Pozdrav svima na forumu.
Prvo i prije svega se moram ispricat zbog prethodnih tema koje jesu buduci planovi, ali ne i aktualni.
Konacno sam definirao i postavio osnove pojekta, te zacrtao sto mi je za uradit i odlucio krenut u tom smjeru.
Sljedeca voznja koju planiram odradit i krenut korak dalje u Long distance driving smjeru je.
Bun Burner Gold 3000 - 4800km u 48h.
Necu vise duzit ni stavljat pravila jer onaj koji to zeli znat moze vidjeti na izvornim stranama Asocijacije.
Krecem
22/09 u 11:00h, mjesto Cromoto kao i prosli put 09 30.
Logistika - Vrhunski covik i malo je rec prijatelj Leo Ljubetic, koji ce ovaj put imat nesto vise posla nego inace.
Satelitsko pracenje - nadam se kao i prije gospoda iz izvanrednog i bezprijekornog M-alarma, momci koji su dali uradili i pokazali vise nego je bilo potrebno i uvik im hvala jer su pokazali i dokazali kvalitetu u kojoj smo uzivali svi i drzala nas ,vas zaljeplene za male ekrane za vrijeme cijele voznje.
Nadam se potpori kao do sada jer vase suosijecanje i podrska mi puno znace kad sam daleko i sam u borbi sa, jedan moj prijatelj bi to nazvao, duhovima u glavi!!!
Uglavnom kad mi je najteze pomisao da ste uz mene olaksa i da snage za dalje, a to nemoze niti jedan energetski napitak ili neznam kakav stimulans.
Uglavnom hvala od srca na podrsci i nadam se da ce onaj gore bit uz mene preko vas jer drukcije nikako neide koliko god se trudio.
Bit ce tesko,krize ce dolazit i prolazit, ali nista sto vec nisam prozivio i prezivio samo se nadam da ce plamen borbe i zelje da to odvozim bit jednako jak kao do sada i da me nece napustit kad bude najgore.
Necu vise bit emotivan, mada uspjeh vecim dijelom tu i pociva,pokusat cu u par slika prikazat rutu i kako izgleda jedan dio skripte o projektu.
Hvala svima na razumjevanju i ispricavam se onima koji osuduju realizaciju ovakve ideje, ali tu sam jednostavno nemocan jer ovo je jace od mene.
S postovanjem
Tonci
http://www.motoexpedition-croatia.com/zanimljivosti/34-zanimljivosti/252-toni-ordulj-intervju