Sritno Tonci.... ali nemogu a da se ne sjetim kako si rekao prije Portugala ".... kad ovo odradim mogu slobodno prodat motor i kupit skuter za po gradu...."
.....mora da taj skuter jos nisu napravili, a i cini mi se da i nece uskoro... 
Pa da ti budem iskren i razmisljam o tome, ali ne bas da cu prodat motor jer me puno toga veze za njega tako da cu ga ostavit, jer na njemu stvaram povjest hrvatskog LDD-a (Lng Distance Driving), a jos tu ima stvari.
Ali razmisljao sam gledajuci dosege ovih amera U Iron Buttu pa sam odlucio, a vec kad vozim te duge ture i postao sam clanom, da odradim i koju paznje vrijednu "u njihovoj domeni" voznju tako da se priupitaju koji je ovo lik iz hrvatske??
Tako da sam odredio projekat koji se satoji od 4 voznje i ako bog da da to odvozim onda sam obecao a toga se drzim da cu stat sa tim jer tada vise nebi imao sto dokazivat ni sebi a ni drugima,a da budem iskren nije toliko ni u dokazivanju nego je jednostavno izazov kojeg osijecam mogu ostvarit.
Ovom voznjom cu ispitat neke stvari, jer osim same voznje ovaj put cu pokusat sistematizirano skupit neku vrstu drukcijeg iskustva i informacija te se pripremit za sljedeci pothvat koji je nesto tezi a time i puno ozbiljniji od ovoga, ustvari najtezi od sva 4.
Nadam se da ce mi ovo sve ic za rukom, a ako bude teskoca onda cemo usporit (mada brzine izmedu 120 i 150 na auto putu i nisu nesto previse) i doc doma sigurno i u komadu jer kako sam spominjao prije tako i sad, ne riskira mi se apsolutno nista jer veliki je ulog u pitanju, ne samo sto se tice mene nego i ljudi oko mene.