Zna li netko mozda hoce li ovaj model biti dostupan na americkom trzistu?

Meni na Hornetu samo fali bolja zastita od vjetra da imam potpun motor po svojoj mjeri.

Mislio sam da to nece bit moguce no drago mi je da sam u krivu. Osobno, samo mi se rep ne sviđa (prije svega vizualno) kao ni na Hornetu za 2011., manji je, samim time manje funkcionalniji (za suvozaca), cini mi se da je i sjedalo manje a i nema rucki, nadogradnja kofera je isto upitna tako da taj dio na svom Hornetu ne bi mjenjao ni za djabe. Volan, trokut... ne bi dirao jer mi na Hornetu odgovara polozaj ovakav kakav jest (uz siri volan), tako da mi ostaje (kada se ukaze povoljna prilika) oklope sredit i cuku mjenjat (za tank nisam siguran, ali izgleda mi kao isti). Kombinacije se vec vrte a motora jos nema ni za vidit do valjda ljeta...

stoga se nadam da ce ici na USA trziste jer recimo za XJ6 Diversion ima dijelova ko pljeve a ovaj CBR se vec sada cini kao prava mjera.
Sto se pljuvanja u nedostatku snage tice, bez pogleda na ekonomske racunice same proizvodnje (kao trebao bi biti jaci od prethodnih 110KS koliko je imao zadnji 600F)... meni osobno je glupo stopu veci porez placat na motor koji vecini koristi za normalnu cestovnu upotrebu a ne ganjanje po stazi. A i radijalna kljesta... jebote, ovak ce (kod nas) kostat citavo bogatstvo... a neko tko hoce preseravanje za ovakav tip motora neka si kupi CBR600RR-a.
Da ukazem na nesto potpuno nebitno u ovoj temi, Honda predstavljanjem novih modela istu bazu koristi za vise modela, cak i pojedine na oko vidljive dijelove sa starijih modela iz Hondine ergele (primjerice, far s crossrunnera je identican onome sa trenutnog Horneta, felga sa starijeg VFR-a, kako je netko spomenuo, na ovom CBR-u cuke identicne onima sa VTR-a SP2). Pa sad, tko zeli da u ovom jeku recesije pljuje po Hondi sto dijberi na dizajnu i izradi ovako nekakvih ajmo rec nebitnih sitnica, neka razmisli tko ce od japanaca prvi i na koji nacin, preziviti ovu krizu.