Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3  Sve   Dolje

Autor Tema: Najbolje godine.....  (Posjeta: 2827 )

54

• Spol: Muški
  • Vozi: 500 GAMMA CBR1000RR
Najbolje godine.....
« : 18. Kolovoz 2010, 11:45:53 »

Nikad vise toliko GP 500 titula tadasnjih i buducih (o 125 250 AMA SBK Nacionalnih prvaka da negovorim ) nije bilo nikada kao pocetkom 90-tih....nevjerovatna koncetracija kvalitete u samo par godina mislim da se nikad vise nece ponovit
LOVSON...REINI...SVANC...DUHAN...KRIVILJE...GARDNER
MLADIN..MAMOLA..CANDLER..ABE..MEKENZI..KOCINSKI..BITI..BAROS..KADALORA.....mozda sam nekog zaboravija ali i ovo je vise nego dovoljno .
Pobjeda je pobjeda ali tada zbog svih ovih imena na jednom mjestu ima posebnu tezinu ili mene to samo krpa nostalgija.....
Evidentirano
Guzica poila dusu....

mate

• Administrator
Odg: Najbolje godine.....
« Odgovori #1 : 18. Kolovoz 2010, 14:07:20 »

Ne razumijem poantu... svake godine je isti broj naslova a što se tiče kvalitete Rossi je za sve njih vanzemaljac.
Evidentirano

Japan babe

• *
  • Spol: Ženski
« Odgovori #2 : 18. Kolovoz 2010, 14:31:45 »

Ne razumijem poantu... svake godine je isti broj naslova a što se tiče kvalitete Rossi je za sve njih vanzemaljac.
:palacgore: WLF
Evidentirano
sometimes fast, sometimes hot

gastajbarter

• Vozi: ZX 12 R, Ninja 250 R
« Odgovori #3 : 18. Kolovoz 2010, 14:45:37 »

pa i sad imas 3 svjetska prvaka u GP sa tendencijom da budu 4 :LOL:
Evidentirano
U gasu je spas,a u kocnici propast

kuglager

• **
  • Vozi: 660R
« Odgovori #4 : 18. Kolovoz 2010, 14:46:04 »

Rossi dobro vozi,al bih volio vidit njega i njemu slične na Isle of Man utrci 8)

Možda Šuško nije muško  :mrgreen:
Evidentirano

sasa 402

• **
  • Vozi: ZX12R, DUCATI SP
« Odgovori #5 : 18. Kolovoz 2010, 14:53:36 »

Ako vec mislis da si nekog zaboravio fali Biagi, koji je tih godina vladao u tada najizjednaceijoj klasi (250).Nisam njegov fun, ali seti se na svojoj prvoj trci u 500 on popbedjuje DOOHANA u Japanu.
Evidentirano
Trka je zivot, sve ostalo je cekanje na sledecu trku.
www.sts-racing.com

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #6 : 18. Kolovoz 2010, 16:50:49 »

Kad i ako a nikad napravi ono što je napravio "FAST FREDIE SPENCER" onda ga možemo nazvati svakako ali
            svejedno nisam od onih koji pljuju vozače i uvijek tvrdim da svako desetljeće nosi svojeg velikana u
            bilo kojem sportu,a poanta teme je već puno puta izvrtana po raznim podforumima ali neka .  :palacgore:

Mate mislim da znaš na što aludiram sa nekad brzim 19-godišnjakom  :wink:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #7 : 18. Kolovoz 2010, 16:53:54 »

Nikad vise toliko GP 500 titula tadasnjih i buducih (o 125 250 AMA SBK Nacionalnih prvaka da negovorim ) nije bilo nikada kao pocetkom 90-tih....nevjerovatna koncetracija kvalitete u samo par godina mislim da se nikad vise nece ponovit
LOVSON...REINI...SVANC...DUHAN...KRIVILJE...GARDNER
MLADIN..MAMOLA..CANDLER..ABE..MEKENZI..KOCINSKI..BITI..BAROS..KADALORA.....mozda sam nekog zaboravija ali i ovo je vise nego dovoljno .
Pobjeda je pobjeda ali tada zbog svih ovih imena na jednom mjestu ima posebnu tezinu ili mene to samo krpa nostalgija.....

