20. Kolovoz 2010, 02:04:23 »

:palacgore:
Evidentirano
:)

Lozo

• *
« Odgovori #23 : 20. Kolovoz 2010, 19:09:04 »

Kada iz Krskog dodjete u Bihac na samom izlazu iz grada vam je restoran Sunce,s desne strane,tu stanite barem pivu popiti,a i cevapi su vam odlicni tamo,cijena i vise no smjesna,a restoran je sav na rijeci Uni,nesto posebno!
Evidentirano

Gasho

• Ministar turizma Crne Gore Oderator
  • Vozi: GS Adv
« Odgovori #24 : 20. Kolovoz 2010, 20:28:24 »

Koliko je km od Sarajeva do Bara po toj trasi.

Tri ure fine voznje... :mrgreen:

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #25 : 20. Kolovoz 2010, 20:31:04 »

Tri ure fine voznje... :mrgreen:

Po ovoj vrucini bogami i 6 sati  :mrgreen:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

Lozo

• *
« Odgovori #26 : 27. Kolovoz 2010, 17:40:46 »

Po ovoj vrucini bogami i 6 sati  :mrgreen:
treba stati na Pivi
Evidentirano

WD-40

• **
  • Vozi: Z--The Hornet-s Nightmare :)
« Odgovori #27 : 28. Kolovoz 2010, 02:38:01 »

netko spominje cestu uz kanjon tare  :mrgreen:
Mene je oduševila...

Me and fjaka...
Evidentirano

Anton

• **
« Odgovori #28 : 28. Kolovoz 2010, 08:27:36 »

Mene je oduševila...

Me and fjaka...
http://www.youtube.com/watch?v=rmFr_Xeycvo

Opa, Shine On You Crazy Diamond (I-V), je li to imamo Floyd fena ovdje?  :palacgore:

A cesta je fenomenalna. :palacgore:
Evidentirano

Lozo

• *
« Odgovori #29 : 28. Kolovoz 2010, 18:40:49 »

Mene je oduševila...

Me and fjaka...
http://www.youtube.com/watch?v=rmFr_Xeycvo

nikada kraja tunelima
Evidentirano

WD-40

• **
« Odgovori #30 : 28. Kolovoz 2010, 21:38:55 »

Fjakone je bolesni fan  :mrgreen: ajm đast a drajver front of him :)

Cesta i kanjoj odlični za laganini vožnju...a tek Žabljak i alpska klima.... :palacgore:
Evidentirano

Anton

• **
« Odgovori #31 : 28. Kolovoz 2010, 21:52:07 »

Fjakone je bolesni fan  :mrgreen: ajm đast a drajver front of him :)

I mislio sam da je on u pitanju, vidim da je on stavio video pa pretpostavih da je i glazbeni urednik. :mrgreen:

Čovjek ima ukusa. :mrgreen:

Citat:
Cesta i kanjoj odlični za laganini vožnju...a tek Žabljak i alpska klima.... :palacgore:

Tamo bih se volio provozati, obožavam te krške pejzaže, još kada je kanjon u pitanju, gdje ćeš bolje. :palacgore:

Nego, daj mi nešto reci. Napisao si laganini vožnju, pa me zanima, kakvi su vozači tamo? Pitam te zato jer znam kako se vozi kroz kanjon Neretve, jer svake godine idem par puta u Hercegovinu ( doduše samo autom do sada ), i znam da su uvijek nervozni vozači i stalno se nabijaju na guzicu i forsiraju neki tempo vožnje, a to mene kada sam na motoru užasno nervira, jer želim uživati u krajoliku, a stalno ti se neki seronja nabija na guzicu, ne može te obići zbog konfiguracije ceste, a i nema smisla da staješ svakih par minuta. Je li gust promet?
Evidentirano

vladof

• Vozi: quad
« Odgovori #32 : 29. Kolovoz 2010, 01:20:51 »

fakat dobro,ma kaj dobro odlicno  :palacgore:
Evidentirano
Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne: svemir i ljudska glupost
samo što za svemir još nismo sigurni !

