Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Gingerbread Man, skwo i ja na road tripu do Latvije  (Posjeta: 3160 )

lb

• Spol: Muški
  • Vozi: KTM 950 Adventure
Gingerbread Man, skwo i ja na road tripu do Latvije
« : 21. Kolovoz 2010, 23:02:45 »

Eto ga, stiglo vrijeme godisnjeg odmora. U-ha! Posto mi je to jedino razdoblje u godini kada mogu napraviti djir u trajanju duljem od 2-3 dana, upalcio sam na karti Kolku (rt na sjeverozapadu Latvije), popunio razmak do Hrvatske sa mrvicu Slovenije, Mađarske, i Austrije te sa malo vise Slovacke, Poljske i Litve. I malo Ceske. Motor svjeze registriran i servisiran, gume nove, sta's vise. E da, posto je skwo odlucila da se ipak ne boji motora, to znaci da ove godine ne idem sam. A to znaci i jos nekoliko stvari:

1)   Gingerbread Man ide s nama, jadna mu majka. Jebiga, ne pitaj.
2)   U voznju cemo morati ubaciti i red kulture
3)   Voznja ce biti cestovna, osim ako, dakako ;-)

Prvi dan, za zagrijavanje do Bratislave

Krenusmo mi tako, oko 8:00h, nakon kave, kutije cigara i neizostavnog kenjca. Da dobijemo na vremenu, do Cakovca smo koristili autoput. Znam, znam, KTM 950 Adv i autoput, jos na cepastim gumama – sramota... mog'o sam komotno i na  novoj  Super Tenere krenuti, da budem papak do kraja. Ajd, bar mi Gingerbread man podize coolnes faktor. Evo i slike sa prve pus pauze blizu Cakovca. Nije bas neka, funkcija joj je cisto da upoznate Gingerbread Man-a:

U Murskom Srediscu prelazimo u Sloveniju. Tu negdje sam kihnuo i nakratko zatvorio oci, kad eto ti nas u Madjarskoj. Rute sam planirao u  „shortest“ umjesto „quickest“ varijanti, pa je tu i tamo ipak bilo malo voznje i po neasfaltiranim podlogama:

Uskoro smo u Austriji i pijemo kavu (za 5 eur nabijem ih bogate) uz Neusiedler See.
Srecom pa je skwo ufatila vel'ku baju, pa nismo trosili za rucak:

Jebenti jes dobra ta EU, prolazis granice bez cekanja. A imaju i hrpu ovih vrtuljaka:

Malo pomalo eto ti nas u Bratislavi. Prvo smo se smjestili u kampu:

To je ujedno bio jedini dan da smo kampirali. Dzabe sam teglio sator. A sator neki jeftilen iz Turbo Sporta, za 100 osoba, tezak k'o nakovanj jebem mu se s materom, jedva sam skidao poklopac kofera.

Marendali mesni doručak iako nije bilo jutro, pa je slijedio red razgledavanja:

Eto, malo smo prosetali, popili sok od kole na potezalicu i nazad u kamp na spavanje.

Drugi dan – do Krakova

Rano budjenje, pakuj sator, trazi kavu, popij kavu, kenjac. Opicili smo dijagonalno preko Slovacke prema Visokim Tatrama. I opet je bilo malo offroad sekcija. Dobre su te „shortest“ rute.

Napravili smo pauzu na jezeru Liptovska Mara gdje smo vidjeli ove brodolike vikendice. Kič. Ima takva kuća kod Ciste Provo, bolja mi je ta ;-)

Pomalo se priblizavamo Tatrama, sto je dobro jer je krajolik ljepsi i temperature su nize:

Lokalnim cesticama obilazimo Tatre na sjever i stizemo u Zakopane, glavno Poljsko zimovaliste. Mjesto cini se vrlo dobro zivi od turizma. Sve je fino uredjeno, cak pomalo  sterilno. Nu par fotaka:

I jos jedna sparna slika Tatri (ili Tatara, 'ko ce ga znat' kako se to pise u genitivu)

Zapravo smo htjeli spavati u Zakopaneu, ali k'o prstom u govno pogodili smo dan kada se u gradu odrzava neka proslava/festival. Mjesto je puno k'o sipak, pa odlucujemo danas stici do Krakowa. Povuci, potegni i eto nas.  Nasli smjestaj i na spavanje. Umorni smo, razgledati cemo grad sutra.

