Najprije hvala svima na odgovorima.
Ovak stoje stvari - Schuberth imao na glavi, fakat kaciga je mrak. Grda je ko cucak, al stiska glavu višeslojno sa svih strana, uključujuči i oko vrata. Ima definitivno najdeblju podstavu od svih koje sam vidio i to je ta zvučna izolacija koju svi hvale. Imao ju na glavi petnajstak minuta i, kao što su i napisali na testu ove stranice, postane jako vruče u njoj. Brijem da se po zimi možeš grijati u njoj

Fakat se teško stavlja i skida zbog svih tih jastuka i to me isto muči prvenstveno zbog vožnje gradom (stavi, skini...), čak mi se čini predobra za jedan đir do mora mjesečno. Ono kaj me najviše muči je cijena od cca 3.100kn kaj mi je malo preveč pogotovo u odnosu na kacigu tipa Uvex Wing RS II koja mi je več dugo favorit ili Nitro (neznam točno koji model).
Obje (Uvex i Nitro) imaju odlične podstave, štitnike pod bradom, na vratu od iza i uz to prejebeno izgledaju, a koštaju cca 2000kn.
E sad fakat neznam kaj da kupim. Schuby je ko Lada Niva, ružna ko noć, al ide svugdje.
Ima ko kakvih iskustava sa Uvex Wing II? Priča se po gradu da nisu baš kvalitetne. Koliko je to istina?
Slažem se sa Linzom kad kaže da je kupnja kacige najgora noćna mora svakog motoriste