WD-40

• **
« Odgovori #33 : 29. Kolovoz 2010, 01:53:50 »

svi smo mi balkanci... bila je neka duja TD al maknes se desno i pustis lika i opet po svome...
Mis mo isli 7.6og.. izjutra.... i promet nije bio tako gust a vozači ki vozači... izljecu odasvud  :mrgreen: iako tim putem i nema nekih spojnih cesta...

Ja sam zadovoljan... bolje tuda neg kroz cg primorje do gaša... tu imam losa iskustva  :mrgreen:

Žabljak svakako obić ako se ima vremena... a šetnja oko jezera moze potrajat i uru vremena....  sve ovisi kolika je žurba :)

P.S prije žabljaka na cesti dobro pazite na muriju... mene su iznenadili al eto s njima se moze pregovarat :mrgreen:
Evidentirano

Gasho

« Odgovori #34 : 29. Kolovoz 2010, 23:59:42 »

Da. Mene su uhvatili na 140 a dozvoljeno 40. Tu ih ima stalno...
A vozaci ko vozaci, kao i svuda po nasim krajevima...

matjazg

• **
« Odgovori #35 : 07. Rujan 2010, 20:16:42 »

Eto, danas se vratili iz naše turneje kroz Bosnu i Crnu goru do Ada Bojane i nazad uz jadransku obalu.
Hvala svima na savetima, gde neka putujemo.
Hvala Gašo na organizaciji nočenja.
Evidentirano

darkman79

• **
  • Vozi: Yamaha R1 2009
« Odgovori #36 : 07. Rujan 2010, 20:35:08 »

ima da se zadavim u tim cevapima

Nista bez ćevapa :) hehehehhe
Evidentirano

matjazg

• **
« Odgovori #37 : 08. Rujan 2010, 21:16:45 »

Nista bez ćevapa :) hehehehhe
Ma kakvi bez čevapa. Što smo išli južnije, to su bili bolji čevapi :LOL:
Evidentirano

branac

• **
  • Vozi: suzuki dl-65o v-strom
« Odgovori #38 : 08. Veljača 2011, 13:12:52 »

Malo kasnim ali me jako zanima da li je dovršena dionica od Broda do Šćepan Polja koja je prije dvije -tri godine bila u katastrofalnom stanju? Moram završiti  započetu turu  BiH-MN-AL-MK-SRB. :palacgore: Ima da se ubijem u ćevapima  :D
Evidentirano
Branac

Direktor

• ex Street Illegal
« Odgovori #39 : 08. Veljača 2011, 13:14:46 »

Malo kasnim ali me jako zanima da li je dovršena dionica od Broda do Šćepan Polja koja je prije dvije -tri godine bila u katastrofalnom stanju? Moram završiti  započetu turu  BiH-MN-AL-MK-SRB. :palacgore: Ima da se ubijem u ćevapima  :D

Misliš Brod-Zenica-Sarajevo? Je, jedan dio je obnovljen, ali ne u cijelosti. Od Broda prema Derventi jer obnovljena, ostalo je tak-tak, al ček da opet odem u BiH pa ti javim iz prve ruke  :mrgreen:
Evidentirano
I. posjeta Grobnika - 1989. godine

branac

• **
« Odgovori #40 : 15. Veljača 2011, 09:40:44 »

Misliš Brod-Zenica-Sarajevo? Je, jedan dio je obnovljen, ali ne u cijelosti. Od Broda prema Derventi jer obnovljena, ostalo je tak-tak, al ček da opet odem u BiH pa ti javim iz prve ruke  :mrgreen:
Na dijelu ceste od Sarajeva prema Nikšiću, ima dionica od nekih 20 km od mjesta Brod na Drini do samog graničnog prijelaza iz BiH u MNE ( Hum-Šćepan Polje) koja je već nekoliko godina u rekonstrukciji, pa me zanima da li je završena? Za onu tvoju B.Brod-Zenica-Sarajevo znam i hvala ti.  :palacgore:
Evidentirano
Branac

Mali_r

• **
  • Vozi: R1150RT / R1200RT
« Odgovori #41 : 15. Veljača 2011, 14:52:55 »

Ovo ljeto sam tuda prošao šest puta. Zadnji put sredinom 9. mjeseca. Ne znam kako je prije izgledalo. Od Broda na Drini cesta je ok. Ima koja rupčaga, al motorom se da probrat. Onda kasnije se sužava u jednu traku. Ako se dobro sjećam, jedna je traka i asfaltirano je. Al kao da je netko asfaltirao lopatom iz tački. Ima uski asfalt, al očito neko privremeno rješenje do izgradnje normalnog puta. Taj sklepani dio je dužine nekakvih 15ak km. Ne moram posebno upozoravat na kamikaze koje izlijeću iz zavoja i da se zbilja treba strpit tu dionicu i zbilja polako i pažljivo proći.

