@Ledeno brdo:
Poznavajući tvoju bol Ledenko,prouzrokovanu otvaranjem uma i konačnog otkrića da voziš talijanski super pouzdani i nadasve udoban motorkotač,jednostavno ti nemogu uzet za zlo komentar
..
..ja ustvari za radim za jedne specijalne novine,al nesmijem reć koje...Eto odkuda ta količina motora.
No da se vratim na MT03.Udoban je samo prvih sat vremena.Nakon toga je udoban kad je vani -5 pa sjediš u garaži na njemu i misliš.Ili se odeš vozit na tih -5 i obučeš ispod kožnih hlača još dva para hulahopki..Preko 150 km taj motor davi(još kad je ljeto pa onaj bojler ispod sica počne kuvat
).Zapravo ako imaš preko 100 kg a 1,75 visine isto bi ti mogao biti udoban.Da.
Ajde recimo da je dobar za grad,ali će čovjek tek tu shvatit da će vrlo brzo tražit konkretniji motor,pogotovo ako je početnik.Znaš kako apetiti rastu kad si mlad.I onda će opet biti jedan od onih koji vibriraju preko slike u oglasniku.
Pa zar nije dovoljno da vidiš kako se godinama povlače po oglasnicima za perece i ne prodaju se.Misliš li da je to bezveze??Pokušavam ti samo pomoći da ne švičeš ko ja prije par godina..
nemam ni 100 kila ni metar pedeset (1,85 i 80 i neš sitno kila) pa mi nije bio neudoban, a napravio sam nekoliko dužih tura s motorom i nisam osjetio nikakve znakove umora osim boli u vratu (kao i na svim nakedima) i otvrdnutog šupka kao i na svim živim mogućim motorima koje sam vozio duže od 100 km, ali s obzirom da se sjedi uspravno i cijeli si na šupku to je zanemarivo
osim toga, dečko neće kupiti novi motor, nego će kupiti rabljenog, a takvog se u super stanju da dobiti vjerujem i za 3000-3500 € što je super cijena dok vidiš kaj se može još kupiti za tu lovu, osim toga, tu sigurno neće i puno popušiti dok bude ga išao prodavati jer su motori rijetkost i uvijek bude kakva takva potražnja za njima baš zbog posebnosti
trenutno znam dva koja se prodaju, jedan je moj bivši za kojeg vlasnik želi po meni ipak dosta previše, s obzirom da sam mu ga ja prodao pred dvije i pol godine za parsto eura više..
drugi je isto blizu mene, čovjek je prvi vlasnik, ima 57 godina i motor ima 1500 km (2007.), a čovjek ga je kupio za šminku, ali je valjda shvatio da nije za njega i danas mi je rekao da bi ga prodao, iako ko zna kolko je to ozbiljno jer pliva u lovi, a motor nikada nije bio u oglasniku..