Ne razumijem kakve veze ima jedno s drugim ali svejedno ti je primjer debilan.
Naravno da će tako reagirati svatko tko je nekada kao klinac gledao sve te svjetske face a sad se nalazi na njihovom mjestu i svi znaju da se s godinama sigurnost povećava u svakom pogledu pa je normalno da se danas čudi ko pura dreku kako se nekad vozilo. I moj auto ima preko 300 KS bez ikakvih današnjih sigurnosnih novotarija pa jel to onda znači da sam ja veći frajer? Gluposti. Scwantz je većini nas, osim zadrtim Hondašima, bio najveća faca jer je vozio za raju. I svi gore navedeni su face ali broje se svjetski naslovi. Gibernau isto nije bio loš vozač ali je na njegovu žalost vozio u krivo vrijeme jer Rossi nikome, osim Haydenu slučajno, nije dozvolio da se razmaše i da se danas o njima priča kao o legendama. Mogu se složiti jedino da su neki od njih bili velike face i izvan staze kao npr. Mamola i Schwantz i Doohan za razliku od današnjih ameba Stonera, Lorenza i sličnih. 
Za raju je vozio moj idol i imam sliku s njim - "Vječito treći" -Kojot-Randy Mamola čovijek koji i danas vozi,najluđi
komentator na današnjim prenosima a vozio je iz gušta,zafrkancije,publike,uživanja,sićam se kad je vodio i na startnoj liniji
taknio prednju i prošao startnu liniju na prednjem mašući raji dok su drugi prošli kraj njega,kažnjen,nastavlja i dolazi 4-ti- najmanje su ga zanimale lovorike i to ga je koštalo .
izgubljenih naslova a stil vožnje - vidiš u krivini motor i čizmu bez vozača - otkačeni virtuoz