Poslije granice ide s pjesmom. Al opet pazit na kamenje na cesti i tunelima. Kud god dalje kreneš nećeš pogriješit - i prema Nikšiću ili prema Trsi i Durmitoru. Mi smo išli kroz BiH najbržim putem - B. Brod - Zenica - Sarajevo - Foča. Pa onda Crna Gora Durmitor - Žabljak - Đurđevića Tara - Mojkovac - Berane, Rožaje. Super cijelim putem i puno toga lijepog za vidjet (osim policajaca). Kosovo Peć - Đakovica - Prizren. Policajci ok. Ovaj dio smo prošli po noći pa nisam puno vidio. Al prije toga bio u Peći par puta i ako se budeš zadržavao provozaj se iz Peći do Rugovske klisure i pojedi pastrvu u nekom od restorana. Prizren je nešto što se ne smije zaobići na Kosovu. Toliko prijateljski raspoloženih ljudi nisam nigdje sreo. Taman smo se potrefili u vrijeme Dokufesta i grad onda posebno živne. Poslije Prizrena preko Šar planine Brezovica - Jažince. Asfalt ok i lijepa priroda. Onda Makedonija Tetovo - Gostivar - Ohrid... Ne znam dal ti je dalje interesantno. Ako tebaš još detalja, javi.
Evidentirano
hey ho let's go!

branac

• **
« Odgovori #42 : 16. Veljača 2011, 13:30:01 »

Ovo ljeto sam tuda prošao šest puta.

U Crnoj Gori bili smo 2006., od Šćepan Polja išli smo na Nikšić-Podgoricu-Budvu, pa slijedećih dana na Lovćen, Mojkovac, Žabljak, pa preko Boana i Krnje Jele opet na Podgoricu i Budvu. Zanimalo me je upravo tih 15-ak km( do graničnog prijelaza između BiH i CG), a koji su tada bili u očajnom stanju, makadam zvani sama rupa, kamikaza je bilo i tada, ali sad se barem ne praši  :mrgreen:, Puno ti hvala za sugestije, ako bude vremena neka mjesta od navedenih svakako ćemo posjetiti. Ako ima kakva sugestija za smještaj u CG, navodno imaju negdje ispod Durmitora(oko Žabljaka) neki drveni bungalovi po smiješnoj cijeni od 3-4 eura po osobi, samo ne mogu nigdje pronaći tu informaciju. Čak sam vidio i slike, nešto poput hite u Norveškoj samo još minijaturnije.   :palacgore:
Evidentirano
Branac

Mali_r

• **
  • Vozi: R1150RT / R1200RT
« Odgovori #43 : 16. Veljača 2011, 22:34:41 »

Čak sam vidio i slike, nešto poput hite u Norveškoj samo još minijaturnije.   :palacgore:

hm.. imaš tog hrpu oko žabljaka. na svakom čošku ima natpis rooms :) bungalove kakve spominješ sam jedino vidio u plužinama. to je baš na durmitoru. evo malo se vidi ovdje na ovoj slici. to je negdje na pola puta od kanjona pive i žabljaka, al to vjerojatno već znaš.
Evidentirano
hey ho let's go!

vlais ng

• **
  • Vozi: GP 800
« Odgovori #44 : 17. Veljača 2011, 09:23:13 »

bosna vam je stvarno prekrasne,nemojte ju propustiti......jeftina,fino se papa.
priptemite po 5 eura za policiju i oprez odroni,neosvjetljeni tuneli.....
jajce obavezno obići,kao i pivsko jezero kraj jajca......
Evidentirano
Hrvatski narod ima dvije mane.
Brzo zaboravlja i lako oprasta.......