Treci dan – Krakow i put do Varsave

Budjenje, kava, cigare i znate sto vec. Pa onda  opet red kulture. Ako ste u prilici, svakako posjetite Krakow. Mi smo ga vrlo kratko pogledali jer ja imam crve u guzici, a Gingerbread Man je ostao sam s motorom ilegalno parkiranim na trotoaru pa se brinemo za njega. Njega = motor. K'o jebe Gingerbread Mana, on ce se snaci nekako. Clox je pisao puno opsirnije o Krakowu pa pogledajte njegov putopis.  Mi prilazemo samo nekoliko slika:

A vidi auta krutemazo, dosad mi je golf II dizel bio najbolji auto, ali ovaj ga sije po svim parametrima:

Dobro, red razgledavanja smo rijesili, sad picimo prema Varsavi. Skwo bi kao jos malo landrala po Krakowu,  al' rek'o nemoj ti meni sugerirat'. Predvecer ulazimo u Varsavu, nu jos par slika. BTW, moram pohvaliti Ane kako se uvjezbala u fotografiranju iz voznje. BTW2, Varsava je velika, usr'o sam se od straha.. Bar duplo je veca od Sinja.

.

Cetvrti dan – Varsava i put do Vilniusa

Spavali smo u hostelu koji ima video nadzor na parkingu, pa sa nisam bojao za KTM-a, a bogami ni za Gingerbread Man-a. Ujutro jos malo razgledavanja. Ovo je ostatak zida kojim je bio ogradjen zidovski geto za vrijeme WW2:

Fora kafic:

Jos par slika:

Sto bi Bare rekao, vrijeme je da se krene. Sljedeca stanica – Vilnius. A na putu tamo smo posjetili Treblinku, jedan od najvecih konc. logora:

Nisam ranije napisao - Poljska je ravna k'o tepsija, a promet gust. Ali Poljaci imaju dobru foru na otvorenoj cesti – micu se prema rubu ceste kad ih pretices(i ovi iz suprotnog smjera isto) tako da se preticanja obavljaju skoro bez imalo cekanja. Nakon sto smo presli granicu sa Litvom, odabrali smo (random) lokalnu cestu kojom se bilo bas lijepo voziti. Brezuljci, suma, grubi asfalt, prometa nije bilo ni 10% u odnosu na Poljsku – milina.

Peti dan – Vilnius i put do Rige

Jebote, previse tipkam. Morat' cu ili manje tipkati ili smanjiti font, nestaje mi prostora na disku. Nisam siguran da ce smanjivanje fonta pomoci, ali tako kazu u reklami za Makro Mikro.  No dobro, gdje smo ono stali? A da! Vilnius. Sto da vam napisem o Vilniusu, a da nije na wikipediji? Hm... jedino sto cu napisati je da hrpa auta ima after-market alarme koji su vrlo osjetljivo nastimani pa smo ih pomocu nasih mocnih Wings auspuha okinuli preko nekoliko. Par slika:

Posto se ne moze setati po gradu na taste, prvo dorucak. Jest da je malo pederski dekorirano za nas seljake, ali nema veze, bitno je da je masno:

A onda setnja po gradu:

Valja nam putovati dalje, prema Rigi. Jedna putna i to je to, Rigu cemo razgledavati sutra.

BTW, danas je prvi dan da nas je uhvatio pljusak, nataknem ga na japanca, ali imali smo srece da smo taman bili par minuta od smjestaja. Jedino je Gingerbread Man kisnuo cijelu noc.

Sesti dan – Riga,  put do najsjevernije tocke naseg putovanja i krug po Baltickoj obali

Riga je bio jedini grad gdje smo platili parking. I to cca 3 eur za 1h (privatni parking u centru). Na svim drugim mjestima smo parkirali „po balkanski“, ali bez posljedica.

Jebote, macka od 100 kila na vrucem limenom krovu:

Od Rige obalom krecemo prema Kolki, mjestascu i istoimenom rtu na sjeverozapadu Latvije sto je ujedno i najudaljenija tocka naseg putovanja. Na toj ruti nam se dogadja i jedina riskantna situacija na putu. Naime, u Latviji ponekad znaju rupu na cesti „zakrpati“ sljunkom koji je iste boje i istog granulata kao i asfalt. E pa sunce ih ne ogrijalo, znas kako je kad u zavoju naletis na takvu zakrpu duljine 2-3 metra sa 100+ km/h? Zajebato – eto tako je srca ti irudova...

Na obali je svjeze vrijeme i lagano puse vjetar, spas nakon za mene  relativno vrucih dana.

I eto nas na Kolki:

Ili postoji greska u karti, ili se rt pomice:

Sve od sada pa nadalje se moze brojati pod povratak kuci. Od Kolke prema jugu nas je docekalo par desetaka km autoput-olikog makadama. Primjetite brzinomjer(laze tocno 5 km/h), a primjetite i skwo. Ne vristi, ne pokusava se baciti sa motora, vec slika. Kewl.