I senilnost.............................Spencer   :misli:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

sasa 402

• **
« Odgovori #8 : 18. Kolovoz 2010, 17:35:21 »

Spencer? Da li je to bucmasti klinac, jedini koji je u istoj sezoni bio prvak u 250 i 500? Kao sto kazes svako vreme ima svoje favorite. Kao da je meni pravo sto moj sin vozi sada bolje od mene, ali na zalost biologija cini svoje. Ne moze se uporedjivati neuporedivo bez koriscenja vremenske kapsule.(Spilberg ju je imao jednom prilikom, ali mislim da jos nije na iznajmljivanju)  :)
Evidentirano
www.sts-racing.com

54

« Odgovori #9 : 18. Kolovoz 2010, 17:38:05 »

poanta je bas ta da pocetkom 90-tih nije bilo tolike superiornosti pobjedjivali su svi cak je i Lovson na onoj kanti od Kadjive uspia pobjedit jednu utrku....Duhan je bio 5-struki prvak ali tek kada u konkurenciji vise nije bilo Svanca Reinija Lowsona Gardnera Mamole itd....ili recimo kada je Roberts junior bio prvak Rosiju je to bila prva godina i malo je falilo da nije bio prvak a Robertsa nije bilo nigdi prije ma ni posli toga...konkurencija pocetko 90-tih je bila strasna znam da se to nemoze komparirat sa ovim danas al postoje godine kada se na puno laksi nacin dojde do titule zbog superiornosti vozaca ili motora ili neceg treceg nego onda....mozda nisam objektivan al mislim da je tada konkurencija bila najjaca u posljednjih 20 godina....
Evidentirano
Guzica poila dusu....

54

« Odgovori #10 : 18. Kolovoz 2010, 17:45:22 »

I senilnost.............................Spencer   :misli:

Mislim da Spencera vise nije bilo pocetko 90-tih imao je come back kasnije (plava Yamaha br 19 ) koji je zavrsio sa gadnim padom i vise nikad posli toga nije vozio GP.
Evidentirano
Guzica poila dusu....

sasa 402

• **
« Odgovori #11 : 19. Kolovoz 2010, 13:36:04 »

Cagiva svakako onda nije bila kanta. Kocinski je vodio u prvenstvu i da nije bilo njegovog loma ruke velike su sanse bile za titulu.  :misli:
Evidentirano
www.sts-racing.com

igopola

• **
« Odgovori #12 : 19. Kolovoz 2010, 16:10:22 »

Mislim da Spencera vise nije bilo pocetko 90-tih imao je come back kasnije (plava Yamaha br 19 ) koji je zavrsio sa gadnim padom i vise nikad posli toga nije vozio GP.
Spencer ti je pao 87 ili 88 na treningu na grobniku u zagrebackom bio i vido poslije je bio najavljen u austriji ali nije nastupio :palacgore:
Evidentirano

54

« Odgovori #13 : 19. Kolovoz 2010, 16:27:00 »

Spencer ti je pao 87 ili 88 na treningu na grobniku u zagrebackom bio i vido poslije je bio najavljen u austriji ali nije nastupio :palacgore:

aj sad lipo ponovo procitaj sta sam napisa i o kojim godinama govorim  :misli:
Evidentirano
Guzica poila dusu....

54

« Odgovori #14 : 19. Kolovoz 2010, 16:33:52 »

Cagiva svakako onda nije bila kanta. Kocinski je vodio u prvenstvu i da nije bilo njegovog loma ruke velike su sanse bile za titulu.  :misli:

Kocinski je vozio Yamahu a Lovson , Mladin , Baros i Candler Kadjivu pocetkom 90-tih....
Evidentirano
Guzica poila dusu....

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #15 : 19. Kolovoz 2010, 19:13:41 »

Spencer? Da li je to bucmasti klinac, jedini koji je u istoj sezoni bio prvak u 250 i 500? Kao sto kazes svako vreme ima svoje favorite. Kao da je meni pravo sto moj sin vozi sada bolje od mene, ali na zalost biologija cini svoje. Ne moze se uporedjivati neuporedivo bez koriscenja vremenske kapsule.(Spilberg ju je imao jednom prilikom, ali mislim da jos nije na iznajmljivanju)  :)

Moj stari i sad vozi bolje od mene....  :mrgreen:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

z-1000mk

• Vozi: PraNinđu
« Odgovori #16 : 19. Kolovoz 2010, 20:46:40 »

Kak da ti najednostavnije velim a da me ne zbaniraš..  :misli:

Pričaš gluposti, evo ti dobar primjer kaj veli Hamilton kad su ga posjeli u Sennin bolid...  :jesus: :mrgreen:

Evidentirano
Barenstarke bikes fur kleine mause
Let the good times roll...
Il si Ninđa il si Minđa...
http://www.mojvideo.tv/videos/11917/kawasaki-z1%28kz900%29-drifting.html
Fuck you & have nice day

starirsquatro

• **
  • Vozi: CBR 600 RR 08
« Odgovori #17 : 19. Kolovoz 2010, 22:21:31 »

