Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Anketa

Dali ste zainteresirani za clanstvo u klubu vozaca Gilere GP800?

Da (vozim GP800)
- 9 (21.4%)
Da (nemam GP800, ali razmisljam o kupnji)
- 4 (9.5%)
Ne (imam GP800, ali me to ne zanima)
- 0 (0%)
Ne (nemam GP800 i nezanima me klub, temu pratim iz dosade)
- 27 (64.3%)
Da (nemam GP800 ali sam obožavatelj )
- 2 (4.8%)

Ukupno Glasova: 42

Str: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Dolje

Autor Tema: GP 800 klub hrvatska  (Posjeta: 7207 )

marki

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: lo
Odg: GP 800 klub hrvatska
« Odgovori #125 : 13. Lipanj 2011, 09:22:53 »

ajde massa,budi konstruktivan ili pusti coviku temu na miru  :police:
Evidentirano

BobaCH

• Vozi: GP-800
« Odgovori #126 : 13. Lipanj 2011, 09:41:54 »

Ustrajat ću sa Spartacusom da klub saživi. Slabi "odaziv" je klasika i odraz situacije u kojoj se nalazimo - "daleko od očiju-daleko od srca". Raštrkani smo diljem Hrvatske pa je nekakvo redovito druženje u klubu (gotovo) nemoguče a samim time splasnuo je i entuzijazam. Mislim da će se prije sakupiti vozači GPa ako se dogovorimo za nekakve dobre ćevape, pljeskavice, kotlovinu...Na takvim se mjestima "radi posao"! Nakon pola sata udisanja dima, dogovori sami "klize niz grlo" i svi pristaju na sve!  :mrgreen:
Gdje se sklapaju najveći poslovi?  :wink: Pa, zna se, jel!  :vatrica: :klopa:

Ne poznajemo se osobno pa je sumnjičavost prema grupi ljudi za koje niti ne znaš da li ti odgovaraju kao osobe koje bi želio u svojem društvu je razumljiva.
Evidentirano
>>>>>>>>>>>>>>>  DOBRONAMJERNICI, POSJETITE NAS: FORUM GP 800 <<<<<<<<<<<<<<<<

cosmic

• Vozi: XT1200Z&XT660R
« Odgovori #127 : 13. Lipanj 2011, 11:03:23 »

Za pocetak biste se trebali barem trojica naci...mislim da vam to nije tesko. Imate vec temu o GPejcu u kojoj se mozete dogovarat. Nema smisla to radit preko mobitela, jer onda oni sramezljiviji to ne vide. Dakle troje vas je dosta da klub zazivi.
Domena je zanemariv trosak u odnosu na dizajniranje web-a. 300 tinjak kn vam omogucuje sve sta vam treba. Ako imate nekog da vam mukte rijesi stranicu i da je usput osvjezava...onda ste na konju.
Onda, jel vas ima troje??

Evidentirano
It's not speed that kills, it's the sudden stop!

milanche

• Vozi: skoro svaki dan...
« Odgovori #128 : 13. Lipanj 2011, 21:23:55 »

Samo krenite,trojica pa sutra petorica i za dva mjeseca desetorica... Bolje tri prava nego 20 jalovih!!  :palacgore:
Evidentirano

massa.st

• Vozi: 0 - 24
« Odgovori #129 : 14. Lipanj 2011, 08:09:44 »

Samo krenite,trojica pa sutra petorica i za dva mjeseca desetorica... Bolje tri prava nego 20 jalovih!!  :palacgore:

potpis............. :palacgore: :mrgreen:
Evidentirano

cosmic

• Vozi: XT1200Z&XT660R
« Odgovori #130 : 14. Lipanj 2011, 08:47:17 »

Evo ti "real life" primjer... 25 članova T-max kluba...uskoro dvodnevni "meet" u Istri...sudjeluje 11/12 motorića...kad bi doma bili oni šta su van države  :mrgreen: ...cca. 13/14...sa ženama i curama 20tak ljudi...to se ne postiže preko noći...ne u lijepoj našoj...strpljenja Spartače...da ti ne govorim da ih imamo oko 60 još koji su se jedva/samo logirali...meni je dosta i ovih 15 "luđaka". :palacgore: Ekipa snova!!
 Ponavljam...nadam se da ćemo se zajedno naći zajedno sa vama...čim prije...pa makar vas bilo troje... :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
It's not speed that kills, it's the sudden stop!

