Dizajn mi nije los (dapače - jedan od rijetkih koncepata za kojim mi cure sline!

), ali prednja svijetla su mi predivna.

(DA, morao sam citirati tu sliku) No s druge strane, ovo pise veliki ljubitelj BMW-ovih prometala (doduše vise auta nego motora, najvise zbog cijene tih motora), pa to uzmite sa rezervom.

Dalje, nadam se da nece biti (ali ako ode u proizvodnju, 99% da hoce

) načičkan sa brdo elektronike (poznavajuci trenutna rjesenja na drugim aktualnim modelima istog proizvođaca) koju vecina vlasnika nece nikada koristiti, i koja ce samo doprinjeti nepotrebnom povecanju tezine.
Iduci problem je cijena. Ne mogu se ne sloziti sa ovim postom (bold):
A cijena koju bi formirali da i bude plasirano to cudo na trziste ne bi bila ispod 20t € budući je onaj bertoneov kramp od 125 ccm koštao preko 10t€...
...naime, taj C1 je po meni bio jedan od najvecih promasaja iz Bavarske ikada, neovisno o broju kotaca.

I sa ovim boldiranim bih se slozio. Jedino mozda ovo vezano uz kvalitetu je malo diskutabilno, ipak je to BMW! Mislim da si oni to nebi dozvolili!
Mislim da bi trebao udomiti oko 800 cm u najmanje dva cilindra, kako je najavljivano več odavno.
Izgled je respektabilan, kao i komponente, ukoliko oboje ostanu do kraja ovakvi kao i na konceptu.
Cijena bi mogla bit jedina prepreku, naravno, uz rizik kvalitete "prvog mačića".
U svakom slucaju, ovom konceptu po meni fali:
> pocetak proizvodnje (jedino ako su spremni tezinu drzati ispod 200 kg i ne ugrađivati 50 kg elektronike i kablova

)
> cijena ne visa od T Maxove, jer je i njegova PREVISOKA

Živi bili pa vidjeli!