Da sam bio sam, tu bi bila idealna prilika za testirati paris-dakar brzine. „Radovane, crni Radovane“ (tm)(r)(c), 'ko te nagovori da povedes zenu ;-)
A i Gingerbread Man se usro pa nisam dalje dodavao gas.

Gingerbread Man se oporavlja od soka dok mi negdje postrance marendamo:

Karakteristicna kucica za razbacana sela od po par kuca:

Dan smo zavrsili u Klaipedi, turistickom gradu na zapadnoj obali Litve gdje smo se propisno izyebali dok smo nasli smjestaj. Toliko za danas.

Sedmi dan – natrag do Poljske

Napravili smo jos jedan mali izlet, ovaj puta do jugozapadnog ruba Litve, blizu granice sa Ruskom enklavom (podrucje Kaliningrada). U Rusiju nismo mogli jer nemamo vize.

I opet nas je malo uhvatila kisa, no nista strasno:

Popili smo kavu u restoranu cekajuci nece li kisa prestati, a posto nije izgledalo da hoce, otisaom sam do motora po kisnjake, a kad tamo, kobili reko kobili se nado, neki brko mi petlja po motoru. „Reko zajebi, ja sam sef“ (tm)(r)(c), odbij od motora sirotinjo. A covjek mi je zapravo radio uslugu. Motor je bio parkiran na bocnu nogaru  i uslijed kise je nogara propala i za sobom (cudo jedno) povukla i motor na bok. Pa ga je covjek podigao i podmetnuo neku letvu pod nogaru. Bolje on nego ja, jos da bruh dobijem irudati.

Dobro, dosta sranja, put pod noge, opet malo uz offroad izletice powered by Garmin:

I tako malo pomalo stigosmo do grada Lomza u Poljskoj, gdje smo nasli smjestaj u roku od 4 sekunde (naglo kocenje kod znaka za motel i to je bilo to, smjestaj rijesen).

Osmi dan - kroz Poljsku i Cesku polako kuci

Posto zapravo idemo kuci, nema danas puno razgledavanja vec samo voznja.

Samo dvije putne slike, prva sa sa nepoznate lokacije gdje nismo dali da nas radovi i znakovi za zabranjen promet zaustave:

I druga, sa jos jedne off road mini dionice:

Spavamo pored simpaticnog grada Olomouc, na ugodnoj a'la Gorski Kotar klimi. I da, jucer smo skoro pregazili 3 mlade srne. Ponasale su se kao pjesaci u Zagrebu, cekaju uz cestu da dodjes na desetak metara od njih, pa onda zakorace...

Deveti dan – odosmo mi svojoj kuci

Proslo je punih osam dana, izokretao sam oboje gace po 4 puta i to je to – moramo kuci.
Ovaj puta se ne zajebavamo sa najkracim rutama nego k'o zadnji papci kupujemo austrijsku i slovensku vinjetu i autoputom prema kuci. Da si pribiljezim zasto je ovo najgluplji dan puta:

1)   put je gotov i sad se samo treba dokopati kuce po dosadnom autoputu
2)   zakeljio sam vinjete po svojim prekrasnim WP vilicama i time si srozao coolnes faktor na minimum
3)   k'o zadnji papci smo stali na autocesti da bi nesto rucali i platili neke sugave bolonjez spagete 18 eura. Jebes 18 eura, ali osjecam se k'o idiJot.

Ovo je zadnje (17. jubilarno) tankanje negdje izmedju Beca i Graza i to je ujedno i zadnja slika sa naseg puta.

I to je to. Gotovo za ovu godinu sto se duljih djireva tice. Znam da nisam dao puno konkretnih informacija o putu, vise sam kenjao da popunim necime prostor izmedju slika, ali sto je tu je.

Pozdravlja vas Gingerbread Man i moja skwo.

KONIEC

Evidentirano
"Mene peće savjest za svakog klijenta kojem sam prodao krivi brand" (c)(tm)(r) by joke

Najprodavaniju knjigu u Hrvatskoj potpisuje Nives Celzijus. Najprodavanije motore u Hrvatskoj potpisuje Yamaha.

zokx

• Vozi: BMW K1200R Sport
Odg: Gingerbread Man, skwo i ja na road tripu do Latvije
« Odgovori #1 : 22. Kolovoz 2010, 00:06:37 »

Najs :palacgore: Kul vlaški komentari :palacgore:
Evidentirano

picoda

• Vozi: Tenere
« Odgovori #2 : 22. Kolovoz 2010, 01:16:37 »

Mi lajk veri mač  :palacgore: :palacgore:  :palacgore:

Kakva je Uvex Enduro?
Evidentirano

vladof

• Vozi: quad
« Odgovori #3 : 22. Kolovoz 2010, 06:44:58 »

lijepo nema kaj  :palacgore:
Evidentirano
Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne: svemir i ljudska glupost
samo što za svemir još nismo sigurni !

lb

« Odgovori #4 : 22. Kolovoz 2010, 08:42:31 »

Kakva je Uvex Enduro?