djuka007

• **
  • Vozi: kako kad
« Odgovori #131 : 14. Lipanj 2011, 10:22:54 »

Evo moj još jedan  :palacgore:  za klub i osnivanje.Predlažem da se organizira nekakvo druženje ili zajednička vožnja gdje će se ljudi upoznati i podjeliti ideje.Mislim da nakon toga će stvari ići lakše jer ćemo se ipak poznavati koliko toliko.Nažalost ja sam idućih 15-ak dana prilično zauzet ali potrudit ću se oko dolaska.
Evidentirano

dentist

• **
  • Vozi: Gilera GP 800
« Odgovori #132 : 14. Lipanj 2011, 10:36:34 »

Nisam bio u prilici par dana pratiti forum. Evo, klikam za klub, a i druženje za vikend bi možda bilo izvedivo. Nažalost, to ovisi o više faktora i nisu svi pod mojom kontrolom, ali načelno sam za!
Evidentirano
Dentists do it twice a day!

vlais ng

• **
  • Vozi: GP 800
« Odgovori #133 : 14. Lipanj 2011, 10:47:59 »

ma vjerujem da smo svi za samo sto zbog posla...i ostalih stvari ne pratimo ostale teme......

najbolje sms-om obavjestiti ljude o svakom druženju i kad se jednom nađemo krenuti će druženje,klub......
Evidentirano
Hrvatski narod ima dvije mane.
Brzo zaboravlja i lako oprasta.......

massa.st

• Vozi: 0 - 24
« Odgovori #134 : 14. Lipanj 2011, 10:49:56 »

bit ce nesto od kluba............. :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

GT

• **
« Odgovori #135 : 14. Lipanj 2011, 11:33:51 »

Evo i mene...
Dok mi Spartacus nije poslao sms, nisam vidio ovaj topic. Kako i Vlais kaže, gužva je na poslu i ne stigne se pratiti sve forume. Naravno da podržavam osnivanje, kao i da ću pomoći, koliko ću god biti u mogućnosti.

Što se meetinga tiče, 25.06., ja sam apsolutno za! Ionako sam tu subotu planirao do Cresa, pa mi je ovo prva liga... :)
Hajde, koliko nas ima???  :021:
Evidentirano

gorank

• Vozi: FZ6 Fazer S2
« Odgovori #136 : 14. Lipanj 2011, 11:35:00 »

U anketi je 5 onih koji su se izjasnili da voze GP i zele sudjelovati u stvaranju kluba. sandy.daisei, bobach, madirr, GT, dentist, vlais NG, djuka007 i ja to je 8 vozaca GP-a koji su tu na forumu da ih znam, znaci da cak netko od nas 8 nije kliknuo za ?
Da nas je bar 7 za i okupimo se pa ima simbolike kao sedam samuraja :)
Cita li itko ovo ? Decki idemo javite se kliknite za pokrenite se pa da osnujemo taj klub ovo ljeto !
Nemoj se zamarati koliko ih je kliknulo za u temi, to nije pravo mjerilo...
Npr. u temi T-Maxa ima anketa tko vozi koji T-Max, po broju anketiranih sada 46 ispada da svi u skuter podforumu voze T-Maxa.
Bilo tko moze stisnuti glas u anketi tako da to nemoj ni gledati, bitno je koliko vas bude na okupljanju.
Evo ja cu doci na vase okupljanje sa Fazerom i natpisom GP800 club friend  :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

djuka007

• **
« Odgovori #137 : 14. Lipanj 2011, 14:41:42 »

Evo i mene...
Dok mi Spartacus nije poslao sms, nisam vidio ovaj topic. Kako i Vlais kaže, gužva je na poslu i ne stigne se pratiti sve forume. Naravno da podržavam osnivanje, kao i da ću pomoći, koliko ću god biti u mogućnosti.

