Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4  Sve   Dolje

Autor Tema: Yamaha MT-03  (Posjeta: 4104 )

vjetar u kosi

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Versys
Odg: Yamaha MT-03
« Odgovori #50 : 07. Rujan 2010, 23:27:11 »

znas da motor ne valja kad ga Joke u vec tri stranice nije dosao obraniti  :LOL:
Evidentirano

Incredible

• U bannani
  • Vozi: Slonića
« Odgovori #51 : 07. Rujan 2010, 23:47:12 »

sad je samo KRALJ u igri tak da ove druge ni ne stigne pogledat a kamoli obranit :mrgreen:
Evidentirano
ZAGI

Anthony@dj-on-line

• **
  • Vozi: Suzuki gs 500 e
« Odgovori #52 : 06. Studeni 2011, 20:59:47 »

A ja sve zivo na forumu prigleda da vidin nesto lipo o ovome motoru, a brate nigdi nista dobra...sta je zalosno, kupit cu ga jerbo san bokun budale :D
Evidentirano
šaltaj nižu nemoj stat, u a, 100 na sat... :)

sm750

• *
  • Vozi: DD 1.2
« Odgovori #53 : 06. Studeni 2011, 22:32:17 »

pa zasto ne,i meni se svida taj motor dok sam gleda za tu cijenovnu klasu,ima oni neki faktor sta mi se svida kod nekih motora,a kod nekih ne...
pa ako mozes zucu vozit(F.P.mkII 18.16v HGT ABARTH) mos i ovog minarelia... :021:
Evidentirano
Beyond The Speed Of Sound

Anthony@dj-on-line

• **
« Odgovori #54 : 07. Studeni 2011, 10:28:08 »

Baš to :D Govorili su mi da san budala kad san i njega kupia...Volin stvari kojih nema bas puno na cesti :)
Suzuki me je dosad sluzia bez problema ali eto, tia bi nesto novije :)
Evidentirano

draganb

• **
  • Vozi: Shiver
« Odgovori #55 : 07. Studeni 2011, 12:10:14 »

Kul je motor, baš to što kažeš nema ih puno po cesti i nije isfuran. Nije neki turer, tako da ako se večinom voziš po gradu i okolici bez nekih dužih putovanja nemreš fulat s njim.
Loš je ovima koji ga uspoređuju sa z750 i zzr1400 :D

imaš članak u motopulsu ako ta zanima..

http://www.motopuls.hr/images/stories/TESTOVI/T074/074UT_Minarelli660.pdf
« Zadnja izmjena: 07. Studeni 2011, 12:22:58 draganb »
Evidentirano

Anthony@dj-on-line

• **
« Odgovori #56 : 08. Studeni 2011, 06:23:23 »

Nije da ne volin voznju, naprotiv...Obozavan je...Gs-om san napravio 10 000 u 3 miseca  :LOL: A opalio bi s njim i bez problema ture po 400-500 km...Ako bi imao kakav aftermarket vizirčić, ne bi bilo lose
Evidentirano

Anthony@dj-on-line

• **
« Odgovori #57 : 08. Studeni 2011, 06:42:37 »

Procitao test, tnx...Tocno to sto sam mislio...malo vjetar hebe...Ma uredova bi ja to  :azn: Ali mocno izgleda sa stitnicima za ruke...A predpostavljam da trosi negdje oko 6l?
Evidentirano

draganb

• **
« Odgovori #58 : 08. Studeni 2011, 16:53:11 »

Procitao test, tnx...Tocno to sto sam mislio...malo vjetar hebe...Ma uredova bi ja to  :azn: Ali mocno izgleda sa stitnicima za ruke...A predpostavljam da trosi negdje oko 6l?

5-6, da
Evidentirano

passenger

• **
  • Vozi: GSX 1300BK
« Odgovori #59 : 08. Studeni 2011, 17:20:08 »

Baš to :D Govorili su mi da san budala kad san i njega kupia...Volin stvari kojih nema bas puno na cesti :)
Suzuki me je dosad sluzia bez problema ali eto, tia bi nesto novije :)
:palacgore:
tako sam i ja kupija b-kinga,pa neka selo bleji :palacgore:
Evidentirano
kad nenavigajem po moru,onda navigajem po ....... ``KO  TO  MORE``.......crknut al ne molat (suzukija naravno)

Incredible

• U bannani
« Odgovori #60 : 08. Studeni 2011, 22:18:14 »

dobro a di je onaj post u kojem je čovjek "pohvalio" ovaj "vrhunski" proizvod :misli:
Evidentirano
ZAGI