Hm, nisam isprobao puno takvih kaciga pa ti ju ne mogu preporuciti jer ne znam kakva je konkurencija.
Moji dojmovi:
1) dobra za soft enduro voznje jer je lagana, prozracna i pregledna (veliki vizir)
2) cini mi bucna na cesti
3) silt je na skidanje sto je dobro ako vozis brze. ja ga ne skidam i silt mi zna zadavati probleme kada puse bocni vjetar
4) mana: vizir ne dihta dobro

btw, postoji i carbon varijanta koja je laksa, ali i duplo skuplja...
Evidentirano
"Mene peće savjest za svakog klijenta kojem sam prodao krivi brand" (c)(tm)(r) by joke

Najprodavaniju knjigu u Hrvatskoj potpisuje Nives Celzijus. Najprodavanije motore u Hrvatskoj potpisuje Yamaha.

makazica

• Vozi: LC 4 Adventure
« Odgovori #5 : 22. Kolovoz 2010, 09:25:32 »

Vrlo dobro mladiću! KTM zdržo?

Ana ima vrlo fancy oblekicu, ti si birao?

I kak si ti, molim te, digo natovareni KTM na centralnu nogaru, a? Ajd priznaj ko je još išo s vama?

:palacgore: :palacgore:

lb

« Odgovori #6 : 22. Kolovoz 2010, 12:06:58 »

Vrlo dobro mladiću! KTM zdržo?

cudo jedno za austrijsko smece, ali je.  :shock:
osim sto je straznja guma (TKC 80) amen...

Ana ima vrlo fancy oblekicu, ti si birao?

jes, haj tek. ali posto ce ju imati godinama, kupili smo kvalitetno. isplati se. ja sam joj predlozio sto da uzme, a naravno da joj se moralo i vizualno svidjeti.

I kak si ti, molim te, digo natovareni KTM na centralnu nogaru, a? Ajd priznaj ko je još išo s vama?

kao sto pricasmo, cimnes ga par puta naprijed - natrag i ide nekako. ne bas super lagano, ali ide
Evidentirano

snajper

• **
  • Vozi: LC8 ADV
« Odgovori #7 : 22. Kolovoz 2010, 12:21:39 »

Kako ti se pokazao ovaj touring vizir,meni je ružan ko lopov,ali mi se čini
da je puno bolji od serijskog!?
Evidentirano

lb

« Odgovori #8 : 22. Kolovoz 2010, 12:43:29 »

Kako ti se pokazao ovaj touring vizir,meni je ružan ko lopov,ali mi se čini
da je puno bolji od serijskog!?

i meni je ruzniji od serijskog, ali dobro stiti od vjetra  :palacgore:
Evidentirano

Zrile

• gospodicna arhitektica
  • Spol: Ženski
  • Vozi: valjčić po ormaru
« Odgovori #9 : 22. Kolovoz 2010, 12:53:46 »

meni se najviše zdopao Gingerbread man!!!! slatko!! :inlove:

sa mnom uvijek gospodin Kroko putuje  :mrgreen:
Evidentirano
Zrülle m.i.a.u. :maca: // voditeljica Samba programa u centru afro-brazilske kulture http://www.facebook.com/pages/Samba/109917175803525
Padi OWD   :mornar:

picoda

• Vozi: Tenere
« Odgovori #10 : 22. Kolovoz 2010, 17:26:19 »

Hm, nisam isprobao puno takvih kaciga pa ti ju ne mogu preporuciti jer ne znam kakva je konkurencija.
Moji dojmovi:
1) dobra za soft enduro voznje jer je lagana, prozracna i pregledna (veliki vizir)
2) cini mi bucna na cesti
3) silt je na skidanje sto je dobro ako vozis brze. ja ga ne skidam i silt mi zna zadavati probleme kada puse bocni vjetar
4) mana: vizir ne dihta dobro

btw, postoji i carbon varijanta koja je laksa, ali i duplo skuplja...

Godinama nosim jednu kacigu koja je pred raspadom. Istu ovu ko i tvoja zena. Problem je sto ih imam jos nekoliko doma, a probao sam skoro sve, (od fensi "Ewan" Arai, preko BMW enduro kacige do onih potpuno nepoznatih), i jos uvijek mi ta S4 najbolje sjedne. Iako je bucna, vizir se ne dize dovoljno, ne dihta i jos sto drugih musica. Vjerovatno problem u tintari.  :mrgreen:
Znam za tu karbon, Putnik je nosio pa sam malo probao.

