Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [Sve]   Dolje

Autor Tema: piaggio zip 100cc 4T----> iskustva, mišljenja  (Posjeta: 2017 )

zeto

• Spol: Muški
  • Vozi: Yamaha TZR 125
piaggio zip 100cc 4T----> iskustva, mišljenja
« : 02. Rujan 2010, 22:20:41 »

zanimaju me iskustva i mišljenja o ovom skuteru, koje su mu dobre i loše strane.......te usporedba sa 50cc 2T......
Evidentirano
- yamaha TZR 125 2RL

milanche

• Vozi: skoro svaki dan...
Odg: piaggio zip 100cc 4T----> iskustva, mišljenja
« Odgovori #1 : 03. Rujan 2010, 00:30:16 »

Za Zipinja 50 ti mogu reci samo da je nepoderiv!! 
Evidentirano

Navigator

• **
  • Vozi: Samo na benzin
« Odgovori #2 : 03. Rujan 2010, 07:39:00 »

4T od 100cc koja se ugrađuje na Zip i Fly je nepoderiva i izuzetno malo troši.Održavanje je u rangu 2T skutera od 50cc,sa tim da je po pređenom kilometru jeftinije jer se izmjena 1l  ulja vrši svakih 5000.Ima filter od ulja koji se ne mjenja nego pere ( to za Minarelijeve mašine 125cc i 250cc koje se ugrađuju u Yamahama ovdašnji prodavatelji naglašavaju kao prednost jer klijenti ne mogu sami
mjenjati filter i ulje.Vozači istih moraju iči u ovlašteni servis da pitaju gdje se nalazi i kako se mjenja filter ulja kojega nema).Mašina 100cc prelazi izuzetno puno kilometara uz normalno održavanje.Dosta ih koriste razne dostave zbog niske cijene po pređenom kilometru.
Evidentirano
PRODAJE SE YAMAHA MAYESTY 400 SA 900 KM ,
www.promoto.hr

zeto

« Odgovori #3 : 03. Rujan 2010, 08:25:37 »

4T od 100cc koja se ugrađuje na Zip i Fly je nepoderiva i izuzetno malo troši.Održavanje je u rangu 2T skutera od 50cc,sa tim da je po pređenom kilometru jeftinije jer se izmjena 1l  ulja vrši svakih 5000.Ima filter od ulja koji se ne mjenja nego pere ( to za Minarelijeve mašine 125cc i 250cc koje se ugrađuju u Yamahama ovdašnji prodavatelji naglašavaju kao prednost jer klijenti ne mogu sami
mjenjati filter i ulje.Vozači istih moraju iči u ovlašteni servis da pitaju gdje se nalazi i kako se mjenja filter ulja kojega nema).Mašina 100cc prelazi izuzetno puno kilometara uz normalno održavanje.Dosta ih koriste razne dostave zbog niske cijene po pređenom kilometru.

na 5000km izmjena, to je  :palacgore:

znači nepoderiva......koliko vidim,ide ko jedan pošteni skuter od 50cc, bez blokade......nema puno snage, al dovoljno, i zračno hlađenje......a cjena je više nego prihvatljiva.....
Evidentirano
- yamaha TZR 125 2RL

Navigator

• **
« Odgovori #4 : 03. Rujan 2010, 08:45:22 »

Nema dima i mirisa dvotaktnog ulja pa ga vrlo cijeni i ženski dio populacije jer parfem kojeg nose na sebi dođe nepromjenjen na odredište :wink:
Evidentirano
www.promoto.hr

Cortez

• Vozi: Kymco Downtown 300i ABS & Agility 125
« Odgovori #5 : 03. Rujan 2010, 14:25:24 »

zanimaju me iskustva i mišljenja o ovom skuteru, koje su mu dobre i loše strane.......te usporedba sa 50cc 2T......

Ja sam ga podosta proucavao ali mi je malkoc bio premal jer se cesto vozim udvoje, pa sam
zapravo svo istrazivanje usmjerio na Fly 100 koji je vise-manje ista stvar, samo u vecem
pakiranju.

Procitao sam sve moguce clanke na netu o ta 2 skutera i nisam nigdje nasao nista lose o njima,
cak naprotiv, cesto se pisalo da unatoc proizvodnji u Kini ne zaostaju za ostatkom Piaggove ponude
i da oba nude jako puno za ulozen novac.