MOONSHIELD

• Vozi: s puknutim blokom i greškom na geometriji vilica
« Odgovori #61 : 08. Studeni 2011, 23:40:44 »

gledam čitam ne vjerujem :LOL:
mt je najudobniji od svih 6 motora koje sam posjedovao, odličan motor za početnike, ovjes i kočnice fenomenalne, pouzdan, ne prebrz, ali može biti i relativno zabavan, pogotovo ako se uspoređuje s er6 :palacgore:
što se cijena rabljenih tiče, ak sam ja svojeg pred 3 godine dao u iznimnom stanju i s dosta opreme za 4600 dok još nije bila kriza, onda nijedan taj iz 2006. sigurno ne vrijedi više od 3500 eura, na stranu to kaj piše po oglasima, činjenica je da je motor djelomično promašen (u pogledu snage, jedan v2 kao u sv-u bi mu legao savršeno), pogotovo za naše podneblje i mentalitet, ali ima i puno većih katastrofa, ovaj je ak niš drugo pouzdan i sigurno neće nikad nikog nigdje ostaviti, ne troši puno
u svakom slučaju, ja sam bio jako zadovoljan motorom iako su svi motori koje sam imao prije i kasnije imali kudikamo više konja..
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

you will never quiet this storm!!

Anthony@dj-on-line

• **
« Odgovori #62 : 10. Studeni 2011, 06:31:05 »

Kazem ti...Ostavlja mene u voznji xtx masu masu. Moja suza drzi tempo samo u 4. na 10k rpm...5 i 6 samo gubi na brzini  :mrgreen: A snaga mi je bitan faktor jer mi je motor B vozilo (nazalost) a uz snazno auto (koliko toliko), nisam u lovaškoj mogucnosti davat i 3-4 000 kn za registraciju motora i odrzavanje (gume, kocnice...)
Gs je tu bio majka, a valjda ce i ovaj...Ipak bi bio noviji...

Ali sad se cisto informiram...Ako sve bude po planu (i ako prodam Gs-a), mogao bi tamo u 5-6 misec :)
Evidentirano

payser

• **
  • Vozi: bivšu pichku uskih bokova..
« Odgovori #63 : 10. Studeni 2011, 06:38:40 »

dobro a di je onaj post u kojem je čovjek "pohvalio" ovaj "vrhunski" proizvod :misli:

Izbrisalo me zato jer sam reko da serem na Moto puls...ma nisam ja mislio da podmećem moto puls u školjku svako jutro,nego sam još uvijek ljut na njihovog test šofera koji je izjavio da je MT super udoban...
Evidentirano
técnica especial de Peter Pan!

MOONSHIELD

• Vozi: s puknutim blokom i greškom na geometriji vilica
« Odgovori #64 : 10. Studeni 2011, 07:10:38 »

pa mt i je super udoban, s time da ja nisam test šofer i nisam u sukobu interesa s nikim i nićim, prodao sam te klavijature jedva jedvice pred 2 i pol godine i to je najveći nedostatak motora osim snage, kaj ga (skoro) nitko ne želi..
na onaj ogromni sic dok sam se zavalio bio sam ko u fotelji :0648:
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

you will never quiet this storm!!

Iceberg

• Gost
« Odgovori #65 : 10. Studeni 2011, 07:18:55 »

Payser jesi li ti već primjetio da tebi niti jedan motor ne valja  :LOL:
Evidentirano

payser

• **
« Odgovori #66 : 10. Studeni 2011, 07:52:19 »

@Ledeno brdo:
       Poznavajući tvoju bol Ledenko,prouzrokovanu otvaranjem uma i konačnog otkrića da voziš talijanski super pouzdani i nadasve udoban motorkotač,jednostavno ti nemogu uzet za zlo komentar :prsti:..

..ja ustvari za radim za jedne specijalne novine,al nesmijem reć koje...Eto odkuda ta količina motora.

No da se vratim na MT03.Udoban je samo prvih sat vremena.Nakon toga je udoban kad je vani -5 pa sjediš u garaži na njemu i misliš.Ili se odeš vozit na tih -5 i obučeš ispod kožnih hlača još dva para hulahopki..Preko 150 km taj motor davi(još kad je ljeto pa onaj bojler ispod sica počne kuvat :banana2:).Zapravo ako imaš preko 100 kg a 1,75 visine isto bi ti mogao biti udoban.Da.

Ajde recimo da je dobar za grad,ali će čovjek tek tu shvatit da će vrlo brzo tražit konkretniji motor,pogotovo ako je početnik.Znaš kako apetiti rastu kad si mlad.I onda će opet biti jedan od onih koji vibriraju preko slike u oglasniku.

Pa zar nije dovoljno da vidiš kako se godinama povlače po oglasnicima za perece i ne prodaju se.Misliš li da je to bezveze??Pokušavam ti samo pomoći da ne švičeš ko ja prije par godina..
« Zadnja izmjena: 10. Studeni 2011, 08:21:08 payser »
Evidentirano

payser

• **
« Odgovori #67 : 10. Studeni 2011, 07:56:09 »

:palacgore:
tako sam i ja kupija b-kinga,pa neka selo bleji :palacgore:
  Bravo!.A koje je to selo?..ako mi je usput da dođem i ja blejat.Možda ti ga otkupim :mrgreen:..da ovi u selu ne dobiju upalu očiju...
« Zadnja izmjena: 10. Studeni 2011, 08:20:28 payser »
Evidentirano

payser

• **
« Odgovori #68 : 10. Studeni 2011, 08:19:15 »

Antone,vidiš ovo?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tako to krene,kao zajebancija,ono "oš,a!?,samo za tebe"...