No, manimo se mojih naglavnih problema i vratimo se putovanju. Ima kakva karta cijelog puta?
Evidentirano

Frgich

• Vozi: o V Strom 1000 DL K6
« Odgovori #11 : 22. Kolovoz 2010, 17:56:17 »

Nice pisana riječ  :mrgreen: a ni slidže nisu lose  :palacgore:

Pitanje za 60 csx, koliko je ekran pregledan u voznji, tj dal je dovoljno velik, fala  :palacgore:
Evidentirano
If you wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu

lb

« Odgovori #12 : 22. Kolovoz 2010, 18:59:07 »

No, manimo se mojih naglavnih problema i vratimo se putovanju. Ima kakva karta cijelog puta?

nazalost nemam track-ove, nisam ih skidao sa GPS-a pa su se trackovi prepisivali jedan preko drugoga...
ovdje je vrlo okvirna ruta koje se nisam bas drzao:

dosta mi je tesko tocno regenerirati jer smo dosta koristili manje ceste... ako te nesto konkretno zanima, pucaj pa cu probati bolje nacrtati

@frgich - ja sam sasvim zadovoljan sto se tice preglednosti na 60 CSx, jedino su tipke relativno male za koristenje u rukavicama, ali navikao sam se...
Evidentirano

AnteK

• Vozi: XTZ 680 Tenere
« Odgovori #13 : 22. Kolovoz 2010, 21:31:26 »

:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: +
Evidentirano
U bejrutu arapi kipara u tur jebu. Bolje da su konjaka nam dali, nego sise kad smo bili mali!

davor_77

• **
« Odgovori #14 : 22. Kolovoz 2010, 22:30:06 »

:palacgore:
Evidentirano

jolly the roger

• Vozi: smijesne ljude gore dole po svom njezniku
« Odgovori #15 : 23. Kolovoz 2010, 00:06:16 »

e jebo mene mali pas ak ja tebi ne sabotiram te tvoje drle da mi nemoš vadit mast s tim putovanjima.
Evidentirano
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE

svakak

• Vozi: Yamaha Tenere 1VJ
« Odgovori #16 : 24. Kolovoz 2010, 14:44:22 »

Niti jedno crkavanje, zaribavanje, otpadanje točkova, pucanje volana, problem s gorivom, gašenje motora na kiši... još će ispasti da se tim KTM-om može na neki dalji put  :misli:

Da nemaš možda još koju sliku iz Treblinke? Silno me zanima ta tematika i samo čekam slobodnog vremena da skoknem do Auswitza, pa ono možda da bacim oko i na Treblinku.

Evidentirano
Sve su gljive jestive, neke samo jednom.
http://togs.biz/josip

lb

« Odgovori #17 : 24. Kolovoz 2010, 16:00:12 »

Niti jedno crkavanje, zaribavanje, otpadanje točkova, pucanje volana, problem s gorivom, gašenje motora na kiši... još će ispasti da se tim KTM-om može na neki dalji put  :misli:

znam da ce mozda zvucati kao SF, ali cak ne moras dolijevati ulje prilikom svakog tocenja  :poke:
dodjes kuci s puta od 4.500 km, a stangica nije suha  :ohne:

Da nemaš možda još koju sliku iz Treblinke? Silno me zanima ta tematika i samo čekam slobodnog vremena da skoknem do Auswitza, pa ono možda da bacim oko i na Treblinku.

od radnog kampa su ostali samo temelji. treblinka je sada zapravo samo spomen podrucje, pa se osim ovoga na fotkama nema sto puno vidjeti. postoji mali muzej, ali je bio zatvoren kad smo mi bilo pa ga ne mogu komentirati. imam jos par fotaka, ali sve su slicne ovima gore...
Evidentirano

dovla

• **
  • Vozi: Husaberg FS570
« Odgovori #18 : 25. Kolovoz 2010, 10:55:11 »

MOže par informacija jer idem u srijedu za Rigu? Jel im valuta još Lat ili euro? Malo sam tražio po netu, kao do 2012 bi trebali uzet euro a vidim da si ti parking plaćao u eurima. Jel skupo, klopa, cuga i to? Smještaj sam jako povoljno našao a načuo sam da je inače dosta skupo. Kakva je Riga, jel se ima šta vidjeti? Eto eko još nešto možeš dodati bio bi zahvalan!  :palacgore:
Evidentirano
www.folding.hr  - prijevoz i usluge, maloprodaja (online shop)

lb

« Odgovori #19 : 25. Kolovoz 2010, 15:36:54 »

MOže par informacija jer idem u srijedu za Rigu? Jel im valuta još Lat ili euro? Malo sam tražio po netu, kao do 2012 bi trebali uzet euro a vidim da si ti parking plaćao u eurima.