Sto se tice usporedbe sa 50cc 2T.. s toga sam ja prelazio na veci. Uvjet mi je bio da mi novi skuter
ne bude skuplji za odrzavanje od tadasnjeg Speedfighta 50, da bude brzi (da moze legalno preko
50km/h jer je policija pocela sa gadnim kontrolama u Osijeku pocetkom ove godine) i da obavezno
manje trosi jer se puno vozim, sto zbog posla, sto zbog toga jer nemam auto pa mi je skuter no.1
prijevozno sredstvo.

Po svemu sudeci Fly i Zip su trebali biti jeftiniji za odrzavanje od Speedfighta (jeftiniji dijelovi), i
trosili bi mi bar litru manje (100tka trosi 2,5l/100km).

However, Agility 125 mi je isto bio na popisu, nasao sam ga u izvrsnom stanju sa minimalnom
kilometrazom, a 6,6ks vs 9,3ks znaci jako puno kad se vozis udvoje pa sam ipak uzeo njega.

Sto god od toga uzeo neces pogrijesiti, samo bi vjerojatno bio zadovoljniji sa Fly-om.
Evidentirano
Prodajem Kymco Agility 125 (prva reg. 2008) - http://tinyurl.com/7f8w9o5

Prethodni strojevi: 2007 Kawasaki ER6F ABS, 2003 Peugeot Speedfight2 50 LC

zeto

« Odgovori #6 : 05. Rujan 2010, 17:17:39 »

hm, da......gledao sam jednog, i problem, jednostavno je premali skuter, i meni je namjena bila za dvoje, brzina i nije toliko bitna, al bilo je bitno da se bolja polovica može voziti na njemu......tj da ona može voziti......sve je koliko-toliko OK, motor nema puno snage,al dosta se spominje izdržljivost i dugotrajnost, te mala potrošnja......i dosta je jeftin......

meni bolja opcija, kymco spacer 125, koji ima oko 11-12ks i ide 105km/h......odličan za dvoje, ali je to preveliko za nju......koji je opet dosta jeftin, i jednostavan skuter......imao sam ga,ali za ubačenom mašinom od 150cc......ista je stvar i sa grand dinkom......... :misli:

Evidentirano
- yamaha TZR 125 2RL

Navigator

• **
« Odgovori #7 : 06. Rujan 2010, 07:00:01 »

Potrošnja i cijena potrošnog materijala kod servisnog održavanja je puno veča nego kod Fly-a 100 :misli:
Evidentirano
www.promoto.hr

zeto

« Odgovori #8 : 06. Rujan 2010, 08:14:05 »

da, i zaboravio sam dodati, da motor nema snage kako sam očekivao i nema baš neko ubrzanje, runner 50cc serijala ga podere u svemu......i slični 50cc skuteri......iskreno, razočarao sam se......prvi koji sam probao, dobro je išao, do 70-72km/h.....a drugi neće preko 65......dok vlasnik tvrdi da mu ide 62,al on ima 100+ kg.....na netu se spominje brzina 78-80km/h, što mi je izgledalo kao odblokirana 50ica......al nije tako......
Evidentirano
- yamaha TZR 125 2RL

Cortez

« Odgovori #9 : 06. Rujan 2010, 15:48:29 »

da, i zaboravio sam dodati, da motor nema snage kako sam očekivao i nema baš neko ubrzanje, runner 50cc serijala ga podere u svemu......i slični 50cc skuteri......iskreno, razočarao sam se......prvi koji sam probao, dobro je išao, do 70-72km/h.....a drugi neće preko 65......dok vlasnik tvrdi da mu ide 62,al on ima 100+ kg.....na netu se spominje brzina 78-80km/h, što mi je izgledalo kao odblokirana 50ica......al nije tako......

ZIP 100 kojega sam ja vozio je isao vise-manje identicno kao moj Speedfight 50 od nule do cca
60km/h.. ali na otvaranje gasa do kraja pri 60km/h ZIP mi se cinio brzim do maksimalnih 80.