Evidentirano

draganb

• **
« Odgovori #69 : 10. Studeni 2011, 12:01:16 »

Al se naložio ovaj pajser, i to još u 8 ujutro.

Veliš, dosta ih se prodaje po oglasniku, sigurno zato što ne valjaju. Po tome je z750 najgori motor na svijetu, možeš listat dva dana na njuskalu koliko ih ima. Još kad vidiš da se prodaju noviji za manje love nego MT03 to ti sve govori.

Jedini razlog što ih nema više na cesti je visoka početna cijena. Ako to zanemariš, radi se o najljepšem japanskom nakedu u klasi, jeftinom za održavanje i zabavnim u vožnji. Još k tome može se vozit s A2 kategorijom.

Tvoja usporedba s motorom od 1400 kubika sve govori. Ja osobno takvu kravu od motra nikad ne bih kupio. Kao što ne bi kupio ni audi q7 da se vozim s njim po gradu. Možda kad budem imao 60 godina i strah od zavoja. Al svatko ima svoj ukus.
Evidentirano

Incredible

• U bannani
« Odgovori #70 : 10. Studeni 2011, 12:02:32 »

Al se naložio ovaj pajser, i to još u 8 ujutro.

Veliš, dosta ih se prodaje po oglasniku, sigurno zato što ne valjaju. Po tome je z750 najgori motor na svijetu, možeš listat dva dana na njuskalu koliko ih ima. Još kad vidiš da se prodaju noviji za manje love nego MT03 to ti sve govori.

Jedini razlog što ih nema više na cesti je visoka početna cijena. Ako to zanemariš, radi se o najljepšem japanskom nakedu u klasi, jeftinom za održavanje i zabavnim u vožnji. Još k tome može se vozit s A2 kategorijom.

Tvoja usporedba s motorom od 1400 kubika sve govori. Ja osobno takvu kravu od motra nikad ne bih kupio. Kao što ne bi kupio ni audi q7 da se vozim s njim po gradu. Možda kad budem imao 60 godina i strah od zavoja. Al svatko ima svoj ukus.
objektivnost ti je jača strana a poznavanje materije neupitno :LOL:
Evidentirano
ZAGI

payser

• **
« Odgovori #71 : 10. Studeni 2011, 13:42:38 »

O bože dragi...
       Dio tvog citata se odnosi na retoričku konstataciju,a koju sam iznio u svom postu tada kao sinonim za količinu razočaranja,te kao takav nikako nije prihvatljiv za argument u raspravi,al pošto si prilično stručan,ja se predajem..

Ma znaš što,Anthony?!
 Kupi ga,nećeš pogriješit.Obavezno stavi one štitnike za ruke,bolje čupa s njima.(retrovizore)...

@draganb
Kad ustaješ prije 5 svaki dan,onda ti 8 dođe ko podne,a u podne si već nadrkan :palacgore:
« Zadnja izmjena: 10. Studeni 2011, 15:58:36 payser »
Evidentirano

draganb

• **
« Odgovori #72 : 10. Studeni 2011, 15:06:06 »

Ok ajde, da ne rasprava ne zađe u krive vode, sažetak:

Motor je lijep, jeftin za održavanje i jako ugodan za divljanje po brdima, marofu i svim ostalim dionicama gdje krajnja brzina nije presudna. To je, uostalom, i njegova namjena i kao takav se prodaje.

Ne, nije turer, ne, ne ide 200 i ne, nema zaštitu od vjetra.

Što se tiče udobnosti - mogu ga usporediti samo s jednim motorom kojeg sam vozio više sati u komadu, xj6n. Mt03 je udobniji i manje grije jaja. Imam 187 cm i 80 kila.

draganb out
Evidentirano

Anthony@dj-on-line

• **
« Odgovori #73 : 10. Studeni 2011, 18:32:35 »

A moj Kulaće...Uzea si bkinga??? I kako bi ja onda tebe s 50 ks moga pratit... :(
Ne znan, vidit cu...Gs je u prodaji...Registriran jos pola godine...do tad sam na ljutoj stednji, ako ga prodam, sidam guzicu na nesto novije, sta god da to bilo :)
Evidentirano

passenger

• **
  • Vozi: GSX 1300BK
« Odgovori #74 : 10. Studeni 2011, 18:53:06 »

A moj Kulaće...Uzea si bkinga??? I kako bi ja onda tebe s 50 ks moga pratit... :(
Ne znan, vidit cu...Gs je u prodaji...Registriran jos pola godine...do tad sam na ljutoj stednji, ako ga prodam, sidam guzicu na nesto novije, sta god da to bilo :)

strpljen spašen,nesekiraj se,rješit čemo štogo do lita :palacgore:
Evidentirano
kad nenavigajem po moru,onda navigajem po ....... ``KO  TO  MORE``.......crknut al ne molat (suzukija naravno)
 Str: 1 2 [3] 4  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.129 sekundi uz 15 upita.