Valuta je jos uvijek Lat, ja sam to preracunao. Hrpa mjesta ima POS, pa ti je najednostavnije koristiti karticu.
Mi smo vecinom peglali obicnu Maestro karticu tekuceg racuna. Po meni - ne trebas nosati puno gotovine...

Jel skupo, klopa, cuga i to? Smještaj sam jako povoljno našao a načuo sam da je inače dosta skupo.

Cijene su (bar po onome sto smo mi trosili) nesto malo nize nego u  ZG. Sto se cuge/klope tice - izbor je velik, od fensi smensi restorana ispred kojih su parkirani Porschei i M5-ice do mjesta na kojima mozes jesti i popiti za 50-ak kn. Bez problema si mozes izabrati sto god ti se uklapa. Ako zelis trositi puno - imas gdje. Ako zelis uredan obrok/pice za ne previse novaca - opet imas gdje.

Kakva je Riga, jel se ima šta vidjeti?

Meni je grad jako simpatican. Centar je fino sredjen, stare gradjevine, uredjena procelja bolje nego u ZG, kocke umjesto asfalta i tako. Kroz cijeli grad vijuga rijeka. Sto se tice razgledavanja, nije prevelik pa i ako si ogranicen vremenom imas sto za vidjeti u jedno prijepodne. Ovisno o interesima/zeljama/vremenu, pogledaj ovaj vodic (imas i PDF verziju za download), siguran sam da ces si nesto moci odabrati:

http://www.inyourpocket.com/latvia/riga

Mi smo se prosetali po centru samo jedno prijepodne, usli u katedralu (u dvoristu je i muzej) i gibali smo dalje.
Evidentirano

dovla

• **
  • Vozi: Husaberg FS570
« Odgovori #20 : 25. Kolovoz 2010, 16:03:28 »

Hvala puno! Tamo sam od srijede do nedjelje tako da imam vremena za obilazak. Sto se tice cijena, najbitniji nam je pivkan, ipak idemo na tekmu ;)

pozdrav
Evidentirano
www.folding.hr  - prijevoz i usluge, maloprodaja (online shop)

bev

• **
« Odgovori #21 : 25. Kolovoz 2010, 16:05:40 »

Lijepo  :palacgore:!
Evidentirano

boomer1309

• **
  • Vozi: versys
« Odgovori #22 : 30. Kolovoz 2010, 16:55:20 »

naaaajs  :palacgore: :palacgore: :palacgore:
tek sam sad vidio ovaj putopis... Baltik rulez  :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
aa?

Q

• *
  • Vozi: kateem biciklo O.o
« Odgovori #23 : 05. Rujan 2010, 13:59:17 »

Dovezoh se Gugl busom u temu vođena razgovorima od sinoć, imam par komentara  :mrgreen:

Prvo, vidim da vam je bilo jako lijepo. Što mi je drago, jer volim kad očito da se netko dobro proveo. Na koncu, može li vam biti loše? Fkors, ne.
Drugo, hanuma t'ima mnogo dobre hlače  :palacgore:, koja firma i model?
Treće, najveći favorit od slika (motiva) mi je mačka na vrh tornja  :mrgreen:

I, ono što me najviše zbunjuje i traži objašnjenje - koja je simbolika Đumbir-lebovog čiče? Postoji li kakva pozadinska priča ili?

Pozdrav oboma  :palacgore:
Evidentirano
Bakterije su jedina kultura koju neki ljudi imaju.

http://svartberg.org

biker4life

• Vozi: '03 180 SP; '06 FZ1 S
« Odgovori #24 : 05. Rujan 2010, 14:18:51 »

Slike su :palacgore: .

lb

« Odgovori #25 : 05. Rujan 2010, 15:28:27 »

Drugo, hanuma t'ima mnogo dobre hlače  :palacgore:, koja firma i model?

Vanucci Ventus III, kupili u Louisu. Hanuma je zadovoljna  :palacgore:

I, ono što me najviše zbunjuje i traži objašnjenje - koja je simbolika Đumbir-lebovog čiče? Postoji li kakva pozadinska priča ili?

nemere se to objasnit' , morat' ces pitat hanumu. vjerojatno je objasnjenje isto kao i za cinjenicu da sve stvari moraju imati ime, pa tako recimo imamo kalorifer koji se zove Mia.  :ohne:

Pozdrav oboma  :palacgore:

:wave:
Evidentirano

makazica

« Odgovori #26 : 05. Rujan 2010, 21:55:58 »

Vanucci Ventus III, kupili u Louisu. Hanuma je zadovoljna  :palacgore:

nemere se to objasnit' , morat' ces pitat hanumu. vjerojatno je objasnjenje isto kao i za cinjenicu da sve stvari moraju imati ime, pa tako recimo imamo kalorifer koji se zove Mia:ohne:

:wave:

:LOL:

Kompresor se onda zove Veljko.....hommage tvojoj ženi.