Motorista_

• **
  • Vozi: Suzuki GSXR1000 k3-æ-Suzuki GSXR1000 K7
« Odgovori #45 : 07. Ožujak 2011, 10:17:00 »

Kome treba nocenje u Jajcu neka se javi...
Evidentirano
Made of plastic....it`s fantastic!!!!

crasher

• *
  • Vozi: hornet nojn hundrd
« Odgovori #46 : 19. Ožujak 2011, 09:59:40 »

bosna vam je stvarno prekrasne,nemojte ju propustiti......jeftina,fino se papa.
priptemite po 5 eura za policiju i oprez odroni,neosvjetljeni tuneli.....
jajce obavezno obići,kao i pivsko jezero kraj jajca......
Zaboravio si spomenuti ''Ćevapi kod Asima'', u centru grada, pitat bilo koga na ulici ,svi znaju gdje je. Jedni od najboljih što sam ikad prob'o.
Evidentirano
Oprez! Objekti u retrovizoru su gluplji nego što izgledaju!!!

pinty

• **
  • Vozi: Aprilia pegaso strada
« Odgovori #47 : 08. Lipanj 2011, 14:45:57 »

prošli smo prošli tjedan rutu zg-banja luka-sarajevo-foča-žabljak-mojkovac-podgorica-sutomore-bar-ada bojana- pa u rikverc -budva-cetinje-kotor-herceg novi-dubrovnik-split-vis-split-zg = cca 2100km/7 dana

C.G. priroda je fenomenalna pogotovo Durmitor , pozdrav Gaši , morat cemo ponovit
Evidentirano

moover

• Kuća stara
  • Vozi: Versys - Leteću djevicu
« Odgovori #48 : 08. Lipanj 2011, 15:06:20 »

prošli smo prošli tjedan rutu zg-banja luka-sarajevo-foča-žabljak-mojkovac-podgorica-sutomore-bar-ada bojana- pa u rikverc -budva-cetinje-kotor-herceg novi-dubrovnik-split-vis-split-zg = cca 2100km/7 dana
Šta ste išli pješke?  :misli: :mrgreen:
Evidentirano
Hebeš krizu, život nema reprizu.

Gasho

« Odgovori #49 : 08. Lipanj 2011, 17:57:24 »

Ta dionica je dovrsena odavno. I prije 2006-te. Ne misle oni tu nista vise da rade... :mrgreen:
Duzina je oko 19 kilometara. Od Broda idu dvije trake neravnog asfalta, tako da sve trese. Kad prodjem GS-om imam osjecaj da sam nekim jednocilindricnim KTM-om. Zatim se put suzava i ide jedna traka do same granice. Sve vise je onih koji izlijecu na toj dionici, jer je sve vise raftingasa...
Makadama ima na dva mjesta u duzini od oko 50-tak metara, nista strasno...

matjazg

• **
« Odgovori #50 : 14. Lipanj 2011, 12:03:27 »

Šta ste išli pješke?  :misli: :mrgreen:

Ti po mome još nisi pronašo smisao u putovanju sa motorom.
To poštujem. Polako ideš da uživaš, nešto ljepo vidiš, se zaustaviš i popričaš sa seljakom. Si po nešto popiješ i sa uživanjem pojedeš.
Ne pa samo skupljanje km, preko vikenda. Život je prekratak....
Evidentirano

moover

• Kuća stara
  • Vozi: Versys - Leteću djevicu
« Odgovori #51 : 14. Lipanj 2011, 13:04:29 »

Ti po mome još nisi pronašo smisao u putovanju sa motorom.
To poštujem. Polako ideš da uživaš, nešto ljepo vidiš, se zaustaviš i popričaš sa seljakom. Si po nešto popiješ i sa uživanjem pojedeš.
Ne pa samo skupljanje km, preko vikenda. Život je prekratak....
Ti u godinu i pol dana na forumu nisi pronašao smisao smajlića... To poštujem....  :palacgore: :jesus:

BTW, u putovanjima vidiš drugačiji smisao od mene... tko kaže da je tvoje viđenje putovanja ispravnije od moga???  :misli:
Evidentirano
Hebeš krizu, život nema reprizu.
 Str: 1 2 3 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.291 sekundi uz 15 upita.