Eto da napravim mali update na ovu temu, nakon nekog vremena, koje sam naravno proveo guštajući u skupljanju kilometara na GP-u
Ne, nisam odustao od kluba, za one koji su to pomislili, ali ovi ljetni dani nisu baš pogodni za velike aktivnosti u tom pogledu jer su ljudi raštrkani po plažama i ne prate baš dogadjanja vezana za ovu temu, a i sam sam u tom djiru. Ali kada se vratim u Zagreb nastavljam sa internet stranicom, jer mislim da je to najvažnije za početak. Iz druženja s novim zadovoljnim vlasnicima GP-a zaključio sam da su prije kupovine čitali temu o GP-u ovdje na forumu, ali da im je to oduzelo jako puno vremena jer je tema preko svake mjere zagadjena komentarima nimalo korisnim za one koji žele doznati nešto više o iskustvima vlasnika koji duže voze. Ali unatoč tome uspjeli su snagom volje preći temu i pojačati svoju odluku o kupnji GP-a. Shvatio sam da je nužno potrebno što prije startati internet stranicu kluba GP800 i aktivirati forum koji ćemo sami administrirati, te ga samim time učiniti izvorom kvalitetnih i pouzdanih informacija, kako za postojeće vlasnike, tako i za buduće vlasnike GP-a. A vlasnika je sve više iz dana u dan, i vjerujem da će ih biti sve više upravo kada se informacije budu kvalitetno širile, jer je GP800 nepravedno dobio loš image svojedobno dok su ljudi čitali bobacheva loša iskustva, koja su na žalost u najvećem dijelu bila krivica loših servisera, koji su ionako zatvoreni na kraju balade. Gilera je očigledno u medjuvremenu radila na doradi modela, a vjerujem da će to biti i u budućnosti, te da će taj skuter vrlo skoro dobiti status koji i zaslužuje.
U medjuvremenu, ćemo mi ponosni vlasnici istoga raditi na tom klubu, i pomoći u izgradjivanju tog statusa. Stoga očekujte uskoro stranicu GPklub800 u pravom izdanju i s kvalitetnim informacijama i forumom u kojem neće biti zagadjivača, već pregršti korisnih informacija !