Što se meetinga tiče, 25.06., ja sam apsolutno za! Ionako sam tu subotu planirao do Cresa, pa mi je ovo prva liga... :)
Hajde, koliko nas ima???  :021:

Gdje je taj meeting 25.06.?
Ja sam taj dan na povratku iz Istre u Šb motorom pa ako je to negdje uz obalu mogu svratiti.
Evidentirano

Grangers

• **
  • Vozi: e živote lutalico....
« Odgovori #138 : 14. Lipanj 2011, 17:12:34 »

Spartacus rastjerat češ ljude  :LOL:

Za početak vidim dogovarate susret a ti bi sad chatao itd itd...

Ljudi će još pomislit da češ im uselit u stan ak ti izađu pred oči  :LOL:

NHF
Ja da imam GP-a došao bi popio cugu porazgovarao i to je to - nisu svi ljudi skloni pretjeranoj intimizaciji niti se pretjerano obvezivati

*Ne trebaš se opravdavati ovo je bila samo moja opaska  tj moje viđenje :palacgore:
Evidentirano

djuka007

• **
« Odgovori #139 : 14. Lipanj 2011, 17:51:32 »

Spartacus rastjerat češ ljude  :LOL:

Za početak vidim dogovarate susret a ti bi sad chatao itd itd...

Ljudi će još pomislit da češ im uselit u stan ak ti izađu pred oči  :LOL:

NHF
Ja da imam GP-a došao bi popio cugu porazgovarao i to je to - nisu svi ljudi skloni pretjeranoj intimizaciji niti se pretjerano obvezivati

*Ne trebaš se opravdavati ovo je bila samo moja opaska  tj moje viđenje :palacgore:

Slažem se u potpunosti što se tiće chatanja.Osobno mi forum savršeno odgovara.

Što se tiće druženja vračam iz Istre 25.06 jer moram tu večer biti na svadbi tako da ne mogu 26.06 .Subotu mogu stati na pićence bilo gdje od Ri do Šb i više mi odgovaraju prijepodnevni sati kako bi stiga kući na vrijeme.

Evidentirano

sandy.daisei

• *
« Odgovori #140 : 14. Lipanj 2011, 20:15:55 »

Meni odgovara bilo koja lokacija,samo da je 26. jer u subotu radim...
Evidentirano

GT

• **
« Odgovori #141 : 14. Lipanj 2011, 22:57:26 »

Ja 25. idem na Cres, a 26. se vraćam... Možda bi mi 25. malo vise odgovarao, ali dogovorite kako većini odgovara.
Spartacuse, daj malo specificiraj plan puta! ;)
« Zadnja izmjena: 15. Lipanj 2011, 07:47:17 GT »
Evidentirano

spartacus

• **
  • Vozi: Gilera GP800
« Odgovori #142 : 02. Srpanj 2011, 09:39:14 »

Anketa je završena a samim time tema već odavno nije aktualna pa sam je zaključao, a sve ostale prijedloge za okupljanja GP vozača ćemo ovdje postati jer ionako je pod vožnje i druženja  :021:
Evidentirano
Gilera GP800 je kraljica skutera - tocka !
DOBRONAMJERNICI, POSJETITE NAS: FORUM GP 800

vlais ng

• **
« Odgovori #143 : 06. Srpanj 2011, 08:57:53 »

jedinstvena prilika da se svi nađemo.......

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,203536.new.html#new
Evidentirano
Hrvatski narod ima dvije mane.
Brzo zaboravlja i lako oprasta.......

spartacus

• **
« Odgovori #144 : 18. Srpanj 2011, 08:54:14 »