Upravo tako kako si napisao,samo još da dodam,te 1993 doživio je ( i na sreću preživio ) težak pad u utrci za VN Australije ( Yamaha br.19 ).To je bila ujedno i zadnja utrka i prestanak aktivne karijere Velikog fast Fredia.
Evidentirano

z-1000mk

« Odgovori #18 : 19. Kolovoz 2010, 22:32:06 »

Za mene je Shwantz bio legenda, e on se borio sa novopridošlim Suzukijem sa Rainijem i Lawsonom na daleko nadmočnijim Yamahama i Hondama, oni njega po ravnom on njih po zavojima...  :konjic: :naklon: :naklon: :palacgore: :mrgreen:
Evidentirano
Fuck you & have nice day

starirsquatro

• **
  • Vozi: CBR 600 RR 08
« Odgovori #19 : 19. Kolovoz 2010, 22:42:49 »

Za mene je Shwantz bio legenda, e on se borio sa novopridošlim Suzukijem sa Rainijem i Lawsonom na daleko nadmočnijim Yamahama i Hondama, oni njega po ravnom on njih po zavojima...  :konjic: :naklon: :naklon: :palacgore: :mrgreen:

Vrhunski vozač i sportaš kojeg su brojne ozljede spriječile da osvoji još koju titulu.

Evidentirano

yatasaki

• **
  • Vozi: kr1s zeleni,kr1s crveni, kx500, tuareg rally 125,
« Odgovori #20 : 19. Kolovoz 2010, 22:53:02 »

jesam cvajtakt freak ali sam rossi je rekao da je prije na cvajtaktu vozač činio 70% cjeline vozač/motor
zato i jest bilo interesantnije,nobuzdanije, jeftinije i konkurentnije

nije mi jasno jedino zašto je uz cagivu i gileru 500 aprilia podbacila u klasi 500 (250 je ionako bila suzuki)
Evidentirano
jednostavno je genijalno

z-1000mk

« Odgovori #21 : 19. Kolovoz 2010, 23:00:09 »

Vrhunski vozač i sportaš kojeg su brojne ozljede spriječile da osvoji još koju titulu.

Mislim da je njega ubilo kad je osvojio prvenstvo tako što je Rainy pao, a pao je jer je pretjero pokušavajući spriječiti Shwantza da ga pretekne sa slabijim motorom i osvoji prvenstvo...  :wink:
Evidentirano
Fuck you & have nice day

mate

• Administrator
« Odgovori #22 : 19. Kolovoz 2010, 23:29:31 »

Kak da ti najednostavnije velim a da me ne zbaniraš..  :misli:

Pričaš gluposti, evo ti dobar primjer kaj veli Hamilton kad su ga posjeli u Sennin bolid...  :jesus: :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=yQGnjb0RwUs

Ne razumijem kakve veze ima jedno s drugim ali svejedno ti je primjer debilan. :jesus: Naravno da će tako reagirati svatko tko je nekada kao klinac gledao sve te svjetske face a sad se nalazi na njihovom mjestu i svi znaju da se s godinama sigurnost povećava u svakom pogledu pa je normalno da se danas čudi ko pura dreku kako se nekad vozilo. I moj auto ima preko 300 KS bez ikakvih današnjih sigurnosnih novotarija pa jel to onda znači da sam ja veći frajer? Gluposti. Scwantz je većini nas, osim zadrtim Hondašima, bio najveća faca jer je vozio za raju. I svi gore navedeni su face ali broje se svjetski naslovi. Gibernau isto nije bio loš vozač ali je na njegovu žalost vozio u krivo vrijeme jer Rossi nikome, osim Haydenu slučajno, nije dozvolio da se razmaše i da se danas o njima priča kao o legendama. Mogu se složiti jedino da su neki od njih bili velike face i izvan staze kao npr. Mamola i Schwantz i Doohan za razliku od današnjih ameba Stonera, Lorenza i sličnih. :jesus:

Evidentirano

z-1000mk

« Odgovori #23 : 20. Kolovoz 2010, 00:42:07 »

Pa kaj onda više ne skinete taj 1:29 sa svim tim tehničkim novotarijama i silnim konjima, nemrete ni blizu, ili još bolje pozovite Rossija da ga skine...  :jesus:

A dok ga drži Rainy, on je zamene Bog..  :palacgore: :mrgreen:
Evidentirano
Fuck you & have nice day

mate

• Administrator
« Odgovori #24 : 20. Kolovoz 2010, 00:53:55 »

A zašto onda Hamilton ne uzme Sennin bolid kad mu je tak dobar? :jesus:

Prva konkretna utrka i prvih pet ga skida, čak i sad u polu-raspadnutom stanju asfalta.
Evidentirano
 Str: [1] 2 3  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.138 sekundi uz 16 upita.