Evo vako vicko, da san ja tebi napisa ono ća si ti meni, ja bi sigurno zaradija prvi ban.
Toliko o tome a sad me molim ostavi na miru. Hvala.
meni se vise cini da su svicarci hebeno discipliniraniji od nas, ali to ne znaci da tamo nema "sukoba" medju klubovimaprije bi rekla da oni zbog svoje discipline to rjesavaju medjusobno i iza zatvorenih vrata/unutar same moto scene,
a ne ko kod nas cvilidrete alarmiraju muriju iz susjednih zupanija jer je neko rekao buuuu, zveckaju oruzjem i slavom branitelja na svaki prigovor, kukaju i placu na forumu, pozivanje na ustav rh
svicarci to nekak elegantnije izvode, onak viteski (ovo zvuci dosta romantizirano, i znam da tamo nije sve ferplej
)
klub na klub ... il si faca ili nisi 
i nema onda cendranja, plakanja i tuzakanja ... te se zbog toga stice prividan dojam savrsenstva postojanja 
mi smo jos uvijek previse skloni trazenja krivca u svima drugima, pa nam je normalno viditi nepravdu na svakom koraku 
Godinama već živim u ovoj prekarasnoj zemlji, još nikada nisam čuo o tim sukobima koje ti spominješ.
Zadnje što je se povlačilo po javnosti, medijima i sudovima bila je istraga protiv HE.
Nesposobni tužilac im nije usio dokazati niti jednu od kriminalnih zanimacija kojima vladaju.
Tu su između ostaloga trgovina narkoticima, oružjem i bijelim robljem, tj. ženam koje završavaju u prostituciji.
Toliko o najvećem i namoćnijem MC u švicaraca.
Razumim većinu koja vuče balkanske korijene a ne želi se integrirati u vako slavni MC.
Njima su draži pečeni janjci, prasići i ćevapi od policijskih istraga.