Moj po satu ide nešto više od 190. Sa ugrađenim višim vjetrobranom bez problema se može voziti oko 160. Lagan je za upravljanje, a kod brže vožnje odlično drži pravac i ne leluja. Kočnice su mu najbolje u toj klasi. Potrošnja se kreće između 4,5 i 6.5 l/100km, ovisno o gasu. Najčešće oko 5 l. Vožnja sa suvozačem ne predstavlja problem, ali se primjeti lagan nedostatak snage kod naglih ubrzanja. Položaj sjedenja je dobar i ne zamara ni kod dužih vožnji (cijeli dan uz par stajanja). Unatoč tome sjedalo je za moj ukus dosta tvrdo (prije sam vozio custom sa foteljom), ali u njemu mogu duže sjediti nego na mekanom sicu Maraudera (zbog boljeg položaja) . Vibracije karakteristične za dvocilindrične agregate nisu jako izražene. Motor je povoljan za registraciju, niskih troškova održavanja , prema nekim iskustvima i testovima ide i 150 000 km bez ozbiljnijih kvarova, dimenzijama kao 600ccm, jedino ima uže gume (110 naprijed, 130 odostaga) koje su jeftinije, a i motor je lakše upravljiv .
Nasljednik ovog modela je CBF 500 koji se kod nas ne uvozi, a meni je jedan od najljepših motora uopće.