Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3  Sve   Dolje

Autor Tema: Overland  (Posjeta: 2448 )

Chile

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Husqvarna TC250
Overland
« : 11. Listopad 2010, 19:40:42 »

Baš gledam serijal....ekipa sa kamionima, sa podrškom  UNICEF-a prolazi sve i svašta......
Pratim od početka i mislim da im treba odati čast isto kao i svakom bikeru koji je prošao taj put......
Vaše mišljenje? jesu sponzorizirani papci ili avanturisti sa humatinarnom porukom?????
Ja  dajem 5+ :D
Evidentirano
Bolje biciklom u kurvanje nego Mercedesom na poso!!!

3alfa3

• Vozi: Z750 '10
Odg: Overland
« Odgovori #1 : 11. Listopad 2010, 19:46:44 »

Baš gledam serijal....ekipa sa kamionima, sa podrškom  UNICEF-a prolazi sve i svašta......
Pratim od početka i mislim da im treba odati čast isto kao i svakom bikeru koji je prošao taj put......
Vaše mišljenje? jesu sponzorizirani papci ili avanturisti sa humatinarnom porukom?????
Ja  dajem 5+ :D

ovo boldano

Pa njima ne fali bas nista - skoro da su u putujucem hotelu od 5 zvjezdica. Ne kazem da to ne trazi trud, ali nemjerljivo u usporedbi sa moto avanturistima
Evidentirano
A weekend wasted isn't a wasted weekend

skuco

• Vozi: yamaha
« Odgovori #2 : 11. Listopad 2010, 19:52:10 »

ovo boldano

Pa njima ne fali bas nista - skoro da su u putujucem hotelu od 5 zvjezdica. Ne kazem da to ne trazi trud, ali nemjerljivo u usporedbi sa moto avanturistima
upravo tako.  :palacdolje:
to bi ja sam obišao sa takvom logistikom. mislim svaka čast za put ali ništa posebno.
Evidentirano
Znam da alkohol škodi al u vodi utjehe nema!

mali_bandit

• **
  • Vozi: mali_bandit, FJR 1300
« Odgovori #3 : 11. Listopad 2010, 20:01:39 »

njima je dakako posebno a meni je gušt za gledati no jedno je motorom zapičiti a jedno njima sa tolikom logistikom i opremom.
Montaža filma čuda dela svejedno dajem im podršku kad već imaju priliku tak nekaj odvoziti
objeručke bi prihvatio takvu "avanturu"  :palacgore:
Evidentirano
putovati...

istipa622

• **
  • Vozi: Tomos SM 125 F & KTM SM 640 C
« Odgovori #4 : 11. Listopad 2010, 20:04:21 »

bilo je zanimljivije kad su isli kroz Sibir po snijegu  i kad su se događale ovakove stvari :D

edit:
evo jednog zanimljivo isjecka i iz ove sezone

« Zadnja izmjena: 11. Listopad 2010, 20:17:44 istipa622 »
Evidentirano
mala naked, ja hard enduro ... i voziiiiiiii :D

AnteK

• Vozi: XTZ 680 Tenere
« Odgovori #5 : 11. Listopad 2010, 20:09:31 »

Baš gledam serijal....ekipa sa kamionima, sa podrškom  UNICEF-a prolazi sve i svašta......
Ja  dajem 5+ :D

Naravno da su papci! :mrgreen: Zamisli koliki smo tek mi papci kojima je do mora otići doživljaj! :LOL:
Evidentirano
U bejrutu arapi kipara u tur jebu. Bolje da su konjaka nam dali, nego sise kad smo bili mali!

ZZetoR

• **
  • Vozi: klr 650
« Odgovori #6 : 11. Listopad 2010, 20:42:41 »

Meni koji nisam bio dalje od meksika i obale bjelokosti su oni baš ful kul! :palacgore:
I usporedba sa motorima nema smisla...
Evidentirano

forgas

• **
  • Vozi: KLE500
« Odgovori #7 : 11. Listopad 2010, 20:45:17 »

Meni su bili ludilo.
Bolje od oba dnevnika u to vrime.
Evidentirano

Vez

• **
  • Vozi: biciklo
« Odgovori #8 : 11. Listopad 2010, 20:49:50 »

Dobra alternativa dnevnicima, samo sve papire rješavaju veleposlanici, u svakom selu doček, plesnjak našminkana hostesa na "benzinskoj" logistika na nivou, njima je samo kotrljati dalje........

