zanimaju me iskustva i mišljenja o ovom skuteru, koje su mu dobre i loše strane.......te usporedba sa 50cc 2T......
Ja sam ga podosta proucavao ali mi je malkoc bio premal jer se cesto vozim udvoje, pa sam
zapravo svo istrazivanje usmjerio na Fly 100 koji je vise-manje ista stvar, samo u vecem
pakiranju.
Procitao sam sve moguce clanke na netu o ta 2 skutera i nisam nigdje nasao nista lose o njima,
cak naprotiv, cesto se pisalo da unatoc proizvodnji u Kini ne zaostaju za ostatkom Piaggove ponude
i da oba nude jako puno za ulozen novac.
Sto se tice usporedbe sa 50cc 2T.. s toga sam ja prelazio na veci. Uvjet mi je bio da mi novi skuter
ne bude skuplji za odrzavanje od tadasnjeg Speedfighta 50, da bude brzi (da moze legalno preko
50km/h jer je policija pocela sa gadnim kontrolama u Osijeku pocetkom ove godine) i da obavezno
manje trosi jer se puno vozim, sto zbog posla, sto zbog toga jer nemam auto pa mi je skuter no.1
prijevozno sredstvo.
Po svemu sudeci Fly i Zip su trebali biti jeftiniji za odrzavanje od Speedfighta (jeftiniji dijelovi), i
trosili bi mi bar litru manje (100tka trosi 2,5l/100km).
However, Agility 125 mi je isto bio na popisu, nasao sam ga u izvrsnom stanju sa minimalnom
kilometrazom, a 6,6ks vs 9,3ks znaci jako puno kad se vozis udvoje pa sam ipak uzeo njega.
Sto god od toga uzeo neces pogrijesiti, samo bi vjerojatno bio zadovoljniji sa Fly-om.