:mrgreen:

clox

• Vozi: Tenere Picasso, DT domaći trobojni, TW
« Odgovori #27 : 05. Rujan 2010, 22:20:07 »

Dovezoh se Gugl busom u temu vođena razgovorima od sinoć...

pa nemreš vjerovat da nisam prije naletio na temu!
nakon pročitanog žao mi je da nisam sinoć tražio da mi se potpišete na salvetu  :mrgreen:
možda si jedino malo previše opsjednut....znaš čime  :mrgreen:

jolly the roger

« Odgovori #28 : 05. Rujan 2010, 23:05:30 »

:LOL:

Kompresor se onda zove Veljko.....hommage tvojoj ženi.

a Duško? :misli:
Evidentirano

Grangers

• **
  • Vozi: e živote lutalico....
« Odgovori #29 : 06. Rujan 2010, 00:45:59 »

nazalost nemam track-ove, nisam ih skidao sa GPS-a pa su se trackovi prepisivali jedan preko drugoga...
? :misli:
Trebao bi ih imati
Spoji uređaj na komp... -> MENU-> Interface -> USB Mass Storage
i trebali bi ti tu biti svi trackovi u gpx formatu po danima (datumima)
Evidentirano

Okica

• **
  • Vozi: xt350
« Odgovori #30 : 06. Rujan 2010, 16:08:02 »

sad naletila na pisaniju.

lijepo, lijepo! -> to onako od srca!

slike su super, teksta bi moglo malo više.  :palacgore: -> to onako jer mora tvornički :wink:
Evidentirano
Kad naiđeš na nešto što je dobro, prvo što trebaš napraviti je potražiti nekog s kim to možeš podijeliti.
Na taj se način dobro širi do najudaljenijih kutaka svijeta.
Što je dobro.

lb

« Odgovori #31 : 06. Rujan 2010, 23:16:37 »

? :misli:
Trebao bi ih imati
Spoji uređaj na komp... -> MENU-> Interface -> USB Mass Storage
i trebali bi ti tu biti svi trackovi u gpx formatu po danima (datumima)

fala, ali da bi to radilo, neki kreten se prvo mora sjetiti upaliti opciju "log track to data card" umjesto da ih sprema na uredjaj i drzi opciju "wrap when full" upaljenu...  :budo:
Evidentirano

pelizzari

• **
  • Vozi: atlantic 250, GS 500
« Odgovori #32 : 12. Rujan 2010, 23:25:08 »

vrlo nadahnjujući opis putovanja sa odličnim fotkama  :palacgore: :palacgore:

rodorodo

• **
  • Vozi: ponekad
« Odgovori #33 : 15. Rujan 2010, 08:12:51 »

Taman idem na posao, pred kompjuter sam si stavio doručak, lagano da vidim šta ima novoga na forumu, mislim se samo da bacim oko pa gas. Kad ono interesantan putopis (text je zbilja cool). Zablesim se u putopis i čitam i čitam i normalno radno vrijeme je več počelo a još doma pred kompjuterom. Do posla moram smislit dobar izgovor zašto kasnim. Hmmm...  :misli:  :misli:
Super si svoje mišljenje preneo na tipkovnicu. Netrebaš se brinuti, ispao si cool.  Pozdrav.

Evidentirano

lb

« Odgovori #34 : 09. Listopad 2010, 18:25:12 »

Vrlo tužna vijest... danas je negdje između Gline i spomenika na Petrovog gori Gingerbread Man razdužio kašiku. Samoubio se, i to iz zasjede... nisam ni skužio kad se bacio s motora...  :shock:

Sad moram vidjeti ima li na OMV-u koji blizanac , da skwo ne bude tužna  :shock:

Evidentirano

clox

• Vozi: Tenere Picasso, DT domaći trobojni, TW
« Odgovori #35 : 09. Listopad 2010, 19:38:09 »

Sad moram vidjeti ima li na OMV-u koji blizanac , da skwo ne bude tužna  :shock:

imam ti ja dva rezervna u kombiju
mogu ti dati jer sam sad ubacio raka (iz Male sirene), pa je ravnoteža uspostavljena  :mrgreen:

makazica

« Odgovori #36 : 10. Listopad 2010, 21:29:20 »

Laka mu enduraška zemljica. Ili mu je više dopizdilo kak voziš.