Samo nimalo hardcore....čisti soft.....
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #9 : 11. Listopad 2010, 20:52:14 »

Baš gledam serijal....ekipa sa kamionima, sa podrškom  UNICEF-a prolazi sve i svašta......
Ja  dajem 5+ :D

Obzirom da sam putovao s njima tri i pol tjedna po Sahari, rekao bi da su negdje između. IVECO plaća veći dio priče, vozači i ekipa su super, to su naši tvornički demo vozači, ali vlasnik projekta je seronja. Nakon što sam se vratio htio sam dati monitrane materijale HTV-u ali me je Đelo Hadžiselimović tražio lovu s jedne strane a Beppe Tenti, gore spomenuti seronja, s druge strane. Odjebo sam obojicu. Jedan od kamiona je preuređen u pravu kuhinju a slijedeća dva su prepuna hrane i cuge. Generalno, ideja je super ali malo je toga tu improvizacija, talijanski konzulati, ambasade i IVECO mreža ih, kako ste primjetili, svuda "slučajno" dočekaju. Osim putovanja po Africi, bio sam im domaćin u Zagrebu i Splitu.
Evidentirano

Chile

• **
« Odgovori #10 : 11. Listopad 2010, 22:22:10 »

Sve to stoji... ali zar nije lijepo pogledati takvu jednu avanturu (bez obzira na privilegije i sponzore), prošli su skoro nemoguće terene i meni ih je bilo gušt gledati, a to što smo mi nesposobni papci koji ne mogu naći sredstva i sponzore......jbga sami smo si krivi. Zato ostanimo ljubomorni i uživajmo u tuđim avanturama.........
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #11 : 11. Listopad 2010, 22:45:44 »

Ma daleko od toga, možda sam se nespretno izrazio. Radi se o vrhunskim zajebantima, odličnoj i skladnoj ekipi. Oni ne glume velike face, nemaju nikakvih posebnih priprema, plaćeni su za taj posao a i jedva čekaju da zbrišu od žena na ipak jednu vrstu avanture.
Evidentirano

Chile

• **
« Odgovori #12 : 11. Listopad 2010, 23:23:03 »

Ma daleko od toga, možda sam se nespretno izrazio. Radi se o vrhunskim zajebantima, odličnoj i skladnoj ekipi. Oni ne glume velike face, nemaju nikakvih posebnih priprema, plaćeni su za taj posao a i jedva čekaju da zbrišu od žena na ipak jednu vrstu avanture.

E ovo si dobro rekao....i tata bi sine ....
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #13 : 11. Listopad 2010, 23:31:05 »

To su njihove riječi, samo citiram. :mrgreen:
Evidentirano

ljacmi

• **
  • Vozi: RSVR, Ktm exc525, , TDM850
« Odgovori #14 : 12. Listopad 2010, 07:31:56 »

Pa to je staro ljudi moji više od 10 god.Al da im je bilo zabavno je i treba gledat u tom pravcu, a ne kak im je bilo teško il lako.Mislim da bi svatko od nas išao da ima vremena na nešto tako pa da je i tak lako kak neki vele.
Evidentirano

little bastard

• **
  • Vozi: fz6n
« Odgovori #15 : 12. Listopad 2010, 07:57:44 »

Iritantna reklama za IVECO.
Veličanje kamiona i vlastite neustrašivosti svakom mogućom prilikom.
Meni idu na kurac.
Evidentirano
"Nesreća je što ti nemaš kapaciteta shvatit što ja napišem pa ću probat jednostavnije."

AnteK

• Vozi: XTZ 680 Tenere
« Odgovori #16 : 12. Listopad 2010, 08:41:10 »

Pa to je staro ljudi moji više od 10 god.Al da im je bilo zabavno je i treba gledat u tom pravcu, a ne kak im je bilo teško il lako.

Sve je lako uz tipkovnicu i pivo. Snimano 1998, onaj dio capeTown-Nordkapp.
Meni zanimljivo i uopće ne razmišljam da li je lako ili ne. :palacgore:
Evidentirano
U bejrutu arapi kipara u tur jebu. Bolje da su konjaka nam dali, nego sise kad smo bili mali!