Vlasnik primjerka koji sam ja probao je rekao da u pravilu uvijek moze 80, a nekad i 85km/h.

p.s. Koliko je pilot tezak nece utjecati na maksimalnu brzinu, samo na ubrzanje. Fizika osnovne skole.
Eventualno ce govedo 100kg hvatati vise zraka nego netko mrsav pa ce ubiti aerodinamiku (koja je
i tako nepostojeca na tim malim skuterima).
Evidentirano

zeto

« Odgovori #10 : 06. Rujan 2010, 16:54:00 »

ZIP 100 kojega sam ja vozio je isao vise-manje identicno kao moj Speedfight 50 od nule do cca
60km/h.. ali na otvaranje gasa do kraja pri 60km/h ZIP mi se cinio brzim do maksimalnih 80.

Vlasnik primjerka koji sam ja probao je rekao da u pravilu uvijek moze 80, a nekad i 85km/h.

p.s. Koliko je pilot tezak nece utjecati na maksimalnu brzinu, samo na ubrzanje. Fizika osnovne skole.
Eventualno ce govedo 100kg hvatati vise zraka nego netko mrsav pa ce ubiti aerodinamiku (koja je
i tako nepostojeca na tim malim skuterima).

neznam, meni nije išao toliko, od samog starta sam imao puni gas........a druga je stvar ako njemu treba cjela biljska cesta da to navuče, onda me to svakako nezanima.......moja iskustva pokazuju,da ga odere odblokirana 50ica.....

a težina puno utječe na brzinu, pa jel isto da sjednemo na motor nas dvoje ili ja sam????......nikako nije isto......osjete i veći motori,a ne skuter od 6ks........
Evidentirano
- yamaha TZR 125 2RL

johnny the boy

• Gost
« Odgovori #11 : 06. Rujan 2010, 20:01:09 »

a težina puno utječe na brzinu, pa jel isto da sjednemo na motor nas dvoje ili ja sam????......nikako nije isto......osjete i veći motori,a ne skuter od 6ks........
naravski da utječe ... imao runnera 70 ccm gus ... samnom (105 kg) išao 100 a sa legosom (70 kg) 115 km/h ...
Evidentirano

Cortez

« Odgovori #12 : 08. Rujan 2010, 17:11:30 »

neznam, meni nije išao toliko, od samog starta sam imao puni gas........a druga je stvar ako njemu treba cjela biljska cesta da to navuče, onda me to svakako nezanima.......moja iskustva pokazuju,da ga odere odblokirana 50ica.....

Ti nisi bas pozorno slusao fiziku osnovne skole, jel?  :mrgreen:

Ide sporije zbog drugih stvari, gore aerodinamike, gume koja gazi vecom povrsinom
pod opterecenjem itd.

I ne, ne treba mu cijela Biljska cesta. Od semafora prema mostu (i biljskoj..) do table na kojoj
pise ime mosta (odmah iza autobusne) vec ide 65km/h, a tamo mi je Speedfight 50 hvatao 60km/h,
dakle blaga uzbrdica.

Nesto poput Runnera/NRG-a/SR50 i sl. je brze, da, ali tek iza 55-60km/h.
Evidentirano

zeto

« Odgovori #13 : 08. Rujan 2010, 19:22:11 »

Ti nisi bas pozorno slusao fiziku osnovne skole, jel?  :mrgreen:

Ide sporije zbog drugih stvari, gore aerodinamike, gume koja gazi vecom povrsinom
pod opterecenjem itd.

I ne, ne treba mu cijela Biljska cesta. Od semafora prema mostu (i biljskoj..) do table na kojoj
pise ime mosta (odmah iza autobusne) vec ide 65km/h, a tamo mi je Speedfight 50 hvatao 60km/h,
dakle blaga uzbrdica.

Nesto poput Runnera/NRG-a/SR50 i sl. je brze, da, ali tek iza 55-60km/h.

ček,ako stavim nekog iza sebe, da nenarušava aerodinamiku, motor bi išao isto i da dobro napumpam gume, da negaze većom površinom......  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

znači, kada kamion natovariš sa 20tak tona, ide isto ko i prazan......  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

uglavnom, nisam bio zadovoljan, sa motorom......   :wink:

Evidentirano
- yamaha TZR 125 2RL

Navigator

• **
« Odgovori #14 : 08. Rujan 2010, 20:04:21 »

Runnera,NRG i SR50 su posebna kategorija dobro poštelani i odblokirani su brži od nekih 125 ica drugih proizvođača.
Evidentirano
www.promoto.hr

Cortez

« Odgovori #15 : 10. Rujan 2010, 17:02:34 »

ček,ako stavim nekog iza sebe, da nenarušava aerodinamiku, motor bi išao isto i da dobro napumpam gume, da negaze većom površinom......  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

znači, kada kamion natovariš sa 20tak tona, ide isto ko i prazan......  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Jesi kad vozio/imao kamion?
Ja jesam.