Okica

• **
« Odgovori #37 : 11. Listopad 2010, 09:37:42 »

Vrlo tužna vijest... danas je negdje između Gline i spomenika na Petrovog gori Gingerbread Man razdužio kašiku. Samoubio se, i to iz zasjede... nisam ni skužio kad se bacio s motora...  :shock:

a žao!
baš mu je mjesto bilo dobro!
 :?
Evidentirano
Kad naiđeš na nešto što je dobro, prvo što trebaš napraviti je potražiti nekog s kim to možeš podijeliti.
Što je dobro.

Okica

• **
« Odgovori #38 : 11. Listopad 2010, 09:38:29 »

mogu ti dati jer sam sad ubacio raka (iz Male sirene), pa je ravnoteža uspostavljena  :mrgreen:

rak je živ!!!  :shock: :shock: :shock:

svaka čast majstore!  :palacgore: :LOL:
Evidentirano
Što je dobro.

Sine BMW

• **
« Odgovori #39 : 11. Listopad 2010, 10:24:16 »

Izvrsno!  :D
Evidentirano

Adventurer

• **
  • Vozi: Kawasaki Z 750S
« Odgovori #40 : 11. Listopad 2010, 13:00:34 »

Tek sad naišao na ovo.
Super šaljivo opisano tekstom i fotkama.  :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
Pozdrav moto-putnicima ma gdje bili !

http://vimeo.com/37868842

tiki

• **
  • Vozi: KTM Adventure 640
« Odgovori #41 : 11. Listopad 2010, 13:01:45 »

Susjed, ja sam samo proučavao gume i motor, nisam ti namjeravao drpiti lutka.
Nadam se da se nisi prepao, jer slutim da ti je OrMar odmah skrenuo pažnju da ti se oko ADVa mota tip kojeg on pozna i koji voli prevrtati motore?! :-)

Evidentirano

lb

« Odgovori #42 : 11. Listopad 2010, 13:08:20 »

Susjed, ja sam samo proučavao gume i motor, nisam ti namjeravao drpiti lutka.
Nadam se da se nisi prepao, jer slutim da ti je OrMar odmah skrenuo pažnju da ti se oko ADVa mota tip kojeg on pozna i koji voli prevrtati motore?! :-)

upozorio me  :mrgreen: :palacgore:
onaj veliki debeli sto je sjedio s nama je bio u niskom startu, pa ti vidi  :mrgreen:
Evidentirano

makazica

« Odgovori #43 : 11. Listopad 2010, 13:15:46 »

onaj veliki debeli sto je sjedio s nama je bio u niskom startu, pa ti vidi  :mrgreen:

A gdje li ste se vi to sreli i vozili, a da ja to nisam znao.....??

Dobro, dobro.....

M.

lb

« Odgovori #44 : 11. Listopad 2010, 13:25:23 »

A gdje li ste se vi to sreli i vozili, a da ja to nisam znao.....??

Dobro, dobro.....

M.

sreli se u kvartu na kavi, prije nego sam se išao voziti u subotu...  ja sam isao malo istrazivati(sam), a nisam zvao nikoga jer nisam znao hoce li đir biti debilan ili ne... pa da vas ne navlačim...
vidi žumberačku temu, tamo je track, možeš sa mnom sljedeći put, naravno  :palacgore:
Evidentirano

makazica

« Odgovori #45 : 11. Listopad 2010, 13:26:46 »

sreli se u kvartu na kavi, prije nego sam se išao voziti u subotu...  ja sam isao malo istrazivati(sam), a nisam zvao nikoga jer nisam znao hoce li đir biti debilan ili ne... pa da vas ne navlačim...
vidi žumberačku temu, tamo je track, možeš sa mnom sljedeći put, naravno  :palacgore:

tiki na trešnjefci  :shock:

Jel bar batina dobio?

jolly the roger

« Odgovori #46 : 12. Listopad 2010, 11:28:57 »

daj se odluči jel veliki il debeli, neznam jel misliš na mene il na OrMara
Evidentirano

Shiverista

• *
  • Vozi: Shiver 750
« Odgovori #47 : 12. Listopad 2010, 17:20:58 »

Slučajno naletio na putopis ........
odusevio me, svaka cast !
duhovit opis sa lijepim slikama. .......
Evidentirano

forgas

• **
  • Vozi: KLE500
« Odgovori #48 : 16. Listopad 2010, 16:16:27 »

Odlično  :palacgore:
I teks i slike.
Poželiš odma sist na motor i krenit
Evidentirano

drabotic

• **
  • Vozi: Z 750 S
« Odgovori #49 : 22. Listopad 2010, 11:50:33 »

jako lijepo!  :palacgore:
Evidentirano
Mess with the best, die like the rest...

Stranger

• **
  • Vozi: Hondu Red Devil
« Odgovori #50 : 25. Listopad 2010, 18:59:51 »

odličan putopis, super slike...:palacgore:
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.242 sekundi uz 15 upita.