Direktor

• ex Street Illegal
« Odgovori #17 : 12. Listopad 2010, 08:41:52 »

A čujte, oni se voze, putuju, upoznaju svijet, delaju reklame za ove i one, imaju vremena i vjeruje da im je super u životu...za razliku od nas, mi drkamo kurac po forumu i pišemo kak su oni nadobudni debili. Mislim ono?  :misli:
Evidentirano
I. posjeta Grobnika - 1989. godine

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #18 : 12. Listopad 2010, 11:11:28 »

Rado bi pogledao fotke i filmove sa putovanaja svih kritičara  :misli:

Đirevi do mora i motosusreta se ne računaju  :mrgreen:
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

moover

• Kuća stara
  • Vozi: Versys - Leteću djevicu
« Odgovori #19 : 12. Listopad 2010, 13:44:55 »

Meni je emisija jako zanimljiva i nimalo se ne opterećujem pozadinom priče... drago mi je da imaju sponzore i da mogu to obići i snimiti i meni pokazati... :)

Isto tako volim gledati Milićeve putopise i ne zamaram se time odakle mu lova i logistika za sve to...
Evidentirano
Hebeš krizu, život nema reprizu.

Savle

• **
  • Vozi: ..Kawasaki ER-5..
« Odgovori #20 : 12. Listopad 2010, 14:26:46 »

Meni je emisija jako zanimljiva i nimalo se ne opterećujem pozadinom priče... drago mi je da imaju sponzore i da mogu to obići i snimiti i meni pokazati... :)

Isto tako volim gledati Milićeve putopise i ne zamaram se time odakle mu lova i logistika za sve to...
..potpisujem.. :palacgore:
Evidentirano
..ljubav je kao kad se ukakaš u gaće..nitko to ne primjeti ali ti to osjetiš..

sunsplash

• **
  • Vozi: yamahu XT 660R
« Odgovori #21 : 12. Listopad 2010, 14:28:32 »

ja ne mogu shvatit kako neki ljudi omalovažavaju nečije "pothvate", u stilu lako to kad imaš para njanjanja, kao nije to isto ko i sa motorom ovo on....i mene to nervira! pogledao sam taj overland več prije i odlično mi je i daje mi ideje za neka moja putovanja. isto se pljuvalo po LWR i LWD, ja bi bio oduševljen da me prate 2 đipa, doktori i sve, boli me qurac....... po meni logistika i pare i sve ostalo ne umanjuju samu avanturu i pothvat u odnosu na isto to al bez para. ja volim putovat bilo kako sam da se putuje i da se što više toga vidi, upozna ljudi.....

otišao sam u off.... uglavnom overland, milić, hrvatska čigra, lwd,lwr... i sve ostale takve emisje su mi super i blag tim ljudima što to rade! :palacgore:
Evidentirano
PRODAJEM YAMAHU XT660R 2006. GOD. SVE INF NA PP.
(moguća zamjena za yamahu fazer-a)

ljacmi

• **
  • Vozi: RSVR, Ktm exc525, , TDM850
« Odgovori #22 : 12. Listopad 2010, 15:06:21 »

ja ne mogu shvatit kako neki ljudi omalovažavaju nečije "pothvate", u stilu lako to kad imaš para njanjanja, kao nije to isto ko i sa motorom ovo on....i mene to nervira! pogledao sam taj overland več prije i odlično mi je i daje mi ideje za neka moja putovanja. isto se pljuvalo po LWR i LWD, ja bi bio oduševljen da me prate 2 đipa, doktori i sve, boli me qurac....... po meni logistika i pare i sve ostalo ne umanjuju samu avanturu i pothvat u odnosu na isto to al bez para. ja volim putovat bilo kako sam da se putuje i da se što više toga vidi, upozna ljudi.....

otišao sam u off.... uglavnom overland, milić, hrvatska čigra, lwd,lwr... i sve ostale takve emisje su mi super i blag tim ljudima što to rade! :palacgore:
:palacgore:
Evidentirano

skuco

• Vozi: yamaha
« Odgovori #23 : 12. Listopad 2010, 19:40:17 »

A čujte, oni se voze, putuju, upoznaju svijet, delaju reklame za ove i one, imaju vremena i vjeruje da im je super u životu...za razliku od nas, mi drkamo kurac po forumu i pišemo kak su oni nadobudni debili. Mislim ono?  :misli:
Ajd ne kakaj. I mi da imamo toliko sponzora otišli bi u p.m.!  :palacgore:
Evidentirano
Znam da alkohol škodi al u vodi utjehe nema!

James1100

• Vozi: rolling Stone
« Odgovori #24 : 12. Listopad 2010, 20:49:15 »

Ajd ne kakaj. I mi da imamo toliko sponzora otišli bi u p.m.!  :palacgore:

mi jesmo u p.m.

da imamo sponzora, išli bi na put
 :mrgreen:
Evidentirano
 Str: [1] 2 3  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.132 sekundi uz 16 upita.