Mercedes 508D, 1978. god, imao je oko 700.000km, oko 80ks, nosivost nesto preko 2 tone, naknadno
povisen, bio je uvijek pretovaren (zadnji gibnjevi su bili ravni od tereta), cca 3 tone razglasne opreme
unutra.

Maksimalna brzina? 98km/h.
Prazan? 98km/h.

Odgovor na prvo pitanje koje si postavio je - Da.

"According to basic physics, you don't need power to travel at any velocity. A spaceship will keep going at whatever you sped it up to without any power. If you add power to it, it will simply accelerate. The reason cars do need power is to overcome air resistance and drive train losses. As such, a heavier car will have a theoretically lower top speed than a lighter car because of its greater drive train losses. However, this difference should decrease as speed increases, because at higher speeds the main factor that consumes power is air resistance, and drive train losses become negligible in comparison. "

6. ili 7. razred osnovne skole.
Evidentirano

johnny the boy

• Gost
« Odgovori #16 : 10. Rujan 2010, 17:41:55 »

riječ je o prijenosu ....
on ograničava max brzinu a isto tako je potrebna i snaga da se prijenos iskoristi do kraja...
Evidentirano

milanche

« Odgovori #17 : 10. Rujan 2010, 20:42:32 »

Neš ti rasprave?!  :mrgreen: ajde kad budete znali tko je pobijedio obavijestite nas. A rasprava je jednostavna fizikalna veličina i treba samo razmisliti
Evidentirano

zeto

« Odgovori #18 : 11. Rujan 2010, 14:33:11 »

a ček, zašto onda prave sve lakše i lakše motore????

zašto nenaprave motor od čelika, odliju od sivog lijeva i sličnog?????

čemu usporedba snage (ks) i težine (kg)?????

prema tome, ispada da to uopće i nije potrebno.......da bolje usmjere svoje istraživanje u aerodinamiku i da motori izgledaju ko crkvena zvona,a budu teški ko parna lokomotiva........al idemo u off.......
Evidentirano
- yamaha TZR 125 2RL

milanche

« Odgovori #19 : 11. Rujan 2010, 17:38:54 »

a ček, zašto onda prave sve lakše i lakše motore????

zašto nenaprave motor od čelika, odliju od sivog lijeva i sličnog?????

čemu usporedba snage (ks) i težine (kg)?????

prema tome, ispada da to uopće i nije potrebno.......da bolje usmjere svoje istraživanje u aerodinamiku i da motori izgledaju ko crkvena zvona,a budu teški ko parna lokomotiva........al idemo u off.......
ima razlika izmedu ubrzanja i max brzine! masa znatno utjece na ubrzanje a na max brzinu mnogo manje gotovo nazamjetno pogotovo kod motora sa blokadom koji postignu tu max brzinu neki nakon 10 neki nakon 110 sekundi...
Evidentirano

johnny the boy

• Gost
« Odgovori #20 : 11. Rujan 2010, 18:01:00 »

ima razlika izmedu ubrzanja i max brzine! masa znatno utjece na ubrzanje a na max brzinu mnogo manje gotovo nazamjetno pogotovo kod motora sa blokadom koji postignu tu max brzinu neki nakon 10 neki nakon 110 sekundi...
i šta si ti sad rekao a da nije bilo rečeno ranije   :misli:
Evidentirano

milanche

« Odgovori #21 : 11. Rujan 2010, 18:02:45 »

i šta si ti sad rekao a da nije bilo rečeno ranije   :misli:

ja sam odgovorio na pitanje u postu prije,a pitanje je bilo zasto se ne rade od čelika i sivog lijeva... jasnije sad??
Evidentirano

biker4life

• Moderator
  • Vozi: '03 180 SP; '06 FZ1 S
« Odgovori #22 : 12. Rujan 2010, 11:17:13 »

Držite se naslova, ova rasprava o osnovama fizike ne vodi nigdje.

Cortez

« Odgovori #23 : 12. Rujan 2010, 14:06:01 »

Držite se naslova, ova rasprava o osnovama fizike ne vodi nigdje.