Eto da napravim mali update na ovu temu, nakon nekog vremena, koje sam naravno proveo guštajući u skupljanju kilometara na GP-u  :LOL:
Ne, nisam odustao od kluba, za one koji su to pomislili, ali ovi ljetni dani nisu baš pogodni za velike aktivnosti u tom pogledu jer su ljudi raštrkani po plažama i ne prate baš dogadjanja vezana za ovu temu, a i sam sam u tom djiru. Ali kada se vratim u Zagreb nastavljam sa internet stranicom, jer mislim da je to najvažnije za početak. Iz druženja s novim zadovoljnim vlasnicima GP-a zaključio sam da su prije kupovine čitali temu o GP-u ovdje na forumu, ali da im je to oduzelo jako puno vremena jer je tema preko svake mjere zagadjena komentarima nimalo korisnim za one koji žele doznati nešto više o iskustvima vlasnika koji duže voze. Ali unatoč tome uspjeli su snagom volje preći temu i pojačati svoju odluku o kupnji GP-a. Shvatio sam da je nužno potrebno što prije startati internet stranicu kluba GP800 i aktivirati forum koji ćemo sami administrirati, te ga samim time učiniti izvorom kvalitetnih i pouzdanih informacija, kako za postojeće vlasnike, tako i za buduće vlasnike GP-a. A vlasnika je sve više iz dana u dan, i vjerujem da će ih biti sve više upravo kada se informacije budu kvalitetno širile, jer je GP800 nepravedno dobio loš image svojedobno dok su ljudi čitali bobacheva loša iskustva, koja su na žalost u najvećem dijelu bila krivica loših servisera, koji su ionako zatvoreni na kraju balade. Gilera je očigledno u medjuvremenu radila na doradi modela, a vjerujem da će to biti i u budućnosti, te da će taj skuter vrlo skoro dobiti status koji i zaslužuje.
U medjuvremenu, ćemo mi ponosni vlasnici istoga raditi na tom klubu, i pomoći u izgradjivanju tog statusa. Stoga očekujte uskoro stranicu GPklub800 u pravom izdanju i s kvalitetnim informacijama i forumom u kojem neće biti zagadjivača, već pregršti korisnih informacija !
Evidentirano

sandy.daisei

• *
« Odgovori #145 : 26. Ožujak 2012, 00:19:52 »

Pišem u ovoj temi jer mi se čini najprimjerenija za daljnje dogovore oko vožnji...ajmo odrediti datum i mjesto gdje bi se mogli skupiti u vecem broju,mi vozaci Gp-a---
Evidentirano

djuka007

• **
« Odgovori #146 : 26. Ožujak 2012, 09:19:01 »

Evo ja sam za sve opcije i lokacije ako je datum 25.03. nedjelja
Evidentirano

spartacus

• **
« Odgovori #147 : 26. Ožujak 2012, 13:19:51 »

Ajde onačno da se još netko potrudio pokazati malo inicijative za vožnje i druženja. Kada sam pokrenuo inicijativu svi su spavali, drago mi je vidjeti da ste se probudili konačno. Biti još nešto od tog GP kluba valjda :)
Evidentirano

GT

• **
« Odgovori #148 : 26. Ožujak 2012, 13:30:49 »

Ej Spartače, kad se sada samo voziš i guštaš pa ne čitaš... Jučer smo otvorili temu...

Djuka, mislim da 25.03. otpada, barem ovu godinu... ;)
Evidentirano

spartacus

• **
« Odgovori #149 : 26. Ožujak 2012, 13:52:27 »

Ej Spartače, kad se sada samo voziš i guštaš pa ne čitaš... Jučer smo otvorili temu...

Djuka, mislim da 25.03. otpada, barem ovu godinu... ;)
Eee sada nakon ovog servisa se fakat opet guštam jer je opet ko novi i leetiii :)
Baš sam ga jučer malo razvrtio i propuhao na autocesti da mu pluća odahnu od nakupljenog smoga preko zime :)
25.03. definitivno otpada ali 01.04. je idealan datum vrlo šaljiv pa ga možda svi shvate ozbiljno i stvarno bi bila dobra fora obilježiti ga jednim defileom  :palacgore:
Moj prijedlog za 15.04. stoji, slušam koliko vas ima ?
Molim lijepo sve vozače koji prate forum da se jave u vezi ova dva datuma da vidimo koji datum kome više odgovara. Oba datuma su nedjelja i mislim da ako želimo imamo šanse da nas se nadje bar 5 na okupu.
01.04. - da - hoću i za sada i mogu
15.04. - da - hoću i za sada i mogu
naravno da se svakome može dogoditi nešto što će poremetiti plan ali eto makar se ovako izjasnite da znamo koliko nas uopće želi takvo druženje, pa ćemo onda prema mjestima od kuda dolaze vozači odrediti mjesto za 01.04. a za 15.04. je Pag, kao što rekoh zbog potencijalnog druženja s Tmax klubašima.
Evidentirano
 Str: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Gore

Stranica je generirana za 0.128 sekundi uz 18 upita.