Eto mene...

Ovoga puta se javljam samo iz jednog jedinog razloga. A to je:
VOZIO SAM MT-01!!!!!

Zahvaljući dragom gospodinu Rajngli koji mi je ustupio taj presudni đir i uljepšao mi ostatak dana, vikenda, ovog tjedna i ostatka života dok ne kupim MTa...
Ja sam shvatio da dalje od toga nema!
Gledajući ga cijeli dan, vozeći uz njega, pored njega sline su mi curile i misli lutale u neobjašanjivim putevima. Od kombinacija gdje i kako skupit potrebnu lovu do dana sjedanja na njega.
Prije sam bio lud za njime ali sad... Neopisivo! Ponovno sam ga počeo sanjati i ne skidati misli s njega.
Nakon što sam čovjeku vratio motor, zagrlio sam ga i rekao mu da ga volim! Doslovce!!! E tek sada mogu reći da sam izgubio nevinost!!!

Dojmovi?
Pa motor mi u principu nije ništa drukčije bio vozan naspram mog ER-a. Kočenje mašine pri oduzimanju gasa je tu negdje, položaj mi je također sličan (valjda zato jer se i na svom vozim kao da sam na MT-u

) No ono što me najviše oduševilo su te vribracije koje taj motor stvara!
Stojim na semaforu, čekam zeleno a jaja mi u kombinezonu doslovce skaču! Valjda si je pripremal kajganu!

Krećem, dodajem gas i sve drugo nestaje, niš se drugo ne čuje osim tog... Tog... Savršenstva! Obožavam ono pucanje pri usporavanju i puštanju gasa, ubrzanje također, zvuk mi je nenadjebiv od kada taj motor postoji!
Stvarno se više ne mogu zamisliti ni na jednom drugom motoru.
Volim ga, volim, volim, volim, volim i voooooolim i sljedeće godine je moj!
Gospon Rajngla puno, puno hvala i neopisivo vas volim!