Raspravom o maksimalnoj brzini "naslova" se i doslo do toga, nakon sto je krivo konstatirano
da je skuter sporiji zbog tezeg vozaca.
Evidentirano

biker4life

• Moderator
« Odgovori #24 : 12. Rujan 2010, 15:31:22 »

Raspravom o maksimalnoj brzini "naslova" se i doslo do toga, nakon sto je krivo konstatirano
da je skuter sporiji zbog tezeg vozaca.

Pratio sam raspravu od pocetka, međutim, koliko je to uistinu bitno!? :wink:

Covjeka zanimaju dojmovi i iskustva sa ZIP-om 100ccm, i pretpostavljam da ipak nije presudno dali ide 2 km/h vise ili manje.

Cortez

« Odgovori #25 : 12. Rujan 2010, 16:24:21 »

Pratio sam raspravu od pocetka, međutim, koliko je to uistinu bitno!? :wink:

Covjeka zanimaju dojmovi i iskustva sa ZIP-om 100ccm, i pretpostavljam da ipak nije presudno dali ide 2 km/h vise ili manje.

Nisam otvarao kalkulator, ali razlika izmedju 62km/h i 80km/h (koliko je i tvornicki deklariran) je
mislim vise od 2km/h i cini ogromnu razliku po pitanju sigurnosti kretanja po guzvama u gradu IMHO.
Evidentirano

biker4life

• Moderator
« Odgovori #26 : 12. Rujan 2010, 16:36:29 »

Nisam otvarao kalkulator, ali razlika izmedju 62km/h i 80km/h (koliko je i tvornicki deklariran) je
mislim vise od 2km/h i cini ogromnu razliku po pitanju sigurnosti kretanja po guzvama u gradu IMHO.

Dva ista skutera (samo po imenu), a sve ostalo razlicito (odrzavanje, mozda set-up, starost skutera, vrijeme i km od izmjene remena i utega variomata, ustelanost mjernih uređaja i dr.), a mi u hipotetskoj raspravi zasto ovaj ide ovoliko a onaj onoliko.

Radi se o skuteru od 100ccm, znaci bez blokada poput 50ccm modela, samim time, pretpostavka je da skuter ide onoliko koliko je deklarirano u homologaciji vozila i informacijama dobivenim od strane proizvođaca (naravno, ako je propisno odrzavan). Sve ostalo je besmisleno nabadanje.

Za kretanja po bržim gradskim prometnicama ja bih svakako preporucio bar 125ccm LC prometalo (istina, veca nabavna cijena i odrzavanje, ali koliko para toliko i muzike), pogotovo za voznje u dvoje.

A ja mislim da ces se sloziti da rasprava o osnovama fizike, Mercedesu iz 1978. i sl. bas i nije u skladu sa naslovom.

Nemojmo se prepirati dalje. :wink: :palacgore:

Pozdrav.

johnny the boy

• Gost
« Odgovori #27 : 12. Rujan 2010, 20:00:10 »

A ja mislim da ces se sloziti da rasprava o osnovama fizike, Mercedesu iz 1978. i sl. bas i nije u skladu sa naslovom.
bikera za počasnog moderatora  :palacgore:
Evidentirano

zeto

« Odgovori #28 : 13. Rujan 2010, 09:45:08 »

Dva ista skutera (samo po imenu), a sve ostalo razlicito (odrzavanje, mozda set-up, starost skutera, vrijeme i km od izmjene remena i utega variomata, ustelanost mjernih uređaja i dr.), a mi u hipotetskoj raspravi zasto ovaj ide ovoliko a onaj onoliko.

Radi se o skuteru od 100ccm, znaci bez blokada poput 50ccm modela, samim time, pretpostavka je da skuter ide onoliko koliko je deklarirano u homologaciji vozila i informacijama dobivenim od strane proizvođaca (naravno, ako je propisno odrzavan). Sve ostalo je besmisleno nabadanje.

Za kretanja po bržim gradskim prometnicama ja bih svakako preporucio bar 125ccm LC prometalo (istina, veca nabavna cijena i odrzavanje, ali koliko para toliko i muzike), pogotovo za voznje u dvoje.

Pozdrav.

to je istina......netko je napisao na skuter forumu......da mu taj motor zvuči kao promašaj, da bi druga stvar bila da se može voziti sa B kategorijom, što nije slučaj.....mislim da ću ipak ostati na nekom kymcu, jer su dosta kvalitetni, za cjenu koju pružaju, neka sredina po mom mišljenju......
Evidentirano
- yamaha TZR 125 2RL

biker4life

• Moderator
« Odgovori #29 : 13. Rujan 2010, 12:57:51 »

to je istina......netko je napisao na skuter forumu......da mu taj motor zvuči kao promašaj, da bi druga stvar bila da se može voziti sa B kategorijom, što nije slučaj.....mislim da ću ipak ostati na nekom kymcu, jer su dosta kvalitetni, za cjenu koju pružaju, neka sredina po mom mišljenju......

Kako kazem, sve zavisi od sredini gdje ce se koristiti.

Recimo, kod mene u Puli ima zaista dosta sto duzih sto kracih uzbrdica (unutar "centra" grada) + dobar dio  (ravnih) cesta oko grada gdje se ljudi voze 70 - 100 km/h. Mozda zbog toga je moj dojam takav kakav je. :palacgore:

Mogu odmah i usporediti Piaggio Leader 125 ccm LC sa primjerice jacom verzijom od 200ccm, također LC. Tih 6-7 KS, te otprilike isto toliko NM na 200ccm donosi gotovo nevjerovatnu razliku, pogotovo u voznji u dvoje. Samim time, mozda se stekne dojam da je 125ica malo "preslaba", obzirom na vodeno hlađenje, međutim, po meni to je ipak 125ccm 4T, kako got okrenes. Da ne govorimo da primjerice novi Runner 125ccm ima 20ak kg vise od prvog Runnera 125 4T, a oko 30ak vise od Runnera 125 2T. Istina, tako gledano, sve bi covjeku bilo preslabo, međutim samo zelim reci da treba vidjeti sto je dovoljno (za bezbriznu upotrebu), obzirom na konfiguraciju cesta, nacin uporabe i ostale sudionike u prometu u tvojoj okolici.

:palacgore:

Cortez

« Odgovori #30 : 13. Rujan 2010, 13:59:09 »

Pozdrav.

Slazem se, no quotas mene, a on je uveo kamione u pricu.. s kojima ocito isto nema iskustva.
Fizikalna pravila vrijede za sve kategorije vozila, tako da.. :)

I da.. sve ovo sto si naveo bi moglo utjecati na maksimalnu brzinu, ljudi cesto ne odrzavaju
mini-skutercice kako bi trebali jer ih ne shvacaju dovoljno ozbiljno..

..a posto vozim 125-icu, potpisat cu i dio gdje preporucas bar toliko.. iako i AC vec ide dovoljno
dobro ;)
Evidentirano

biker4life

• Moderator
« Odgovori #31 : 13. Rujan 2010, 14:05:22 »

...

I da.. sve ovo sto si naveo bi moglo utjecati na maksimalnu brzinu, ljudi cesto ne odrzavaju
mini-skutercice kako bi trebali jer ih ne shvacaju dovoljno ozbiljno
..

...

Ovo je istina! :palacgore:

vux

• **
  • Vozi: Piaggio Zip 100 & Zip 125 & Fly 150
« Odgovori #32 : 17. Veljača 2011, 23:21:45 »

Nabavio sam Zip 100 4t, 2006g., 7150km...

Zna li netko koji su original valjčići u njemu (dimenzija, tezina)? (išao u ovlašteni, pa mi prodali krive
:(
Da li CDI blokira max. okretaje, kao i na 50ici?

Trenutno zateceno stanje je neki crveni valjcici (na vagi 9.8gr), neka plava opruga (moguce da nije orig.) i novi orig.remen.
Cdi je cili izrezan, pretpostavljam da je netko htio maknuti rev. limiter, ako postoji...da li je uspio, ne znam :)
Uredno nabire do 50 za nekih 6s, do 60 za nekih 10s i nastavlja do 70ak, a zavrsi na nekih 80ak ako je nizbrdo :D.
To je nekako i za ocekivati, ali imam osjecaj da se ne razvrtava dovoljno, pa sam posumnjao da su tezi valjcici u njemu i jaca opruga...ili

Zna li netko dobitnu kombinaciju za njega, kao sto je bilo za bivseg zipa 50 4t (5.5gr, prosirena dizna i odblokiran cdi i to je optimum)
« Zadnja izmjena: 18. Veljača 2011, 11:01:33 vux »
Evidentirano
 Str: 1 2 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.229 sekundi uz 15 upita.